Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

sakis88888 έγραψε:Να πετάνε ο, τι πετάνε στον παντελιδη συμφωνώ απόλυτα ότι είναι παρακμή.
Αλλά να σε πνίγουν στα λουλούδια δεν είναι κάτι παρόμοιο και προκλητικό επίσης? Θα περιμενα ο Νότης να ήταν το ίδιο επικριτικος
Για δες λίγο πιο προσεκτικά, ποιον έχουν θάψει? Λόφο μπροστά του τα έχουν κάνει. Δεν έχει θαφτεί όπως κάνουν άλλοι...Είπε παρακμή το να πετάς ότι βρίσκεις στην πίστα, έχει χαθεί το μέτρο σε αυτό. Οχι στην ποσότητα.

Εικόνα
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

sakis88888 έγραψε:Να πετάνε ο, τι πετάνε στον παντελιδη συμφωνώ απόλυτα ότι είναι παρακμή.
Αλλά να σε πνίγουν στα λουλούδια δεν είναι κάτι παρόμοιο και προκλητικό επίσης? Θα περιμενα ο Νότης να ήταν το ίδιο επικριτικος
Εγώ πρώτη φορά βλέπω τέτοιο σκηνικό στον Νότη. Συνήθως τα μαζεύουν. Έχω τύχει μάλιστα βραδιά που τύπος από τα μπροστινά τραπέζια ήταν εκνευρισμένος επειδή σκούπιζαν την πίστα και δεν άφηναν τη ''ζημιά'' που έκανε να γίνει βουνό προφανώς. Τώρα βρέθηκε κάποιος και τα πέταξε, σταμάτησε ο Νότης όταν παραέγινε και τα μάζεψαν. Τι ήθελες να κάνει να απαγορεύσει να του πετάνε λουλούδια; Γιατί κάτι τέτοια λέτε μετά. Όταν γίνονται σε άλλα μαγαζιά είναι επιτυχία και πανικός και χαμός, τώρα σας έπιασαν οι ευαισθησίες σας..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
sakis88888

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakis88888 »

Καλά ναι, για αμετροεπεια μίλησε... ας το τηρισει και ο ίδιος. Δεν νομίζω να περνιεται ίσα και όμοια με τον ανύπαρκτο παντελιδη. Έχει κύρος και ωμή άποψη, οπότε επειδή δεν τον έχω να φοβάται ακόμα και το κοινό του(του έχει συμπεριφερθει αναλόγως στο παρελθον) ας το σταματούσε έπειτα από ένα σημείο φυσικά, δεν λέω να μην του πετούσε λουλούδια, αλλά με μέτρο, όχι εκτός ορίων που λέει και ο ίδιος.
Αυτα :wink:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:Ο λόφος με τα λουλούδια ήταν λίγο μεγαλύτερος απ' ότι δείχνει η φωτό. Μέχρι το κεφάλι του Νότη έφτασαν, αφού δεν έβλεπε κάτω τον κόσμο και διακόπηκε το πρόγραμμα για να καθαριστεί κάπως για να τον βλέπει ο κόσμος. Μάλιστα πέταξε και την ατάκα "εμείς μέχρι εδώ φτάνουμε, δεν έχουμε σκαμπό και μαξιλάρια" και πρόσθεσε πιο κάτω "Ηρθε ο Ρέμος στην πρεμιέρα και του έγνεψα με το κεφάλι. Και πολύ του ήταν" :lol:
στην έναρξη είπε :smile:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

sakis88888 έγραψε:Καλά ναι, για αμετροεπεια μίλησε... ας το τηρισει και ο ίδιος. Δεν νομίζω να περνιεται ίσα και όμοια με τον ανύπαρκτο παντελιδη. Έχει κύρος και ωμή άποψη, οπότε επειδή δεν τον έχω να φοβάται ακόμα και το κοινό του(του έχει συμπεριφερθει αναλόγως στο παρελθον) ας το σταματούσε έπειτα από ένα σημείο φυσικά, δεν λέω να μην του πετούσε λουλούδια, αλλά με μέτρο, όχι εκτός ορίων που λέει και ο ίδιος.
Αυτα :wink:
Αν είχες δει στον Μάρκο Σεφερλή είχε πει ότι όταν γίνεται κρεπάλη προσπαθεί να το σταματήσει για το καλό της τσέπης του θαμώνα, τώρα δεν το πρόλαβε γιατί έγινε πολύ γρήγορα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Για πες μας, σε ποιο τραγούδι κλπ εγινε!
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

'Εχω πάει άπειρες φορές στο Νότη και είναι αλήθεια ότι σε τέτοιες περιπτώσεις σταματάει τους θαμώνες τουε λέει ντάξει αρκετά..Επίσης πάντα μαζεύονται από τη πίστα και δε γίνετε αυτό το βουνό, τώρα δε ξέρω πως ίσως έγινε πολύ σύντομα σε κάποιο τραγούδι πχ έφυγαν όλα μαζί...'Οσοι συγκρίνουν βέβαια τη παρακμή να πετάς ότι βρίσκεις μπορστά σου με κίνδυνο να τραυματίσεις και τον καλλιτέχνη με το σκηνικό των λουλουδίων είναι αστείο..
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Ειναι γεγονός πως και εγώ τόσες φορές εχω πάει στον Νοτη και μονο μια φορά έχω βρεθεί σε παρόμοιο σκηνικό.Δεν πειράζει καλο είναι να γίνεται που και που και κατι τέτοιο, άλλωστε βλέπουμε σωρούς απο λουλούδια στον καθε τυχάρπαστο τραγουδιστή, ας γινεται καμια φορά παρόμοιο σκηνικό και σε κάποιον που πραγματικα το αξίζει.Δεν υπάρχει περίπτωση ετσι και αλλιώς να το αφήσει ο Νοτης να γίνει συνήθεια, ξέρουμε όλοι τις απόψεις του επι του θέματος.Συμφωνα με πληροφορίες μου πάντως τα λουλούδια δεν ήταν από ένα συγκεκριμένο ατομο, αλλά προέρχονταν από όλα τα τραπέζια διαδοχικα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Η στιγμή που τα μαζεύουν...
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μαζί με απάντηση για Αντωνάκη και Παντέλα...

Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Τις εδωσε τις απαντησεις του (στο βιντεο) και τωρα και τοσα χρονια, δεν εχει αλλαξει σε κατι.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:Τις εδωσε τις απαντησεις του (στο βιντεο) και τωρα και τοσα χρονια, δεν εχει αλλαξει σε κατι.
Ε ναι απλά λέει γιατί δεν τους έδωσε σημασία στην πρεμιέρα και κάνει και το σχόλιο για τα λουλούδια και τα σπίτια..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Δεν το ειπα για σενα, αλλα για τον φιλο που ειπε γιατι δεν εκανε κατι για τα λουλουδια.
Υπαρχει και το βιντεο απο το φωταεριο που λεει σε καποιον να σταματησει τα λουλουδια, φτανει.
Τετοια σκηνικα δεν γινονται συχνα γιατι τα λουλουδια που του στελνουν ή τα πεταει παλι πισω ή τα μαδαει. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εδώ παλιά τον κατηγορούσαν ότι τα μαζεύουν αμέσως για να ξαναπουλήσουν τα ίδια, τι ψάχνεις χαχα! :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Παροτι δεν τυγχανει πλεον της αντιμετωπισης που ειχε παλαιοτερα (ραδιοφωνικα), εγω βλεπω οτι τελικα δεν το εχει αναγκη. Επισης, βλεπω διαθεση...Δεν ειναι τυχαιο οτι μετα απο 4μιση επιτυχημενους μηνες στο Φωταεριο και ενα μηνα στην Πυλη Αξιου, σκεφτεται και συζητα το ενδεχομενο να τραγουδησει και καλοκαιρι κανα διμηνο. Και οταν μαλιστα εχει προσυμφωνησει ηδη με το Φωταεριο για να ξεκινησει απο Νοεμβριο-Δεκεμβριο του 2015. Πολυ ευχαριστο αυτο. Θα εχει λιγοτερες διακοπες εαν το αποφασισει για Ριμπας ομως θα τον εχει χορτασει ο κοσμος. :thumbup: Και ισως το Ριμπας να δωσει και το κινητρο να γινει εκει μια ζωντανη ηχογραφηση. Το τερματισα το ξερω... :lol:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Scorpion86 έγραψε:Παροτι δεν τυγχανει πλεον της αντιμετωπισης που ειχε παλαιοτερα (ραδιοφωνικα), εγω βλεπω οτι τελικα δεν το εχει αναγκη. Επισης, βλεπω διαθεση...Δεν ειναι τυχαιο οτι μετα απο 4μιση επιτυχημενους μηνες στο Φωταεριο και ενα μηνα στην Πυλη Αξιου, σκεφτεται και συζητα το ενδεχομενο να τραγουδησει και καλοκαιρι κανα διμηνο. Και οταν μαλιστα εχει προσυμφωνησει ηδη με το Φωταεριο για να ξεκινησει απο Νοεμβριο-Δεκεμβριο του 2015. Πολυ ευχαριστο αυτο. Θα εχει λιγοτερες διακοπες εαν το αποφασισει για Ριμπας ομως θα τον εχει χορτασει ο κοσμος. :thumbup: Και ισως το Ριμπας να δωσει και το κινητρο να γινει εκει μια ζωντανη ηχογραφηση. Το τερματισα το ξερω... :lol:
Nα προσθέσω ότι εκτός από Φωταέριο και τώρα στη Πύλη Αξιού έρχεται και από το περσινό επιτυχημένο πέρασμα από πύλη αξιού..Γενικά μετά τα γεγονόντα στο Εναστρον όπου πάει σκίζει..Είναι γεγονός πως είναι και πιο ήρεμος στις δηλώσεις του δεν δίνει αφορμή να το πυροβολήσουν τα μμε.. και όσο και να μη θέλουν σε ορισμένες περιπτώσεις αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι έχει δίκιο..πχ στο θέμα με τις καρέκλες μαξιλάρια στο Παντελίδη πολλοί είπαν ότι έχει δίκιο(ακόμα και η Βανδή είδα είπε δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο)..Από κει και πέρα τι γίνεται με τα ραδιόφωνα είναι άλλο θέμα..Λογικά πάμε για επόμενο σινγκλ σύντομα αφού είναι φανερό ότι δεν τραβάει το εγώ...Εκτός αν κάνει καμιά έκπληξη και με τις εμφανίσεις το καλοκαίρι και προωθηθεί καθυστερημένα για να υπάρχει τραγούδι ραδιοφωνικό εκείνη τη περίοδο ή και για να κάνει διαφορετική έναρξη(πάλι με το έλληνας χλωμό)...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

bebest έγραψε:Εκτός αν κάνει καμιά έκπληξη και με τις εμφανίσεις το καλοκαίρι και προωθηθεί καθυστερημένα για να υπάρχει τραγούδι ραδιοφωνικό εκείνη τη περίοδο ή και για να κάνει διαφορετική έναρξη(πάλι με το έλληνας χλωμό)...
Τοσους μηνες μετα να προσπαθησουν να το προωθησουν?? Καλα ικανη την εχω την cobalt αλλα καλοκαιρι θα ειναι, ας ακουστει το λυσε κουκλα τα μαλλια σου.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Παροτι δεν τυγχανει πλεον της αντιμετωπισης που ειχε παλαιοτερα (ραδιοφωνικα), εγω βλεπω οτι τελικα δεν το εχει αναγκη. Επισης, βλεπω διαθεση...Δεν ειναι τυχαιο οτι μετα απο 4μιση επιτυχημενους μηνες στο Φωταεριο και ενα μηνα στην Πυλη Αξιου, σκεφτεται και συζητα το ενδεχομενο να τραγουδησει και καλοκαιρι κανα διμηνο. Και οταν μαλιστα εχει προσυμφωνησει ηδη με το Φωταεριο για να ξεκινησει απο Νοεμβριο-Δεκεμβριο του 2015. Πολυ ευχαριστο αυτο. Θα εχει λιγοτερες διακοπες εαν το αποφασισει για Ριμπας ομως θα τον εχει χορτασει ο κοσμος. :thumbup: Και ισως το Ριμπας να δωσει και το κινητρο να γινει εκει μια ζωντανη ηχογραφηση. Το τερματισα το ξερω... :lol:
Η ραδιοφωνική αντιμετώπιση και γενικοτερα τα του δίσκου ειναι άσχετα με τις ζωντανές εμφανίσεις του Νοτη. Εχει την ευχέρεια και τη δυνατότητα να εξαργυρωνει ακομα ο Νοτης την τεράστια επιτυχία του παρελθόντος. Δεν περιμένει ο κοσμος να ακούσει τον Νοτη στα ραδιόφωνα για να παει να τον δει. Αναρωτιέμαι ωρες ωρες, αν αυτός ο τύπος βάζει για παράδειγμα για πλακα 2000 ατομα στην Πύλη Αξιού, μετα απο 25 χρονια καριέρας, μετα απο διαρκή μιντιακό πόλεμο, χωρις ιδιαίτερη ραδιοφωνική προβολή, χωρις ιδιαίτερη προώθηση του σχήματος και όντας ουσιαστικά ολομοναχος τι θα γινόταν αν λειτουργούσε όπως ο Ρέμος πχ και ηταν το αγαπημένο παιδι των ΜΜΕ, ειχε γινει ξαφνικά κολλητός με ολους τους τραγουδιστές και δεν έχανε πρεμιέρα για να τσιμπήσει απο παντου λιγο τυρακι. Ε δεν θα χωρούσε ο κοσμος..Επισης, μπορει να μην δίνονται αφορμές για ιδιαίτερο κράξιμο στα ΜΜΕ, αλλά και πάλι υπάρχει αρνητική αντιμετώπιση. Δε θα μπορούσε εξάλλου να συνεχιστεί ο περσινός πόλεμος.
Όσο για το σινγκλ, καλώς ή κακώς το Εγω δεν ειναι ραδιοφωνικό κομμάτι. Ή τελος πάντων δεν έπιασε. Εγω βλεπω το Πως γίνεται αυτό στον ορίζοντα ή κάποιο που δεν έχει προβληθεί καν μέχρι τώρα. Πρεπει να παραδεχτούμε παντως οτι το Τέρμα το Ράδιο μια χαρα επιτυχία εκανε για τα κυβικά του. Μετά βάζω το Μα εγώ είμαι Έλληνας που έκανε μεγάλο γκελ. Από τα υπόλοιπα δε νομιζω να λέει κάποιο στο μέλλον. Γι αυτό και ίσως είναι καλό να βγάλει εντεκώς νέο σινγκλ, πχ το Αθάνατο νερό ή το Ότι και να κάνεις ή το Καλέ μου Άγγελε.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τι θα βγει επόμενο σινγκλ? Ωραία, άρα θα αρχίσει να παίζει το "Εγώ" τώρα... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στο #16 οι "16 Αυτοτελεις Ιστορίες".
Απάντηση