Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
johnytzitzi

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

SFAKattack10 έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:[, Καλοσύνη σου, Τοπίο γκρίζο, Πικροθάλασσες,
Καλα αν πει αυτα θα ειναι θαυμα! Παντως για τις πικροθαλασσες δεν εχει δικαιολογια, τις ειχε κανει προβα σιγουρα στα Αστερια.
Και τα άλλα 2 στο Έναστρον πάλι πρόβα περσι τα άκουσα όπως και το Έρωτα με την αγρυπνία που το λέει στη χάση και στη φέξη. Όμως και τα άλλα 3 του 5ου Βήματος ειναι υμνάρες τρελές.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Κατα τα αλλα η δικαιολογια του ειναι οτι δεν τα θυμαται η ορχηστρα. :fryingpan:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Όχι που δε θα έβγαινε...

Αμέσως βγήκε ο Λεμπιδάκης-εκπρόσωπος τύπου του Παντελίδη και ο Λιάγκας-Πρωινό-Αντέννα-Heaven-Ρέμος να μας πουν τι; Για να δείτε πως λειτουργεί το πράγμα..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Εκει στον ΑΝΤ1και στο ΠΡΩΙΝΟ μαλλον εχουν ελλειψη θεματων και ασχολουνται παλι με τον Νοτη :nono:
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Εδω ο κόσμος χάνεται και το μ@@@ι (της εμπάθειας) χτενίζεται! Ειλικρινά,μας κούρασαν αλλά τους καταλάβαμε πια..ΟΛΟΥΣ..
Ξέρω..τα είπαμε ξανά..το μεροκάματο να βγαίνει..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά πλακα κανετε; Εδώ ενεργοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός πάλι.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Καθυστέρησαν να τους τα σφυρίξουν... τέσπα, σε όλα δίκιο είχε ο Νότης για ακόμα μια φορά...

υ.γ. εκεί στο πρωινό καταλαβαίνουν ότι έχουν καταντήσει γραφικοί;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Kαι για να μην κατηγορηθώ για μονομέρεια και προσωπολατρία να πω οτι του αρέσει να προκαλεί ο Νότης. Έξυπνος άνθρωπος είναι..Θέλω να γίνεται πρώτο θέμα για την καλλιτεχνική του πορεία..όχι για σαχλαμάρες.Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα απο τη σχέση του με τον Ρέμο και τη γνώμη του για τη Μερκούρη(που κι εγώ έχω αμφιβολίες για τον μύθο της).
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Μεθοδευμένος πόλεμος στον Νότη: Σεζόν 25, Επεισόδιο 3489.
Υ.Γ.: Mέσα Μαζικού Επηρεασμού...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Scorpion86 έγραψε:Μεθοδευμένος πόλεμος στον Νότη: Σεζόν 25, Επεισόδιο 3489.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Μεθοδευμένος πόλεμος στον Νότη: Σεζόν 25, Επεισόδιο 3489.
Έγραψες..Όταν κάποιος ενοχλεί, είτε τον δυσφημείς, είτε τον σκοτώνεις από αρχαιοτάτων χρόνων..ε έχει καταντήσει αηδία πια. Τι απίστευτη ασυλία ειναι αυτη δηλαδη που απολαμβάνουν τα κολληταρια; Μην πει κανεις τιποτα αμέσως τα παπαγαλάκια..
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Eν το μεταξύ το βίντεο κυκλοφορεί εδώ και κάμποσες μέρες και τώρα το θυμήθηκαν αυτοί..Επίσης πολλοί σωστά είπε κάτι ο Λιάγκας ότι εκεί είναι το σπίτι του τα λέεε στους θαυμαστές του που ξέρουν που πάνε και τι θα ακούσουν..Από την άλλοι πετάχτηκαν οι γλάστρες να πουν την εξυπνάδα ότι ξέρει όμως ότι το τραβάνε βίντεο, χωρίς να ξέρουν φυσικά ότι ο Νότης το απαγορεύει χρόνια τώρα..Τέλος πάντων πάνω που λέγαμε ότι φέτος δεν έχουν κάνει μεγάλο πόλεμο τα ΜΜΕ :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bebest την Παρ Μάιος 08, 2015 2:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

filcollins έγραψε:Kαι για να μην κατηγορηθώ για μονομέρεια και προσωπολατρία να πω οτι του αρέσει να προκαλεί ο Νότης. Έξυπνος άνθρωπος είναι..Θέλω να γίνεται πρώτο θέμα για την καλλιτεχνική του πορεία..όχι για σαχλαμάρες.Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα απο τη σχέση του με τον Ρέμο και τη γνώμη του για τη Μερκούρη(που κι εγώ έχω αμφιβολίες για τον μύθο της).
Δυστυχως filcollins ο Νοτης παντα γινεται πρωτο θεμα οταν μιλα για πολιτικα Ρεμο και Παντελιδη...Δεν τους ενδιαφερει πλεον η καλλιτεχνικη του πορεια που εχει τραγουδια διαμαντια για την ελληνικη μουσικη και ασχολουνται με αλλες μαλακιες..Εδω στην Κυπρο το ιδιο συμβαινει με το συστημα του ραδιοφωνου και τηλεορασης που οι επιλογες ειναι παντελιδης, σταν, ρεμος και τσαλικης...(το ξερετε οτι ο τσαλικης καθε 2 βδομαδες ειναι στο νησι για αρπαχτες στα club) Ο Νοτης εχει να ρθει απο το 2011 και πηγαινω οπου εμφανιζεται (ειτε Αθηνα ειτε Θεσαλονικη) για να τον απολαυσω..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Φίλε "ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΤΗΣ" εσύ έχεις το ομότιτλο κανάλι στο youtube με τα ωραία βιντεάκια και τις live ερμηνείες?
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Scorpion86 έγραψε:Φίλε "ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΤΗΣ" εσύ έχεις το ομότιτλο κανάλι στο youtube με τα ωραία βιντεάκια και τις live ερμηνείες?
Ναι φιλε και οτι κανω το κανω με αγαπη και κοπο για αυτον τον ανθρωπο που υπεραγαπω χωρις κανενα οφελως χρηματικο ..Απο το 1991 μεχρι σημερα τον στηριζω και θα τον στηριζω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ την Παρ Μάιος 08, 2015 2:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Φίλε "ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΤΗΣ" εσύ έχεις το ομότιτλο κανάλι στο youtube με τα ωραία βιντεάκια και τις live ερμηνείες?
Ναι φιλε και οτι κανω το κανω με αγαπη και κοπο για αυτον τον ανθρωπο που υπεραγαπω χωρις κανενα οφελως ..Απο το 1991 μεχρι σημερα τον στηριζω και θα τον στηριζω
Πολύ καλή δουλειά. Κeep Noting!
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Scorpion86 έγραψε:
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:
Ναι φιλε και οτι κανω το κανω με αγαπη και κοπο για αυτον τον ανθρωπο που υπεραγαπω χωρις κανενα οφελως ..Απο το 1991 μεχρι σημερα τον στηριζω και θα τον στηριζω
Πολύ καλή δουλειά. Κeep Noting!
Σε ευχαριστω φιλε
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Κρίμα πάντως να αμαυρώνεται συνεχώς η εικόνα του Νότη από σπόντα κιόλας. Ένας από τους λόγους που έχει απαγορέψει τα βίντεο ο Νότης είναι κι αυτός. Να μην βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που λεει σε συγκεκριμένες στιγμές. Καποια στιγμή θα πρεπει βεβαια να κοιτάξει λιγο και την υστεροφημία του..θα μου πεις εδω ζούμε σε μια χώρα που διαμορφώνει τη κοινη γνώμη η Σκορδά, η Συνατσακη κι ο ΚυρΓκαζεττας τι συζητάμε..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πραγματικά τρομακτικό το πόσο γρήγορα ΠΑΝΤΟΥ (μέχρι και σε αθλητικά σαιτ) έχει δημοσιευθεί η είδηση και το βίντεο το οποίο μάλιστα τραβήχτηκε από την "Πύλη Αξιού", δεν προήλθε από κάποια τηλεοπτική εμφάνιση. Πραγματικά τρομακτική η δύναμη των Μέσων Μαζικού Επηρεασμού. Και βγαίνουν οι γνωστοί πανελίστες και κράζουν...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Δυστυχώς τα ερασιτεχνικά βίντεο εχουν αυτό το κακό.
Το έχει πει κι ο ίδιος ότι αυτά που λέει κάθε φορά στους χώρους όπου εμφανίζεται είναι για τον κόσμο τον συγκεκριμένο και για τη στιγμή εκείνη.
Θυμάμαι τότε που είχε πάει ο Δάντης το 2007 μετά τον ελληνικό τελικό της Eurovision που είχε χάσει και τα έχωσε στο σύστημα το μουσικό, την επομένη τον πέρασαν το αλατιού.
Το μονό που με στεναχωρεί είναι ότι με αυτές τις δηλώσεις χάνει θαυμαστές γιατί ξέρω πολλούς που μου λένε ότι λάτρεψαν τα τραγούδια του αλλά τώρα δεν θέλουν να τον ακούν πλέον.
Τους καταλαβαίνω άσχετα αν δεν συμφωνώ.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Απάντηση