Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Όντως τα συγκεκριμένα κοινωνικά είναι και μετριότατα..Τέλος πάντων για μένα μαζί με το έλληνας να πει γενέθλεια, στέλα σμυρνία, μπαλάντα κυρ μένιου μπορεί να κλείνει ένα 20-25 λέπτο και να μη βαριέται ο κόσμος και να δίνει το κοινωνικό του στίγμα..Κατά τα άλλα επίσης τα χορευτικά πρέπει να ανανεωθούν ειδικά μερικά του Αγγελόπουλου που πέφτουν και γέφυρες χαμένος χρόνος..Για φωτογραφίες και κουβέντα με το κόσμο :tourta: ..Αφού του χρόνου λογικά δεν θα έχει νέα τραγούδια ας προβάριε μερικά που έχει ξεχάσει να κάνει επιτέλους ανανέωση..
ΥΓ:Eπίσης μήπως ήρθε η ώρα για κανά σινγκλ??
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

SFAKattack10 έγραψε:
jdarmody έγραψε:.
Αναφέρθηκε πάλι στη Μελίνα και γενικότερα στο θέμα αυτό, .
Τι είπε δηλαδή;
Όχι κάτι ιδιαίτερο, γενικά είπε ότι κάποιος ήρθε στο καμαρίνι και του είπε για όσα ειπώθηκαν και είπε στο Νότη να τους γράψει στα @@ του, κι εκεί ο Νότης μιλώντας για αυτούς που μας γ.., είπε κάτι του στυλ, χονδρικά το μεταφέρω δε το θυμάμαι ακριβώς ''γι' αυτό και σας δείχνω το μνημείο, γιατί δεν επιτρέπεται το πολιτισμικό μας μνημείο να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση..μερκούρες και τέτοιες δηθενιές'', κάπως έτσι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Όντως τα συγκεκριμένα κοινωνικά είναι και μετριότατα..Τέλος πάντων για μένα μαζί με το έλληνας να πει γενέθλεια, στέλα σμυρνία, μπαλάντα κυρ μένιου μπορεί να κλείνει ένα 20-25 λέπτο και να μη βαριέται ο κόσμος και να δίνει το κοινωνικό του στίγμα..Κατά τα άλλα επίσης τα χορευτικά πρέπει να ανανεωθούν ειδικά μερικά του Αγγελόπουλου που πέφτουν και γέφυρες χαμένος χρόνος..Για φωτογραφίες και κουβέντα με το κόσμο :tourta: ..Αφού του χρόνου λογικά δεν θα έχει νέα τραγούδια ας προβάριε μερικά που έχει ξεχάσει να κάνει επιτέλους ανανέωση..
ΥΓ:Eπίσης μήπως ήρθε η ώρα για κανά σινγκλ??
Αυτά που αναφέρεις είναι κομματάρες και εννοείται ότι γίνεται χαμός όταν τα λέει. Νομίζω θα το κάνει αναγκαστικά κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα. Χθες το πρόβλημα δεν ήταν πάντως τόσο τα τραγούδια, αλλά ότι γίνονταν συνεχώς παύσεις. Εγώ δε βλέπω σινγκλ στον ορίζοντα..Μόνο το Τέρμα το Ράδιο και ο Έλληνας έχουν κάνει γκελ στον κόσμο, ούτε το Λύσε κούκλα, ούτε το Πως γίνεται αυτό είναι κάτι ιδιαίτερο. Ο δίσκος αυτός μου θυμίζει κάπως τις Μνήμες, όπου δεν είχαν βγει πολλά τραγούδια..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:Τέλος, αυτό που έκανε εντύπωση για μια ακόμη φορά είναι ότι υποτίθεται ότι έχει ένα επίσημο φαν κλαμπ ο Νότης, αλλά δε θυμάμαι από πότε έχει να οργανώσει κάτι σε πρεμιέρα ή λήξη. Κάτι έστω κι αυτά τα μικρά βεγγαλικά, ώστε να δημιουργηθεί μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Μάλλον προέχουν οι νοτικές βραδιές.
Προέχει να κλείσουν οι ίδιοι πρώτο τραπέζι πίστα, να φέρουν και τους κολλητούς τους. Μαγκιά τους βέβαια, αφού έχουν κερδίσει τέτοια εύνοια από Νότη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Παιδια,αν θυμαστε σε πιο παλιες ζωντανες εμφανισεις του Νοτη (Εναστρον,ρεξ) το δευτερο προγραμμα ηταν αποκλειστικα χορευτικο με αρκετο κοσμο στην πιστα να χορευει και ο Νοτης σε ενα βαθρο να κανει ενα non stop ποτ πουρι ειτε δικων του τραγουδιων ειτε αλλων καλλιτεχνων ..Aυτο τωρα δεν συμβαινει γιατι ξεκινα το δευτερο του προγραμμα με χορευτικο και μπαλετο και μετα ο κοσμος τον περικυκλωνει για φωτογραφιες και για κουβεντα με αποτελεσμα να κανει παυσεις μεχρι να ρθει η ωρα για να πει τους ερωτικους του υμνους και να καθισεις να τους απολαυσεις..Την περασμενη βδομαδα που πηγαμε καποιος απο την παρεα μας ειπε πως του ελειψε το χορευτικο κομματι στην πιστα οπως συνηθιζε παλια..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Τέλος, αυτό που έκανε εντύπωση για μια ακόμη φορά είναι ότι υποτίθεται ότι έχει ένα επίσημο φαν κλαμπ ο Νότης, αλλά δε θυμάμαι από πότε έχει να οργανώσει κάτι σε πρεμιέρα ή λήξη. Κάτι έστω κι αυτά τα μικρά βεγγαλικά, ώστε να δημιουργηθεί μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Μάλλον προέχουν οι νοτικές βραδιές.
Προέχει να κλείσουν οι ίδιοι πρώτο τραπέζι πίστα, να φέρουν και τους κολλητούς τους. Μαγκιά τους βέβαια, αφού έχουν κερδίσει τέτοια εύνοια από Νότη.
Προφανώς και δεν πεινάνε αυτά τα παιδιά πάντως..Κι εγώ αν είχα τη δυνατότητα να πηγαίνω σε κάθε εμφάνιση του Νότη κάποια στιγμή θα κέρδιζα την εύνοια του..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Παιδια,αν θυμαστε σε πιο παλιες ζωντανες εμφανισεις του Νοτη (Εναστρον,ρεξ) το δευτερο προγραμμα ηταν αποκλειστικα χορευτικο με αρκετο κοσμο στην πιστα να χορευει και ο Νοτης σε ενα βαθρο να κανει ενα non stop ποτ πουρι ειτε δικων του τραγουδιων ειτε αλλων καλλιτεχνων ..Aυτο τωρα δεν συμβαινει γιατι ξεκινα το δευτερο του προγραμμα με χορευτικο και μπαλετο και μετα ο κοσμος τον περικυκλωνει για φωτογραφιες και για κουβεντα με αποτελεσμα να κανει παυσεις μεχρι να ρθει η ωρα για να πει τους ερωτικους του υμνους και να καθισεις να τους απολαυσεις..Την περασμενη βδομαδα που πηγαμε καποιος απο την παρεα μας ειπε πως του ελειψε το χορευτικο κομματι στην πιστα οπως συνηθιζε παλια..
Χθες παραέγινε, δεν ήταν απλά η καθιερωμένη μάζωξη του κόσμου γύρω από το Νότη. Για παράδειγμα μια κυρία τον είχε επί μισή ώρα αγκαλιά, ένας άλλος πήρε και το μικρόφωνο για να μας πει ότι μόνο ο Νότης λέει αλήθειες κι ότι όλοι οι άλλοι είναι ποντικοκούραδα, δεν ήταν κλασικός νεαρός κόσμος που θέλει φωτογραφία μόνο, ήταν 50χρονοι τυπάδες που ήθελαν να ανοίξουν και κουβέντα με το Νότη για να κάνουν το κομμάτι τους. Μάλιστα ο Νότης έκανε συνεχώς ντρίπλες πήγαινε πίσω από την ορχήστρα, ξαναέβγαινε από την άλλη πλευρά για να αποφύγει τον κόσμο και απορώ πως παρέμεινε ευγενέστατος με όλους. Εδώ έκλεισε με τα Γενέθλια 6παρά είκοσι και η πίστα ξαναβούλιαξε σε 2 λεπτά..
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

E εντάξει αν κάνει ο Νότης το πρόγραμμα με γρήγορες αλλαγές, χωρίς γέφυρες και παύσεις για κουβέντα και ας είναι ψηλά..Τι φοβάστε μη τον κατηγορίσουν ότι δε κατεβαίνει να φωτογραφηθεί με το κόσμο εδώ του έχουν φορτώσει τόσα και τόσα :lol: ..Πάντως όντως θυμίζει λίγο μνήμες πρόμο εύκολο κομμάτι- μέτριο αλλά έπαιξε σχετικά(παρτα τοτε, τέρμα το ράδιο τώρα) και τα κοινωνικά να ξεχωρίζουν σε σχέση με τα ερωτικά(χάρε,κλεμμένα τότε, έλληνας κ πέτα ψηλά τώρα)..Τότε νομίζω έβγαλε πάντως 4 σινγκλ και τα δυο τελευταία έπαιξαν κιόλας(αριστέρα και κυρίως το εγω δεν ειμαι σαν τους άλλους)..Να δούμε τώρα..
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Nα κάνω μια αφελή ερώτηση; Τα αποτελέσματα του wikipedia είναι έγκυρα; Διότι αν είναι τότε ο τελευταίος δίσκος ''Μαζί'' έγινε 7 φορές πλατίνα!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

filcollins έγραψε:Nα κάνω μια αφελή ερώτηση; Τα αποτελέσματα του wikipedia είναι έγκυρα; Διότι αν είναι τότε ο τελευταίος δίσκος ''Μαζί'' έγινε 7 φορές πλατίνα!
Κυκλοφόρησε και με περιοδικό (MY TV) με τιμή 9,99 και ήταν το αυθεντικό cd με booklet,και αν δεν κάνω λάθος βγήκε και με το Πρώτο Θέμα.Οπότε μετράνε και τις πωλήσεις των εφημερίδων/περιοδικών.Νομίζω πραγματικές πωλήσεις είναι γύρω στις 30.000.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

fylakas_aggelos έγραψε:
filcollins έγραψε:Nα κάνω μια αφελή ερώτηση; Τα αποτελέσματα του wikipedia είναι έγκυρα; Διότι αν είναι τότε ο τελευταίος δίσκος ''Μαζί'' έγινε 7 φορές πλατίνα!
Κυκλοφόρησε και με περιοδικό (MY TV) με τιμή 9,99 και ήταν το αυθεντικό cd με booklet,και αν δεν κάνω λάθος βγήκε και με το Πρώτο Θέμα.Οπότε μετράνε και τις πωλήσεις των εφημερίδων/περιοδικών.Νομίζω πραγματικές πωλήσεις είναι γύρω στις 30.000.
Οι 16 Αυτοτελείς ιστορίες βγήκαν με το My Tv και το Πρώτο Θέμα.Όχι το Μαζί.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μπερδεύτηκα!Νόμιζα ότι λέει για τις Αυτοτελείς Ιστορίες,δεν πρόσεξα!Όχι,το Μαζί δεν έχει γίνει 7 φορές πλατινένιος!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Οκ..ευχαριστώ όλους..άρα το wikipedia είναι της πλάκας!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

fylakas_aggelos έγραψε:Μπερδεύτηκα!Νόμιζα ότι λέει για τις Αυτοτελείς Ιστορίες,δεν πρόσεξα!Όχι,το Μαζί δεν έχει γίνει 7 φορές πλατινένιος!
Γνωρίζει κανείς για την πορεία του δίσκου Μαζί;
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Δεν ξέρω αν υπάρχουν επίσημα status της ifpi,νομίζω έχουν καταργηθεί από το 2010.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

fylakas_aggelos έγραψε:
ΜΑΓΔΑ έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:

Ο Νότης καλώς ή κακώς έχει ακραίες απόψεις και τον ξέρουμε όλοι όσοι τον παρακολουθούμε.
Είναι τόσο δύσκολο να διαχωρίσουμε τις δικές μας απόψεις από τις δικές του και να απολαμβάνουμε μόνο τη μουσική που μας χαρίζει;

Δόξα τω Θεώ, είμαστε νοήμονα όντα κι έχουμε κριτική σκέψη.

Δηλαδή όσοι ακούμε τα τραγούδια του, είμαστε της ίδιας "συνομοταξίας";

Δεν καταλαβαίνω δηλαδή.

Ούτε φίλος μου είναι, ούτε προτίθεμαι να συγχρωτιστώ μαζί του.
Αυτό όμως δε με εμποδίζει ούτε στο ελάχιστο να ακούω π.χ το "Εγώ" και να απολαμβάνω τη φωνάρα του.
+1 ακριβώς,ειδικά τα παλιά του είναι ύμνοι!Δεν καταλαβαίνω μερικούς που λένε ότι δεν πρέπει να τον ακούμε!
Και αν δεν το ακούμε εμείς βλέπεις να έχει πρόβλημα ο Νότης, διαφωνώ σε πολλά από αυτά που λέει αλλά δεν παύει να έχει τραγουδάρες
και είναι ένας καλλιτέχνης που έχει γράψει ιστορία :thumbup:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

bebest έγραψε:Τότε νομίζω έβγαλε πάντως 4 σινγκλ και τα δυο τελευταία έπαιξαν κιόλας(αριστέρα και κυρίως το εγω δεν ειμαι σαν τους άλλους)..Να δούμε τώρα..
Απο προωθηση δισκου ειναι το ιδιο αλλα οι μνημες ειχαν καλυτερα και λαικα τραγουδια
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Στην θέση #60 στο chart της ifpi γι' αυτή την εβδομάδα, μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Καλό καλοκαίρι πλέον (εάν δεν γίνει το Ριμπας), και για τον δίσκο ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...τότε άλλωστε θα γίνει και η απονομή και θα μάθουμε ακριβή αριθμό σε πλατίνες και πωλήσεις.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Καλό καλοκαίρι πλέον (εάν δεν γίνει το Ριμπας), και για τον δίσκο ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...τότε άλλωστε θα γίνει και η απονομή και θα μάθουμε ακριβή αριθμό σε πλατίνες και πωλήσεις.
Ότι και να γίνει, τώρα που τελείωσαν οι εμφανίσεις κι έχει περάσει κι ένα μεγάλο διάστημα από την κυκλοφορία του δίσκου, δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι ο δίσκος αυτός δεν προσέφερε τίποτα στον Νότη. Δεν σου κάνει κανένα τραγούδι τόσο μεγάλη αίσθηση, ώστε να θες να το ακούσεις live. Αμφιβάλλω αν θα λέει κι ο Νότης κάποιο τραγούδι από αυτόν τον δίσκο σε 2-3 χρόνια. Εγώ θα του συνιστούσα όντως να κάνει μεγάλες διακοπές και να σκεφτεί κάποια πράγματα καλύτερα όσον αφορά τα δισκογραφικά του κυρίως, αλλά και τη διαμόρφωση του προγράμματός του. Ίσως εν τέλει να πρέπει να αλλάξει κι εταιρία για να δούμε κάτι διαφορετικό. Αλλά το έχω ξαναπεί, δεν επιτρέπεται καλλιτέχνης του μεγέθους του Νότη, να μην μπορεί να βγάλει κάποιο τραγούδι σταθμό στα πιο ώριμα ερμηνευτικά του χρόνια. Αμφιβάλλω κατά πόσο θυμάται και ο ίδιος ότι έχει βγάλει πχ το Κράτησε με, το Αεράκι, Του Αυγούστου το φεγγάρι και λοιπά άπατα κομμάτια.
Απάντηση