Ελένη Φουρέιρα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Slim_Shady

Re: ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ Thread

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

ΑΑΑΑ αλλαγές βλέπω! :biggrin:
Αντε καλή αρχή και με ωραία τραγούδια!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Θα κάνει χρόνια να δει album αν και θα έχει περισσότερο promo τώρα,σε σχέση με τη Minos-EMI.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

sthn arxh 8a ksezoumistei sta singles mexri to album opws oloi (demy,martakhs,boys n noise).. to 2o album me panik 8a bgei pio grhgora meta to 1o,2o single...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Ελένη Φουρέιρα - Πιο Δυνατά | New Single
Κυκλοφορεί από την Panik Records!

"Πιο Δυνατά" και η Pop Queen, Ελένη Φουρέιρα ερμηνεύει το επόμενο μεγάλο Hit του Καλοκαιριού!
Το νέο δυναμικό single "Πιο Δυνατά" της Ελένης Φουρέιρα,
παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Fashion Music Project, Madwalk by Aperol Spritz στην Αγγλόφωνη Version
και αποτέλεσε την πιο εκρηκτική έναρξη του show τα τελευταία έτη!
Σε μουσική και παραγωγή του αξεπέραστου Alex Leon και στίχους του Μηδενιστή, Γαβριήλ Γαβριηλίδη και Κωνσταντίνου Κρανιώτη
το νέο dance hit της εκρηκτικής performer Ελένης Φουρέιρα, "Πιο Δυνατά" κυκλοφορεί από τη Panik Records.

Slim_Shady

Δεν με ενθουσίασε ρε γαμώτο.Προτιμώ την αρχική version.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

exei allaxei k ligo h enorxhstrwsh..
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

#‎newvideoclip‬ ‪#‎backstage‬ ‪#‎piodynata‬
Εικόνα
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Η λεοπάρδαλη και η λέαινα.. :525807:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Θα τραγουδήσει μόνη της το Dale Papi στα βραβεία

http://www.getgreekmusic.gr/mad-vma-201 ... a-akirose/
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Ποσό όμορφα περάσαμε σήμερα με την αγαπημένη @elenimenegaki.... #teamfoureira
Εικόνα
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Ελένη Φουρέιρα: Μιλά για το κυνηγητό των παπαράτσι στην αρχή της σχέσης της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη που τους έβαλε σε κίνδυνο

Εικόνα

Σε ένα από τα δάχτυλα του χεριού της η Ελένη Φουρέιρα έχει χτυπήσει τατουάζ μια μικρή άγκυρα. Το ίδιο ακριβώς έχει και η Ίριδα, «σκιά», αγαπημένη της φίλη από το δημοτικό και συνεργάτις της. «Συμβολίζει τη σταθερότητα. Το έχουν όλοι οι κολλητοί μου» εξηγεί. Οι περισσότεροι στενοί συνεργάτες είναι «οι άνθρωποί της» εδώ και χρόνια. Ο Γιώργος Αρσενάκος έγινε μάνατζέρ της, όταν ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της μετά τις Mystique και, όπως δηλώνει, «τον λέω μάνατζέρ μου και καμαρώνω, αλλά τον θεωρώ και οικογένειά μου, αδελφό μου. Είναι σπουδαίο να βλέπεις τον άνθρωπο, με τον οποίο έχετε ξεκινήσει μαζί, να ανεβαίνει και να φτάνει τόσο ψηλά και μέσα από αυτό να βοηθά κι εσένα. Ένιωσα περήφανη που υπέγραψα με την Panik Records, τη δισκογραφική εταιρεία που είναι το “παιδί” του Γιώργου» λέει χαμογελώντας, ενώ πίνει έναν detox χυμό από πράσινα λαχανικά, αγναντεύοντας τη θάλασσα στα νότια προάστια. Εκεί μένει τα τελευταία χρόνια και εδώ και λίγους μήνες συγκατοικεί με το σύντροφό της, μια σχέση που μονοπώλησε τον ενδιαφέρον των media από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή.

Πώς βίωσε την εποχή που οι παπαράτσι την κυνηγούσαν σχεδόν μανιασμένα για μια πρώτη φωτογραφία με τον Σπυράγγελο Λυκούδη; «Έλα, μωρέ, που με κυνηγούσαν. Ήταν επί κάποιους μήνες κάτω από το σπίτι μου και σχεδόν δεν μπορούσα να βγω! Ήταν κουραστικό. Και ξέρεις γιατί δεν το ήθελα καθόλου όλο αυτό; Γιατί κάθε πρωί βγαίνω βόλτα με το σκυλί μου, τη Μαϊμού, και έχω τα χάλια μου. Βγαίνω όπως να ’ναι, με την τσίμπλα στο μάτι. Ε, δεν είναι ωραίο να με βγάζουν έτσι φωτογραφίες» λέει γελώντας. «Πέρα από την πλάκα, είναι λίγο παραβίαση κάποιες φορές όλο αυτό, όχι τόσο για μένα, αλλά για τον άνθρωπο που έχω στη ζωή μου. Έναν άνθρωπο που δεν έχει καμιά σχέση με όλο αυτό, ούτε θέλει να έχει. Αλλά με αγαπάει κι έτσι δεν τον ενοχλεί σε επίπεδο που να μας κάνει κακό. Υπήρξαν βέβαια στιγμές που ήταν πολύ καταπιεστικό, όπως όταν καταλήξαμε να κάνουμε τους Fast and Furious στο δρόμο, με έναν παπαράτσο να μας ακολουθεί από πίσω… Μάλλον ήθελε να μας σκοτώσει, δεν εξηγείται αλλιώς, μας κυνηγούσε σε όλη τη Γλυφάδα». Σήμερα, μερικούς μήνες μετά, όλο αυτό έχει καταλαγιάσει πια, από τότε που τα νέα δεδομένα στη ζωή της είναι γνωστά. Ή σχεδόν γνωστά.

Γιατί, στην πραγματικότητα, η «Φουρέιρα» έχει ελάχιστα εκθέσει την «Ελένη» στα φώτα. Η Φουρέιρα στη σκηνή είναι σαρωτική, καθηλωτική. Η Ελένη, όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού της, είναι ήρεμη. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, αλλά σε δύο εντελώς διαφορετικές του εκφάνσεις. Η Φουρέιρα και στη σκηνή νιώθει στο σπίτι της, αλλά με έναν άλλον τρόπο. Άλλωστε από μικρή έλεγε στη μαμά της «εγώ, όταν μεγαλώσω, θα γίνω σταρ». «Μου άρεσε η μουσική, μου άρεσε να χορεύω, μου άρεσε η υποκριτική, το σινεμά, το θέατρο, τα μιούζικαλ, οτιδήποτε είχε να κάνει με το performing σε ένα stage. Όταν ανέβαινα στη σκηνή, είχα θράσος, με την καλή έννοια. Δεν είχα καμία ανασφάλεια. Το θράσος δεν σημαίνει απαραίτητα να είσαι σέξι, το σέξι βγαίνει από μόνο. Γιατί, όταν το προσπαθείς, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και λίγο πρόστυχο. Εγώ ήμουν θρασύς, με την έννοια πως δεν είχα κόμπλεξ, δεν ντρεπόμουν. Έτσι, κατάλαβα πως αυτό είναι για μένα. Θυμάμαι πως, όταν ανέβηκα πρώτη φορά στη σκηνή των Mad Awards, το 2010, με τον Chica Bomb και έναν τεράστιο καλλιτέχνη, τον Dan Balan, δεν ντρεπόμουν, δεν φοβόμουν. Δεν έλεγα “Θεέ μου, τώρα τι θα γίνει!”. Ήταν όνειρο της ζωής μου να πάω στα Mad VMA και είπα “τώρα που ήρθα εδώ, τώρα θα δείτε”». Πέντε χρόνια μετά, θα βρεθεί ξανά στα βραβεία με δύο υποψηφιότητες, Best Female Modern Artist και Best Dance Video για το κομμάτι «Party sleep repeat».

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.

http://www.peoplegreece.com/article/ele ... e-kindino/
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Slim_Shady

Εικόνα
Απάντηση