Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ακόμα ασχολείστε εσείς με το εάν παίζει το ραδιόφωνο ή όχι τον Νότη; Δεν υπάρχει ελληνικό ραδιόφωνο. Κάποτε τις επιτυχίες τις δημιουργούσε ο κόσμος στο ραδιόφωνο, πλέον οι ίδιοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί σε συνεννόηση με τις δισκογραφικές αποφασίζουν ποια τραγούδια θα κάνουν επιτυχία, παίζοντας τα 10-15 φορές την ημέρα. Ασυναίσθητα ο ακροατής όταν ακούσει ξανά και ξανά ένα τραγούδι (και μέτριο να ειναι) θα του μείνει, θα το τραγουδήσει. Λέγεται και "πλύση εγκεφάλου"...
Οπότε δεν έχω απαίτηση να παίξει ούτε στο ελάχιστο το "Πως γίνεται αυτό". Εδώ δεν έπαιξε το "ΕΓΩ" που είναι 2-3 κλάσεις καλύτερο από του Μαζωνακη το "Τερμα", του Οικονομόπουλου το "Χιλιους Λόγους" και κάποια τραγουδάκια της Βανδή και του Σταν που παίζουν συνεχώς. Το ραδιόφωνο πέθανε, γι' αυτο και πλέον ακούνε ελάχιστοι ελληνικό ραδιόφωνο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Σωστά τα λες Scorpion, αλλά δεν είναι κρίμα τα καλά τραγούδια να μην τα ακούσει ο κόσμος; Δεν λέμε να γίνει πλύση εγκεφάλου όπως λες, απλά να περάσουν στο κόσμο... όπως έγινε με το τσιγγανάκι και το δώσε ένα τέλος, ας ακουστούν δηλαδή στο ελάχιστο και αν αξίζουν θα μείνουν...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Σωστά τα λες Scorpion, αλλά δεν είναι κρίμα τα καλά τραγούδια να μην τα ακούσει ο κόσμος; Δεν λέμε να γίνει πλύση εγκεφάλου όπως λες, απλά να περάσουν στο κόσμο... όπως έγινε με το τσιγγανάκι και το δώσε ένα τέλος, ας ακουστούν δηλαδή στο ελάχιστο και αν αξίζουν θα μείνουν...
Αυτοί που ξέρουν να ακουν μουσική δίχως κατευθύνσεις από κανέναν ραδιοφωνικό παραγωγό θα τα ακούσουν τα κομμάτια. Είτε μέσω youtube, είτε μέσω γνωστών τους που ακούνε Νότη. Δεν κατάλαβα γιατί να του καίγεται καρφάκι για το εάν θα προβληθούν τα τραγούδια του σε κοινά που ακούνε Σταν, Φουρέιρες, Βανδή, Παντελίδη, Στικούδη και λοιπές μετριότητες. Για ποιο λόγο? Αφού πλέον αυτοί ακούνε ότι τους πασάρουν, ότι φθήνια υπάρχει, γιατί να απευθυνθεί σε αυτό το κοινό? Σε λίγους και καλούς, άλλωστε όσο πουλούσε τόσο πουλάει σε δίσκους και τα τελευταία χρόνια οι αριθμοί έχουν αυξηθεί παρότι δεν διαφημίζεται σε καθημερινή βάση (αλλα δυσφημίζεται).
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εντάξει δεν πρόκειται για ένα τραγούδι που το ακούς και τρελαίνεσαι πάντως για να γίνει και κανας χαμός. Νορμάλ τραγουδάκι είναι, για κάποιους ίσως και λίγο για τα κυβικά του Νότη. Σε κάθε περίπτωση εγώ το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό να μην παίζεται ο Νότης μιας και τα τελευταία 2 χρόνια έχει ανοίξει απίστευτα μέτωπα με πολλούς και συνεχίζει ακάθεκτος σε αυτό το στυλ. Επίσης καλό είναι να αποφεύγονται οι συγκρίσεις με άλλους τραγουδιστές και τραγούδια. Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτοί που αναφέρετε και επιτυχία κάνουν και φέρνουν κόσμο στα μαγαζιά και τους ζητάει ο κόσμος. Πάντα ο κόσμος αρέσκεται στο καινούριο και στο πιο χαμηλού επιπέδου που αγγίζει εύκολα ευρύτερες κατηγορίες ανθρώπων. Σε αυτό που συμφωνώ με τον Scorpion είναι στο ότι αδιαφορεί παντελώς ο Νότης αν τον ακούει το κοινό που ακούει Σταν, Παντελίδη, Πάολα και λοιπά. Το χει πει άλλωστε ξεκάθαρα, το κοινό είναι πουτάνα, άγεται και φέρεται. Όταν σου πασάρουν όλες οι εκπομπές ως καλύτερη λαική τραγουδίστρια την Πάολα, θα ακούς Πάολα κι ας τραγουδάει στίχους ούτε καν τουαλέτας.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο κομμάτι που έχει βγάλει ούτε καν του δίσκου αλλά μια χαρά κομμάτι είναι...Και σίγουρα στο στυλ που παίζουν και πιο πολύ δεν είναι καθαρά λαικό που λέγαμε για το εγώ οτι παίζει μόνο ντέρτι γιατί δεν είναι στο ύφος των ραδιοφώνων...Τέλος πάντων αν εγκρίνεται τη λογική όλοι τους και μόνος τους και νομίζεται ότι ο Νότης κάνει καλό στη καριέρα του με το να μείνει με τους σκληροπυρηνικούς μόνο τι να πω..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Τέλος πάντων αν εγκρίνεται τη λογική όλοι τους και μόνος τους και νομίζεται ότι ο Νότης κάνει καλό στη καριέρα του με το να μείνει με τους σκληροπυρηνικούς μόνο τι να πω..
Τώρα είπες την πιο σωστή κουβέντα. Ο Νότης έχει κάνει μεγάλο κακό στην καριέρα του εδώ και χρόνια τώρα, αλλά το παράκανε τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι αργά πια για δάκρυα που λένε, αυτός είναι ο Νότης. Και θεωρώ πως κάπως έτσι θα τελειώσει και η καριέρα του τα επόμενα χρόνια. Όπως το βλέπω εγώ, μπορεί πλέον να επιβιώσει μόνο με συνεργασίες στην Αθήνα, δυστυχώς γι' αυτόν όταν τα υπόλοιπα μαγαζιά κάνουν σχηματάρες και σε συνδυασμό με όλη την αρνητική αντιμετώπιση που έχει από τα ΜΜΕ και τους ελάχιστους που μπορεί να συνεργασθεί, θα είναι δύσκολο γι' αυτόν να σταθεί μόνος του. Δεύτερον, ως προς τα δισκογραφικά, πάντα θα λείπει κάτι. Έχει βγάλει και κομματάρες τα τελευταία χρόνια αλλά πάντα λέμε ότι δεν είναι όπως τα παλιά. Πες το το ίδιο το τραγούδι, πες η ενορχήστρωση, πες η αλλαγή της χροιάς του, η αλλαγή της ερμηνείας του, πες το όπως θες αλλά πάντα υπάρχει ένα παράπονο και ελάχιστα μεγάλα κυριολεκτικά τραγούδια. Για παράδειγμα, αν έβγαζε ο Νότης ένα τραγούδι όπως τα Γενέθλια ας πούμε, δεν θα γινόταν χαμός ακόμα και τώρα; Πως να κερδίσεις τον κόσμο που έχεις χάσει ή δεν έχεις κερδίσει ποτέ με το Τέρμα το Ράδιο και το Εγώ;
Κατά τη γνώμη μου κάπου το έχασε στην πορεία ο Νότης. Μην ξεχνάμε ότι δεν έκανε μια παροδική επιτυχία-κατασκεύασμα όπως κάνουν οι άλλοι, ο Νότης με σταθερά ανοδικά βήματα έφτασε το τέλος της δεκαετίας του 90' να έχει καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ δισκογραφικά και προέλευσης κόσμου και να έχει όλη τη δυναμική να γίνει ο επόμενος μεγάλος καλλιτέχνης της χώρας. Σ ένα πράγμα συμφωνώ απόλυτα με εκείνο το παραλήρημα του Σ. Γιατρά κατά του Νότη, ότι εάν δεν ήταν έτσι ο χαρακτήρας και η λογική του, όπου τραγουδούσε θα είχε 2 χιλιόμετρα ουρά από κόσμο.
Στο σημείο εκείνο εμφανίζεται το εγώ του Νότη και οι πραγματική του επιθυμία να γίνει κάτι σαν τον επόμενο Μπιθικώτση ή Νταλάρα της σύγχρονης εποχής. Επαναστατικής κι αντιδραστικής φύσεως χαρακτήρας με έντονη κοινωνική συνείδηση επόμενο ήταν όταν ξέσπασε η κρίση και με την ''ασφάλεια'' του εγώ σας τα έλεγα, να γίνει ακόμα πιο έντονη η διάθεσή του αυτή. Αυτοκαταστροφικότατος, δίνει συνεχώς λαβές για να τον χτυπήσουν, καθώς αυτός ήταν και είναι ο μοναδικός τρόπος να βλάψουν την καριέρα του. Μέχρι σήμερα τον κράτησε ο κόσμος του, αλλά πλέον εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ακόμα και το κοινό του έχει κουραστεί από αυτήν την αρνητική αύρα που δημιουργείται συνεχώς γύρω από το όνομά του. Πάντα είχε την διαφορετική άποψη, αλλά πως να τον χτυπήσεις τότε όταν σου έβγαζε τη μια τραγουδάρα μετά την άλλη και παραμιλούσε ο κόσμος; Εν ολίγοις εγώ θεωρώ ότι με την ίδια λογική και τα ίδια μέτρια δισκογραφικά αποτελέσματα ίσως τα πράγματα να είναι χειρότερα για το Νότη, από το αν θα παίζει απλά το Πως γίνεται αυτό στα ραδιόφωνα.
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Διάβασα τη σκέψη σου. Σε όλα αυτά, λοιπόν, ο Νότης έχει δώσει την απάντησή του..''κάνω αυτό που μπορώ''..Εξάλλου,δεν γράφονται και καλύτερα τραγούδια για να πει κι ο άνθρωπος..μην του ζητάμε και τα ρέστα. Ψάχνω, ειλικρινά, πολύ καιρό να ακούσω ένα καλό ελληνικό τραγούδι που να παίζεται από τους σταθμούς αλλά εις μάτην(ακόμα και από τους ποιοτικούς, υποτίθεται,ραδιοφωνικούς σταθμούς).Το πρόβλημα, λοιπόν, για μένα είναι η φτώχεια στα τραγούδια.Το κριτήριο που κυριαρχεί είναι χαμηλό και τα καλά τραγούδια είναι σπάνιες εξαιρέσεις. Αναρωτηθείτε,αλήθεια, ο καθένας....απο τους τραγουδιστές που σας αρέσουν, πόσα χρόνια έχετε να ακούσετε ωραία τραγούδια...εγώ, πολλά!
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

jdarmody έγραψε: Όταν σου πασάρουν όλες οι εκπομπές ως καλύτερη λαική τραγουδίστρια την Πάολα, θα ακούς Πάολα κι ας τραγουδάει στίχους ούτε καν τουαλέτας.
Οι στιχουργοί πάντως που γράφουν στην Πάολα είναι οι ίδιοι που έχουν γράψει κατά καιρούς και στον Νότη άρα δεν μπορείς να είσαι έτσι αφοριστικός.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:
jdarmody έγραψε: Όταν σου πασάρουν όλες οι εκπομπές ως καλύτερη λαική τραγουδίστρια την Πάολα, θα ακούς Πάολα κι ας τραγουδάει στίχους ούτε καν τουαλέτας.
Οι στιχουργοί πάντως που γράφουν στην Πάολα είναι οι ίδιοι που έχουν γράψει κατά καιρούς και στον Νότη άρα δεν μπορείς να είσαι έτσι αφοριστικός.
Και τι σημαίνει αυτό. Επειδή κάποτε έγραφαν καλά θα γράφουν και σήμερα. Σε αυτό ο Νότης είναι πολύ μπροστά εδώ και χρόνια, δεν υπήρξε εξαρτημένος από κανέναν δημιουργό. Ισα-ίσα που συνεχώς συνεργάζεται με νέα παιδιά, που είναι και πιο ταλαντούχα, όπως ο Σαπουντζάκης.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Τα γούστα, παιδιά, αλλάζουν από εποχή σε εποχή.
Κι ο Νότης έβγαλε τον καλύτερο δίσκο. Όχι της καριέρρας του, ας μην είμαι απόλυτη, αλλά σύμφωνα με τα ακούσματα της εποχής.

Το μόνο "κακό" που βρίσκω στο Νότη, είναι που δεν είναι διπλωματικός όταν χρειάζεται.
Να' χει τις απόψεις του (δεν είπε κανείς όχι) αλλά όταν βλέπει και "τσινάει" το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου με αυτές, καλό είναι να κρατά χαμηλούς τόνους.

Όσο για τα ραδιόφωνα, καλώς ή κακώς είναι κατευθυνόμενα πια.
Κι αυτό ισχύει όχι μόνο για το Νότη, αλλά και για άλλους καλλιτέχνες της γενιάς του, αλλά και μετά απ' αυτήν.

Όλο το παιχνίδι πλέον παίζεται στα Social Media.

Αν πιάσει ένα τραγούδι εκεί και το μάθει ο κόσμος, θα το ζητάει επίμονα στα ραδιόφωνα μετά.
Και έτσι γίνεται τεράστια επιτυχία.

Αναφέρω ενδεικτικά το "Η επιμονή σου" της Ζουγανέλη.
Life is a RollerCoaster...
bebest

Σωστό για μένα η αρνητική αύρα θα ήταν πολύ μικρή αν έβγαζε κομματάρες ότι και αν έλεγε σε δηλώσεις..Από την άλλη όντως λίγα τραγούδια τελευταία τα ακούς και λες κομματάρα και συνήθως προέρχονται από νέα παιδία..Πχ η Πάολα που αναφέρατε πέρνει τραγούδια από γνωστούς δημιουργούς αλλά όσο πάει και χειροτερεύει σε θέμα στίχο και νομίζω σιγά σιγά και στα ραδιόφωνα δε κάνει το ίδιο γκελ με Μαζωνάκη,Βέρτη κλπ..Για μένα εκεί είναι το μυστικό να βρει συνεργασίες με νέα παιδιά εδώ ο Σαπουτζάκης από το πουθενά του έχει δώσει 2 από τα καλύτερα κομμάτια των δίσκων..Δυστυχώς ο Νότης δε τα επιλέγει για σινγκλ και προτιμάει μετριότητες του Μουκίδη κλπ..Δε ξέρω αν έχει να κάνει και με τη προσωπική σχέση που έχεις με κάποιον συνεργάτη μετά από χρόνια συνεργασίας αλλά είναι μισή δουλεία να βρεις καλά κομμάτια και να τα θάψει.Αν ψαχτει θα βρει και άλλα νέα παιδία με ταλέντο(πχ Σαμπάνης σα τραγουδιστης δε λέει σαν δημιουργός μια χαρά είναι)
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Σωστό για μένα η αρνητική αύρα θα ήταν πολύ μικρή αν έβγαζε κομματάρες ότι και αν έλεγε σε δηλώσεις..
Μα γι' αυτές τις δηλώσεις εχει προκύψει το "εμπάργκο" στα τραγούδια του, τα οποία μπορεί να μην είναι επιπέδου άλλων εποχών, όμως ακόμα και τώρα είναι πολύ πιο ποιοτικά από αυτά που παίζουν. Εδώ είναι Νο1 στα ραδιοφωνικά chart τραγούδι με στίχο "Κι ανοίγω τέρμα τη φωνή που λέει τέρμα", τι ασχολούμαστε πλέον.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ΜΑΓΔΑ έγραψε:Όσο για τα ραδιόφωνα, καλώς ή κακώς είναι κατευθυνόμενα πια.
Κι αυτό ισχύει όχι μόνο για το Νότη, αλλά και για άλλους καλλιτέχνες της γενιάς του, αλλά και μετά απ' αυτήν.
Ναι μόνο που η διαφορά του Νότη σε σχέση με τους άλλους είναι ότι με εξαίρεση το διάστημα που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας ΠΟΤΕ δεν έμεινε ανενεργός στα μουσικά πράγματα. Η διαφορά π.χ. με τους άλλους που έκαναν τεράστιες επιτυχίες όταν έκανε κι εκείνος (π.χ. Τερζής). Οταν κάποιος έχει απομακρυνθεί από τα πράγματα γενικότερα για 5-6 χρόνια (για τους λόγους του), τότε δυσκολεύεται να ξαναμπει σε αυτά. Εκεί υπάρχει εξήγηση. Εδώ βλέπετε τι κωλοτούμπα έχει κάνει ο Πλούταρχος που ήταν και μικρότερο διάστημα σε...αποχή. Εχει αναγκαστεί να συνεργαστεί από Παντελίδη μέχρι Αργυρό. Κάποτε το έπαιζε ποιότητα στα προγράμματα του και δεν μπορούσες να φανταστείς να σηκώνει το κάθε τραγουδιστάκι (από τους θαμώνες) πάνω στην πίστα για να τραγουδήσει, όπως κάνουν τραγουδιστές πολύ χαμηλότερου βεληνεκούς με μηδαμινές καριέρες. Πόσο μάλλον να σηκώσει τον...Ουγγαρέζο! Προσαρμόστηκε στα πράγματα. Αυτό δεν γουστάρει να το κάνει ο Νότης. Να κάνει κάτι που δεν νιώθει απλά για να είναι αρεστός και να παίζει χατηρικά στα ραδιόφωνα. Αλλο παράδειγμα η Βανδή. Που μετά από αποχή 6-7 ετών επέστρεψε για να συνεργαστεί με Νότη. Το διαζύγιο έτσι όπως ήρθε την ευνόησε, την έβγαλε κερδισμένη στον κόσμο, πήρε και την συμμετοχή στο "Τhe Voice" που κάνει καλές τηλεθεάσεις και είναι πιασάρικο προιόν και να σου πως κάνει ραδιοφωνικές επιτυχίες και ΥΠΑΡΧΕΙ στα μουσικά πράγματα ενώ επί της ουσίας τα τραγούδια της είναι θανατηφόρα αδιάφορα. Και άλλα πολλά παραδείγματα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν ωραία τραγούδια και σήμερα απλά γράφουν για συγκεκριμένες εταιρίες και πρόσωπα. Ο Σαμπάνης για παράδειγμα έχει γράψει πολύ ωραία τραγούδια. Και δεν κατάλαβα τη λογική, αν κάποιος έχει γράψει στο Νότη είναι υπεράνω κριτικής ή σημαίνει ότι γράφει σε όλους στο ίδιο επίπεδο; Δεν άκουσα ποτέ εγώ για θεούς και καφάσια μπύρες σε τραγούδι του Νότη. Εδώ τον Μουκίδη που έχει γράψει ύμνους μιας ζωής τον κριτικάρουμε.
Επιτρέψτε μου να θεωρώ ότι ο Νότης δεν δίνει πια το 100% του, ίσως και να μην έχει όρεξη ή αντοχές πια. Κάποτε έλεγε ότι η ιδιαίτερη ικανότητα του είναι ότι αντιλαμβάνεται τι θέλει ο κόσμος και τους το δίνει χωρίς να γίνεται μαζοχιστής. Όσοι εκτίμησαν τα κοινωνικά τραγούδια του Νότη και γενικότερα την προσπάθεια που κάνει να πει και δυο-τρεις πιο σοβαρούς στίχους το έχουν κάνει ήδη. Δεν αποκρίνεται σε μια κοινωνία τη συγκεκριμένη στιγμή που είναι ικανή να αντιληφθεί τέτοια νοήματα ή που δεν έχει και τη διάθεση να το κάνει. Ας απαλλαχτεί καταρχήν από την ''μανία'' να συλλέξει κοινωνικά τραγούδια-έχει πει ήδη καμιά 50αρια άλλωστε-και μετά θα βρει και τα υπόλοιπα.
Αλλά και πάλι με όλη αυτή τη περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω του χάνονται και άτομα που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν διάθεση να του γράψουν.
Όσο για τα social media ακόμα και οι σελίδες του Νότη εξαφανισμένες είναι, μηδενική αναπαραγωγή του νέου δίσκου.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εγω θα πω παλι το ιδιο που εχω ξαναγραψει, αν βγαλει μια δισκαρα με τραγουδαρες θα ειναι ολα οκ παλι
jdarmody έγραψε: Σ ένα πράγμα συμφωνώ απόλυτα με εκείνο το παραλήρημα του Σ. Γιατρά κατά του Νότη, ότι εάν δεν ήταν έτσι ο χαρακτήρας και η λογική του, όπου τραγουδούσε θα είχε 2 χιλιόμετρα ουρά από κόσμο.
Μα αυτο το ειπε και ο ιδιος ο Σφακιανακης στην συνεντευξη στον σπορ fm και εδωσε και την απαντηση οτι αν εκανε τα θελω του κοσμου δεν θα ηταν ενταξει με τον εαυτο του.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Λοιπόν, Ρίμπας τέλος. Εριξε άκυρο και σε κάποιες προτάσεις για συναυλίες και φεύγει για διακοπές στην Κω. Από τελη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη τα επαγγελματικά πάλι, τα οποία λογικά θα ανοίξουν με την απονομή του δίσκου.
bebest

Aναμενόμενο δε περίμενα μετά από γεμάτη σεζόν Αθήνα Θεσσαλονίκη να πάει και σε καλοκαιρινό μαγαζί..Τουλάχιστον να φροντίσει η εταιρεία όλο αυτό το διάστημα να μη χαθεί ραδιοφωνικά γιατί καλώς ή κακώς με αυτόν το δίσκο θα πάει και την επόμενη σεζόν στο μαγαζί..Επίσης όπως σωστά είπε και ένας φίλος εφοσον ξεκινήσει να μαζευεί κομμάτια δε χρειάζεται να ψάχνει και άλλα κοινωνικά έχει πει είδη πάνω από 50 και αρκετά είναι με το ίδιο νοήμα πάνω κάτω μεταξύ τους και πολύ αδιάφορα..
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Πολύ καλά κάνει ο Νότης και δεν θα εμφανιστεί στο Ρίμπας .Χρειαζεται ξεκουραση μετα απο Φωταέριο και Πύλη Αξιού..Οσο για τον δισκο 'Μαζι' και τα singles πιστευω οτι δεν θα αλλαξει τιποτε εφοσο ουτε η εταιρεια του, ουτε τα ραδιοφωνα κανουν τιποτα για πρωόθηση...Πλεον παιδια πρεπει να καταλάβουμε οτι οι μονοι που κρατουν το Νοτη δισκογραφικα ζωντανο ειμαστε εμεις οι Φανατικοι θαυμαστές του..για τους υπολοιπους που καποτε δήλωναν 'θαυμαστες' δυστυχως στραφηκαν σε αλλα ακουσματα και σε αλλους τραγουδιστες που 'πουλουν' αυτη την εποχη..Ειναι καλυτερα τωρα που Αρχοντας θα ξεκουραστει και θα ηρεμησει να κανει τις καταλληλες επιλογες τραγουδιων ωστε να ξανακερδισει τον κοσμο που εχασε..Πιστευω πως αν κανει ενα καθαρα λαικο δισκο με καψουροτράγουδα και περιορίσει λιγο το κοινωνικο σε 1-2 τραγουδια θα ανεβει και παλι στη κορυφη..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Σε κάθε περίπτωση ο Νότης ξέρει τι να κάνει, ξέρει πάρα πολύ καλά τις συνέπειες των πράξεων και των λεγομένων του. Εξάλλου αυτή είναι και η φυσική ροή των πραγμάτων, πάντα η πλειοψηφία του κόσμου θέλει κάτι διαφορετικό, δεν θα μπορούσε ο Νότης να είναι η απόλυτη εξαίρεση. Επίσης ο κόσμος έχει μια παγιωμένη αντίληψη για το Νότη αυτό που θεωρείτε μερικοί ότι αν βγάλει καμιά δισκάρα θα τον παραδεχτούν οι πάντες δεν έχει τόσο ρεαλιστική βάση. Αυτό που έχει να κάνει είναι να κρατήσει ήπιους τόνους, όπως σχετικά έκανε φέτος, αν δεν έβγαινε και το βιντεάκι από Πύλη Αξιού δηλαδή. Για να μην τα βάφουμε και μαύρα πάντως, προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν όσον αφορά τις live εμφανίσεις. Ίσως όμως και μια αποχή μεγαλύτερη να του έκανε καλό.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Δεν υπάρχει λόγος να απέχει από τις ζωντανές εμφανίσεις. Όσο για κάτι Σαμπάνηδες θέλω να πιστεύω ότι κάνετε πλάκα. Πριν 4 χρόνια μιλούσαμε για Λευτέρη Παπαδόπουλο... Μην το κουράζετε ο δίσκος είναι εξαιρετικός για την εποχή του. Μη περιμένετε δισκάρες όπως παλιά από κανέναν. Αυτό που χρειάζεται ο Νότης ένα μόνο μεγάλο τραγούδι όπως προ 10ετίας ήταν τα Γενέθλια και να γίνει χαμός, δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Απάντηση