Και για την Κοντογεώργη λέγατε τον χειμώνα αλλά αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς.

Γιατί δεν συνέχισε η Κοντογεώργη και στην περιοδεία? Από λίγα που είδα ήταν εξαιρετική και οι κριτικές εκπληκτικές.gtm13 έγραψε:Panik Records
Αυτό το καλοκαίρι… η μοναδική DEMY πρωταγωνιστεί στο #musical #Η_Μελωδία_Της_Ευτυχίας, στο ρόλο της Μαρία Φον Τραπ! #Έρχεται από αρχές Ιουλίου σε πολλές πόλεις της Ελλάδας!!
#StayTuned! #TheSoundOfMusic #DEMY #PanikArtists
panosif έγραψε:Το να είναι καλή γιατί το αποκλείουμε;![]()
Και για την Κοντογεώργη λέγατε τον χειμώνα αλλά αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς.
Εμένα πάλι όχι.ADAM2 έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι δε θα 'ναι καλή, μου προκάλεσε έκπληξη το όνομά της...
Είχε παίξει και στο Fame πριν την Priscilla.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Εμένα πάλι όχι.ADAM2 έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι δε θα 'ναι καλή, μου προκάλεσε έκπληξη το όνομά της...
Βασικά, γλυκάθηκε από την "Priscilla".
Κι έπειτα, πρέπει να βάλει βάσεις για το μέλλον.
Πόσα χρόνια ακόμα θα τραγουδά cheesy τραγουδάκια για εφηβάκια;
ΜΑΓΔΑ έγραψε:Εμένα πάλι όχι.ADAM2 έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι δε θα 'ναι καλή, μου προκάλεσε έκπληξη το όνομά της...
Ναι, καλέ, δε λέω. Αλλά να, 20 χρονών κορίτσι και βλέπεις ότι ανακατεύεται με θέατρο.neereaux έγραψε:ΜΑΓΔΑ έγραψε:Εμένα πάλι όχι.ADAM2 έγραψε:Εγώ δεν είπα ότι δε θα 'ναι καλή, μου προκάλεσε έκπληξη το όνομά της...
Τι πόσα χρόνια καλέ; Είναι 20 χρονών! Τι βάσεις και cheesy.
Άμα δε τα πει αυτή ποια θα τα πει
Θα παίξει στην παράσταση Kiss me Kate στο Ηρώδειο.billakos24 έγραψε:Γιατί δεν συνέχισε η Κοντογεώργη και στην περιοδεία? Από λίγα που είδα ήταν εξαιρετική και οι κριτικές εκπληκτικές.
Τι χαζή!panosif έγραψε:Θα παίξει στην παράσταση Kiss me Kate στο Ηρώδειο.billakos24 έγραψε:Γιατί δεν συνέχισε η Κοντογεώργη και στην περιοδεία? Από λίγα που είδα ήταν εξαιρετική και οι κριτικές εκπληκτικές.