Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Δε ξέρω σε ποια αναφέρεσαι αλλά εγώ το είχα δει σε πολλά όταν ανακοινώθηκε..Στην αρχή ήμουν αισιόδοξος για το κομμάτι και λόγω ρυθμού και λόγω ότι θάψαν το προηγούμενο..Πλέον θα μου κάνει έκπληξη αν παίξει.
Το σημερινό cd από τα Παραπολιτικά μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο αλκοολικό.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Στο 35 γι' αυτήν την βδομάδα.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Κι άλλη άνοδος? Σε δίσκο που έχει κυκλοφορήσει πριν 7 μήνες? Ακρως θετικό!
Το "Πως Γίνεται Αυτό" έχει παίξει πουθενά? Για πείτε εσείς που ακούτε ελληνικό ραδιόφωνο.
Το "Πως Γίνεται Αυτό" έχει παίξει πουθενά? Για πείτε εσείς που ακούτε ελληνικό ραδιόφωνο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Στο 35 της λίστας στο ifpi σημαίνει κανά 10αρία πωλήσεις στις μέρες μας για ποία άνοδο μιλάςScorpion86 έγραψε:Κι άλλη άνοδος? Σε δίσκο που έχει κυκλοφορήσει πριν 7 μήνες? Ακρως θετικό!

Το σινγκλ δεν παίζει ούτε στο ντέρτι που έπιαξε το προηγούμενο...Το πιθανότερο κάποια στιγμή ο σταθμός να σταματήσει το εγώ και να παίξει το πως γίνεται και αυτό ήταν όλο..Μεγάλη απογοήτευση εμπορικά ο δίσκος
- Scorpion86
Στο έχει πει κάποιος της ifpi ή το εικάζεις?bebest έγραψε:Στο 35 της λίστας στο ifpi σημαίνει κανά 10αρία πωλήσεις στις μέρες μας για ποία άνοδο μιλάςScorpion86 έγραψε:Κι άλλη άνοδος? Σε δίσκο που έχει κυκλοφορήσει πριν 7 μήνες? Ακρως θετικό!
Το "Πως Γίνεται Αυτό" έχει παίξει πουθενά? Για πείτε εσείς που ακούτε ελληνικό ραδιόφωνο.![]()
Όχι το νούμερο εγώ το είπα αλλά πιστευει κανείς ότι υπάρχουν πάνω από 35 δίσκοι αυτή τη στιγμή που πουλάνε 10 αντίτυπα τη βδομάδα?Scorpion86 έγραψε:Στο έχει πει κάποιος της ifpi ή το εικάζεις?bebest έγραψε:Στο 35 της λίστας στο ifpi σημαίνει κανά 10αρία πωλήσεις στις μέρες μας για ποία άνοδο μιλάςScorpion86 έγραψε:Κι άλλη άνοδος? Σε δίσκο που έχει κυκλοφορήσει πριν 7 μήνες? Ακρως θετικό!
Το "Πως Γίνεται Αυτό" έχει παίξει πουθενά? Για πείτε εσείς που ακούτε ελληνικό ραδιόφωνο.![]()
Μην κρίνεται την εμπορικότητα του δίσκου από την πορεία στα ραδιόφωνα... Το "Πως γίνεται αυτό" μπορεί να ακουστεί σιγα σιγά μπορεί και όχι αλλά αυτό δεν λέει κάτι, μπορει το επόμενο τραγούδι που θα ακούσουμε στο ράδιο και μακάρι να διαψευστώ να είναι το πρόμο του επόμενου δίσκου... και πάλι δεν λέει κάτι... αμά ήθελε ο Νότης και η εταιρεία θα έπαιζε στο ράδιο σαν τρελό, για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν...
Πάντως η Cobalt από την σελίδα της ανακοίνωσε το "Πως γίνεται αυτό" μόλις στις 9/6 οπότε κάντε λίγο υπομονή... επίσης έχει ανεβάσει και κάτι βιντεάκια από το "Με αγάπη ότι κάνεις" όπως και παλαιότερα από την "Ανα...γέννησις" και παρούσιάζει τους δίσκους σαν 2πλά πλατινένιους... δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά για να το λέει η ίδια η εταιρεία μάλλον ισχύει...
https://www.facebook.com/CobaltMusic/po ... 6204027243
https://www.facebook.com/CobaltMusic/po ... 2946358569
Πάντως η Cobalt από την σελίδα της ανακοίνωσε το "Πως γίνεται αυτό" μόλις στις 9/6 οπότε κάντε λίγο υπομονή... επίσης έχει ανεβάσει και κάτι βιντεάκια από το "Με αγάπη ότι κάνεις" όπως και παλαιότερα από την "Ανα...γέννησις" και παρούσιάζει τους δίσκους σαν 2πλά πλατινένιους... δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά για να το λέει η ίδια η εταιρεία μάλλον ισχύει...
- Scorpion86
Aυτή η αναδρομή δεν γίνεται τυχαία. Εμεσα ποστάρουν και παλαιότερα βιντεο κλιπ που είχαν αποσυρθεί από το youtube λόγω της αλλαγής με την Vevo.J&B έγραψε:Μην κρίνεται την εμπορικότητα του δίσκου από την πορεία στα ραδιόφωνα... Το "Πως γίνεται αυτό" μπορεί να ακουστεί σιγα σιγά μπορεί και όχι αλλά αυτό δεν λέει κάτι, μπορει το επόμενο τραγούδι που θα ακούσουμε στο ράδιο και μακάρι να διαψευστώ να είναι το πρόμο του επόμενου δίσκου... και πάλι δεν λέει κάτι... αμά ήθελε ο Νότης και η εταιρεία θα έπαιζε στο ράδιο σαν τρελό, για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν...
- Scorpion86
Αρα από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε αριθμό καλό είναι να μην κρίνουμε. Γιατί μπορεί να είναι 10 μπορεί και 100, μπορεί και 500. Το γεγονός είναι ότι ένας δίσκος που είχε κυκλοφορήσει πριν 7 μήνες συνεχίζει να διατίθεται στα ράφια και να πουλάει παραπάνω από άλλους που κυκλοφόρησαν πριν 2 μήνες. Κι εκεί διαφορά είναι.bebest έγραψε:Όχι το νούμερο εγώ το είπα αλλά πιστευει κανείς ότι υπάρχουν πάνω από 35 δίσκοι αυτή τη στιγμή που πουλάνε 10 αντίτυπα τη βδομάδα?Scorpion86 έγραψε:Στο έχει πει κάποιος της ifpi ή το εικάζεις?bebest έγραψε:Στο 35 της λίστας στο ifpi σημαίνει κανά 10αρία πωλήσεις στις μέρες μας για ποία άνοδο μιλάςScorpion86 έγραψε:Κι άλλη άνοδος? Σε δίσκο που έχει κυκλοφορήσει πριν 7 μήνες? Ακρως θετικό!
Το αναφέρω όχι για την αναδρομή αλλά για το ότι οι δίσκοι έγιναν 2P, εγώ είχα μείνει στο 1P, για όσους θυμούνται ούτε τότε ο πουλούσε ο Νότης...Scorpion86 έγραψε:Aυτή η αναδρομή δεν γίνεται τυχαία. Εμεσα ποστάρουν και παλαιότερα βιντεο κλιπ που είχαν αποσυρθεί από το youtube λόγω της αλλαγής με την Vevo.J&B έγραψε:Μην κρίνεται την εμπορικότητα του δίσκου από την πορεία στα ραδιόφωνα... Το "Πως γίνεται αυτό" μπορεί να ακουστεί σιγα σιγά μπορεί και όχι αλλά αυτό δεν λέει κάτι, μπορει το επόμενο τραγούδι που θα ακούσουμε στο ράδιο και μακάρι να διαψευστώ να είναι το πρόμο του επόμενου δίσκου... και πάλι δεν λέει κάτι... αμά ήθελε ο Νότης και η εταιρεία θα έπαιζε στο ράδιο σαν τρελό, για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν...

Koίτα όπως λες το ακριβή νούμερο δεν το ξέρουμε για αυτό ας μη σταθούμε σε αυτό..Είπα ένα μικρό νούμερο θέλοντας να δείξω ότι πλέον με πολύ λίγες πωλήσεις μπορεί να είσαι οχι στο 35 αλλά τοπ..Άλλωστε και ο ίδιος ο Νότης σε συνεντευξη είχε πει ρωτήστε την εταιρεια πόσο πούλησε ο δίσκος φανερά αδιάφορος για το θέμα γνωρίζοντας ότι πλέον τους δίσκους τους αγοράζουν μόνο συγγενείς και φίλοι..Για μένα η επιτυχία πλέον εξαρτάται από το κατά πόσο θα μπορέσει έστω 1-2 τραγούδια να περάσουν στο κόσμο και να τα τραγούδησει στα μαγαζία..Scorpion86 έγραψε:Αρα από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε αριθμό καλό είναι να μην κρίνουμε. Γιατί μπορεί να είναι 10 μπορεί και 100, μπορεί και 500. Το γεγονός είναι ότι ένας δίσκος που είχε κυκλοφορήσει πριν 7 μήνες συνεχίζει να διατίθεται στα ράφια και να πουλάει παραπάνω από άλλους που κυκλοφόρησαν πριν 2 μήνες. Κι εκεί διαφορά είναι.bebest έγραψε:Όχι το νούμερο εγώ το είπα αλλά πιστευει κανείς ότι υπάρχουν πάνω από 35 δίσκοι αυτή τη στιγμή που πουλάνε 10 αντίτυπα τη βδομάδα?Scorpion86 έγραψε:Στο έχει πει κάποιος της ifpi ή το εικάζεις?bebest έγραψε:Στο 35 της λίστας στο ifpi σημαίνει κανά 10αρία πωλήσεις στις μέρες μας για ποία άνοδο μιλάςScorpion86 έγραψε:Κι άλλη άνοδος? Σε δίσκο που έχει κυκλοφορήσει πριν 7 μήνες? Ακρως θετικό!
Εντάξει δεν έχει άδικο ο bebest σε αυτό που λέει. Ποιος ασχολείται με αριθμούς πια, ούτε ο ίδιος ο Νότης τους ξέρει. Εγώ απορώ πως μεταφράζει στο μυαλό του τα 350.000 αντίτυπα στα τωρινά λέμε 35.000. Σημασία έχει να βγουν τραγούδια που θα μείνουν στον κόσμο. Το έχω ξαναπεί μετά από κάποια χρόνια κανείς δε θα θυμάται ιδιαίτερα τον δίσκο Μαζί.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Το Με αγαπη (με τα παλια τοτε νουμερα) ηταν κοντα στο να γινει 2Π αλλα η απονομη εγινε για 1Π, το αναγεννησις 1Π εγινε και την επομενη χρονια που επεσαν τα νουμερα των πλατινων το πλασαραν ως 2Π.J&B έγραψε: Το αναφέρω όχι για την αναδρομή αλλά για το ότι οι δίσκοι έγιναν 2P, εγώ είχα μείνει στο 1P, για όσους θυμούνται ούτε τότε ο πουλούσε ο Νότης...![]()
![]()
- Scorpion86
Σε ποιον κόσμο να μείνουνε τα τραγούδια? Αυτόν που κάνει...επιτυχίες την Πάολα, τον Παντελίδη, τον Σταν, την Φουρέιρα και άμα ξεκινήσω δεν θα σταματήσω με τους άμπαλους που κυκλοφορούν στην δισκογραφία. Ζούμε στην εποχή του τίποτα. Ο Νότης δεν "εξελίχθηκε" όπως κάποιοι συνάδελφοι του που στο πέρασμα των ετών αποφάσισαν από το ποιοτικό τραγούδι να καταφύγουν στο πρόχειρο για να πιάσουν το ρεύμα της εποχής και να μπορέσουν να προβληθούν μέσα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ο Νότης δεν το έκανε αυτό. ΠΑρέμεινε πιστός σε αυτό που έκανε, πιστός στην συνταγή τραγουδιού που έλεγε (με άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο ανάγκη στο κοινωνικό τραγούδι). Ναι όντως δεν λέει πλέον τις κομματάρες που έλεγε πριν μία 15ετία, όμως δεν βγαίνουν γενικότερα και τέτοιες τραγουδάρες πλέον. Βλέπεις τι γράφει πλέον ο Μουκίδης. Βλέπεις πλέον τον Χρυσοβέργη και τον Γιατρά που έγραφαν αριστουργήματα να έχουν φτάσει στο σημείο να δίνουν ότι ηλιθιότητα υπάρχει σε κάτι απίθανους. Οπότε ΝΑΙ όταν ένας δίσκος συνεχίζει να πουλάει (όσο πουλάει) ενώ την ίδια ώρα δεν προβάλεται από τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τα ραδιόφωνα, τότε ΝΑΙ είναι κάτι αξιοσημείωτο.jdarmody έγραψε:Εντάξει δεν έχει άδικο ο bebest σε αυτό που λέει. Ποιος ασχολείται με αριθμούς πια, ούτε ο ίδιος ο Νότης τους ξέρει. Εγώ απορώ πως μεταφράζει στο μυαλό του τα 350.000 αντίτυπα στα τωρινά λέμε 35.000. Σημασία έχει να βγουν τραγούδια που θα μείνουν στον κόσμο. Το έχω ξαναπεί μετά από κάποια χρόνια κανείς δε θα θυμάται ιδιαίτερα τον δίσκο Μαζί.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Αν δεν κανω λαθος ετοιμαζουν τραγουδια για τον Κωνσταντινο Αργυρο..Βλέπεις πλέον τον Χρυσοβέργη και τον Γιατρά που έγραφαν αριστουργήματα να έχουν φτάσει στο σημείο να δίνουν ότι ηλιθιότητα υπάρχει σε κάτι απίθανους.
- Scorpion86
Και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ποιος είναι?MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Αν δεν κανω λαθος ετοιμαζουν τραγουδια για τον Κωνσταντινο Αργυρο..Βλέπεις πλέον τον Χρυσοβέργη και τον Γιατρά που έγραφαν αριστουργήματα να έχουν φτάσει στο σημείο να δίνουν ότι ηλιθιότητα υπάρχει σε κάτι απίθανους.
- Scorpion86
Ο Αργυρος παντως επειδη ρωτησες ειναι ο τεταρτος απο τα αριστερα προς τα δεξια πανω.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Εχεις δικαιο φιλε, τελευταιως η cobalt εκδιδει μια σειρα απο καλοκαιρινες συλλογες ..μοντερνο,λαικο non stop...AΦΑΝΤΟΣ Ο ΝΟΤΗΣ!!!! Εστω και το 'ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ' αξιζε μια θεση σε αυτες τις συλλογες...