Απλά τυχοδιώκτες και καιροσκόποι δυστυχώς...Scorpion86 έγραψε:Eίναι πάντως και μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, αυτές τις δύσκολες ημέρες, να δούμε ποιοι ξεσκεπάζονται πολιτικά, ανοικτά και από την μία πλευρά και από την άλλη. Ξαφνικά πολιτικοποιήθηκαν όλοι αυτοί που έκραζαν τον Νότη επειδή μιλάει για πολιτική. Τώρα κάνουν το ίδιο και το κάνουν με κακό τρόπο, δείχνοντας ότι δεν το έχουν. Απλά επιδιώκουν να ακουστούν λίγο παραπάνω λόγω των πολιτικών απόψεων τους. Κατα τα άλλα ο Νότης προκαλεί για να...πουλήσει.
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- SFAKattack10
Κολλαει η ατακα που ειχε πει:
<<Οικονομικα ειμαι μια χαρα και θα μπορουσα να ειμαι"δεν τρεχει και τιποτα" δηλαδη να κανω τον Σακη , δεν κανω τον Σακη ομως κανω τον Νοτη>> !
<<Οικονομικα ειμαι μια χαρα και θα μπορουσα να ειμαι"δεν τρεχει και τιποτα" δηλαδη να κανω τον Σακη , δεν κανω τον Σακη ομως κανω τον Νοτη>> !
- SFAKattack10
Kwnstantinos Sfakianakis
Αυτο ειναι το μήνυμα του Νότη σφακιανακη για όλους τους Έλληνες ! Ήρθε προσκοπικά σε μενα κ εγω με εντολή δικη του το στέλνω σε όλους σας ... Παρακαλω παρα πολυ όλο το φαν κλπ του Νότη κ μη .. Να το δημοσιεύσουν σε όλο το διαδίκτυο .. Ειναι σοβαρό ... Ευχαριστω !!!!!!
Είναι η πρώτη φορά πού γράφω στό διαδύκτιο καί δέν ξέρω άν θά αναγκαστώ νά τό ξανακάνω.Αυτή μού η κίνηση οφείλεται στήν κρισιμότητα τής καταστάσεως πού περνάει η πατρίδα μάς.Ο λόγος πού επικοινωνώ μαζί σάς συμπατριώτες μού είναι η σύγχυση τήν οποία έχουν προσπαθήσει νά μάς εμποτίσουν καί θεωρώ ότι σέ πολύ μεγάλο βαθμό τά κατάφεραν.Αναφέρομαι σέ όλους αυτούς τούς επαγγελματίες πολιτικάντηδες(πού πολλοί εξ’αυτών θά έπρεπε ήδη νά απολογούνται στήν δικαιοσύνη γιά τά εγκλήματα κατά τού ελληνικού λαού)καί σέ όλους όσους πωλλούν“στημένη ενημέρωση λόγω συμφερόντων’’προσπαθώντας νά σάς πείσουν να ψηφίσετε ΝΑΊ δίνοντας τήν έγκρισή σάς στούς τοκογλύφους εκβιαστές δανειστές οι οποίοι μέ τόν χυδαιότερο τρόπο μάς κλέβουν τήν πατρίδα καί μάς δίνουν τό σχοινί ζητώντας μάς νά αυτοκτονήσουμε ούτως ώστε νά μήν φέρουν ευθύνη γιά τόν θάνατό μας. Τό νά συμφωνήσουμε μέ όλους αυτούς τούς εγκληματίες λέγοντας ΝΑΊ ισοδυναμεί μέ τήν διά παντός παραχώρηση κάθε δικαιώματός μας!Λέγοντας ΌΧΙ σημαίνει ότι δίνουμε δύναμη στήν κυβέρνηση πού έχουμε αυτήν τήν στιγμή στήν πατρίδα μάς νά διαπραγματευθεί μέ τούς παγκόσμιους εγκληματίες(τραπεζίτες)μέ ένα μεγάλο πλεονέκτημα, τήν σύμφωνη γνώμη ενός ολόκληρου λαού.Κλείνοντας, κάνω παράκληση σέ όσους θέλετε νά αισθάνεσθαι ότι είστε απόγονοι τού Λεωνίδα καί όχι τού Εφιάλτη αποδεικνύοντάς τό αυτήν τήν ύστατη στιγμή! Στείλτε ένα ηχηρό μήνυμα σέ όλους αυτούς πού θέλουν νά εξαφανίσουν τόν ελληνισμό λέγοντάς τούς αυτό πού είπαν καί οι πρόγονοί μάς τό 1940! Ό Χ Ι ΔΈΝ ΠΟΥΛΛΆΜΕ ΤΉΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ, ΜΟΛΛΏΝ ΛΑΒΈ!!!
Είναι η πρώτη φορά πού θά ψηφίσω διότι δέν έχει νά κάνει μέ κόμμα, χρώμα, ομάδα ή θρησκεία μέ τά οποία δέν συμβαδίζω .Έχει νά κάνει μέ τήν πατρίδα μάς.
Μέ εκτίμηση καί πατριωτικούς χεραιτισμούς ο πολίτης τής Ελλάδος καί πελάτης κανενός.
Αυτο ειναι το μήνυμα του Νότη σφακιανακη για όλους τους Έλληνες ! Ήρθε προσκοπικά σε μενα κ εγω με εντολή δικη του το στέλνω σε όλους σας ... Παρακαλω παρα πολυ όλο το φαν κλπ του Νότη κ μη .. Να το δημοσιεύσουν σε όλο το διαδίκτυο .. Ειναι σοβαρό ... Ευχαριστω !!!!!!
Είναι η πρώτη φορά πού γράφω στό διαδύκτιο καί δέν ξέρω άν θά αναγκαστώ νά τό ξανακάνω.Αυτή μού η κίνηση οφείλεται στήν κρισιμότητα τής καταστάσεως πού περνάει η πατρίδα μάς.Ο λόγος πού επικοινωνώ μαζί σάς συμπατριώτες μού είναι η σύγχυση τήν οποία έχουν προσπαθήσει νά μάς εμποτίσουν καί θεωρώ ότι σέ πολύ μεγάλο βαθμό τά κατάφεραν.Αναφέρομαι σέ όλους αυτούς τούς επαγγελματίες πολιτικάντηδες(πού πολλοί εξ’αυτών θά έπρεπε ήδη νά απολογούνται στήν δικαιοσύνη γιά τά εγκλήματα κατά τού ελληνικού λαού)καί σέ όλους όσους πωλλούν“στημένη ενημέρωση λόγω συμφερόντων’’προσπαθώντας νά σάς πείσουν να ψηφίσετε ΝΑΊ δίνοντας τήν έγκρισή σάς στούς τοκογλύφους εκβιαστές δανειστές οι οποίοι μέ τόν χυδαιότερο τρόπο μάς κλέβουν τήν πατρίδα καί μάς δίνουν τό σχοινί ζητώντας μάς νά αυτοκτονήσουμε ούτως ώστε νά μήν φέρουν ευθύνη γιά τόν θάνατό μας. Τό νά συμφωνήσουμε μέ όλους αυτούς τούς εγκληματίες λέγοντας ΝΑΊ ισοδυναμεί μέ τήν διά παντός παραχώρηση κάθε δικαιώματός μας!Λέγοντας ΌΧΙ σημαίνει ότι δίνουμε δύναμη στήν κυβέρνηση πού έχουμε αυτήν τήν στιγμή στήν πατρίδα μάς νά διαπραγματευθεί μέ τούς παγκόσμιους εγκληματίες(τραπεζίτες)μέ ένα μεγάλο πλεονέκτημα, τήν σύμφωνη γνώμη ενός ολόκληρου λαού.Κλείνοντας, κάνω παράκληση σέ όσους θέλετε νά αισθάνεσθαι ότι είστε απόγονοι τού Λεωνίδα καί όχι τού Εφιάλτη αποδεικνύοντάς τό αυτήν τήν ύστατη στιγμή! Στείλτε ένα ηχηρό μήνυμα σέ όλους αυτούς πού θέλουν νά εξαφανίσουν τόν ελληνισμό λέγοντάς τούς αυτό πού είπαν καί οι πρόγονοί μάς τό 1940! Ό Χ Ι ΔΈΝ ΠΟΥΛΛΆΜΕ ΤΉΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ, ΜΟΛΛΏΝ ΛΑΒΈ!!!
Είναι η πρώτη φορά πού θά ψηφίσω διότι δέν έχει νά κάνει μέ κόμμα, χρώμα, ομάδα ή θρησκεία μέ τά οποία δέν συμβαδίζω .Έχει νά κάνει μέ τήν πατρίδα μάς.
Μέ εκτίμηση καί πατριωτικούς χεραιτισμούς ο πολίτης τής Ελλάδος καί πελάτης κανενός.
-
Λυπάμαι αλλά το προηγούμενο μήνυμα,αν είναι αληθινό, είναι επιεικώς γελοίο.Ποιοι είναι όλοι αυτοί που θα μας υποδείξουν τι θα ψηφίσουμε; Τα ξέρουν καλύτερα απο εμάς; Αρκετά μ' αυτήν την ποδηγέτηση! Φοβάμαι οτι αρκετοί παρεξήγησαν τον ρόλο τους! Ελπίζω να μην έπεσε στην παγίδα ο Νότης και η προηγούμενη ανορθόγραφη ανάρτηση να είναι ψεύτικη!
Ναι γιατί δεν ξέραμε την τοποθέτηση του Νότη ή θα μας επηρέαζε η οποιοδήποτε τοποθέτηση. Μην ειστε υπερβολικοί.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Οχι να θεωρηθώ και προδότης επειδή έχω διαφορετική γνώμη; Aν και νομίζω οτι είναι παραμύθι η όλη φάση του μηνύματος. Ο τύπος έκοψε και έραψε προηγούμενες δηλώσεις του Νότη. Μόνο ο Sfakattack ξέρει που το δημοσίευσε...
Δεν βλεπω να λεει κατι τετοιο. Η θεση του ειναι συνεπής με τα όσα εχει πει τοσα χρονια. Δικαίωμα του. Δεν στην επιβάλλει. Ο καθενας εχει δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του. Ειναι ο ανιψιός του Νοτη υποτίθεται.
-
A, o ίδιος με το θέμα Παντελιάδη..Εντάξει, το παιδάκι κάνει πλακίτσα. Παρασύρθηκα που σχολίασα μια ανοησία. Ευχαριστώ jdarmody.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΟΤΗ...ΤΟΣΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΧΩ ΔΕΙ KAI ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ!!!
ΣΩΣΤΟΣ Ο jdarmodyγιατί δεν ξέραμε την τοποθέτηση του Νότη ή θα μας επηρέαζε η οποιοδήποτε τοποθέτηση
- SFAKattack10
- Scorpion86
Πιστεύω ότι αυτό το κειμενο είναι οντως του Νότη. Άλλωστε είδε δώσει δειγμα στην τελευταία του συνέντευξη στον Νέζο όπου είχε αποθεώσει Συριζα και Τσίπρα. Επίσης αυτό με το να αποφασίσουμε εάν είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα ή του Εφιάλτη το είχε πει και στο φινάκε της παρουσίασης του δίσκου ΜΑΖΙ. Το θυμάμαι επειδή ήμουν παρών και το είχε πει μετά από αρκετό εκνευρισμό που του προκάλεσαν οι...μπαρόβιοι στα σταντ.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Επειδη καποιοι λενε οτι δεν εινσι το κειμενο του Νοτη γιατι εχει ανορθογραφιες, να θυμισω οτι οο Νοτης γραφει τις λεξεις οπως τις εμαθε και οχι οπως απλοποιηθηκαν.
Θυμαμαι στο κλιπ "Κλεινω τις κουρτινες" το σβηνω το γραφει "Σβυνω" που δεν ειναι λαθος καθως παλια ετσι το εγραφαν και πηγε ενας στο Εναστρον τοτε, του το λεει στο αυτι ,σταματαει το τραγουδιι και αρχιζει γλωσσικη αναλυση .
Θυμαμαι στο κλιπ "Κλεινω τις κουρτινες" το σβηνω το γραφει "Σβυνω" που δεν ειναι λαθος καθως παλια ετσι το εγραφαν και πηγε ενας στο Εναστρον τοτε, του το λεει στο αυτι ,σταματαει το τραγουδιι και αρχιζει γλωσσικη αναλυση .

-
Μολών Λαβε...αυτό δεν απλουστεύθηκε χάριν ευκολίας...μην τρελαθούμε και τελείως..και δεν είναι μόνο αυτό το ορθογραφικό. Κι επιμένω επειδή έχει μια αγάπη στην ελληνική γλώσσα και σωστά. Άρα;;
Δεν καταλαβαίνω τη σταση μερικών. Ο Νοτης δεν διεκδικεί τίτλους πανεπιστημιακού. Το οτι διαφωνεί κάποιος με τη θεση του δε σημαινει οτι αποκτά δικαίωμα να θίξει το ορθογραφικό-συντακτικό κομματι.
-
Για να τα παρουμε απο την αρχη: Αρχικα,εχω σοβαρες επιφυλαξεις οτι προκειται για δικη του υπαγορευση, δηλαδη να δημοσιευτει με αυτον τον τροπο και οχι απο τον επισημο φορεα του οπως ειναι η δισκογραφικη του εταιρεια. Επειτα,το κειμενο βριθει λαθων κι επομενως θα πρεπει(αν δεχθουμε οτι το εγραψε ο ιδιος και το ενεκρινε) να μη μιλα πια με τοσο στομφο και πομπωδως για την χρηση των Ελληνικων. Υπαρχει μια αντιφαση. Και τελος, δεν εχω ορεξη προσωπικα να ακουω απο καποιον που αγαπω και εκτιμω να συμμετεχει στον διχασμο των Ελληνων που ειμαι βεβαιος οτι νοιαζεται. Μαζι λεγεται ο δισκος του και συμφωνω. Κανεις δεν ξερει καλυτερα απο τον καθενα τι αποφαση πρεπει να παρει. Μας ζαλισανε ολοι καθημερινα. Εξακολουθω να αμφισβητω τις αναρτησεις αυτου του τυπου-ανιψιου.
Δε σε κατηγορώ προς θεού. Απλα ηταν γνωστή η σταση του Νοτη, τα χει πει, τα χει τραγουδήσει..δεν θεωρώ οτι κάποιος περιμένει δηλώσεις διάσημων για να αποφασίσει ή οτι επηρεάζεται απο αυτες. Εν ολίγοις στο Νοτη δίνω το ελεύθερο γιατι τα χει τραγουδήσει χρονια τωα, δεν έσκασε ξεκαρφωτος όπως οι περισσότεροι του χώρου αυτη τη βδομαδα.
- Scorpion86
Εδώ ο Καρράς έβγαλε τραγούδι ξαφνικά για την Ελλάδα. Πιο ευκαιριακός πεθαίνεις!
Και το κείμενο μεταφέρθηκε με ορθογραφικά από τον ανηψιό του. Δεν έστειλε ο Νότης κάποιο κείμενο και το αντέγραψε ο ανηψιός. Το είπε προφορικά (τηλεφωνικά).
Και το κείμενο μεταφέρθηκε με ορθογραφικά από τον ανηψιό του. Δεν έστειλε ο Νότης κάποιο κείμενο και το αντέγραψε ο ανηψιός. Το είπε προφορικά (τηλεφωνικά).
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Οντως πολυ ευκαιριακος !!!!!
- SFAKattack10
.Έχω φάει σκαλωμα, πώς είναι το σωστό;filcollins έγραψε:Μολών Λαβε...αυτό δεν απλουστεύθηκε χάριν ευκολίας...μην τρελαθούμε και τελείως..και δεν είναι μόνο αυτό το ορθογραφικό. Κι επιμένω επειδή έχει μια αγάπη στην ελληνική γλώσσα και σωστά. Άρα;;
Καλα ο Καρρας δεν ελεηε οτι στην τελικη οι τραγουδιστες πρεπει να τραγουδανε και να μην "κουραζουμε" τον κοσμο με τα πολιτικα?Scorpion86 έγραψε:Εδώ ο Καρράς έβγαλε τραγούδι ξαφνικά για την Ελλάδα. Πιο ευκαιριακός πεθαίνεις!
Δεν γινεται να βγηκε κειμενο που γραφει το ονομα του Σφακιανακη και να μην το εμαθε ωστε να το διεψευσει.
Καλά δε νομίζω ότι παίρνει κανείς σοβαρά υπόψη τον Καρρά. Το χει ζαλίσει λίγο το πράγμα, άσε που σου πετάει συνεχώς και από ένα κομμάτι, εγώ πραγματικά δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω δισκογραφικά. Και η Βανδή και ο Ρέμος έλεγαν ότι δεν θέλουν να παίρνουν θέση στα πολιτικά και να επηρεάζουν τον κόσμο, αλλά όταν τους συμφέρει μια χαρά το κάνουν κι αυτοί. Τι σχολιάζω και εγώ τώρα, εδώ η Βανδή έγραψε κατά του διχασμού και του σεβασμού της γνώμης του άλλου, όταν η ίδια πέρυσι έδωσε το έναυσμα ''λιθοβολισμού'' ενός τύπου που απλά είπε τη γνώμη του. Γενικά συνειδητοποιώ ότι οι περισσότεροι χαζά παιδάκια είναι, έχουν συγκεκριμένους χορηγούς και λειτουργούν αναλόγως.