Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Στο #57 αυτήν την εβδομάδα...
http://ifpi.gr/charts_el.html
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
http://sokfm.gr/radio/charts/
Στο #9 το "Πως γίνεται αυτό" στο top30 των ακροατών κάτι είναι και αυτό...
Στο #9 το "Πως γίνεται αυτό" στο top30 των ακροατών κάτι είναι και αυτό...

1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
2. WHY DID YOU DO IT
3. ΔΑΝΕIΟ ΖΩΗΣ
4. ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ
5. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ
6. ΚΑIΞΗΣ
7. ΤΟ ΒΑΠΟΡI ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΕΡΣIΑ
8. ΤΑ ΜΑΤΟΚΛΑΔΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ
9. ΣΑΝ ΒΓΑIΝΕI Ο ΧΟΤΖΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜI
10. ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ
11. ΜΕ ΤΑ ΜΑΤIΑ ΜIΛΑΜΕ
12. ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΥΠΝIΑ
13. ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΛIΜΜΕΝΟ
14. ΣΤΕΦΑΝΑ
15. ΠΟΣΗ ΜΟΝΑΞIΑ
16. ΤI ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑI ΤI ΣΟΥ ΛΕΕI
17. ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΕΡΑ
18. THE WORLD IS A GHETO
Όλοι κρύβουν λίγο Σφακιανάκη μέσα τους τελικά...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
O Πετρέλης είναι δηλωμένος φαν του Νότη. Εχει δώσει το παρών σε Νοτικές βραδιές κλπ.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Το ξέρω, εξάλλου σ' έναν διαγωνισμό στο Μπράβο αν θυμάμαι καλά είχε πει το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα. Σε λίγο όμως θα αρχίσουν όλοι τα κοινωνικά τραγούδια 

- Scorpion86
Νότης Σφακιανάκης: Στο σφυρί για χρέη 300.000 το ανάκτορό του
Μια δικαστική διαμάχη από τα παλιά, τείνει να γίνει μεγάλος εφιάλτης για τον τραγουδιστή, αφού το πολυτελές του σπίτι στα νότια προάστια κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό τον επόμενο Μήνα, ενώ τη Δευτέρα 13 Ιουλίου θα ανακοινωθεί η τιμή που θα οριστεί για να γίνει κάποιος νέος ιδιοκτήτης.
Ο Νότης Σφακιανάκης έχει μπει σε μια σκληρή δικαστική περιπέτεια εδώ και πολλά χρόνια, που δημοσιεύει η Κυριακάτικη εφημερίδα «Freddo»,ξεκίνησε από τη στιγμή που δεν αναγνώρισε οφειλή σε ιδιώτη από το 1999, ο οποίος στην νέα εκδίκαση της υπόθεσης πριν από λίγες μέρες, διεκδικεί σήμερα την πολυτελή βίλα του τραγουδιστή. Το πολυτελές οίκημα του Νότη Σφακιανάκη, θυμίζει μινωικό ανάκτορο και η αξία του κοστολογείται στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

http://www.fthis.gr/article/416024/noti ... aktoro-toy
Μια δικαστική διαμάχη από τα παλιά, τείνει να γίνει μεγάλος εφιάλτης για τον τραγουδιστή, αφού το πολυτελές του σπίτι στα νότια προάστια κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό τον επόμενο Μήνα, ενώ τη Δευτέρα 13 Ιουλίου θα ανακοινωθεί η τιμή που θα οριστεί για να γίνει κάποιος νέος ιδιοκτήτης.
Ο Νότης Σφακιανάκης έχει μπει σε μια σκληρή δικαστική περιπέτεια εδώ και πολλά χρόνια, που δημοσιεύει η Κυριακάτικη εφημερίδα «Freddo»,ξεκίνησε από τη στιγμή που δεν αναγνώρισε οφειλή σε ιδιώτη από το 1999, ο οποίος στην νέα εκδίκαση της υπόθεσης πριν από λίγες μέρες, διεκδικεί σήμερα την πολυτελή βίλα του τραγουδιστή. Το πολυτελές οίκημα του Νότη Σφακιανάκη, θυμίζει μινωικό ανάκτορο και η αξία του κοστολογείται στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

http://www.fthis.gr/article/416024/noti ... aktoro-toy
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Ιούλ 12, 2015 1:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Κι αλλη εγκριτη εφημεριδα μας προεκυψε εσχατως...κι εδω,τι κανουμε; Τα αναδημοσιευουμε ειναι η απαντηση.Εν αναμονη δηλωσης ανιψιου Κωνσταντινου Σφακιανακη....
- SFAKattack10
Σαν τι δηλωση θες να ακουσεις εσυ? Δεν μας πεφτει λογος, αυτα ειναι προσωπικα του και θα τα λυσει αυτος.
Συμφωνώ με τον filcollins, δεν χρειάζεται να αναπαράγεται κάθε μπούρδα που δημοσιεύεται σε αμφιβόλου αξιοπιστίας μέσα. Ειδικά όταν αφορά και προσωπικά ζητήματα του Νότη.
Στο #47 (+10 θέσεις άνοδος) αυτή την βδομάδα...
Στο #47 (+10 θέσεις άνοδος) αυτή την βδομάδα...
-
Στο #27 o Notis αυτη την εβδομαδα!
Εξαιρετική πορεία για έναν δίσκο που δεν "παίζει" πουθενά...filcollins έγραψε:Στο #27 o Notis αυτη την εβδομαδα!

- Scorpion86
Καλά εάν κάποιος δει Νότη στα ράφια των δισκοπωλείων δεν θα το πολυσκεφτεί για να το αγοράσει τον δίσκο, ακόμα και εάν δεν έχει ακουσει ούτε ένα κομμάτι από τα 16. Ξέρει ότι τα 10 ευρώ που θα δώσει θα πιάσουν τόπο, δεν θα πάνε χαμένα. Ασε που το ότι "δεν παίζει πουθενά" ίσως είναι και θετικό. Εάν εγώ ξέρω ότι θα ακούσω ένα τραγούδι τουλάχιστον δύο φορές από ένα σταθμό την ημέρα, τότε δεν υπάρχει λόγος να το πάρω και από το δισκοπωλείο. Εάν θέλω να το ξανακούσω θα μπω στο youtube.
Εχουμε κανένα νέο για εμφανίσεις τον χειμώνα;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Ο Νότης μιλάει με Μιχάλη Χατζηγιάννη για "Βοτανικό"...
Με τον Χατζηγιάννη;
Ενδιαφέρον θα είναι αν γίνει.
Καλό κουράγιο όμως με τους fans του.

Ενδιαφέρον θα είναι αν γίνει.

Καλό κουράγιο όμως με τους fans του.

-
Μακαρι να ευοδωθει η συγκεκριμενη συνεργασια. Θα ειναι κατι διαφορετικο και συν τοις αλλοις ισως εχουμε και νεα τραγουδια του Χ""γιαννη στον Νοτη. Σε καθε περιπτωση,ευχαριστο νεο,Scorpion86!!!
- SFAKattack10
Ο Χατζηγιάννης ήταν τραγουδιστής, τα τελευταία χρόνια πιο πολύ ηθοποιός θέλει να είναι. Τεσπα αφού από γυναίκες δεν έχει μείνει κανένα καλό όνομα ας είναι. Ελπίζω κάποτε να είναι μαζί με τον οικονομοπουλο