Δεν νομίζω ότι είναι εκτρωματικός δίσκος οι Νύκτες Μαγικές απλά δεν έχει καλή ροή (ειδικά ο πρώτος δίσκος), πράγμα φυσιολογικό όταν ο δίσκος ηχογραφήθηκε Μάρτιο και κυκλοφόρησε ένα μόλις μήνα μετα τον Απρίλιο του '07, προχειρότητες δηλαδή... Τέσπα αυτά είναι παρελθόν...
Θεωρώ, ότι με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 ετών στην δισκογραφία (αν δεν κάν λάθος η Πρώτη Φορά κυκλοφόρησε 10/06/1991) θα μπορούσε να κάνει μια εορταστική συναυλία εδώ Αθήνα (τόσοι χώροι υπάρχουν, Κατράκειο κτλ...), ή ένα mini tour, να ηχογραφηθεί και να μαγνητοσκοπηθεί. Αρκεί να συμπεριλάβει όλα τα τραγούδια που ξεχώρισαν από την καρίερα του...
Μία άλλη ιδέα είναι να κυκλοφορήσει ένα 3πλο και 4πλο (είμαι αχόρταγός το ξέρω

) live κασετινα με ζωντανές ηχογραφήσεις από όλη την διάρκεια της καριέρας του, αν θυμάστε το χειμώνα ένα παιδί ανέβασε στο Youtube κάποιες ηχογραφήσεις από το μακρινό 1995, από το αρχείο του pazuzu, άρα υλικό υπάρχει και είμαι σχεδόν βέβαιως ότι υπάρχει και υλικό μαγνητοσκοπημένο...
Και να βγάλει νέο studio album το 2017...
Γενικά, θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα και να δώσει και λίγο τροφή στους fans, γιατί αυτή η επανάληψη: Αθήνα, Θεσ/νική, Κώς, δίσκος κάθε 18 μήνες και φτού και απ' την αρχή καταντάει κουραστικό... επίσης, πρέπει να σκεφτεί ότι μια μερίδα του κόσμου δεν έχει πια την δυνατότητα να επισκέπτεται τα κέντρα που εμφανίζεται, είναι απαράδεκτο το ότι έχουν περάσει 10 χρόνια και δεν έχει μαγνητοσκοπήθει κάποιες εμφανήσεις του...