Αυτό τον πείσαμε να εμφανιστεί ενώ οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες είναι καλό ας πούμε; Ο Νότης θα χρεωθεί την οποιαδήποτε αποτυχία, όχι οι φίλοι του.johnytzitzi έγραψε:Θέλω να σχολιάσω κι εγώ ότι το ίδιο άτομο και στενός φίλος του Νότη, που είχα γράψει ότι ελεγε αρχές Σεπτέμβρη ότι δεν θα τραγουδήσει, σήμερα έγραψε ότι τελικά τον πείσαμε και σύντομα θα επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα.
Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος το κέντρο θα είναι σίγουρα του Μαροσούλη;;;
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Καλά ρε παιδιά τα τελευταία τρία χρόνια το ίδιο γίνεται. Πάντα στην καρδιά του καλοκαιριού λένε ότι δεν θα τραγουδήσει και μόλις δροσίσει ο καιρός αποφασίζει να τραγουδήσει.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Ο Νότης κατά 99.9% στο Vox. Για το ίδιο μαγαζί είχε συμφωνήσει ο επιχειρηματίας πριν κάνα μήνα με Θεοδωρίδου-Θεοφάνους. Μένει οι δύο καλλιτέχνες να τα βρουν στους χρόνους πάνω στην πίστα. Διάθεση υπάρχει. Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά. 

Δηλαδή Σφακιανάκης-Θεοδωρίδου στο Vox;Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης κατά 99.9% στο Vox. Για το ίδιο μαγαζί είχε συμφωνήσει ο επιχειρηματίας πριν κάνα μήνα με Θεοδωρίδου-Θεοφάνους. Μένει οι δύο καλλιτέχνες να τα βρουν στους χρόνους πάνω στην πίστα. Διάθεση υπάρχει. Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά.
-
Θα είναι πολυ μεγάλη έκπληξη αν συνεργαστεί με την Νατάσα.
Αν δεν το δω αναρτημένο σε καμια 10αριά site δεν το πιστεύω.
Αν δεν το δω αναρτημένο σε καμια 10αριά site δεν το πιστεύω.

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Του Μαροσούλη νομίζω...jdarmody έγραψε:Ποιανού είναι το Vox;
Φοβάμαι οτι θα μειωθεί αρκετά ο χρόνος του Νότη στην σκηνή αφενός γιατί η Θεοδωρίδου είναι το μεγαλύτερο όνομα με το οποίο έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια(για μένα μεγαλύτερο από την Πέγκυ) αφετέρου γιατι η συγκεκριμένη είναι και λίγο ψώνιο και θα θέλει να το παίξει ισάξια του Νότη.Τέλος πάντων εγώ σκέφτηκα και κάτι άλλο λέτε να του γράψει κανένα τραγούδι ο Θεοφάνους μιας που λογικά θα είναι και αυτός στο σχήμα;Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης κατά 99.9% στο Vox. Για το ίδιο μαγαζί είχε συμφωνήσει ο επιχειρηματίας πριν κάνα μήνα με Θεοδωρίδου-Θεοφάνους. Μένει οι δύο καλλιτέχνες να τα βρουν στους χρόνους πάνω στην πίστα. Διάθεση υπάρχει. Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Mεγαλύτερο όνομα από την Πέγκυ δεν είναι! Λογικά, τον ίδιο χρόνο που είχε και η Πέγκυ θα έχει, αν δεν θέλει να τσαντίσει τον κοντό. Παιδιά μην προτρέχουμε. Ας κλείσει πρώτα το σχήμα γιατί ακόμα συζητήσεις γινονται και μετά βλέπουμε...για το εάν θα του γράψει ο Θεοφάνους. Πάντως, το Vox σαν μαγαζί είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας απ' ότι το Φωτάεριο, άρα λογικό να αναζητηθεί μία δυνατή συνεργασία. Και δυνατή συνεργασία δεν θα ήταν τόσο με τον Γονίδη όσο με την Θεοδωρίδου.nikosp έγραψε:Φοβάμαι οτι θα μειωθεί αρκετά ο χρόνος του Νότη στην σκηνή αφενός γιατί η Θεοδωρίδου είναι το μεγαλύτερο όνομα με το οποίο έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια(για μένα μεγαλύτερο από την Πέγκυ) αφετέρου γιατι η συγκεκριμένη είναι και λίγο ψώνιο και θα θέλει να το παίξει ισάξια του Νότη.Τέλος πάντων εγώ σκέφτηκα και κάτι άλλο λέτε να του γράψει κανένα τραγούδι ο Θεοφάνους μιας που λογικά θα είναι και αυτός στο σχήμα;Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης κατά 99.9% στο Vox. Για το ίδιο μαγαζί είχε συμφωνήσει ο επιχειρηματίας πριν κάνα μήνα με Θεοδωρίδου-Θεοφάνους. Μένει οι δύο καλλιτέχνες να τα βρουν στους χρόνους πάνω στην πίστα. Διάθεση υπάρχει. Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά.
- SFAKattack10
bebest έγραψε:εγώ τη λέω ο θυληκος Πλούταρχος..

Ε λογικα για να τον πεισανε δεν θα τον επεισαν με τα λεφτα αλλα λογικα οτι οι συνθηκες τουλαχιστον στο μαγαζι θα ειναι καλες.jdarmody έγραψε: Αυτό τον πείσαμε να εμφανιστεί ενώ οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες είναι καλό ας πούμε;
Οντως ειχε κλεισει εκει η θεοδωριδου αλλα παιζει πλεον να ειναι και ο θεοφανους? Το vox εχει μεγαλη πιστα ή παλι 5 ατομα θα χωρανε?Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης κατά 99.9% στο Vox.

- Scorpion86
Kαλα ο Θεοφάνους δεν θα τραγουδάει
Σαν ορχήστρα της είναι.

-
Το Vox δεν είναι μεγαλύτερο από το Φωταέριο μου το είχε πει πέρσι ο μαιτρ του Νότη σε μία συζήτηση που είχαμε.
Πάντως έχετε πλάκα μόλις ακούστηκε ο Χατζηγιάννης είπατε μήπως του γράψε τραγούδια. Τώρα το πήγατε στον Θεοφάνους, που είχε γίνει απόπειρα συνεργασίας, του είχε δειγματίσει κάποια τραγούδια που τελικά τα είπε ο Τερζής στο δίσκο "Στα υπόγεια είναι η θέα" αλλά ήθελε να βάλει ένα συγκεκριμένο αριθμό κομματιών μέσα κι όχι 1-2 που άρεσαν στον Νότη.
Έτσι δεν ευδοκίμησε η συνεργασία!
Πάντως έχετε πλάκα μόλις ακούστηκε ο Χατζηγιάννης είπατε μήπως του γράψε τραγούδια. Τώρα το πήγατε στον Θεοφάνους, που είχε γίνει απόπειρα συνεργασίας, του είχε δειγματίσει κάποια τραγούδια που τελικά τα είπε ο Τερζής στο δίσκο "Στα υπόγεια είναι η θέα" αλλά ήθελε να βάλει ένα συγκεκριμένο αριθμό κομματιών μέσα κι όχι 1-2 που άρεσαν στον Νότη.
Έτσι δεν ευδοκίμησε η συνεργασία!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Παιδια το βοξ δε είναι σε καμία περίπτωση μεγαλύτερο από το φωταεριο. .Πολύ μικρό μαγαζί και χλωμό μου φαίνεται να κάνει τόσο δυνατή συνεργασία σε τόσο μικρό χώρο. .Πιο πιθανό Μ ου φαίνεται να πάει στο βοξ με ένα μικρό όνομα και να επιστρέψει στη λογική να ναι το σχήμα όλο πάνω του. .
Παιδιά μην λέτε ότι να'ναι.Επειδή έχω πάει το Vox είναι σίγουρα πιο μικρό απ'το Φωταέριο και ειδικά στον εξώστη.Απλά η πίστα είναι πιο μεγάλη(όχι βέβαια σαν το γήπεδο του Έναστρον).Οπότε ο Νότης για τέτοιο μαγαζί σιγά μην χρειαστεί ''μεγάλο'' όνομα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- SFAKattack10
Και γω αυτο πιστευω οτι ειναι μικροτερο το βοξ. Βεβαια περυσι η θεοδωριδου τραγουδουσε σε ακομα μικροτερο μαγαζι.
Ναι αλλα αν δεν τον παει ο Νοτης πως θα γινει συνεργασια? Γιατι μπορει να θελει να τον επιβαλλει η θεοδωριδου.Scorpion86 έγραψε:Kαλα ο Θεοφάνους δεν θα τραγουδάειΣαν ορχήστρα της είναι.
Kαλα το vox ειναι μαγαζι τουλαχιστον γιατι στο Φωταεριο αμα δεν εισαι ισογειο και καθεσαι στους οροφους[εξαιρουμενης της 1ης μπροστα σειρας] ή το μπαρ ειναι να κλαις τα λεφτα σου.
- Scorpion86
Δεν τα βρίσκουν τελικά για το VOX και πλέον κοιτάει προς παραλιακή. Χαμός.
Λοιπόν, επειδή γίνεται ένα μπάχαλο και τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, θα ενημερώσω ξανά όταν είναι κάτι τελεσίδικο. Μπινελικώστε με, όλο το δίκιο θα έχετε. Εξαφανίζομαι. Σόρρυ...

Λοιπόν, επειδή γίνεται ένα μπάχαλο και τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, θα ενημερώσω ξανά όταν είναι κάτι τελεσίδικο. Μπινελικώστε με, όλο το δίκιο θα έχετε. Εξαφανίζομαι. Σόρρυ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Σεπ 24, 2015 10:10 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αστερια μυριζομαι....
Καλά μεταξύ μας ήταν σχεδόν απίθανο να γίνει το συγκεκριμένο σχήμα στο συγκεκριμένο μαγαζί!Ας αράξει μωρέ κι ο Νότης...Scorpion86 έγραψε:Δεν τα βρίσκουν τελικά για το VOX και πλέον κοιτάει προς παραλιακή. Χαμός.
Λοιπόν, επειδή γίνεται ένα μπάχαλο και τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, θα ενημερώσω ξανά όταν είναι κάτι τελεσίδικο. Μπινελικώστε με, όλο το δίκιο θα έχετε. Εξαφανίζομαι. Σόρρυ...![]()
![]()
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Ασχετο, αλλά η Πέγκυ έχει φινάλε το Σαββάτο. Εχει ακουστει για κανα σχήμα; Ξέρει κανείς;