Γιάννης Πλούταρχος
- fylakas_aggelos
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Ο δίσκος "Κάτω απ'τον ίδιο ήλιο" ήταν εξαιρετικός και με πολλά κομμάτια,με 1 clip.Αντιθέτως από το δίσκο της Minos προωθήθηκαν πολύ όμως τρία κομμάτια,τα οποία θεωρώ λάθος επιλογές-fillers του δίσκου (με εξαίρεση το "Μια μεγάλη αγάπη),αλλά ούτε 1 clip.Επίσης αυτός ο δίσκος είχε κάποια καλά κομμάτια (πχ "Μια μέρα θα'μαστε μαζί",όχι όμως τόσα πολλά).Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο από τα 2.
Για να μην πω για τα ακυκλοφόρητα digital "Κατά τ'άλλα καλά" & "Ναρκοπέδιο η ζωή μου".Βέβαια το ίδιο είχε γίνει και στη heaven με το "24 ώρες".Το όλο θέμα πιστεύω είναι δουλειά του management του Γιάννη.
Για να μην πω για τα ακυκλοφόρητα digital "Κατά τ'άλλα καλά" & "Ναρκοπέδιο η ζωή μου".Βέβαια το ίδιο είχε γίνει και στη heaven με το "24 ώρες".Το όλο θέμα πιστεύω είναι δουλειά του management του Γιάννη.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
kapou xrwstaei disko h sth minos h sth heaven...stelios έγραψε:Η συνεργασία με την Heaven παραδόξως δεν είχε λειτουργήσει θετικά για τον Γιάννη.
Ο ίδιος όταν επέστρεψε στη minos δήλωνε πως το έκανε γιατί εκεί ανήκει και έχει κάνει όλες τις επιτυχίες του.
Μου κάνει εντύπωση τώρα αυτό.Η δουλειά με την minos ήταν καλή και επέστρεψε πάλι δυναμικά με επιτυχίες.Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπήρξε κάποιο πρόβλημα.
-
wraio k to de mou kaigetai karfi tou sampanh to perimena gia single meta apo ayto..ektos an de bgalei allo..fylakas_aggelos έγραψε:Ο δίσκος "Κάτω απ'τον ίδιο ήλιο" ήταν εξαιρετικός και με πολλά κομμάτια,με 1 clip.Αντιθέτως από το δίσκο της Minos προωθήθηκαν πολύ όμως τρία κομμάτια,τα οποία θεωρώ λάθος επιλογές-fillers του δίσκου (με εξαίρεση το "Μια μεγάλη αγάπη),αλλά ούτε 1 clip.Επίσης αυτός ο δίσκος είχε κάποια καλά κομμάτια (πχ "Μια μέρα θα'μαστε μαζί",όχι όμως τόσα πολλά).Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο από τα 2.
Niko-Polis Blog: Ο Γιάννης Πλούταρχος επέστρεψε στη Heaven- Όλο το παρασκήνιο

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:
Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του και παραμένει άκρως περιζήτητος, αφού είναι από τους λίγους τραγουδιστές πλέον που τα cd τους "πουλάνε" και έχουν φανατικό κοινό.
Η ξαφνική αποχώρησή του από τη Heaven τον Νοέμβριο του 2013 και η επιστροφή του στη Minos- EMI, είχε προκαλέσει τότε πολλές συζητήσεις.
Σύμφωνα με τις φήμες- για τις οποίες ο ίδιος είχε αποφύγει ευγενικά να πάρει θέση- υπήρχε δυσχέρεια στην επικοινωνία του με τον προηγούμενο διευθυντή της εταιρίας, Γιώργο Κυβέλο, ο οποίος φαινόταν να στηρίζει περισσότερο τον Αντώνη Ρέμο καθώς ήταν και παραγωγός του.
Από την ημέρα, όμως, που ο Σπύρος Σταμούλης ανέλαβε τα ηνία της Heaven, είχε έρθει αμέσως σε επικοινωνία με τον Γιάννη Πλούταρχο για να του πει- όπως φέρεται να έκανε πολλές φορές τους μήνες που ακολούθησαν- ότι οι πόρτες της εταιρίας ήταν πάντα ανοιχτές για εκείνον, καθώς όλοι τον θεωρούσαν- και τον θεωρούν- πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τη δισκογραφική του Ομίλου ΑΝΤ1.
Τις περασμένες μέρες, μάλιστα, φαίνεται να παίχτηκε ένα μίνι-θρίλερ με τη μεταγραφή του διάσημου καλλιτέχνη, με πολλά τηλεφωνήματα και ραντεβού τόσο με τη Minos όσο και τη Heaven- μέχρι την τελευταία στιγμή, μάλιστα, λέγεται ότι ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν έτοιμος να πάρει πίσω την απόφασή του και να παραμείνει στη Minos.
Τελικά, όμως, η επίσημη ανακοίνωση-ξεκαθάρισμα ήρθε μέσα από την ιστοσελίδα του και έτσι, λοιπόν, το νέο άλμπουμ του αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 από τη Heaven.
Αυτή είναι η δεύτερη ηχηρή μεταγραφή που πετυχαίνει ο άκρως εργατικός Σπύρος Σταμούλης για τη Heaven μετά τη πολυσυζητημένη συμφωνία του με τον Νίκο Βέρτη.
http://www.entertv.gr/article/388286/ni ... paraskinio

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:
Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του και παραμένει άκρως περιζήτητος, αφού είναι από τους λίγους τραγουδιστές πλέον που τα cd τους "πουλάνε" και έχουν φανατικό κοινό.
Η ξαφνική αποχώρησή του από τη Heaven τον Νοέμβριο του 2013 και η επιστροφή του στη Minos- EMI, είχε προκαλέσει τότε πολλές συζητήσεις.
Σύμφωνα με τις φήμες- για τις οποίες ο ίδιος είχε αποφύγει ευγενικά να πάρει θέση- υπήρχε δυσχέρεια στην επικοινωνία του με τον προηγούμενο διευθυντή της εταιρίας, Γιώργο Κυβέλο, ο οποίος φαινόταν να στηρίζει περισσότερο τον Αντώνη Ρέμο καθώς ήταν και παραγωγός του.
Από την ημέρα, όμως, που ο Σπύρος Σταμούλης ανέλαβε τα ηνία της Heaven, είχε έρθει αμέσως σε επικοινωνία με τον Γιάννη Πλούταρχο για να του πει- όπως φέρεται να έκανε πολλές φορές τους μήνες που ακολούθησαν- ότι οι πόρτες της εταιρίας ήταν πάντα ανοιχτές για εκείνον, καθώς όλοι τον θεωρούσαν- και τον θεωρούν- πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τη δισκογραφική του Ομίλου ΑΝΤ1.
Τις περασμένες μέρες, μάλιστα, φαίνεται να παίχτηκε ένα μίνι-θρίλερ με τη μεταγραφή του διάσημου καλλιτέχνη, με πολλά τηλεφωνήματα και ραντεβού τόσο με τη Minos όσο και τη Heaven- μέχρι την τελευταία στιγμή, μάλιστα, λέγεται ότι ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν έτοιμος να πάρει πίσω την απόφασή του και να παραμείνει στη Minos.
Τελικά, όμως, η επίσημη ανακοίνωση-ξεκαθάρισμα ήρθε μέσα από την ιστοσελίδα του και έτσι, λοιπόν, το νέο άλμπουμ του αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 από τη Heaven.
Αυτή είναι η δεύτερη ηχηρή μεταγραφή που πετυχαίνει ο άκρως εργατικός Σπύρος Σταμούλης για τη Heaven μετά τη πολυσυζητημένη συμφωνία του με τον Νίκο Βέρτη.
http://www.entertv.gr/article/388286/ni ... paraskinio
I like people too much or not at all.
Λάθος κίνηση για μένα με τη Minos είχε καλύτερη προώθηση...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Καθόλου δεν μου άρεσε το Δε μου καίγεται καρφί.Περίμενα κάτι καλύτερο από Σαμπάνη.Chronisgreek έγραψε:wraio k to de mou kaigetai karfi tou sampanh to perimena gia single meta apo ayto..ektos an de bgalei allo..fylakas_aggelos έγραψε:Ο δίσκος "Κάτω απ'τον ίδιο ήλιο" ήταν εξαιρετικός και με πολλά κομμάτια,με 1 clip.Αντιθέτως από το δίσκο της Minos προωθήθηκαν πολύ όμως τρία κομμάτια,τα οποία θεωρώ λάθος επιλογές-fillers του δίσκου (με εξαίρεση το "Μια μεγάλη αγάπη),αλλά ούτε 1 clip.Επίσης αυτός ο δίσκος είχε κάποια καλά κομμάτια (πχ "Μια μέρα θα'μαστε μαζί",όχι όμως τόσα πολλά).Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο από τα 2.
Φύλακα δεν συμφωνώ πως επέλεξαν για singles τραγούδια fillers.
Προφανώς και πάει με άλλους όρους πια στη Heaven.Eίδαν την πορεία του τελευταίου του cd στα charts και ποιος ξέρει τι του έταξε ο Σταμούλης.
Το περίεργο είναι που είχε υπογράψει μόνο για ένα άλμπουμ με την minos.

Το περίεργο είναι που είχε υπογράψει μόνο για ένα άλμπουμ με την minos.

Το Yannis-Ploutarchos.gr εξασφάλισε για τα μέλη του 10 διπλές προσκλήσεις από την SpentzosFilm για την ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ της ταινίας "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός" στις 19 Οκτωβρίου στην οποία το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος!
1. Κάντε LIKE στη σελίδα μας Yannis Ploutarchos Γιάννης Πλούταρχος Official
2. Share (κοινοποίηση) την φωτογραφία ΔΗΜΟΣΙΑ
3. Αφήστε σχόλιο στη φωτογραφία
ως τις 5 Οκτωβρίου 23:59 και 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ της ταινίας!
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας να έχετε κάνει ΟΛΑ τα παραπάνω βήματα καθώς και να είστε εγγεγραμένα μέλη του Yannis-Ploutarchos.gr (εγγραφείτε εδώ: http://www.yannis-ploutarchos.gr/index.php/gr/register)
- fylakas_aggelos
- billakos24
''Είμαι άστατος πολύ
κι όπου θέλω θα πηγαίνω''
Αφού δεν μπορεί να το τραγουδήσει στην προσωπική του ζωή αυτό το κάνει πράξη στα επαγγελματικά.

κι όπου θέλω θα πηγαίνω''

Αφού δεν μπορεί να το τραγουδήσει στην προσωπική του ζωή αυτό το κάνει πράξη στα επαγγελματικά.

All of our endings can be found in our beginnings...
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Αυτή η γη έχει φωνή»
Ήπειρος, Πόντος, Κρήτη
Δευτέρα 2 Νοεμβρίου
(Ώρα έναρξης 20:30)
Τραγούδια αληθινά, τραγούδια παντοτινά
Τραγούδια του σήμερα γεννημένα μέσα από μνήμες, διηγήσεις και αναγνώσεις, που ψηλαφούν τη μοίρα και τα θέλω του σημερινού Έλληνα.
Μελωδίες που παντρεύουν τον σημερινό ήχο με τους ανεκτίμητους θησαυρούς της μουσικής μας ρίζας, τραγούδια ολοζώντανα που όμως κουβαλούν τις μνήμες του χθες…
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Βασίλης Σκουλάς, Γιάννης Πλούταρχος, Μελίνα Ασλανίδου,
Δημήτρης Καρασαββίδης, Αλέξης Παρχαρίδης
Guest Βασίλης Σαλέας
ΜΟΥΣΙΚΗ: Χρήστος Παπαδόπουλος
Τιμές εισιτηρίων: € 15,00 (Φοιτητικά) - 18,00 - 25,00 - 32,00 - 40,00 (Διακεκριμένη Ζώνη)
Έναρξη προπώλησης: Δευτέρα 12 Οκτωβρίου
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

«Αυτή η γη έχει φωνή»
Ήπειρος, Πόντος, Κρήτη
Δευτέρα 2 Νοεμβρίου
(Ώρα έναρξης 20:30)
Τραγούδια αληθινά, τραγούδια παντοτινά
Τραγούδια του σήμερα γεννημένα μέσα από μνήμες, διηγήσεις και αναγνώσεις, που ψηλαφούν τη μοίρα και τα θέλω του σημερινού Έλληνα.
Μελωδίες που παντρεύουν τον σημερινό ήχο με τους ανεκτίμητους θησαυρούς της μουσικής μας ρίζας, τραγούδια ολοζώντανα που όμως κουβαλούν τις μνήμες του χθες…
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Βασίλης Σκουλάς, Γιάννης Πλούταρχος, Μελίνα Ασλανίδου,
Δημήτρης Καρασαββίδης, Αλέξης Παρχαρίδης
Guest Βασίλης Σαλέας
ΜΟΥΣΙΚΗ: Χρήστος Παπαδόπουλος
Τιμές εισιτηρίων: € 15,00 (Φοιτητικά) - 18,00 - 25,00 - 32,00 - 40,00 (Διακεκριμένη Ζώνη)
Έναρξη προπώλησης: Δευτέρα 12 Οκτωβρίου
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ!
Την Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2015 ο Γιάννης Πλούταρχος θα παρουσιάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα σε τραγούδια που σφράγισε με τη θεία ερμηνεία του ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο τραγουδιστής "όλων των Ελλήνων του Κόσμου" στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!
Με σεβασμό στον μεγαλύτερο Έλληνα τραγουδιστή, εκείνον που αγάπησε πιο πολύ από όλους.
Το μεγαλύτερο αφιέρωμα που έχει γίνει ποτέ για τον Στέλιο Καζαντζίδη έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε στις 10 Αυγούστου 2015 στα Μακρίσια στην Αρχαία Ολυμπία με μοναδικό ερμηνευτή τον Γιάννη Πλούταρχο και πάνω από 10.000 κόσμο, που με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα στα τραγούδια του Στέλιου.
ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1
Τιμές εισιτηρίων: 45€, 35€, 30€, 25€, 15€ (περιορισμένης ορατότητας)
18€ (φοιτητικά)
Προπώληση εισητηρίων στα εκδοτήρια του ΜΜΘ: Στο Μέγαρο Μουσικής και στην Πλατεία Αριστοτέλους και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr

Την Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2015 ο Γιάννης Πλούταρχος θα παρουσιάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα σε τραγούδια που σφράγισε με τη θεία ερμηνεία του ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο τραγουδιστής "όλων των Ελλήνων του Κόσμου" στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!
Με σεβασμό στον μεγαλύτερο Έλληνα τραγουδιστή, εκείνον που αγάπησε πιο πολύ από όλους.
Το μεγαλύτερο αφιέρωμα που έχει γίνει ποτέ για τον Στέλιο Καζαντζίδη έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε στις 10 Αυγούστου 2015 στα Μακρίσια στην Αρχαία Ολυμπία με μοναδικό ερμηνευτή τον Γιάννη Πλούταρχο και πάνω από 10.000 κόσμο, που με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα στα τραγούδια του Στέλιου.
ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1
Τιμές εισιτηρίων: 45€, 35€, 30€, 25€, 15€ (περιορισμένης ορατότητας)
18€ (φοιτητικά)
Προπώληση εισητηρίων στα εκδοτήρια του ΜΜΘ: Στο Μέγαρο Μουσικής και στην Πλατεία Αριστοτέλους και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr

Στο Athens Metro Mall έγινε η προβολή της ταινίας του Στράτου Μαρκίδη "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός".
Ο φωτογραφικός φακός του Enter TV βρέθηκε εκεί και εντόπισε τον Κώστα Ευριπιώτη να κουβεντιάζει με τον Γιάννη Πλούταρχο.
http://www.entertv.gr/article/388794/me ... eyripiotis
Είπε χθες στο Ποσειδώνιο νέο κομμάτι.Μπαλάντα.Τέλειο. 

- fylakas_aggelos
Είχες πάει,πήγε και η κοπέλα μου με μια παρέα προχθές τζάμπα επειδή ξέρει το Νίκο Γκάνο.Θα πάω τέλη Οκτώβρη όταν θα ξανάρθει η κοπέλα μου Αθήνα, αν δουλεύει ακόμα το σχήμα!stelios έγραψε:Είπε χθες στο Ποσειδώνιο νέο κομμάτι.Μπαλάντα.Τέλειο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Μου άρεσε και το μια μεγάλη αγάπη και το γιατι έχω εσένα. Γενικώς είχε καιρό να μου αρέσουν τραγούδια του. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι

όχι μου το έστειλαν.fylakas_aggelos έγραψε:Είχες πάει,πήγε και η κοπέλα μου με μια παρέα προχθές τζάμπα επειδή ξέρει το Νίκο Γκάνο.Θα πάω τέλη Οκτώβρη όταν θα ξανάρθει η κοπέλα μου Αθήνα, αν δουλεύει ακόμα το σχήμα!stelios έγραψε:Είπε χθες στο Ποσειδώνιο νέο κομμάτι.Μπαλάντα.Τέλειο.

Κάποιος μου είπε όμως πως είναι παλιό ακυκλοφόρητο.Εγώ δεν το είχα ακούσει ξανά και τα έχω ακούσει όλα νομίζω.

Αν δεν το βγάλει θα είναι λάθος.

- fylakas_aggelos
Λογικά θα το κυκλοφορήσει,για να το λέει στο μαγαζί.Όπως έλεγε και 7-8 κομμάτια από το "Κάτω από τον ίδιο ήλιο".Βέβαια το "Και εις ανώτερα" δεν το έβαλε στο δίσκο
Μετάνιωσα που δεν πήγα,θα έμπαινα τζάμπα,στο μπαρ βέβαια.

Μετάνιωσα που δεν πήγα,θα έμπαινα τζάμπα,στο μπαρ βέβαια.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...