Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
johnytzitzi

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

5+1+2+2+0+1+5=16 --->1+6=7
:lol: :lol: :lol:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
XSLOVE

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από XSLOVE »

12 - 5 = 7
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
johnytzitzi

Είμαστε της πρόσθεσης όχι της αφαίρεσης.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

johnytzitzi έγραψε:5+1+2+2+0+1+5=16 --->1+6=7
:lol: :lol: :lol:
Η πρεμιέρα ήταν 5/12/2014 όχι 2015
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
johnytzitzi

Σωστός!!!!
Γράψε λάθος.
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Τελικα η κα Θεοδωριδου θα ειναι με τον Ζαχαρατο; Επανερχομαι σε κατι πιο παλιο αλλα εχω εμμονη..ποσο διαφορετικη απο τα κοινοτοπα θα ηταν μια συνεργασια με την Γλυκερια. Την ειχα πρωτοαναφερει πριν καιρο ως ενα μακρινο ενδεχομενο αλλα με ευχαριστη εκπληξη εμαθα απο εδω (νομιζω απο τον johnytzitzi) oτι της ειχε κανει προταση ο Νοτης πριν 2 χρονια. Ελπιζω να μην το εγκαταλειψει σαν σκεψη.
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω δεν νομίζω ποτέ η Γλυκερία να συνεργαζόταν με τον Νότη ούτε σαν σκέψη!
Και μην ρωτήσετε γιατί το λες αυτό, κάποια πράγματα είναι αυτονόητα και δεν εννοώ μόνο τον Νότη αλλά
οποιονδήποτε άλλο "εμπορικό" καλλιτέχνη εκτός "ίσως" από τον Ρέμο.
filcollins

Ο Ρεμος κανει τη διαδρομη ποιοτητα-πιστα στο χαλαρο,εχεις δικιο. Με στενοχωρησες,γιατι το εκανες; Ολα γινονται και ο Νοτης δεν ειναι αμελητεο μεγεθος οσο και να προσπαθειτε καποιοι να τον φερετε στα μετρα τραγουδιστων τυπου Ρεμου. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Τα λεμε στη Ζουγανελη...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

killbill έγραψε:Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω δεν νομίζω ποτέ η Γλυκερία να συνεργαζόταν με τον Νότη ούτε σαν σκέψη!
Και μην ρωτήσετε γιατί το λες αυτό, κάποια πράγματα είναι αυτονόητα και δεν εννοώ μόνο τον Νότη αλλά
οποιονδήποτε άλλο "εμπορικό" καλλιτέχνη εκτός "ίσως" από τον Ρέμο.
Καλά μην είσαι απόλυτος κι εσύ! Κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορες συμπράξεις. Ο Νότης έχει μια επαφή με τον συγκεκριμένο ''χώρο'' καθώς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Μάνος Ελευθερίου και είχε φτάσει και κοντά σε γενικότερη συνεργασία. Επίσης ο ίδιος θυμάμαι παρότρυνε το κοινό του το 1996 να αγοράσει τον δίσκο της Πρωτοψάλτη και γενικότερα έχει σε εκτίμηση περισσότερο θεωρώ καλλιτέχνες του συγκεκριμένου ''χώρου'' βλ. Αλεξίου, Βιτάλη, Νταλάρα. Το γεγονός ότι μια μερίδα ''λαϊκών'' τραγουδιστών έχει κάνει μέτωπο κατά του Νότη και πρόκειται για εκείνους που έχουν άμεσο ανταγωνισμό και έβλεπαν την πλάτη του, δε σημαίνει ότι όλοι οι τραγουδιστές είναι κατά του Νότη. Μην επηρεάζεσαι τόσο από τα φερέφωνα του Teatro και του aremovic.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Δεν επηρεάζομαι από κανέναν την άποψη μου λέω :wink: Ξέρω την εκτίμηση του Νότη για την Βιτάλη ας πούμε έχει τραγουδήσει και τραγούδια της αλλά η Ελένη αν θυμάμαι καλά δεν έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για εκείνον! Από γνωστούς καλλιτέχνες μόνο την Καίτη θυμάμαι δημόσια να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και να τον υπερασπίζεται. Αν είναι και κάποιος άλλος διόρθωσε με!
Spoiler:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος killbill την Παρ Οκτ 02, 2015 8:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πριν λίγο ο Λύρας ανακοίνωσε ότι η Πέγκυ ξεκινά 23 Οκτωβρίου στο Vogue. Μόνη της Παρασκευή-Σαββάτο. Αν κάτσει κάνα μήνα, ίσως προλάβει.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
filcollins

Καλα η Βιταλη νομιζει ακομα οτι στο δισκο του ο Νοτης εχει τραγουδησει το "ενα χειμωνιατικο πρωι" που ΔΕΝ ισχυει και μαλιστα σταθηκε τοσο πολυ σ'αυτο για να τονισει την ανυπαρξια της ομοιοκαταληξιας. Στη συνεχεια,δε, του βιντεο, αυτοαναιρειται κιολας οτι "χαρη στον ΝΟΤΗ ακουγονται τα τραγουδια μου και στους νεωτερους". Με καθε σεβασμο απο εναν θαυμαστη της για οσα εχει τραγουδησει(και μονον γι'αυτον τον λογο) νομιζω οτι εχει τρικυμια εν κρανιω. Αυτα για αποκατασταση της πραγματικοτητας .Μονο Ζουγανελη, παιδια, γιατι ειναι νεα,γονος γνωστου της τηλεορασης και σπουδαιου χιουμοριστα και γιατι τραγουδαει Μερκουρη.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ναι είχε πει ότι έκανε καριέρα με τα τραγούδια της μια εποχή που τραγουδούσαν σε απέναντι μαγαζιά και βαρούσε μύγες η Βιτάλη. Εξάλλου ήταν και μια πολύ ρεαλιστική τοποθέτηση!Και η Ζήνα δεν είχε αναφερθεί με θέρμη για το Νότη, αλλά συνεργάστηκε μαζί του. Μη κρίνετε με βάση δηλώσεις που έγιναν σε μια περίοδο που ήταν της μόδας να κράξεις το Νότη για να μην σε πουν και σένα φασίστα. Πίσω από τα φώτα όλοι ξέρουν ποιος είναι ποιος και τι αξία έχει. Όσο για τους έντεχνους θέλουν να θεωρούνται ελίτ και εμποδίζουν τον οποιονδήποτε δεν ανήκει στο συνάφι τους να μπει στο χώρο τους. Μια χαρά τα λέει εδώ ο Μαχαιρίτσας.
johnytzitzi

Πάντως και οι 3 αγαπημένοι του Ελληνικοί δίσκοι (ίσως και οι μόνοι) που όπως έχει πει είναι ολοκληρωμένοι και άξιζουν όλα τα κομμάτια ειναι από αυτόν τον "χώρο".

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά (1997): τότε όντως παρότρυνε τον κόσμο σε όλες του τις συνεντεύξεις να τον αγοράσει ενώ π.χ. δεν μίλαγε τόσο θερμά για το Προ-δια-φήμην που βγήκαν σχεδόν παράλληλα.

Ζεστά ποτά των Κατσιμιχαίων (εκεί είναι κι ο Φάνης μέσα).

Απέναντι μπαλκόνι της Βιτάλη (από αυτόν το δίσκο έχει βάλει 3 τραγούδια στον Εμπειριών Συλλέκτη).
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πείτε μου έναν λόγο για να πάει κάποιος να ακούσει live την Γλυκερία από την στιγμή που έχει δυνατότητα να την δει τουλάχιστον μία φορα το μήνα από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
johnytzitzi

Είσαι κακός... δεν πάει τόσο τακτικά.
filcollins

Η Γλυκερια δεν μας κανει...βαριεμαι αφορητα κατι σχηματα-τσοντες, συμπληρωματα που απλα περιμενεις να περασει η ωρα να εμφανιστει ο Νοτης. Με τετοιου βεληνεκους καλλιτεχνιδα η συμπραξη πιανει τοπο επι της ουσιας. Εχει απιστευτη γκαμα τραγουδιων και θα μας χαριζαν ωραιες στιγμες. Εκει θελω το ψαξιμο απο τον Νοτη. Αρκετα με κατι τραγουδιστριες και συγκροτηματα της πλακας(για να μην πω ονοματα). Τα δοκιμασε αυτα,φτανει ομως. Η Γλυκερια, η Θεοδωριδου (αλλου υφους φυσικα), η Πεγκυ, ο Νταλαρας (θα εκανε θραυση), Χατζηγιαννης, ο Ορφεας Περιδης (που αρεσει στον Νοτη)...αυτες αξιζουν να μαζεψουν κοσμο και δε θα ειναι μια απο τα ιδια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Συμφωνώ. Πάντως όσο περνούν οι μέρες όλο και πιο πιθανό το βλέπω να το πάει μόνος του κι ενδεχομένως μόνο Σάββατα.
nikosp

Scorpion86 έγραψε:Πείτε μου έναν λόγο για να πάει κάποιος να ακούσει live την Γλυκερία από την στιγμή που έχει δυνατότητα να την δει τουλάχιστον μία φορα το μήνα από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. :lol:
Εγώ να σου πω την αλήθεια την άκουσα φέτος live και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα έχει χαλάσει και αυτή με τα χρόνια.
nikosp

Με Γονίδη ρε παιδιά επιμένω οτι θα ήταν δυνατή συνεργασία και νομίζω δεν έχει κλείσει πουθενά και αυτός.Εντάξει και με Νταλάρα και με Αλεξίου θα ήταν ωραία αλλά λίγο απίθανο να συμβεί.
Απάντηση