Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
filcollins

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Δεν ειναι δυνατον να μεινει 2ο χρονο με τον ιδιο δισκο..εξαλλου καθε 1 με 1,5 χρονο κυκλοφορει καινουριες δουλειες. Μεχρι τον Μαρτη που θα εχει συμπληρωθει ευλογο διαστημα και αρα θα εχει κανει τον περιβοητο κυκλο του(συνολικα 16 μηνες)..εσεις μιλατε για 2 χρονια. Εξαλλου μονος σου Scorpion86 ειπες οτι μαζευει υλικο για δισκο..μην αυτοδιαψευδεσαι. Τα εικονιδια τι νοημα εχουν,αληθεια;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

filcollins έγραψε:Δεν ειναι δυνατον να μεινει 2ο χρονο με τον ιδιο δισκο..εξαλλου καθε 1 με 1,5 χρονο κυκλοφορει καινουριες δουλειες. Μεχρι τον Μαρτη που θα εχει συμπληρωθει ευλογο διαστημα και αρα θα εχει κανει τον περιβοητο κυκλο του(συνολικα 16 μηνες)..εσεις μιλατε για 2 χρονια. Εξαλλου μονος σου Scorpion86 ειπες οτι μαζευει υλικο για δισκο..μην αυτοδιαψευδεσαι. Τα εικονιδια τι νοημα εχουν,αληθεια;
Το οτι μαζεύει υλικό δεν λέει κάτι. Ακόμα και όταν βγάζει δίσκο συνεχίζουν να του στέλνουν ντεμο. Το θέμα είναι πότε θα ξεκινήσει την επιλογή. Και αυτό είναι χρονοβόρο. Με το νέο έτος θα ξεκινήσει η διαδικασία.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ο δίσκος είναι 11 μήνες,στο επόμενο 3μηνό είναι υπερβολή όποιος περιμένει δίσκο καθώς ποτέ στο χρόνο πάνω δε βγάζει άλλο, ίσως την άνοιξη του 16 θα έλεγα εγώ και με κάποιο demo λίγο πιο πριν να πάρουμε και γεύση στις εμφανίσεις λίγο..Χωρίς να αποκλείω και σε κανά χρόνο όπως λέει ο scorpion έτσι παρατημένα που τα έχει τελευταία...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Για την ιστορία να πω ότι μεταξύ "16 Αυτοτελείς Ιστορίες" και "Μαζί" μεσολάβησε 1 χρόνος και 9 μήνες ακριβώς (25/2/13-25/11/14).
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Θέλω να πιστεύω ότι νέος δίσκος θα βγεί μεταξύ Φεβρουαρίου - Ιουνίου, είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα, βέβαια δεν αποκλείεται να βγεί δίσκος και το Νοέμβριο του '16, συνήθως κάθε 1,5 με 2 χρόνια βγάζει δίσκο...

Όπως και να 'χει σίγουρα κάποια νέα κομμάτια θα ακουστούν στις ζωντανές εμφανίσεις του στο Φωτάεριο φέτος σαν σφυγμομέτρηση να δει αν αρέσουν στον κόσμο, όπως έιχε γίνει και την τελευταία χρονιά στην Ιερά Οδό, όπου έιχαμε σχεδόν ακούσει όλο τον δίσκο 16ΑΙ live πριν κυκλοφορήσει... Επίσης, σίγουρα μετά τις γιορτές θα κυκλοφορήσει κάποιο single από τον επόμενο δίσκο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J&B την Παρ Οκτ 09, 2015 7:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
J&B

Scorpion ότι καλή έιδηση μας λες (π.χ. δίσκος χώρις ούτε ένα κοινωνικό, ότι θα εμφανιστεί σε Ιερά Οδό, ότι θα συνεργαστεί με Χατζηγιάννη κτλ κτλ) δεν βγαίνει δυστυχώς, μήπως να αρχίσεις να μας τα λες ανάποδα απ' ότι τα μαθαίνεις μπας και δούμε προκοπή... :lol: :lol: :lol:
johnytzitzi

J&B έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι νέος δίσκος θα βγεί μεταξύ Φεβρουαρίου - Ιουνίου, είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα, βέβαια δεν αποκλείεται να βγεί δίσκος και το Νοέμβριο του '16, συνήθως κάθε 1,5 με 2 χρόνια βγάζει δίσκο...

Όπως και να 'χει σίγουρα κάποια νέα κομμάτια θα ακουστούν στις ζωντανές εμφανίσεις του στο Φωτάεριο φέτος σαν σφυγμομέτρηση να δει αν αρέσουν στον κόσμο, όπως έιχε γίνει και την τελευταία χρονιά στην Ιερά Οδό, όπου έιχαμε σχεδόν ακούσει όλο τον δίσκο 16ΑΙ live πριν κυκλοφορήσει... Επίσης, σίγουρα μετά τις γιορτές θα κυκλοφορήσει κάποιο single από τον επόμενο δίσκο...
Αν (δεν είμαι σίγουρος) θα ακουστούν νέα κομμάτια θα είναι σίγουρα προς το τέλος της χειμερινής περιόδου και βάζω και στοίχημα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Scorpion ότι καλή έιδηση μας λες (π.χ. δίσκος χώρις ούτε ένα κοινωνικό, ότι θα εμφανιστεί σε Ιερά Οδό, ότι θα συνεργαστεί με Χατζηγιάννη κτλ κτλ) δεν βγαίνει δυστυχώς, μήπως να αρχίσεις να μας τα λες ανάποδα απ' ότι τα μαθαίνεις μπας και δούμε προκοπή... :lol: :lol: :lol:
Πότε έγραψα ότι θα συνεργαστεί με Χατζηγιάννη ή θα είναι στην Ιερά Οδό? Για το ούτε ένα κοινωνικό ναι το είχα γράψει και έπεσα έξω, έχοντας γράψει κοινωνικοπολιτικό για την ακρίβεια όχι γενικά κοινωνικό, αν θέλεις μπορώ να ψάξω το τι είχα γράψει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Νομίζω είχες πει για Μαροσούλη και για συνεργασία με μεγάλο όνομα, έστω και σαν σενάρια... μην αρπάζεσαι δεν το λέω για να σε κατηγορήσω απλά μας φτιάχνεις και μετά ματαιώνονται όλα και ξενερώνουμε απλά...
Άβαταρ μέλους
J&B

johnytzitzi έγραψε:
J&B έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι νέος δίσκος θα βγεί μεταξύ Φεβρουαρίου - Ιουνίου, είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα, βέβαια δεν αποκλείεται να βγεί δίσκος και το Νοέμβριο του '16, συνήθως κάθε 1,5 με 2 χρόνια βγάζει δίσκο...

Αν (δεν είμαι σίγουρος) θα ακουστούν νέα κομμάτια θα είναι σίγουρα προς το τέλος της χειμερινής περιόδου και βάζω και στοίχημα.
Σίγουρο δεν είναι τίποτα απλά το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια... Πάντως κάτι θα κυκλοφορήσει και σε single μετά τις γιορτές... δεν γίνεται κι αλλίως.
johnytzitzi

Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:Scorpion ότι καλή έιδηση μας λες (π.χ. δίσκος χώρις ούτε ένα κοινωνικό, ότι θα εμφανιστεί σε Ιερά Οδό, ότι θα συνεργαστεί με Χατζηγιάννη κτλ κτλ) δεν βγαίνει δυστυχώς, μήπως να αρχίσεις να μας τα λες ανάποδα απ' ότι τα μαθαίνεις μπας και δούμε προκοπή... :lol: :lol: :lol:
Πότε έγραψα ότι θα συνεργαστεί με Χατζηγιάννη ή θα είναι στην Ιερά Οδό? Για το ούτε ένα κοινωνικό ναι το είχα γράψει και έπεσα έξω, έχοντας γράψει κοινωνικοπολιτικό για την ακρίβεια όχι γενικά κοινωνικό, αν θέλεις μπορώ να ψάξω το τι είχα γράψει...
Απόλυτα κοινωνικοπολιτικό είναι το "Φτου ξελευθερία" όπως και το "Μια μικρή Μαυροφορούσα" ειδικά στο σημείο "μα 300 βρίσκω άλλους αγκαζέ με τους μεγάλους κι αντί το Μολών Λαβέ τους με πουλάνε με τα ναι τους".
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Απόλυτα κοινωνικοπολιτικό είναι το "Φτου ξελευθερία" όπως και το "Μια μικρή Μαυροφορούσα" ειδικά στο σημείο "μα 300 βρίσκω άλλους αγκαζέ με τους μεγάλους κι αντί το Μολών Λαβέ τους με πουλάνε με τα ναι τους".
Γι αυτό παραδέχτηκα ότι έπεσα έξω.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Νομίζω είχες πει για Μαροσούλη και για συνεργασία με μεγάλο όνομα, έστω και σαν σενάρια... μην αρπάζεσαι δεν το λέω για να σε κατηγορήσω απλά μας φτιάχνεις και μετά ματαιώνονται όλα και ξενερώνουμε απλά...
Αν δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ ενός σεναρίου, μίας πληροφορίας και μίας επίσημα ολοκληρωμένης συνεργασίας δηλαδή ενός γεγονότος τότε δεν έχω ευθυνη γι αυτό. Δεν κατάλαβα γιατί τόση ειρωνεία. Δεν σε είδα να λες όμως ότι όταν εγώ έγραψα ότι μιλάει με Χατζηγιάννη δεν το πιστεύατε ότι πολυισχύει και μετά το έγραψαν όλα τα σαιτ. Όσο για το ότι δεν τα λες για να με κατηγορήσεις όλοι κρίση έχουμε και καταλαβαίνουμε. Ηλίθιος δεν είμαι οπότε ούτε για να με κολακέψεις το έγραψες.Και στην τελική είναι δικαίωμα σου να πιστέψεις ή όχι κάτι όταν όμως με ειρωνεύεσαι για κάτι που έγραψα περιμένω και την δική σου πληροφορία που αντικρούει την δική μου.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Είπαμε αν θέλαμε επίσημη ανακοίνωση για τα νέα του Σφακιανάκη τότε θα διαβαζαμε το επίσημο γκρουπ στο Facebook, εκείνο που κάνει εκδηλώσεις και αφήνει να ανεβάζουμε μόνο τραγούδια. :lol:
Άβαταρ μέλους
J&B

Scorpion ούτε να σε κολακεύσω θέλω ούτε να σε κατηγορήσω ούτε να σε ειρωνευτώ, ότι είπα το είπα με χιουμοριστική διάθεση ότι απλά οι θετικές πληροφορίες σου δεν βγαίνουν...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι ως χιούμορ. Εάν είναι κάθε φορα που θα δίνω μία πληροφορία και η οποία μπορεί τώρα να είναι αυτή και μεθαύριο να αλλάξει, να μου γράφει καποιος ότι ναι αλλά εκεί εκεί και εκεί δεν έπεσες μέσα, τότε θα σταματήσω να ασχολούμαι με το φορουμ. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω και για να πω την αμαρτία μου έχω κουραστεί να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία να απολογούμαι επειδή κάποια πληροφορία δεν βγήκε. Δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Καλό βράδυ.
Άβαταρ μέλους
J&B

Με παρεξήγησες όσο δεν πάει άλλο. Δεν χρειάζεται να απολογήσε σε κανένα. Εγώ ο ίδιος 2-3 σελίδες πίσω σου είχα πει ότι πληροφορία έχεις να μας την λες. Προφανώς τα πράγματα είναι ρευστά και κάποια βγαίνουν κάποια όχι απλά εγώ σχολιάζω ότι οι κάλες πληροφορίες ή τουλαχιστον αυτές που εγώ θεωρώ καλές δυστυχώς ανατρέπονται για αυτό σου είπα να τα λες ανάποδα μπας και βγουν, χιουμοριστικά το είπα και μόνο, απλά ίσως στον γραπτό λόγο χάθηκε το νόημα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι ως χιούμορ. Εάν είναι κάθε φορα που θα δίνω μία πληροφορία και η οποία μπορεί τώρα να είναι αυτή και μεθαύριο να αλλάξει, να μου γράφει καποιος ότι ναι αλλά εκεί εκεί και εκεί δεν έπεσες μέσα, τότε θα σταματήσω να ασχολούμαι με το φορουμ. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω και για να πω την αμαρτία μου έχω κουραστεί να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία να απολογούμαι επειδή κάποια πληροφορία δεν βγήκε. Δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Καλό βράδυ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρπάζεστε κάποιοι με το παραμικρό εδώ μέσα. 5 χρονών να είσαι καταλαβαίνεις τι έγραψε ο J&B. Και στην τελική δεν καταλαβαίνω και γιατί το παίρνεις προσωπικά. Δεν κράζει κανείς εσένα τον ίδιο, αλλά στην ουσία την πηγή σου. Σου είχα πει κι εγώ για να γλιτώνεις διάφορα σχόλια να αξιολογείς καλύτερα τις πηγές σου και να επιλέγεις ποια είδηση θα αποκαλύψεις, και παρεξηγήθηκες. Δεν αφήσαμε και τίποτα απ' έξω φέτος. Ξεκίνησες με Χατζηγιάννη και 90% σε μεγάλη πίστα, Ιερά Οδό ή Βοτανικό, μετά δεν ήθελε ο Χατζηγιάννης, μετά είχαν δώσει τα χέρια και έψαχναν μαγαζί. Στη συνέχεια 99% Vox με Θεοδωρίδου ή σε άλλο μεγάλο μαγαζί, μετά πιάσαμε πάλι Πέγκυ και Γονίδη κι εσχάτως καταλήξαμε σε Καλλή και Φωταέριο, ενώ μας είπες και για Fantasia στο ενδιάμεσο. Προφανώς και τα θέματα αυτά είναι ρευστά και αλλάζουν συνεχώς οπότε τι απολογείσαι; Ή νομίζεις ότι θεωρούμε ότι υπάρχει και καμιά αξιόπιστη πηγή γύρω από το Νότη; Ουσιαστικά αφορμή για κουβέντα δίνουν οι διάφορες πληροφορίες και δεν κρίνουμε εσένα προσωπικά που τις δίνεις. Relax.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

filcollins έγραψε:Δεν ειναι δυνατον να μεινει 2ο χρονο με τον ιδιο δισκο..εξαλλου καθε 1 με 1,5 χρονο κυκλοφορει καινουριες δουλειες. Μεχρι τον Μαρτη που θα εχει συμπληρωθει ευλογο διαστημα και αρα θα εχει κανει τον περιβοητο κυκλο του(συνολικα 16 μηνες)..εσεις μιλατε για 2 χρονια. Εξαλλου μονος σου Scorpion86 ειπες οτι μαζευει υλικο για δισκο..μην αυτοδιαψευδεσαι. Τα εικονιδια τι νοημα εχουν,αληθεια;
Κάθε δυο χρόνια βγάζει δίσκο ο Νότης, οπότε ολοκληρωμένο δίσκο μην περιμένετε φέτος. Ίσως βγάλει προς καλοκαίρι νέο κομμάτι. Και το Εσύ η Θάλασσα είχε βγει Ιούλιο αλλά ο δίσκος κυκλοφόρησε Φλεβάρη. Όταν ο δίσκος έχει κομμάτια δυνατά μια χαρά βγάζει δυο σεζόν. Σκέψου μόνο πόσες ενάρξεις έκανε με Αυτοτελείς. Εσύ η θάλασσα, Μη με ρωτάτε και Δώσε ένα τέλος στο Έναστρον. Εξάλλου μέχρι να κάνει τη διαλογή, να μπει στούντιο, να γίνει το τελικό ξεσκαρτάρισμα, να ξαναμπεί στούντιο τέτοια εποχή του χρόνου θα είναι έτοιμος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον να προσπαθήσουν οι άνθρωποι που αναμφίβολα βρίσκονται πιο κοντά στον Νότη, εκείνοι που έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν πληροφορίες από τον στενό κύκλο του, να τον πείσουν να δώσει μια συνέντευξη σε κάποιον από την ομάδα των θαυμαστών του. Να μαζεύαμε ερωτήσεις και να του τις απευθύναμε. Θα είχε αξία σαν μια παλαιότερη συνέντευξή του από το notis.gr αν δεν κάνω λάθος. Να μαθαίναμε κάτι ουσιαστικότερο απο τις κοινοτοπίες και τα τετριμμένα που τον ρωτούν στις συμβατικές συνεντεύξεις του..
Απάντηση