Γιατί τα "καλύτερα παιδιά" πάνε στον "Παράδεισο" !

Συγνώμη αλλά κι αυτό υποκειμενικό είναι.stelios έγραψε: Πηγαίνοντας στο Φοίβο που έχει να δώσει τεράστιο τραγούδι χρόνια;
Εγώ από το 2006 έχω να ακούσω τεράστιο τραγούδι του. Υποκειμενικά μιλάμε όλοι παιδιά, δεν χρειάζεται σε κάθε μήνυμα να το τονίζουμε. Εννοείται ότι όλοι εκπροσωπούμε τον εαυτό μας.......Stavros έγραψε:Γιατί πότε είπε ο Πλου τεράστιο τραγούδι τα τελευταία χρόνια;
Ωραίο,αλλά όχι για single,αυτός ο δίσκος μου κάνει ότι έχει πολλά γεμίσματα.Μόνο το "Μια μέρα θα'μαστε μαζί" θεωρώ εξαιρετικό,και θα έβγαινε μάλλον 4ο single,αν δεν ανακοινωνόταν η συνεργασία με το Φοίβο.Και φυσικά το "Μια μεγάλη αγάπη" πολύ καλό.Τα 2 ακυκλοφόρητα "Κατά τ'άλλα καλά" & "Ναρκοπέδιο η ζωή μου" έκαναν μεγαλύτερο χαμό,τουλάχιστον σε άτομα που ξέρω,ίσως φταίει το γεγονός ότι είναι φανς του Πλούταρχου και του Παντελίδη.sakis88888 έγραψε:Το Γιατί έχω εσένα είναι πολύ ωραίο
Φυσικά.Εγώ λέω την γνώμη μου ως fan του καλλιτέχνη που αγαπάω.Θεωρώ ξεκάθαρα πολύ λίγο τον Φοίβο για τον Γιάννη και δεν το συνεχίζω για την ώρα.MusicLover έγραψε:Συγνώμη αλλά κι αυτό υποκειμενικό είναι.stelios έγραψε: Πηγαίνοντας στο Φοίβο που έχει να δώσει τεράστιο τραγούδι χρόνια;