Γιάννης Πλούταρχος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

MusicLover έγραψε:
stelios έγραψε:Ένα τραγούδι της σειράς είναι για μένα.Σίγουρα πολύ καλύτερο από τα δείγματα που μας έχει δώσει ο Φοίβος τα τελευταία χρόνια αλλά μιλάμε για τον Πλούταρχο.
Σεβαστή κάθε άποψη και χαίρομαι γιατί προφανώς ο Γιάννης ήρθε η ώρα να κερδίσει ένα νέο κοινό,τους fans του Φοίβου αλλά
να διαβάζω πως είναι ότι καλύτερο έχει πει ο Γιάννης τα τελευταία χρόνια ή πως θυμίζει κομματάρες κλασικές του δεν μπορώ.Κάτι παθαίνω. :10-pleko:
Το κομμάτι φυσικά και θα σκίσει.Φαίνεται ήδη από το promo της Heaven.Δεν μου λέει όμως κάτι αυτό.
Επαναλαμβάνω πως ο Γιάννης έρχεται από μια πολύ καλή δισκογραφική χρονιά με επιτυχίες στα ραδιόφωνα.
Δεν θα γίνει κάτι συγκλονιστικά διαφορετικό με τον Φοίβο που έχει να το ζήσει χρόνια. :whatever:
Ότι εμάς μας αρέσει ο Πλούταρχος επειδή είπε Φοίβο κ δε μας άρεσαν άλλα τραγούδια του ας πούμε. Τι λογική είναι αυτή να κερίσει τους φανς του Φοίβου; Γτ ο Πλούταρχος τόσα χρόνια τραγουδάει όπερες κ δεν τον άκουγαν οι φανς του Φοίβου; Και όντως θυμίζει παλιό Πλούταρχο αυτή είναι η αλήθεια. Και θυμίζει και καλό Φοίβο. Τώρα εσύ αν του έχεις τόσο άχτι λόγω Δέσποινας, σόρρυ αλλά δεν είμαστε όλοι τόσο σκληροπυρηνικοί βανδικοί να το βλέπουμε έτσι επιφανειακά. Έρχεται με επιτυχίες στα ραδιόφωνα και επιτυχίες θα ξαναβγάλει με τον Φοίβο. So what? Τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχει βγάλει καμια τεράστια επιτυχία, με τον Φοίβο όμως πολύ πιθανό. Εμάς που μας αρέσει (κ ευτυχώς είμαστε πολλοί) θα το ακούμε, εσύ μπορείς να ακούς τους προηγούμενους δίσκους του. :039:
Εσύ δεν ήσουν που μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία το πρώτο πράγμα που έκανες ήταν να αναφέρεις πως ο Πλούταρχος παλιά σνόμπαρε τον Φοίβο και τώρα καταδέχεται να τραγουδήσει τραγούδια του;Έπεσε ο κακομοίρης στην ανάγκη του Φοίβου.
Όταν είχε ανακοινωθεί πως θα πει παντελίδη το ίδιο δεν είχες μπει να γράψεις;
Πως παλιά δεν του άρεσε ο Φοίβος αλλά τώρα λέει Παντελίδη;Παράπονο το είχαν κάποιοι. :girl_curtsey:
Να τον έχω άχτι που τον άφησε η Δέσποινα;Φαντάσου να την άφηνε αυτός κιόλας δηλαδή. :hysterical:
Δεν με ενδιαφέρει τι νομίζεις.Εγώ λέω απλά αυτό που πιστεύω.Μιλάμε για τον αγαπημένο μου άντρα καλλιτέχνη.
Συγγνώμη αλλά δεν θα ζητήσω άδεια για να λέω την γνώμη μου για ότι κάνει.
Καλά ότι δεν έκανε με τον προηγούμενο δίσκο μεγάλη επιτυχία τι να πω.Ευτυχώς το charts της ifpi και του mediainspector ανακοινώνεται και όποιος ενδιαφέρεται το βλέπει. :039:
Ευτυχώς που θα τον αναστήσει ο Φοίβος. :fan:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios την Δευ Οκτ 19, 2015 11:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I like people too much or not at all.
stelios

Εικόνα
nick2907

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick2907 »

MusicLover έγραψε:
stelios έγραψε:Ένα τραγούδι της σειράς είναι για μένα.Σίγουρα πολύ καλύτερο από τα δείγματα που μας έχει δώσει ο Φοίβος τα τελευταία χρόνια αλλά μιλάμε για τον Πλούταρχο.
Σεβαστή κάθε άποψη και χαίρομαι γιατί προφανώς ο Γιάννης ήρθε η ώρα να κερδίσει ένα νέο κοινό,τους fans του Φοίβου αλλά
να διαβάζω πως είναι ότι καλύτερο έχει πει ο Γιάννης τα τελευταία χρόνια ή πως θυμίζει κομματάρες κλασικές του δεν μπορώ.Κάτι παθαίνω. :10-pleko:
Το κομμάτι φυσικά και θα σκίσει.Φαίνεται ήδη από το promo της Heaven.Δεν μου λέει όμως κάτι αυτό.
Επαναλαμβάνω πως ο Γιάννης έρχεται από μια πολύ καλή δισκογραφική χρονιά με επιτυχίες στα ραδιόφωνα.
Δεν θα γίνει κάτι συγκλονιστικά διαφορετικό με τον Φοίβο που έχει να το ζήσει χρόνια. :whatever:
Ότι εμάς μας αρέσει ο Πλούταρχος επειδή είπε Φοίβο κ δε μας άρεσαν άλλα τραγούδια του ας πούμε. Τι λογική είναι αυτή να κερίσει τους φανς του Φοίβου; Γτ ο Πλούταρχος τόσα χρόνια τραγουδάει όπερες κ δεν τον άκουγαν οι φανς του Φοίβου; Και όντως θυμίζει παλιό Πλούταρχο αυτή είναι η αλήθεια. Και θυμίζει και καλό Φοίβο. Τώρα εσύ αν του έχεις τόσο άχτι λόγω Δέσποινας, σόρρυ αλλά δεν είμαστε όλοι τόσο σκληροπυρηνικοί βανδικοί να το βλέπουμε έτσι επιφανειακά. Έρχεται με επιτυχίες στα ραδιόφωνα και επιτυχίες θα ξαναβγάλει με τον Φοίβο. So what? Τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχει βγάλει καμια τεράστια επιτυχία, με τον Φοίβο όμως πολύ πιθανό. Εμάς που μας αρέσει (κ ευτυχώς είμαστε πολλοί) θα το ακούμε, εσύ μπορείς να ακούς τους προηγούμενους δίσκους του. :039:
Να αγιάσει το στόμα σου..πιο κολλημένα μυαλά πεθαίνεις..
stelios

Συνηθίστε το γιατί θα συνεχίσω να γράφω στο θέμα του με την ίδια συχνότητα που έγραφα τα τελευταία 5 χρόνια. :525807:
thodwris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thodwris »

Egw xthes pou piga apo to Posidonio..piga apo t kamarini..milhsa mazi tou g tin sunergasia auti..tou eipa gia tin anisuxia p uparxei stous fans tou..xamogelase k glukitatos opws panta m eipe:"m aresei o tropos pou skeftontai oi thaumastes m"(epeidi tou eipa dn einai apla ena tragoudi alla olos diskos)...kai oloklirwse legontas pws einai polu kali douleia..k perimenei n akousei tin gnwmi m otan bgei t CD kai ksanapaw..!!

Pantws to prwto single m arese..k oso t akouw m aresei perissotero..elpizw n xei dikio k n nai polu kali douleia..!! :smile:
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

pote 8a bgei to cd sou pe? :biggrin:
nick2907

stelios έγραψε:Συνηθίστε το γιατί θα συνεχίσω να γράφω στο θέμα του με την ίδια συχνότητα που έγραφα τα τελευταία 5 χρόνια. :525807:
Το θέμα είναι να είσαι αντικειμενικός..Παραδέξου πως δεν είσαι..
thodwris

Chronisgreek έγραψε:pote 8a bgei to cd sou pe? :biggrin:
Rwtisa alla dn t eida sigouro..m eipe konta stis giortes...egw g kana flevari t kovw..!! :lol:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

E εντάξει πως κάνετε λες και δεν έχει υλικό..Single από το παλιό,νέο τραγούδι συν το έρχομαι έχει να παίζει μέχρι τις γιορτές..Καλύτερα να γίνει όσο πιο προσεκτικά η δουλεία..
stelios

nick2907 έγραψε:
stelios έγραψε:Συνηθίστε το γιατί θα συνεχίσω να γράφω στο θέμα του με την ίδια συχνότητα που έγραφα τα τελευταία 5 χρόνια. :525807:
Από πότε το γούστο είναι αντικειμενικό;
Είπα πως είναι σκουπίδι το νέο τραγούδι;Πριν το ακούσω δεν ήταν λογικό να φοβάμαι με τα δείγματα δουλειάς του Φοίβου τα τελευταία χρόνια;
Τώρα που το άκουσα και πάλι δεν θεωρώ πως είναι τραγούδι που προσφέρει κάτι διαφορετικό στο Γιάννη.Φαντάζομαι άνετα να το λέει ο Πετρέλης.
Μου επιτρέπετε να θέλω άλλα πράγματα από τον αγαπημένο μου τραγουδιστή ή απαγορεύεται;
Δεν καταλαβαίνω τι προσφέρει καλλιτεχνικά ο Φοίβος στον Πλούταρχο και πως τον εξελίσσει αυτή η συνεργασία.
Μου δίνει την εντύπωση πως γίνεται για λόγους και με κριτήρια που δεν ταιριάζουν στον Πλούταρχο που ακολουθώ τόσα χρόνια.
Και συγγνώμη αν οι φανς του Φοίβου ακούγατε τόσα χρόνια τον Γιάννη και σας παρεξήγησα απλά είναι που είδα να έρχεστε όλοι στο θέμα του τώρα ενώ οι περισσότεροι δεν σχολιάζατε καν τους δίσκους του όταν κυκλοφορούσαν.
Και πάει κυρίως για φίλους μου Βανδικούς αυτό που είμαι σίγουρος πως τον θεωρούσαν βαρετό και κλαψιάρη αλλά τώρα με τον Φοίβο τους θυμίζει τον παλιό καλό Πλούταρχο.Τέλος πάντων ο καθένας εδώ μπορεί να λέει την γνώμη του ελεύθερα.Οι επιθέσεις δεν είναι απαραίτητες.... :smile:
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

όχι κακό αλλά τίποτα ιδιαίτερο φωνάζει Φοίβος ειδικά η ενορχήστρωση!

Με δυο λόγια ξεπερασμένο οκ τραγούδι αλλά όχι για ένα Γιάννη Πλούταρχο!!
nick2907

stelios έγραψε:
nick2907 έγραψε:
Είπα πως είναι σκουπίδι το νέο τραγούδι;Πριν το ακούσω δεν ήταν λογικό να φοβάμαι με τα δείγματα δουλειάς του Φοίβου τα τελευταία χρόνια;
Τώρα που το άκουσα και πάλι δεν θεωρώ πως είναι τραγούδι που προσφέρει κάτι διαφορετικό στο Γιάννη.Φαντάζομαι άνετα να το λέει ο Πετρέλης.
Μου επιτρέπετε να θέλω άλλα πράγματα από τον αγαπημένο μου τραγουδιστή ή απαγορεύεται;
Δεν καταλαβαίνω τι προσφέρει καλλιτεχνικά ο Φοίβος στον Πλούταρχο και πως τον εξελίσσει αυτή η συνεργασία.
Μου δίνει την εντύπωση πως γίνεται για λόγους και με κριτήρια που δεν ταιριάζουν στον Πλούταρχο που ακολουθώ τόσα χρόνια.
Και συγγνώμη αν οι φανς του Φοίβου ακούγατε τόσα χρόνια τον Γιάννη και σας παρεξήγησα απλά είναι που είδα να έρχεστε όλοι στο θέμα του τώρα ενώ οι περισσότεροι δεν σχολιάζατε καν τους δίσκους του όταν κυκλοφορούσαν.
Και πάει κυρίως για φίλους μου Βανδικούς αυτό που είμαι σίγουρος πως τον θεωρούσαν βαρετό και κλαψιάρη αλλά τώρα με τον Φοίβο τους θυμίζει τον παλιό καλό Πλούταρχο.Τέλος πάντων ο καθένας εδώ μπορεί να λέει την γνώμη του ελεύθερα.Οι επιθέσεις δεν είναι απαραίτητες.... :smile:
Να σε ρωτήσω κάτι?δε σε ξέρω σαν άνθρωπο.πάντως αν κάποιος στην αρχή της επαγγελματικής σου πορείας σε είχε βοηθήσει (όπως ο Φοίβος τη Δέσποινα) και στη συνέχεια άλλαζες συνεργάτη,θα τον αντιμετώπιζες με τόσο μένος όπως αντιμετωπίζεις το Φοίβο?
Άβαταρ μέλους
killbill

Δεν έχει βγάλει καμιά τεράστια επιτυχία λέει ο άλλος τα τελευταία 4 χρόνια και θα τον βοηθήσει ο Φοίβος :fan:
Το "Δεν με παίρνει" (τα λασπόνερα) που το ξέρουν και οι πέτρες φαντάζομαι δεν μετράει σαν επιτυχία! :roll:
thodwris

Thelw n pw k gw tin gnwmi g to "palios kalos Ploutarxos"...pou t akouw suxna..k genika s olous tous kallitexnes..akouw panta "den einai opws t palia t"..den th sumfwnisw...ta teleutaia xronia..kai th ksekinisw apo t 2008 pou arxisa n akouw fanatika..exei bgalei polla kommatia uperoxa..kapoia antistoixa me t palia t..opws to "na pas","mesa stou xronou ton kathrefti","auti agapi","apopse aimoragw","poso wraia matia exeis",ta eipa kai efuga","min ertheis","den me pairnei","psuxi mou ponas" kai apo t kainourgio "mia mera th maste mazi,"giati exw esena",thelw n prosexeis"..k.t.l..kai oloi diskoi pigainan polu kala k stis pwliseis..mexri twra o dikos ena xrono meta kai meta apo polles sunexomenes ebdomades prwto stis pwliseis..einai mesa ston 20ada..tha m peite oloi oti palia eixe 10 kommatia kala se kathe disko...opou tote kanane 200.000-300.000 pwliseis kai twra kanoun me to zori 40.000-50.000...thelw n pw pws to CD eftane s polla spitia k etsi ekanan k t tragoudia megaluteri epituxia xwris n paiksoun kan st radiofwno..episis o kosmos pigaine kathe mera mpouzoukia twra mono Paraskeui-Savvato..kai akouge t tragoudia pio suxna...pleon paizei t youtube polu..g n ginei ena kommati gnwsto..kai ekei xanei polu o Ploutarxos gt usterei se neaniko koino..g auto k dn uparxoun polla views st kommatia t..opou stin sunexeia ta ellinadika magazia p kanoun epituxia ta teleutaia xronia den paizoun t kommatia t Ploutarxou..se antithesi me allous kallitexnes (oikonomo,mazw,pantelidi,vertis) pou akous sxedon olo t disko..!!

Thelw n kataliksw pws sigoura auti i sunergasia th traviksei polla vlemmata..th akousei Ploutarxo koino neaniko pou dn ton akouei...meta einai eukolo..an ksekiniseis n akous Ploutarxo se kerdizei.. :biggrin:
Ama einai k kali i douleia k antikeimenika...tote fetos i xronia th nai tou Giannaki..!!
stelios

nick2907 έγραψε:
stelios έγραψε:
nick2907 έγραψε:
Να σε ρωτήσω κάτι?δε σε ξέρω σαν άνθρωπο.πάντως αν κάποιος στην αρχή της επαγγελματικής σου πορείας σε είχε βοηθήσει (όπως ο Φοίβος τη Δέσποινα) και στη συνέχεια άλλαζες συνεργάτη,θα τον αντιμετώπιζες με τόσο μένος όπως αντιμετωπίζεις το Φοίβο?
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως δεν είμαι η Δέσποινα.Δεν έχει βοηθήσει εμένα ο Φοίβος και δεν έχω κάτι αρνητικό μαζί του ως άνθρωπο.Να είναι καλά. :fan:
Η Δέσποινα μια χαρά έχει φερθεί,εμένα τι με αφορά όμως αυτό και γιατί θα έπρεπε να με επηρεάζει;Τον γνωρίζω και κάναμε μαζί σουξέ και δεν το ξέρω;
Στη τελική τι σχέση έχει αυτό με το έργο του Φοίβου σήμερα και ειδικά με τον Πλούταρχο. :roll:
Δεν βγάζουμε άκρη.Ξαναλέω εμένα ο Γιάννης είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής.
Δεν θα σταματήσω να κρίνω τις κινήσεις του και τα τραγούδια του επειδή φέτος έτυχε να δουλεύει με τον Φοίβο.
Όποιος ενοχλείται μπορεί να προσπερνάει τις δημοσιεύσεις μου.Ξέρεις πόσα προσπερνάω εγώ;Μια χαρά αποτελεσματικό είναι σας το προτείνω. :d_dance:
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Μια χαρά είναι το τραγούδι! αξιοπρεπέστατο και ευχάριστο...
Πιστεύω πως θυμίζει περισσότερο Πλούταρχο παρά Φοίβο, ίσως να "συμμορφώθηκε" ο Φοίβος περισσότερο στο στυλ του καλλιτέχνη!!
Περιμένω βέβαια ολόκληρο το δίσκο για να κρίνω σαν σύνολο!

Ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μεγάλη επίκριση, δηλαδή τι περιμένατε? Μια χαρά δεν είναι το κομμάτι??
Μήπως οι τρεις τελευταίες δισκογραφικές δουλειές του Πλούταρχου ήταν super στο σύνολο τους? Σαφώς και η πιο πρόσφατη ήταν καλύτερη (από τις δυο προηγούμενες...κάτω του μετρίου) αλλά όχι στο σύνολο!
Πιστεύω πως θα υπάρχουν και άλλα καλά (ίσως και καλύτερα) κομμάτια στο δίσκο, οπότε λίγο υπομονή!
Δεν νομίζω να έβγαζαν ως πρώτο single την επιτυχιάρα του δίσκου, έπεται...
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

killbill έγραψε:Δεν έχει βγάλει καμιά τεράστια επιτυχία λέει ο άλλος τα τελευταία 4 χρόνια και θα τον βοηθήσει ο Φοίβος :fan:
Το "Δεν με παίρνει" (τα λασπόνερα) που το ξέρουν και οι πέτρες φαντάζομαι δεν μετράει σαν επιτυχία! :roll:
Δίκιο έχεις, αλλά σκέψου πως σε αυτόν τον δίσκο με 18 τραγούδια.... ακούστηκαν μόνο τα "Δεν με παίρνει" και "ψυχή μου πονάς", για Πλούταρχο δεν το λες και πετυχημένο album.
stelios

Την Παρασκευή θα του τα πω και από κοντά.Μετά θα ηρεμήσω μέχρι τουλάχιστον το επόμενο single. :fan:
stelios

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
killbill

chris3m έγραψε:
killbill έγραψε:Δεν έχει βγάλει καμιά τεράστια επιτυχία λέει ο άλλος τα τελευταία 4 χρόνια και θα τον βοηθήσει ο Φοίβος :fan:
Δίκιο έχεις, αλλά σκέψου πως σε αυτόν τον δίσκο με 18 τραγούδια.... ακούστηκαν μόνο τα "Δεν με παίρνει" και "ψυχή μου πονάς", για Πλούταρχο δεν το λες και πετυχημένο album.
Δεν έχω πρόβλημα με τον Φοίβο, άσχετα τι νομίζουν μερικοί :fan: Έχει γράψει τραγουδάρες στο παρελθόν και κυρίως για την Καίτη! Απλά για μένα ο ήχος του είναι ξεπερασμένος, είναι σαν ακούω τραγούδι τουλάχιστον μιας δεκαετίας πίσω δεν είναι κάτι φρέσκο.Ένας γνώριμος ήχος από τα παλιά, μια χαρά αλλά όχι για μένα και όχι για τον Πλούταρχο έτσι όπως τον έχω στο μυαλό μου και υπήρξα και φαν του μεγάλος κάποτε :wink:
Απάντηση