Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
nikos9

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Σκαλωσα με τα παραμυθια. Ας ειμαστε λιγακι πιο προσεκτικοι. Υιοθετουμε καθετι που ακουγεται αβασανιστα. Και δεν μπορει να ειναι κοινος παρανομαστης σε οτιδηποτε αρνητικο ο Νοτης. Εν παση περιπτωσει,προσωπικα τις φημες τις αγνοω. Ειρωνικο ηταν το σχολιακι.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε:
J&B έγραψε:
nikos9 έγραψε:Ας μαθουμε πρωτα ΓΙΑΤΙ μαλωσανε με την Πεγκυ. Ολα στον ντορβα δεν γινεται.
Εκεί σκάλωσες εσύ, πάει αυτό πέρασε ένας χρόνος...
Ναι αλλά όπως βλέπεις ο άνθρωπος δεν μπορεί να κλείσει καν σχήμα! Δεν γίνεται να μαλώνει με όλους..
Καλά τώρα παίρνετε στα σοβαρά τις μαλακίες του Γουμενιδη; Μπορεί να μην τα βρίσκανε στο χρόνο πάνω στη σκηνή μπορεί χίλια δυό, επίσης αλλό το δεν τα βρίσκαμε/διαφωνούσαμε σε κάτι και αλλό το τσακωθήκαμε... μην την ίδια λογική πέρσι όντως ο Νότης επιτέθηκε φραστικά στον ηχολήπτη του... όπως έλεγε ο παπαρογουμενίδης...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
nikos9

Θα ηθελα και δε θα ηταν και ακαιρο,νομιζω, να αρχισει να ετοιμαζεται για νεα τραγουδια. Θελουμε νεο δισκο,πως να το κανουμε,δηλαδη; Ενας και πλεον χρονος ειναι ικανοποιητικο διαστημα για να κυκλοφορησει κατι καινουριο. Αν σκεφτουμε τα χρονια που τραγουδαει απο το 1990 εχει λιγα,σχετικα,δισκογραφημενα τραγουδια. Γνωμη μου. Ισως και να κανω λαθος. Απλα,στα ωριμα και παραγωγικα του χρονια,γιατι να μην κυκλοφορει εναν δισκο καθε χρονο; Που ειναι το κακο; Η απαντηση περι κυκλου,δεν εχει ιδιαιτερη βαση κατ'εμε. Μακαρι,λοιπον,να υπαρχει κατι στα σκαρια. Νομιζω,ωστοσο, οτι δεν ειναι απο εκεινους που λιωνουν και ξοδευουν ωρες στα studio ηχογραφησης.Τα ψιλοβαριεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos9 την Τετ Νοέμ 04, 2015 2:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

J&B έγραψε:
jdarmody έγραψε:
J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Τώρα βεβαιώθηκα ότι είναι ο fillcollins. :hysterical:
Ναι αυτό περίμενες... :lol: :lol: :lol:
Εγώ πάντως θέλω να βγάλει κανένα single όπως το "κρατησέ με" το οποίο σχετικά είναι αδύναμο να ακουστεί στα ραδιόφωνα, να δω τι θα λέμε μετά, το Μαζί θα έιναι επιτυχημένο ή αποτυχημένο... γενικά, το όλο θέμα με άτομα που πέρσι θάβανε και φέτος εκθειάζουν είναι εμετικό... και προσωπικά θέλω μόνο να πάει καλά το σχήμα χωρίς τυμπανοκρουσίες και καραγκιοζίλικια...
Συγγνώμη δηλαδή, εσείς ''λιώνετε'' κάποιο τραγούδι από τον Μαζί; Εδώ εμείς οι Νοτικοί δεν τρελαθήκαμε..
Δεν λέω ότι το Μαζί είναι το 5ο Βήμα απλά λόγω μηδαμινού airplay έχουμε επηρεαστεί μέχρι και εμείς οι φανατικοί Νοτικοί τον θεωρούμε κακό δίσκο... Κακός δίσκος δεν είναι... Προσωπικά τον θεωρώ λίγο πιο κάτω από τις 16ΑΙ λόγω των πολλών κοινωνικών, αλλά έναν από τους καλύτερους δίσκους της περσινής περιόδου...
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι τα αρχικά δείγματα από την συνεργασία με τη Φαντασία είναι θετικά, αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και προμοταριστεί κανένα τραγούδι και παίξει στα ραδιόφωνα, τι θα λέμε μετά ότι ο δίσκος πέρσι δεν έπαιζε επειδή ήταν κακός και τώρα ξαφνικά άρεσε;
Θεωρητικά βέβαια μιλάμε μιας και δεν παίζει κάτι στο ραδιόφωνο απλά μην παρασυρόμεθα από τη σαπίλα....
Εγώ πάλι θεωρώ ότι για το επίπεδο τους έπαιξαν αρκετά τα κομμάτια που βγήκαν. Στο Εγώ έγινε ένα μπέρδεμα γιατί άλλο ήταν το single και άλλο το video-clip, αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπάρχουν πολλά τραγούδια στο δίσκο-πλην αυτών που θα αναφέρω-που θα ακούω μετά από κάποια χρόνια ή θα τα βάλω στην playlist μου ας πούμε. Έχει ωραίες στιγμές ο δίσκος, αλλά μετά από έναν χρόνο εγώ θα τον ενέτασσα στους μέτριους-απλά καλούς δίσκους του Νότη που τους ανεβάζει επίπεδο ο ίδιος ο Νότης χωρίς μεγάλο αριθμό εξαιρετικών τραγουδιών. Κρατάω μόνο τα Καλέ μου Άγγελε-Ότι και να κάνεις (λόγω πιο γνώριμου νοτικού ύφους από τα μουκιδοτράγουδα)-Αεράκι (καλοκαιρινό κομμάτι σε ήχο που κινούνται αρκετοί στις νέες τους δουλειές)-Μα εγώ είμαι Έλληνας-Πέτα ψηλά και Μαυροφορούσα (λόγω μουσικής και γενικά ως δημιουργία, ο στίχος με χαλάει λίγο). Βέβαια όπως έχουμε ξαναπεί είναι απορίας άξιο πως σε μια περίοδο με σημαντικά γεγονότα και διάφορες κοινωνικές καταστάσεις, και με έναν δίσκο με σαφώς κοινωνικό προσανατολισμό, δεν βγήκε έστω και σαν κλιπ το κορυφαίο σε views κομμάτι του δίσκου. Γενικότερα ποιοτικός δίσκος, που αν είχε δυο-τρεις μπαλάντες καλές αντί κάποιων κοινωνικών και άλλων μέτριων, θα μπορούσε να μείνει στην ιστορία. Πάντως εγώ δεν είμαι από αυτούς που θέλουν άμεσα νέο δίσκο. Αν και μάλλον θα έχει μεγάλη φόρα ο Νότης με τις εμφανίσεις στο Fantasia.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikos9 έγραψε:Θα ηθελα και δε θα ηταν και ακαιρο,νομιζω, να αρχισει να ετοιμαζεται για νεα τραγουδια. Θελουμε νεο δισκο,πως να το κανουμε,δηλαδη; Ενας και πλεον χρονος ειναι ικανοποιητικο διαστημα για να κυκλοφορησει κατι καινουριο. Αν σκεφτουμε τα χρονια που τραγουδαει απο το 1990 εχει λιγα,σχετικα,δισκογραφημενα τραγουδια. Γνωμη μου. Ισως και να κανω λαθος. Απλα,στα ωριμα και παραγωγικα του χρονια,γιατι να μην κυκλοφορει εναν δισκο καθε χρονο; Που ειναι το κακο; Η απαντηση περι κυκλου,δεν εχει ιδιαιτερη βαση κατ'εμε. Μακαρι,λοιπον,να υπαρχει κατι στα σκαρια. Νομιζω,ωστοσο, οτι δεν ειναι απο εκεινους που λιωνουν και ξοδευουν ωρες στα studio ηχογραφησης.Τα ψιλοβαριεται.
Το να φτάσει στο studio ηχογράφησης είναι το τελευταίο στάδιο. Το θέμα είναι να ακούσει τα τραγούδια που του δίνουν, τα οποία είναι και πολλά και είναι χρονοβόρα διαδικασία. Προφανώς και ακούει τραγούδια επί μονίμου βάσεως, το θέμα είναι πότε ο ίδιος θεωρεί ότι έχει βρει ικανοποιητικό αριθμό για να αρχίσει να ξεσκαρτάρει και να μπει στο στούντιο. Δεν βαριέται, αυτή είναι η δουλειά του μην τρελαθούμε κιόλας. Θέλει μεγάλη προσοχή για να ανιχνεύσεις τα καλά τραγούδια κι επίσης πιστεύω ότι δίνει χρόνο για να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γκάμα τραγουδιών. Η απάντηση περί κύκλου στην περίπτωση του Νότη έχει βάση γιατί έτσι λειτουργεί. Αν δεν νιώθει την ανάγκη να βγάλει κάτι δε θα το κάνει.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Μια χαρά είναι οι σχέσεις του Νότη με την Πέγκυ με πληροφόρησαν άτομα από το περιβάλλον της Πέγκυς και πως υπάρχει διάθεση για μελλοντική συνεργασία. Μην ακούτε τις αερολογίες του Γουμενίδη, για ακόμα μια φορά ο τύπος αυτός εκμεταλλεύτηκε πάλι το γεγονός που είναι ο Νότης στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα θετικά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

nikos9 έγραψε:Σκαλωσα με τα παραμυθια. Ας ειμαστε λιγακι πιο προσεκτικοι. Υιοθετουμε καθετι που ακουγεται αβασανιστα. Και δεν μπορει να ειναι κοινος παρανομαστης σε οτιδηποτε αρνητικο ο Νοτης. Εν παση περιπτωσει,προσωπικα τις φημες τις αγνοω. Ειρωνικο ηταν το σχολιακι.
Για να είσαι σε θέση να ξέρεις ότι είναι παραμύθι, πάει να πει ότι γνωρίζεις την πραγματικότητα. Ποια είναι αυτή? Για πες τη μας και εμάς. Γιατί εγώ προσωπικά βλέπω ένα ύφος "Ο Νότης δεν φταίει για τίποτα" και ότι γράφεται για το Νότη και δεν τον κολακεύει είναι απλά φήμη. Και στην τελική ποιος είπε ότι ο Νότης είχε το άδικο στις όποιες διαφωνίες είχε με την Πέγκυ? Το είδες πουθενά γραμμένο? Μπορεί να είχε λάθος η Πέγκυ. Ημαρτον πια με το ύφος του "όποιος πει κάτι για τον Νότη σαν κριτική" δεν τον αγαπάει πραγματικά. Το έχω ξαναγράψει εάν θα καταστραφεί ο Νότης από κάτι είναι από αυτούς που τον αγαπούν τυφλά, όχι από τους "εχθρούς". Είναι επειδή περιτριγυρίζετε από ανθρώπους που φοβούνται να εκφράσουν άποψη και τον αποθεώνουν σε ότι και να κάνει...κι έτσι οδηγείται σε λαθη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion, θα έχουμε ανδρική ''παρεμβολή'' στο σχήμα; Κάτι άκουσα..
nikos9

Δεν ημουν εγω αυτος που εγραψε για την δηθεν κοντρα του Νοτη με την Πεγκυ..αλλος ηταν. Εξεφρασα τις εντονες αμφιβολιες μου. Δεν γινεται να ζητας να σου πω την αληθεια για κατι που εγραψε ο κος Γουμενιδης και ενισχυσες κι εσυ. Εφοσον γραφεις κατι,συνεχισε το. Τι κακο κι αυτο..γραφουμε κατι και οποιον παρει ο Χαρος. Που τα εχετε μαθει αυτα; Σου εξηγησα τη διαφωνια μου και προηγουμενως. Στην κακη αλλα και στην καλη ειδηση,απ'οπου και αν προερχεται,θελω αιτιολογηση. Πες το, ιδιοτροπια,αλλα αυτο θελω. Αλλιως,το αμφισβητω. Δεν ειπα οτι δεν εκτιμας εσυ 'η οποιος αλλος τον Νοτη. Αδιαφορο με αφηνει. Πουλατε μια ειδηση και τι περιμενετε; Να μην εξηγησετε; Φιλικα παντα.
Υ.Γ Το πατρωναρισμα θελει προσοχη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Scorpion, θα έχουμε ανδρική ''παρεμβολή'' στο σχήμα; Κάτι άκουσα..
Δεν εχω μάθει κάτι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι για την Fantasia ο μόνος σίγουρος είναι ο Νότης. Μέχρι πριν 2-3 μέρες ήταν και η Αποστολία Ζώη αλλά πλέον όχι γιατί κάνει "νερά" θέλοντας να ξεκινήσει πιο μετά τις πρόβες, λες και είναι η Γουίτνει Χιούστον ή καμιά ντίβα. Οτι μαθαίνω το λέω, όταν δεν ξέρω όμως λέω "δεν ξέρω".
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Υπάρχει θεός τελικά... :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikos9 έγραψε:Δεν ημουν εγω αυτος που εγραψε για την δηθεν κοντρα του Νοτη με την Πεγκυ..αλλος ηταν. Εξεφρασα τις εντονες αμφιβολιες μου. Δεν γινεται να ζητας να σου πω την αληθεια για κατι που εγραψε ο κος Γουμενιδης και ενισχυσες κι εσυ. Εφοσον γραφεις κατι,συνεχισε το. Τι κακο κι αυτο..γραφουμε κατι και οποιον παρει ο Χαρος. Που τα εχετε μαθει αυτα; Σου εξηγησα τη διαφωνια μου και προηγουμενως. Στην κακη αλλα και στην καλη ειδηση,απ'οπου και αν προερχεται,θελω αιτιολογηση. Πες το, ιδιοτροπια,αλλα αυτο θελω. Αλλιως,το αμφισβητω. Δεν ειπα οτι δεν εκτιμας εσυ 'η οποιος αλλος τον Νοτη. Αδιαφορο με αφηνει. Πουλατε μια ειδηση και τι περιμενετε; Να μην εξηγησετε; Φιλικα παντα.
Υ.Γ Το πατρωναρισμα θελει προσοχη.
Να μιλάς συγκεκριμένα, ποιος έγραφε και πότε? Το να αφήνεις υπόνοιες είναι ωραίο παιχνιδάκι αλλά δεν βγάζει κάτι. Αλλά εδώ δεν ήξερες ποιος έγραψε ότι έκανε ανάρτηση ο Λύρας τραγούδι του Νότη, θα ξέρεις αυτό. Αλλωστε νέο μέλος είσαι εδώ κύριε nikos9 έτσι ή ήσουν και πριν ένα 3μηνο όταν γινόταν αυτή η συζήτηση με άλλο όνομα? Από κει και πέρα, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να αποκαλύψει τις πηγές του, ίσως γιατί δεν θέλει να εκθέσει άτομα. Οσο για την αιτιολόγηση το κείμενο του εμπαθή (ξαναγραφω) Γουμενίδη έχει ρεπορτάζ γιατί χάλασε το Φωταέριο αλλά εσύ το απορρίπτεις επειδή είναι ο Γουμενίδης. Ε τι να κάνουμε δεν ασχολείται με τον Νότη ο Χατζηνικολάου και ο Σρόιτερ αλλά ο Γουμενίδης, ο Λεμπιδάκης και ο Κωνσταντάρας. Εσύ όμως θέλεις άμεσα την είδηση, παρασκήνιο και λεπτομέρειες από αυτήν αλλά και παρασκήνιο που να μην λέει κάτι αρνητικό. Ε τι να κάνουμε για να χαλάσει μία συνεργασία στο παραπεντε κατι αρνητικό προέκυψε, αν ήταν όλα θετικά δεν θα χάλαγε. Επίσης, το ότι υπάρχουν θέματα ανάμεσα σε Πέγκυ-Νότη (τα οποία μπορεί να λυθούν μελλοντικά) ή ότι ο Νότης δεν είχε καλές σχέσεις με έναν από τους τρεις επιχειρηματίες του Φωταερίου πέρσι, είναι πράγματα που εγώ έχω μάθει ότι ισχύουν. Δεν περιμένω κανέναν Γουμενίδη να μου τα επιβεβαιώσει. Πιθανόν εάν δεν το έγραφε ο Γουμενίδης να μην το έγραφα εδώ μέσα γιατί δεν υπήρχε λόγος.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Υπάρχει θεός τελικά... :lol:
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
nikos9

Δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω συμπληρωμενα συγκεκριμενα ενσημα για να σχολιασω τις καθε ειδους αναρτησεις. Επικινδυνα μονοπατια. Δεν υπαινιχθηκα τιποτα. Για τον κο Γουμενιδη μιλησα και για σενα,φιλε, Scorpion86. Eνα λαθος που γινεται κατα κορον απο τους τοξικους δημοσιογραφους ειναι οτι για να αποκτησουν κυρος,ειδικο βαρος ξαναγραφουν ρεπορταζ με ανυποστατες ειδησεις που οι ΙΔΙΟΙ ξεκινησαν ως δηθεν αποκαλυψεις. Κατανοητο; Πως χαλασαν οι σχεσεις λογου χαρη με τον ιδιοκτητη του ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ περυσι οταν πριν λιγες ημερες ηταν ενα βημα για συμφωνια; Πως; Λογικη απορια,δεν ειναι; Τωρα,για την Πεγκυ, ειναι προφανες, οτι το συμπλεγμα και η εμπαθεια για δικους του λογους τον οδηγουν σε τετοιες αναφορες. Αβυσσος η ψυχη των δημοσιογραφων. Εκλεισε για μενα το θεμα. Scorpion86,δεν γνωριζομαστε. Ο Νοτης ειναι η αιτια.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikos9 έγραψε:Δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω συμπληρωμενα συγκεκριμενα ενσημα για να σχολιασω τις καθε ειδους αναρτησεις. Επικινδυνα μονοπατια. Δεν υπαινιχθηκα τιποτα. Για τον κο Γουμενιδη μιλησα και για σενα,φιλε, Scorpion86. Eνα λαθος που γινεται κατα κορον απο τους τοξικους δημοσιογραφους ειναι οτι για να αποκτησουν κυρος,ειδικο βαρος ξαναγραφουν ρεπορταζ με ανυποστατες ειδησεις που οι ΙΔΙΟΙ ξεκινησαν ως δηθεν αποκαλυψεις. Κατανοητο; Πως χαλασαν οι σχεσεις λογου χαρη με τον ιδιοκτητη του ΦΩΤΑΕΡΙΟΥ περυσι οταν πριν λιγες ημερες ηταν ενα βημα για συμφωνια; Πως; Λογικη απορια,δεν ειναι; Τωρα,για την Πεγκυ, ειναι προφανες, οτι το συμπλεγμα και η εμπαθεια για δικους του λογους τον οδηγουν σε τετοιες αναφορες. Αβυσσος η ψυχη των δημοσιογραφων. Εκλεισε για μενα το θεμα. Scorpion86,δεν γνωριζομαστε. Ο Νοτης ειναι η αιτια.
Με έναν από αυτούς τους δημοσιογράφους συνεργάζεται πλέον ο Νότης. Οπότε εάν δεν τον πειράζει εκείνον εσένα τι σε κόφτει...??? Και κάποια πράγματα λογικό είναι να μην μαθαίνεις λεπτομέρειες, θα τις μάθεις μόνο εάν θέλει να τις αποκαλύψει ο ίδιος ο Νότης, όπως έκανε παλαιότερα μεσω συνεντεύξεων του. Και να σου πω και κάτι τελευταίο χέστηκα για τον Γουμενίδη και τον Λεμπιδάκη. Δεν τους έχω σε υπόληψη αλλά δεν θα είμαι και προκατηλημένος με τα γραφόμενα τους, όταν αυτά ισχύουν ή έχω μάθει ότι ισχύουν σε ένα βαθμό. Πάντα θα υπάρχει η υπερβολή.

Υ.Γ.: Δεν θα επιμείνω στο εάν είσαι ή όχι ο fiilcollins, είμαι σίγουρος ότι είσαι, τα ίδια έγραφε εκείνος, τα ίδια κι εσύ. Η ίδια αλλαζονεία για Νότη και απαξιώση στους υπολοίπους. Η ίδια χρήση του Νοτικόμετρου. Πάντως, είναι κρίμα να φτιάχνεις άλλο προφίλ και να λες τα ίδια. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες ως fillcollins για κάτι που έγραψα εγώ ή κάποιος άλλος και απλά να ξέχασες τον κωδικό σου. Εδώ έχουμε κοινό γνώμονα την αγάπη για τον Νότη και προσωπικά δεν έχω θέματα με κανέναν. Αυτό, δεν ασχολούμαι ξανά με το θέμα.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Τώρα βεβαιώθηκα ότι είναι ο fillcollins. :hysterical:
Γιαυτο χαλαρωσε, οτι και να γραψεις θα πηγαινει αλλου η κουβεντα. :039:
nikos9

Απο τα γραφομενα μου,βγαζεις τα συμπερασματα που μολις διατυπωσες; Σοβαρα; Αληθεια,διαβαζεις τις απαντησεις; Μιλας προσβλητικα χωρις να με ξερεις(τι με κοφτει;;) Δε θυμαμαι να σου απευθυνθηκα με αναλογο υφος. Το Υ.Γ σου περιγραφει τον εαυτο σου μαλλον. Θα περιμενες αλλου τυπου απαντησεις απο εμενα αλλα σου μιλαω ευγενικα. Το μετρο, το Νοτικομετρο οπως λες, το κρατας εσυ. Θα ηθελες να διαχειριζεσαι την καριερα του Νοτη. Ωραιο ονειρο.
Χαιρετισματα σφακ...
Υ.Γ. Ο φανατισμος ειναι κακος συμβουλος.
Υ.Γ 2. Σφακατακ, ειπαμε..διαβασμα.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε:Scorpion, θα έχουμε ανδρική ''παρεμβολή'' στο σχήμα; Κάτι άκουσα..
Μιλαμε για μεγάλο όνομα ή κανένα Δήμα; Δεν νομιζω ότι υπάρχει κάποιο μεγάλο αντρικό όνομα, εκτός αν λέμε για τραγουδιστή στο μέγεθος του Βρετού...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Μεγάλος διαγωνισμός για όλα τα fan club και θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη.
Όπως μάθαμε όλοι μας ο Νότης Σφακιανάκης κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου στο Fantasia και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν. ...

Ο καλλιτέχνης με την σύμφωνη γνώμη της επιχείρησης προχωρά σε μια νέα καινοτομία και ξεκινάει απο σήμερα έναν διαγωνισμό με μεγάλο κίνητρο. Για πρώτη φορά εσείς θα είστε αυτοί που θα φτιάξετε την διαφημιστική μακέτα του Fantasia για τα social media ( facebook - twitter - instagram) στο Fantasia.

Στείλτε μήνυμα στο inbox της επίσημης σελίδας του Fantasia ( https://www.facebook.com/FantasiaLive/ ) δικές σας δημιουργίες με το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας και οι τρεις καλύτερες θα έχουν την τύχη να δουν στην πρεμιέρα του στις 11 Δεκεμβρίου τον Νότη Σφακιανάκη και να έχουν απο μια φιάλη δωρεάν. Οι μακέτες θα επιλεγούν απο τον αγαπημένο σε όλους μας καλλιτέχνη και το δημιουργικό επιτελείο του Fantasia. Επίσης όλοι οι θαυμαστές του Νότη που θα στείλουν μακέτες θα δουν να δημοσιέυονται στις επίσημες σελίδες της επιχείρησης με ονοματεπώνυμο. Η συμμετοχή ξεκινάει απο αυτή τη στιγμή και θα διαρκέσει έως και τις 20 Νοεμβρίου.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα απο την σελίδα του Fantasia στο Facebook

http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61

Δηλαδη και η αφισα απο αυτον τον διαγωνισμο θα βγει ?
Απάντηση