SFAKattack10 έγραψε:Μεγάλος διαγωνισμός για όλα τα fan club και θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη.
Δηλαδη και η αφισα απο αυτον τον διαγωνισμο θα βγει ?
Όχι η αφίσα έστειλα μήνυμα μόνο η μακέτα για τα social media (facebook, twitter, instagram)
SFAKattack10 έγραψε:Μεγάλος διαγωνισμός για όλα τα fan club και θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη.
Δηλαδη και η αφισα απο αυτον τον διαγωνισμο θα βγει ?
Πολύ ρομαντικός είσαι ρε συ Scorpion. Ο Λεμπιδάκης είναι μέσα στα πράγματα, φυσικά και βγάζει το μεροκάματο του, αλλά προβάλλεται πρώτη φορά τόσο η εμφάνιση του Νότη σε νυχτερινό κέντρο. Και στο χω ξαναπεί μην υποτιμάς τόσο τα social media, έχουν τη δυναμική τους και αυτά. Και είμαι σχεδόν βέβαιος πως όταν βγάλει τραγούδι ο Νότης και αξίζει σχετικά θα παίζει παντού αν το θέλει ο Μπερτάκης. Πρωτόγνωρη διαφήμιση λοιπόν για Νότη, χωρίς καν να έχει κλείσει το σχήμα. Είναι κρίμα που δεν θα μπορέσει να κάνει κάποια καλή συνεργασία φέτος με τέτοια προώθηση που έρχεται.Scorpion86 έγραψε:Για ποια social media λες? Την σελίδα του μαγαζιού που οφείλει να προμοτάρει τον καλλιτέχνη που θα φιλοξενεί τον χειμώνα ή το προσωπικό προφίλ του Λεμπιδάκη. Εγώ μόνο από το σαιτ του Λεμπιδάκη (άγνωστο ποιας δυναμικής είναι) βλέπω να ασχολείται ενώ πριν δεν αναφερόταν, δεν βλέπω μια γενική αλλαγή εικόνας και ενδιαφέροντος. Δεν βλεπω καμιά αλλαγή στάσης από το σύνολο των social media ή των ιστοσελίδων. Τώρα το να μου ανεβάζει θέμα ότι αυτά είναι τα 16 τραγούδια του δίσκου "Μαζί" ένα χρόνο σχεδόν μετά την κυκλοφορία του δεν μου λέει κάτι. Αν ενδιαφερόταν θα είχε κάνει το ίδιο τότε που έβγαινε ο δίσκος. Τώρα είναι άνευ ουσίας και αντικρίσματος η συγκεκριμένη αναφορά "α υπάρχει και ένας δίσκος με 16 τραγούδια που ανακαλύψαμε ότι έγινε 7 φορές πλατινένιος" επειδή ξαφνικά βγάζουμε χαρτζιλίκι από Νότη. Εγώ περιμένω να δω μια γενικότερη δραστηριοποίηση κι από άλλους που επηρεάζουν κόσμο και έχουν δυναμική. Προς το παρόν μόνο ο Λεμπιδάκης και λόγω συμφέροντος το κάνει. Οπότε δεν νομίζω ότι προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.
Δεν υποτιμώ την δυναμική των social media, ίσα-ίσα που πιστεύω ότι είναι μία οδός από την οποία πλέον θα μπορουν να ανεβαίνουν-κατεβαίνουν καλλιτέχνες, ανεβαίνουν-κατεβαινουν κυβερνήσεις κλπ. Απλά δεν θεωρώ ότι επειδή ασχολείται η σελίδα του μαγαζιού όπως είχε ασχοληθεί η σελίδα του Φωταέριου και επειδή ασχολείται ένα σαιτ μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει αλλαγή εικόνας. Την αλλαγή εικόνας θα μπορούμε να την αναγνωρίσουμε εάν δούμε την πλειοψηφία των σαιτ να ασχολείται με Νότη και να διαφημίζει το σχήμα. Προς το παρόν αυτοί που το διαφημίζουν είναι μόνο όσοι εργάζονται σε αυτό κι έχουν προσωπικό όφελος και απλά τυχαίνει να έχουν ένα σαιτ ή ένα blog για να ανεβάζουν θέματα που πολλές φορές είναι και αδιάφορα. Δηλαδή, περίμενα το άρθρο του Λεμπιδάκη για να μάθω ότι κυκκλοφορεί εδώ κι ένα χρόνο ένας δίσκος?jdarmody έγραψε:Πολύ ρομαντικός είσαι ρε συ Scorpion. Ο Λεμπιδάκης είναι μέσα στα πράγματα, φυσικά και βγάζει το μεροκάματο του, αλλά προβάλλεται πρώτη φορά τόσο η εμφάνιση του Νότη σε νυχτερινό κέντρο. Και στο χω ξαναπεί μην υποτιμάς τόσο τα social media, έχουν τη δυναμική τους και αυτά. Και είμαι σχεδόν βέβαιος πως όταν βγάλει τραγούδι ο Νότης και αξίζει σχετικά θα παίζει παντού αν το θέλει ο Μπερτάκης. Πρωτόγνωρη διαφήμιση λοιπόν για Νότη, χωρίς καν να έχει κλείσει το σχήμα. Είναι κρίμα που δεν θα μπορέσει να κάνει κάποια καλή συνεργασία φέτος με τέτοια προώθηση που έρχεται.Scorpion86 έγραψε:Για ποια social media λες? Την σελίδα του μαγαζιού που οφείλει να προμοτάρει τον καλλιτέχνη που θα φιλοξενεί τον χειμώνα ή το προσωπικό προφίλ του Λεμπιδάκη. Εγώ μόνο από το σαιτ του Λεμπιδάκη (άγνωστο ποιας δυναμικής είναι) βλέπω να ασχολείται ενώ πριν δεν αναφερόταν, δεν βλέπω μια γενική αλλαγή εικόνας και ενδιαφέροντος. Δεν βλεπω καμιά αλλαγή στάσης από το σύνολο των social media ή των ιστοσελίδων. Τώρα το να μου ανεβάζει θέμα ότι αυτά είναι τα 16 τραγούδια του δίσκου "Μαζί" ένα χρόνο σχεδόν μετά την κυκλοφορία του δεν μου λέει κάτι. Αν ενδιαφερόταν θα είχε κάνει το ίδιο τότε που έβγαινε ο δίσκος. Τώρα είναι άνευ ουσίας και αντικρίσματος η συγκεκριμένη αναφορά "α υπάρχει και ένας δίσκος με 16 τραγούδια που ανακαλύψαμε ότι έγινε 7 φορές πλατινένιος" επειδή ξαφνικά βγάζουμε χαρτζιλίκι από Νότη. Εγώ περιμένω να δω μια γενικότερη δραστηριοποίηση κι από άλλους που επηρεάζουν κόσμο και έχουν δυναμική. Προς το παρόν μόνο ο Λεμπιδάκης και λόγω συμφέροντος το κάνει. Οπότε δεν νομίζω ότι προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.
Κάθε εβδομάδα σχεδόν κάνει αναδρομή σε κάποιον καλλιτέχνη της εταιρείας!Scorpion86 έγραψε:Η εταιρεία έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει, όπως αναδρομές στην καριέρα του Βέρτη...
Το newspistol είναι μουσικό σαιτ? Από πότε? Και ποια αποκλειστικά σου είχε. Μία φωτογραφία από την πρώτη μέρα στις πρόβες που είναι ο Νότης με τον Λεμπιδάκη? Πόσο αποκλειστικότητα είναι ότι αναμένονται νέα τραγούδια (αόριστα και γενικόλογα). Λογικό είναι να πει και 1-2 καινούργια από την στιγμή που το σχήμα θα πάει από 2 έως 4 μήνες και σε αυτό το διάστημα δεν θα μείνει άπραγος ο Νότης. Πάντα ταυτόχρονα κοιτά και τα τραγούδια που του στέλνουν. Εχει μαζέψει κάβα από πριν το καλοκαίρι, οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα να μπει σε στούντιο να κάνει μία πρώτη ηχογράφηση και να προμοτάρει κανα δυό στο Fantasia. Που είναι η αποκλειστικότητα? Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεστε εσείς την διαφήμιση, επειδή απλά έχει κάνει αναρτήσεις ο Λεμπιδάκης στην προσωπική του ιστοσελίδα αλλά γενικότετα ελάχιστοι ξέρουν ότι ξεκινάει ο Νότης κάπου και ελάχιστοι γνωρίζουν ακόμα το ποιος/ποιοι θα στελεχώσουν το σχήμα. Εκεί περιμένω ενημέρωση όχι να βλέπω αναρτήσεις το "Αγάπη τι δύσκολο πράγμα" και το "Κάψε". Εδώ έκανε πρόβα στο Φαντασία οι "48 ώρες" και δεν αναφέρθηκε πουθενά. Μόνο ο Φράγκος το ανέβασε.bebest έγραψε:Όταν μιλάμε για μουσικά σαιτ σου έρχονται πολλά άλλα στο μυαλό? Εκτός από αυτό που λες αλλα 2 3 ακόμα έχουν την είδηση εγώ δε γνωρίζω κι άλλα. .Επίσης είμαστε 40 μέρες πριν την έναρξη και ήδη έχουμε δει εικόνες από πρόβες, μαθαίνουμε για νέα τραγούδια κλπ μέχρι πέρυσι κρατούσαν τα πάντα λες και είναι μυστικά του FBI. . Καλως η κακώς έχει πάρει ήδη περισσότερη διαφήμιση από ότι πήρε τα προηγούμενα χρόνια και έχει ακόμα πάνω από μήνα να ξεκινήει. .φανταστείτε να και ήταν με την Ζηνα πχ φέτος
Για να ξέρουμε τι λέμε. Κάνει διαφήμιση σε έναν καλλιτέχνη που πλέον βρίσκεται σε άλλη εταιρεία (την Heaven) και δεν ασχολείται με το υπάρχον προϊόν της. Απίστευτα πράγματα!fylakas_aggelos έγραψε:Κάθε εβδομάδα σχεδόν κάνει αναδρομή σε κάποιον καλλιτέχνη της εταιρείας!Scorpion86 έγραψε:Η εταιρεία έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει, όπως αναδρομές στην καριέρα του Βέρτη...
Διαφορετικά είναι πάντως να λεμε εδώ μεταξύ μας ότι μπορεί να πει κανα νέο τραγούδι στη φετινή σεζόν επειδή έτσι έκανε συνήθως όταν δε ειχε δίσκο και αλλιώς να βγενει από ένα σαιτ που κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί..Επίσης πέρυσι πότε είδαμε φωτογραφίες από πρόβες? Μήπως έφτασε μια βδομάδα πριν την έναρξη? ? Κ ξανά λέω φανταστείτε να είχε και κανένα δυνατό όνομα..Scorpion86 έγραψε:Το newspistol είναι μουσικό σαιτ? Από πότε? Και ποια αποκλειστικά σου είχε. Μία φωτογραφία από την πρώτη μέρα στις πρόβες που είναι ο Νότης με τον Λεμπιδάκη? Πόσο αποκλειστικότητα είναι ότι αναμένονται νέα τραγούδια (αόριστα και γενικόλογα). Λογικό είναι να πει και 1-2 καινούργια από την στιγμή που το σχήμα θα πάει από 2 έως 4 μήνες και σε αυτό το διάστημα δεν θα μείνει άπραγος ο Νότης. Πάντα ταυτόχρονα κοιτά και τα τραγούδια που του στέλνουν. Εχει μαζέψει κάβα από πριν το καλοκαίρι, οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα να μπει σε στούντιο να κάνει μία πρώτη ηχογράφηση και να προμοτάρει κανα δυό στο Fantasia. Που είναι η αποκλειστικότητα? Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεστε εσείς την διαφήμιση, επειδή απλά έχει κάνει αναρτήσεις ο Λεμπιδάκης στην προσωπική του ιστοσελίδα αλλά γενικότετα ελάχιστοι ξέρουν ότι ξεκινάει ο Νότης κάπου και ελάχιστοι γνωρίζουν ακόμα το ποιος/ποιοι θα στελεχώσουν το σχήμα. Εκεί περιμένω ενημέρωση όχι να βλέπω αναρτήσεις το "Αγάπη τι δύσκολο πράγμα" και το "Κάψε". Εδώ έκανε πρόβα στο Φαντασία οι "48 ώρες" και δεν αναφέρθηκε πουθενά. Μόνο ο Φράγκος το ανέβασε.bebest έγραψε:Όταν μιλάμε για μουσικά σαιτ σου έρχονται πολλά άλλα στο μυαλό? Εκτός από αυτό που λες αλλα 2 3 ακόμα έχουν την είδηση εγώ δε γνωρίζω κι άλλα. .Επίσης είμαστε 40 μέρες πριν την έναρξη και ήδη έχουμε δει εικόνες από πρόβες, μαθαίνουμε για νέα τραγούδια κλπ μέχρι πέρυσι κρατούσαν τα πάντα λες και είναι μυστικά του FBI. . Καλως η κακώς έχει πάρει ήδη περισσότερη διαφήμιση από ότι πήρε τα προηγούμενα χρόνια και έχει ακόμα πάνω από μήνα να ξεκινήει. .φανταστείτε να και ήταν με την Ζηνα πχ φέτος
και σύντομα αναμένουμε νέα τραγούδια ενόψη της συνεργασίας του Νότη στο Fanttasia απο τις 11 Δεκεμβρίου!, αυτό γράφτηκε. Της συνεργασίας των "περιορισμένων εμφανίσεων" όπως γράφτηκε. Μιλάμε για πολύ γέλιο, η αερολογία πάει σύννεφο. Θα προλάβει σε αυτές τις περιορισμένες εμφανίσεις να βγάλει και νέα τραγούδια. Ούτε ότι θα πει τραγούδια στο Fantasia ούτε εάν έχει μπει ή θα μπει στο στούντιο μας είπε. Λογικό ξαναλέω όταν σε λίγο καιρό κάνει την απονομή του "Μαζι" να ξεκινάει τις διεργασίες για τον επόμενο. Δεν είναι είδηση.bebest έγραψε:Διαφορετικά είναι πάντως να λεμε εδώ μεταξύ μας ότι μπορεί να πει κανα νέο τραγούδι στη φετινή σεζόν επειδή έτσι έκανε συνήθως όταν δε ειχε δίσκο και αλλιώς να βγενει από ένα σαιτ που κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί..Επίσης πέρυσι πότε είδαμε φωτογραφίες από πρόβες? Μήπως έφτασε μια βδομάδα πριν την έναρξη? ? Κ ξανά λέω φανταστείτε να είχε και κανένα δυνατό όνομα..Scorpion86 έγραψε:Το newspistol είναι μουσικό σαιτ? Από πότε? Και ποια αποκλειστικά σου είχε. Μία φωτογραφία από την πρώτη μέρα στις πρόβες που είναι ο Νότης με τον Λεμπιδάκη? Πόσο αποκλειστικότητα είναι ότι αναμένονται νέα τραγούδια (αόριστα και γενικόλογα). Λογικό είναι να πει και 1-2 καινούργια από την στιγμή που το σχήμα θα πάει από 2 έως 4 μήνες και σε αυτό το διάστημα δεν θα μείνει άπραγος ο Νότης. Πάντα ταυτόχρονα κοιτά και τα τραγούδια που του στέλνουν. Εχει μαζέψει κάβα από πριν το καλοκαίρι, οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα να μπει σε στούντιο να κάνει μία πρώτη ηχογράφηση και να προμοτάρει κανα δυό στο Fantasia. Που είναι η αποκλειστικότητα? Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεστε εσείς την διαφήμιση, επειδή απλά έχει κάνει αναρτήσεις ο Λεμπιδάκης στην προσωπική του ιστοσελίδα αλλά γενικότετα ελάχιστοι ξέρουν ότι ξεκινάει ο Νότης κάπου και ελάχιστοι γνωρίζουν ακόμα το ποιος/ποιοι θα στελεχώσουν το σχήμα. Εκεί περιμένω ενημέρωση όχι να βλέπω αναρτήσεις το "Αγάπη τι δύσκολο πράγμα" και το "Κάψε". Εδώ έκανε πρόβα στο Φαντασία οι "48 ώρες" και δεν αναφέρθηκε πουθενά. Μόνο ο Φράγκος το ανέβασε.bebest έγραψε:Όταν μιλάμε για μουσικά σαιτ σου έρχονται πολλά άλλα στο μυαλό? Εκτός από αυτό που λες αλλα 2 3 ακόμα έχουν την είδηση εγώ δε γνωρίζω κι άλλα. .Επίσης είμαστε 40 μέρες πριν την έναρξη και ήδη έχουμε δει εικόνες από πρόβες, μαθαίνουμε για νέα τραγούδια κλπ μέχρι πέρυσι κρατούσαν τα πάντα λες και είναι μυστικά του FBI. . Καλως η κακώς έχει πάρει ήδη περισσότερη διαφήμιση από ότι πήρε τα προηγούμενα χρόνια και έχει ακόμα πάνω από μήνα να ξεκινήει. .φανταστείτε να και ήταν με την Ζηνα πχ φέτος