Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Kανείς δεν παρεξηγήθηκε. Οταν κάποιος όμως γράφει για κονέ με μαγαζιά κλπ. καλό θα ήταν να μιλάει με στοιχεία, με ονόματα, γεγονότα. Ποιος είναι αυτός που έχει κονέ με μαγαζιά και ποιος του χαλάει τα αποκλειστικά ο Λεμπιδάκης? Είπαμε να λέμε τις διαφωνίες, αλλά αφήστε τις προσωπικές επιθέσεις. Από την στιγμή που δεν ξέρεις ποιος είναι πίσω από ένα "Scorpion 86" δεν μπορεί να ξέρεις εάν έχει κονέ με μαγαζιά ή έχει άλλα συμφέροντα και γι΄αυτά τα συμφέροντα του χαλάει την αισθητική ο Λεμπιδάκης και ο κάθε Λεμπιδάκης. Περιμένω απάντηση από jdarmody. Eχεις στοιχεία γι' αυτά που έγραψες;
Γράφω ''μάλλον'' Scorpion, και χρησιμοποιώ ερωτηματικό, ρωτάω επομένως και κάνω υποθέσεις. Τι στοιχεία θέλεις δηλαδή για να αποδείξουμε ότι κάποιοι είστε υπερβολικοί σε ορισμένες αντιδράσεις που δεν δικαιολογούνται με βάση τη κοινή λογική; Και κυρίως απευθύνομαι στα μέλη του φαν κλαμπ, όχι σε σένα. Και συγγνώμη κιόλας αλλά όταν βιάζετε την κοινή λογική να περιμένετε κι αντιπαράθεση. Δεν σου επιτίθεται κανείς προσωπικά, δεν σε ξέρουμε κι άλλωστε. Το λέει και ο bebest, σε ξεπερνάει ότι κάποιοι παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς λες και θίγουμε την πραγματική σας υπόσταση στον έξω κόσμο. Τέλος, φανατίλες και κραυγές περί προδοσίας και κωλοτούμπας λες και είμαστε φανατισμένες ρουβίτσες (ευστοχότατο σχόλιο) δεν τις θέλουμε ούτε οι απλοί ακροατές του Νότη (δεν αποδέχομαι τον όρο φαν) ούτε αρμόζουν στον ίδιο το Νότη και χαλάνε και την εικόνα, όπως επισημάνθηκε, της ενότητας μας εδώ που έχει και το υψηλότερο επίπεδο από άποψη λόγου και επιχειρηματολογίας.
Με τις λέξεις θα παίξουμε; Δηλαδή, αν πω "Μάλλον είσαι κλέφτης", εσένα η αντίδραση σου θα είναι "εντάξει μωρέ δεν είπε ότι είμαι, είπε ότι μάλλον είμαι"?? Καλό θα ήταν να στηρίζεις τις απόψεις σου με επιχειρήματα και επιχειρήματα βασισμένα στο "Μάλλον", το "ίσως", το "μπορεί" δεν συγκροτούνται. Εμένα η άποψη μου για Νότη και όλο το σκηνικό των τελευταιων ημερών είναι αυτή και θα μπω στην διαδικασία να την συζητήσω με κάποιους που έχουν διαφορετική, αλλά δεν θα την επιβάλλω, ούτε θα προχωρήσω σε χαρακτηρισμούς και αφήνοντας να αιωρούνται πράγματα που δεν μπορώ να αποδείξω. Αφήστε ορισμένοι το παραμύθι ότι εδώ είμαστε με ψευδώνυμα. Πίσω από το "Scorpion86", το "jdarmody" κλπ. είναι υπαρκτά πρόσωπα. Δεν είναι ούτε μαριονέτες, ούτε ρομπότ, ούτε...νεφελίμ. Εάν αυτή η ανωνυμία δίνει το δικαίωμα να προσβάλουν και να υποννοούν πράγματα για τους άλλους, κάνοντας προσωπικές επιθέσεις (και άσε αυτά περί φαν κλαμπ, μαζί μιλάμε, δεν μιλάς με κάνα φαν κλαμπ) τότε έχετε κάνει λάθος χρήση ενός φόρουμ. Πάμε παρακάτω. Εγραψες κάτι (κονέ με μαγαζιά κλπ.), κατάλαβες ότι ήταν λάθος (γιατι δεν μπορείς να το αποδείξεις) και προσπαθείς να δικαιολογηθείς πισω από τις λέξεις. Οπως βλέπεις εδώ και πόσα σχόλια δεν ασχολούμαστε με Νότη, αλλά έχει πάει αλλού το θέμα...

Υ.Γ.1: Xθες το απόγευμα έγιναν πρόβες στο Fantasia. Oύτε φωτογραφίες είδα, ούτε ρεπορτάζ είδα μέχρι τώρα. Ούτε μάθαμε ποιο πολύ ταλαντούχο παλικάρι πήγε να συζητήσει με τον Νότη το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο σχήμα. Δεν είδα αποκλειστικά. Αποκλειστικά όπως η συμφωνία του Νότη με το μαγαζί την οποία την ημέρα που την είχαν 4-5 σελίδες, ο συγκεκριμένος δήλωνε άγνοια και το διέψευδε στο fb και την επομένη μιλούσε για "περιορισμένες εμφανίσεις". Πάντως, ελπίζω να ανεβεί κάποια στιγμή σήμερα ρεπορτάζ (με τα χθεσινά) ή αύριο, μεθαύριο...και να μην αναλωθεί σε ανάρτηση παιδικών ζωγραφιών στην σελίδα του μαγαζιού. Αλλά και πάλι τι ξέρω εγώ, ένας πικραμένος είμαι που έχασα τα αποκλειστικά από τον εκπρόσωπο του Μίμου. :tourta:

Υ.Γ.2: Kαλή συνέχεια στο φόρουμ. :039:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
nikos9

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Συγκινηθηκα απο τα αντιο. Καποιοι γουσταρετε να σας παρακαλανε. Scorpion86,κι εσυ δεν εισαι αμετοχος στο σκηνικο των τελευταιων ημερων με τις ανταλλαγες σχολιων που ουδεμια σχεση με τον Νοτη εχουν. Αντι,λοιπον,να δεχτεις την εξηγηση του jdarmody,που οφελος δεν εχει και απλα σχολιαζει αναρτησεις και παραθετει τη γνωμη του,εσυ επιμενεις εμμονικα,νομιζω,να το παιζεις Νοτης. Οτι δηλαδη δεν εχεις κανει λαθη. Αν διαβασεις προσεκτικα τις απαντησεις σου θα δεις οτι εχεις βαλει το λιθαρακι σου. Μην ξεγελιεσαι. Σου εχω αναγνωρισει οτι εισαι ο πληροφοριοδοτης στη γωνια μας αυτη. Νομιζω πλεον οτι φερεσαι κομματακι εγωιστικα. Αν αποχωρεις,οπως καταλαβα, να'σαι καλα. Δεν φταινε ομως μονο οι αλλοι. Τελος,η γνωμη σου δεν αποτελει και θεσφατο. Ετσι; Τον εαυτο μας εκφραζουμε και ΜΟΝΟ.
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

απογοητευτικη η κατασταση πραγματικα...ο ενας αδικα κατηγορει για πραγματα τον αλλον και δικαιως ο scorpion ζηταει να τα παρει πισω και ο αλλος λες και ειναι πρωτοσελιδο εφημεριδας που θα πρεπει να την αγορασουμε για να μαθουμε λεπτομεριες πεταει ενα ταλαντουχος τραγουδιστης πηγε στις προβες να συζητησει και στο καπακι πεταει και ενα καλη συνεχεια στο φορουμ!
nikos9

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Θελει παρακαλια κι εκκλησεις. Δεν τρεχει και τιποτα. Θα μαθουμε για ποιον προκειται σε λιγες ημερες. Τα πεισματα ανηκουν στην παιδικη μας ηλικια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

manosb77 έγραψε:απογοητευτικη η κατασταση πραγματικα...ο ενας αδικα κατηγορει για πραγματα τον αλλον και δικαιως ο scorpion ζηταει να τα παρει πισω και ο αλλος λες και ειναι πρωτοσελιδο εφημεριδας που θα πρεπει να την αγορασουμε για να μαθουμε λεπτομεριες πεταει ενα ταλαντουχος τραγουδιστης πηγε στις προβες να συζητησει και στο καπακι πεταει και ενα καλη συνεχεια στο φορουμ!
Δεν κατηγόρησα κανέναν για τίποτα. Ήρθε ακριβώς ο Scorpion να επιβεβαιώσει αυτό που είχα γράψει με το υστερόγραφό του. Προσπαθώντας να καταλάβω το λόγο που εμένα ως απλό ακροατή του Νότη θα πρέπει να με ενοχλεί ο Λεμπιδάκης και να μιλάω για κωλοτούμπες, μέχρι και προδοσία, θεωρώ, νομίζω, υποθέτω μήπως και το καταλάβετε γιατί γράφουμε κάπου που απλά παραθέτουμε απόψεις χωρίς καμιά περαιτέρω υποχρέωση, ότι κάποιοι ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ μήπως και το καταλάβετε κι αυτό, ''χαλάστηκαν'' γιατί θα βρίσκεται ένα ενδιάμεσο πρόσωπο μεταξύ Νότη-κόσμου, Νότη-μαγαζιού που θα βγάζει τα νεότερα και κάθε πληροφορία και ΜΑΛΛΟΝ δεν θα μπορούν να πουλήσουν τους εαυτούς τους ως αποκλειστικούς πληροφοριοδότες στο πλαίσιο της μικροεξουσιολαγνείας που πιάνει τους ανθρώπους ακόμα και για ασήμαντα πράγματα. Έρχεται λοιπόν ο Scorpion, αφού θες να το κάνεις προσωπικό, να μας δείξει ότι αυτός έχει καλύτερη πληροφόρηση, να μας το τρίψει στη μούρη και να μας αφήσει με τη γλύκα ας πούμε. Scorpion, εκτίθεσαι φίλε. Δεν είμαστε μωρά εδώ μέσα, ούτε και θα σε παρακαλάμε. Και σιγά την πληροφορία δηλαδή, θα πήγε κανας Σαπουντζάκης ας πούμε και θα έπρεπε να το γράψει ο Λεμπιδάκης. Στο καλό και να μην μας γράφεις, δεν είμαστε εδώ για να χαιδεύουμε αυτάκια. Έλεος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
manosb77

Νομιζω πως διαβαζεις τα μισα απ οσα γραφω... αναφερθηκα στην πληροφορια που εδωσε ο scorpion και τον τροπο που το εκανε.. Οπως αναφερθηκα και σε αυτα που ειπες εναντιων του fan club και του scorpion και τα οποια θεωρω και εγω πως με ενα μαλλον δεν διαγραφονται ολα... Αν λοιπον αντι να δικαιολογουμαστε -λεγοντας οτι εβαλα ερωτηματικά η εγραψα μαλλον- παίρναμε πισω καποια πραγματα θα χε ληξει το ολο θεμα. Και δεν το κανα εγω προσωπικο.... εσεις το χετε κανει εδω και καιρο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Δεν αναφέρομαι σε σένα στο περί προσωπικού, αλλά στον Scorpion. Θα είχατε δίκιο αν δίνατε μια πειστική απάντηση για ποιο λόγο θα πρέπει να μας ενοχλεί ο Λεμπιδάκης, ώστε να του στέλνουμε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα. Γιατί αυτά κάνει το φαν κλαμπ σας το έγραψε κάποιος εδώ μέσα. Τότε λοιπόν θα δικαιούστε να έχετε απαιτήσεις περί ανακλήσεως. Και τι να πάρω πίσω δηλαδή; Το ότι είπα ότι κάποιοι θέλουν αποκλειστικότητα ή έχουν κονέ με κάποιους; Αυτό είναι κατηγορία; Μάθετε πρώτον την έννοια των λέξεων, μετά να διαβάζετε και τότε να προβάλλετε και απαιτήσεις.
manosb77

για το fan club λεγε οτι θες δεν διαφωνω στα περισσοτερα που λες αλλα μιλωντας για το fun club εβαλες σε παρενθεση και το ονομα του scorpion. Και απο την στιγμη που καποιος προσβληθηκε δεν ειναι τοσο δυσκολο να ριξεις τον εγωισμο σου και να παρεις πισω οσα αφορουν εκεινον. Επισης απαντας σε ενα δικο μου σχολιο και αναφερεσαι για fun club ΜΑΣ και γραφεις σε δευτερο πληθυντικο λες και εγραψα εγω πουθενα οτι στηριζω αυτα που κανει τον fun club η αυτα που γραφονται για τον λεμπιδακη. μαλλον εσυ δεν διαβαζεις και κανεις ακριβως το ιδιο που εκανες και με τον scorpion. (και χωρις μαλλον αυτη τη φορα) :smile:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εκτός του ότι αναλωνόμαστε σε κάτι εντελώς ανούσιο, και στο πρώτο μου σχόλιο είπα ότι αναφέρθηκα κυρίως στο φαν κλαμπ, καθώς αφορμή ήταν αυτό που έγραψε ο argus νομίζω ότι μιλάνε για προδοσία, του στέλνουν μηνύματα και λοιπά. Στον Scorpion αναφέρθηκα γιατί ήταν γενικότερα κατά της διαπίστωσης ότι φέτος το Fantasia κάνει καλύτερη δουλειά κι ότι ο Λεμπιδάκης δεν έχει προσφέρει τίποτα από άποψη προβολής και θα περιμένει να δει και άλλα μέσα να παίζουν Νότη. Τα σχόλια υπάρχουν στις προηγούμενες σελίδες. Επειδή είναι εντελώς ανούσιο το θέμα, αν έχεις άλλες απορίες διάβασε τα σχόλια ξανά. Δεν θα καθόμαστε να αποδείξουμε τα αυτονόητα επειδή κάποιοι κάνετε σαν μωρά.
manosb77

Κάποιοι μάλλον στο φαν κλαμπ κι εδώ μέσα (Scorpion) έχετε τρελαθεί με τον Λεμπιδάκη, τι φοβάστε μην χάσετε την αποκλειστικότητα στη σχέση σας με το Νότη και τις πηγές των πληροφοριών σας αφού όλα θα βγαίνουν από τον Λεμπιδάκη; Εκτίθεστε. Έκανε κωλοτούμπα ο Νότης επειδή πήγε σε μαγαζί που δεν έχετε τα κονέ εσείς; Ξέρετε πολύ καλά που σας έχει γραμμένους ο Νότης και δεν σας χρειάζεται κιόλας.

οκ οτι πεις!!! παμε παρακατω οπως λες! μην επαναλαμβανουμε τα αυτονοητα!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re:

manosb77 έγραψε:Κάποιοι μάλλον στο φαν κλαμπ κι εδώ μέσα (Scorpion) έχετε τρελαθεί με τον Λεμπιδάκη, τι φοβάστε μην χάσετε την αποκλειστικότητα στη σχέση σας με το Νότη και τις πηγές των πληροφοριών σας αφού όλα θα βγαίνουν από τον Λεμπιδάκη; Εκτίθεστε. Έκανε κωλοτούμπα ο Νότης επειδή πήγε σε μαγαζί που δεν έχετε τα κονέ εσείς; Ξέρετε πολύ καλά που σας έχει γραμμένους ο Νότης και δεν σας χρειάζεται κιόλας.

οκ οτι πεις!!! παμε παρακατω οπως λες! μην επαναλαμβανουμε τα αυτονοητα!
Ωραία και τι μας είπες τώρα; Σου εξήγησα. Αν δεν μπορεις ή δεν θες να καταλάβεις πρόβλημα σου. Σε κάθε περίπτωση πάψε να φέρεσαι σαν το γκομενάκι του Scorpion. Κουράζεις. Απάντηση στα ερωτήματα μου δεν έχετε δώσει ακόμα βέβαια...
manosb77

ποιοι να δωσουν απαντησεις΄? βλεπεις κανεναν να εκπροσωπεί εδω το φαν κλαμπ?΄μπες στις σελιδες τους και ρωτα τους
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Εγώ προτείνω να μην συνεχίστει άλλο αυτή η κουβέντα... σε ένα μήνα το πολύ ο Νότης ξεκινάει οπότε ηρεμήστε...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Κάτι άσχετο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα... Σχετικά με τον διαγωνισμό της μακέτας ήμουν το πρώτο άτομο που τους έστειλα μακέτα αμέσως μετά την ανακοίνωση αυτή, έχουν περάσει τόσες μέρες κι ακόμα δεν την έχουν ανεβάσει... Βάση επιλογής πάει; Ανεβάζουν αυτές που θέλουν μόνο; Δεν καταλαβαίνω...
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Έχουμε αναλωθει σε ανούσια συζήτηση άσχετη με το Νότη..Πάμε να επιστρέψουμε..Σε ότι αφορά τον διαγωνισμό ίσως ανεβάζουν όσες θεωρούν καλύτερες. .
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

bebest έγραψε:Έχουμε αναλωθει σε ανούσια συζήτηση άσχετη με το Νότη..Πάμε να επιστρέψουμε..Σε ότι αφορά τον διαγωνισμό ίσως ανεβάζουν όσες θεωρούν καλύτερες. .
Δεν νομίζω γραφίστας είμαι κι έχουν ανεβάσει κάτι άλλες παιδικές που απλά πήραν μια έτοιμη φωτό κι έβαλαν πάνω γράμματα :lol:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Παιδιά επειδή ανέβασα και'γω δεν είμαστε όλοι γραφίστες, αλλά πιστέψτε με το έκανα και το κάνω με μεράκι.Φτιάχνω καθημερινά φωτογραφίες για το Νότη.Παρεπιπτόντως είναι πρώτη σε like η δική και μου κάνει εντύπωση.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Προς nikos9 και jdarmody, σε ποιο ακριβώς σημείο έγραψα ότι φεύγω από το forum και αρχίσατε να λέτε τα δικά σας; Μόνο τον επικήδειο μου δεν είδα γραμμένο. Ααα και πάλι καλά που δεν κάνετε "προσωπικές επιθέσεις" αν διαβάσει κάποιος τα τελευταία σχόλια σας θα καταλάβει. Τεσπα, δεν θα απαντησω σε αυτά που γράψατε. Κούρασε το θέμα. Ο καθένας έχει την άποψη του. Όπως έγραψα και πιο πάνω, πάμε παρακάτω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Νοέμ 08, 2015 12:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

ilias16 έγραψε:Παιδιά επειδή ανέβασα και'γω δεν είμαστε όλοι γραφίστες, αλλά πιστέψτε με το έκανα και το κάνω με μεράκι.Φτιάχνω καθημερινά φωτογραφίες για το Νότη.Παρεπιπτόντως είναι πρώτη σε like η δική και μου κάνει εντύπωση.
Φίλε Ηλία εμένα δεν μου κάνει εντύπωση, είναι η καλύτερη η δική σου, πολύ ωραία! Έχει δίκιο ο argus κάποιες παραείναι απλοϊκές, δοκίμασε να ξαναστείλεις!
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Όλα όσα ετοιμάζει ο Νότης Σφακιανάκης για την πρεμιέρα του στο Fantasia. Εδώ και μια εβδομάδα ο Νότης και οι συνεργάτες του έχουν στρωθεί στην δουλειά και κάνουν πρόβες για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις και με ομαδικό πνεύμα. ...

Η παρουσία του Νότη Σφακιανάκη στο Fantasia εξέπληξε πολλούς μιας και είναι ένας χώρος καινούργιος για εκείνον και αναμένεται να γίνει talk of the town τον Δεκέμβριο που θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του. Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι καλλιτέχνες που θα τον πλαισίωσουν μιας και έγινε οντισιόν και είναι στην διαδικασία της επιλογής νέων τραγουδιστών. Το πρόγραμμα του Νότη σε μια πολύ μικρή γεύση που έχω πάρει απο τις πρόβες απλά "σκοτώνει ". Εναλλαγές πολλές με ανεβαστικούς ρυθμούς, καψούρα και συναίσθημα με την μελωδική φωνή του. Έχει διάθεση, ιδέες που τις συζητάει μαζί μας και ένα ομαδικό πνεύμα που πολλοί που δε τον γνώριζαν ανέτρεψαν την όποια λανθασμένη άποψη είχαν για τον Νότη Σφακιανάκη. Εδώ είμαστε και θα σας ενημερώνουμε βήμα- βήμα για τις πρόβες και όλα αυτά που έρχονται στο Fantasia τον Δεκέμβριο. http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makis celica την Κυρ Νοέμ 08, 2015 12:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση