Με τις λέξεις θα παίξουμε; Δηλαδή, αν πω "Μάλλον είσαι κλέφτης", εσένα η αντίδραση σου θα είναι "εντάξει μωρέ δεν είπε ότι είμαι, είπε ότι μάλλον είμαι"?? Καλό θα ήταν να στηρίζεις τις απόψεις σου με επιχειρήματα και επιχειρήματα βασισμένα στο "Μάλλον", το "ίσως", το "μπορεί" δεν συγκροτούνται. Εμένα η άποψη μου για Νότη και όλο το σκηνικό των τελευταιων ημερών είναι αυτή και θα μπω στην διαδικασία να την συζητήσω με κάποιους που έχουν διαφορετική, αλλά δεν θα την επιβάλλω, ούτε θα προχωρήσω σε χαρακτηρισμούς και αφήνοντας να αιωρούνται πράγματα που δεν μπορώ να αποδείξω. Αφήστε ορισμένοι το παραμύθι ότι εδώ είμαστε με ψευδώνυμα. Πίσω από το "Scorpion86", το "jdarmody" κλπ. είναι υπαρκτά πρόσωπα. Δεν είναι ούτε μαριονέτες, ούτε ρομπότ, ούτε...νεφελίμ. Εάν αυτή η ανωνυμία δίνει το δικαίωμα να προσβάλουν και να υποννοούν πράγματα για τους άλλους, κάνοντας προσωπικές επιθέσεις (και άσε αυτά περί φαν κλαμπ, μαζί μιλάμε, δεν μιλάς με κάνα φαν κλαμπ) τότε έχετε κάνει λάθος χρήση ενός φόρουμ. Πάμε παρακάτω. Εγραψες κάτι (κονέ με μαγαζιά κλπ.), κατάλαβες ότι ήταν λάθος (γιατι δεν μπορείς να το αποδείξεις) και προσπαθείς να δικαιολογηθείς πισω από τις λέξεις. Οπως βλέπεις εδώ και πόσα σχόλια δεν ασχολούμαστε με Νότη, αλλά έχει πάει αλλού το θέμα...jdarmody έγραψε:Γράφω ''μάλλον'' Scorpion, και χρησιμοποιώ ερωτηματικό, ρωτάω επομένως και κάνω υποθέσεις. Τι στοιχεία θέλεις δηλαδή για να αποδείξουμε ότι κάποιοι είστε υπερβολικοί σε ορισμένες αντιδράσεις που δεν δικαιολογούνται με βάση τη κοινή λογική; Και κυρίως απευθύνομαι στα μέλη του φαν κλαμπ, όχι σε σένα. Και συγγνώμη κιόλας αλλά όταν βιάζετε την κοινή λογική να περιμένετε κι αντιπαράθεση. Δεν σου επιτίθεται κανείς προσωπικά, δεν σε ξέρουμε κι άλλωστε. Το λέει και ο bebest, σε ξεπερνάει ότι κάποιοι παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς λες και θίγουμε την πραγματική σας υπόσταση στον έξω κόσμο. Τέλος, φανατίλες και κραυγές περί προδοσίας και κωλοτούμπας λες και είμαστε φανατισμένες ρουβίτσες (ευστοχότατο σχόλιο) δεν τις θέλουμε ούτε οι απλοί ακροατές του Νότη (δεν αποδέχομαι τον όρο φαν) ούτε αρμόζουν στον ίδιο το Νότη και χαλάνε και την εικόνα, όπως επισημάνθηκε, της ενότητας μας εδώ που έχει και το υψηλότερο επίπεδο από άποψη λόγου και επιχειρηματολογίας.Scorpion86 έγραψε:Kανείς δεν παρεξηγήθηκε. Οταν κάποιος όμως γράφει για κονέ με μαγαζιά κλπ. καλό θα ήταν να μιλάει με στοιχεία, με ονόματα, γεγονότα. Ποιος είναι αυτός που έχει κονέ με μαγαζιά και ποιος του χαλάει τα αποκλειστικά ο Λεμπιδάκης? Είπαμε να λέμε τις διαφωνίες, αλλά αφήστε τις προσωπικές επιθέσεις. Από την στιγμή που δεν ξέρεις ποιος είναι πίσω από ένα "Scorpion 86" δεν μπορεί να ξέρεις εάν έχει κονέ με μαγαζιά ή έχει άλλα συμφέροντα και γι΄αυτά τα συμφέροντα του χαλάει την αισθητική ο Λεμπιδάκης και ο κάθε Λεμπιδάκης. Περιμένω απάντηση από jdarmody. Eχεις στοιχεία γι' αυτά που έγραψες;
Υ.Γ.1: Xθες το απόγευμα έγιναν πρόβες στο Fantasia. Oύτε φωτογραφίες είδα, ούτε ρεπορτάζ είδα μέχρι τώρα. Ούτε μάθαμε ποιο πολύ ταλαντούχο παλικάρι πήγε να συζητήσει με τον Νότη το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο σχήμα. Δεν είδα αποκλειστικά. Αποκλειστικά όπως η συμφωνία του Νότη με το μαγαζί την οποία την ημέρα που την είχαν 4-5 σελίδες, ο συγκεκριμένος δήλωνε άγνοια και το διέψευδε στο fb και την επομένη μιλούσε για "περιορισμένες εμφανίσεις". Πάντως, ελπίζω να ανεβεί κάποια στιγμή σήμερα ρεπορτάζ (με τα χθεσινά) ή αύριο, μεθαύριο...και να μην αναλωθεί σε ανάρτηση παιδικών ζωγραφιών στην σελίδα του μαγαζιού. Αλλά και πάλι τι ξέρω εγώ, ένας πικραμένος είμαι που έχασα τα αποκλειστικά από τον εκπρόσωπο του Μίμου.

Υ.Γ.2: Kαλή συνέχεια στο φόρουμ.