Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ... :lol: :hysterical:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ειναι θέμα χρόνο πάντως να μάθουμε και τα πιο ουσιαστικά..Έχω καλό προαίσθημα πάντως και βλέπω από το αρθρο ότι όντως θέλει να κάνει αυτό που λέμε δηλαδή να ανεβάσει μια ταχύτητα στο πρόγραμμα με πιο γρήγορες εναλλαγες κλπ..Μένει να δούμε και σε ποια τραγούδια θα στηριχτεί για έναρξεις κλείσιμο πρόγραμματος χορογραφίες κλπ θα ναι από παλιούς από το μαζί η μας περιμένουν εκπλήξεις?..
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

jdarmody έγραψε:
ilias16 έγραψε:Παιδιά επειδή ανέβασα και'γω δεν είμαστε όλοι γραφίστες, αλλά πιστέψτε με το έκανα και το κάνω με μεράκι.Φτιάχνω καθημερινά φωτογραφίες για το Νότη.Παρεπιπτόντως είναι πρώτη σε like η δική και μου κάνει εντύπωση.
Φίλε Ηλία εμένα δεν μου κάνει εντύπωση, είναι η καλύτερη η δική σου, πολύ ωραία! Έχει δίκιο ο argus κάποιες παραείναι απλοϊκές, δοκίμασε να ξαναστείλεις!
Ευχαριστώ φίλε jdarmody. Προς τον argus νομίζω είναι επιλεκτικοί στις φωτογραφίες, γιατί εγώ έστειλα την δεύτερη μέρα, τέσσερις φωτογραφίες και έβαλαν μία, ενώ μέσα σ'αυτές ήταν άλλη φωτογραφία πολύ καλύτερη. Δοκίμασε να ξαναστείλεις.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

makis celica έγραψε: Έχει διάθεση, ιδέες που τις συζητάει μαζί μας και ένα ομαδικό πνεύμα που πολλοί που δε τον γνώριζαν ανέτρεψαν την όποια λανθασμένη άποψη είχαν για τον Νότη Σφακιανάκη.
Αφιερωμένο στον Χαρούλη...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Παίζουν και τα likes ρόλο στις φωτό; Γιατί εγώ καταλαβα ότι θα επιλέξει ο Νότης την καλύτερη... :read:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

makis celica έγραψε:Εναλλαγές πολλές με ανεβαστικούς ρυθμούς, καψούρα και συναίσθημα με την μελωδική φωνή του.
Για κοινωνικα τραγουδια δεν γραφει κατι και φοβαμαι οτι μαλλον πηγε σε προβα αλλου τραγουδιστη. :lol:
81argus έγραψε: έστειλα μακέτα αμέσως μετά την ανακοίνωση αυτή, έχουν περάσει τόσες μέρες κι ακόμα δεν την έχουν ανεβάσει...
Ουτε την δικια μου εχουν ανεβασει ακομα.
81argus έγραψε: Δεν νομίζω γραφίστας είμαι κι έχουν ανεβάσει κάτι άλλες παιδικές που απλά πήραν μια έτοιμη φωτό κι έβαλαν πάνω γράμματα :lol:
Ελα ντε, γιαυτο πηρα καιι γω το θαρρος και τους εστειλα.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Κι επειδή ακριβώς ξέρουμε το γούστο του Νότη και είναι και τελειομανής θα επιλέξει αυτή με την περισσότερη FANTASIA έτσι για να κάνουμε κι ένα λογοπαίγνιο χαχαχαχα
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εμενα παντως ειναι η πιο σκοτεινη , αλλα μπροστα στις παιδικες ειναι εργο τεχνης. :lol:
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

SFAKattack10 έγραψε:Εμενα παντως ειναι η πιο σκοτεινη , αλλα μπροστα στις παιδικες ειναι εργο τεχνης. :lol:
Του αρέσουνε και οι dark και οι μυστηριώδεις αν κρίνουμε από τα εξώφυλλα των δίσκων του θα επιλέξει κάτι πρωτοποριακό.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
nikos9

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Εξακολουθω να εχω την πεποιθηση οτι δεν διαβαζουμε τι μας απαντα ο αλλος. Υποτιθεται οτι υπαρχει μια συζητηση. Υπαρχουν κανονες στο διαλογο. Διαβαζουμε καλα και απανταμε αναλογως. Εκτος κι αν εχουμε αποφασισει τι θα γραψουμε ανεξαρτητως της αποκρισης. Τελοσπαντων,καλωσηρθες scorpion86 στην παρεα μας. Ο Λεμπιδακης,οντως, το εχει παρει ζεστα γιατι ετσι εξυπηρετουνται τα συμφεροντα του τωρα. Θεμιτοτατο,αρκει να μην τσονταρει καθε τοσο τον μπουγατσα που ακουει 24 ωρες το 24ωρο Νοτη μηπως και τον αντιγραψει..Χαιρομαι που ακουγεται οτι υπαρχει αλλαγη διαθεσης,οτι εχει σχεδια και ιδεες και ετσι αυξανει η προσμονη για δισκο και για ωραιες εμφανισεις. Αντε,να μαθουμε και ολοκληρωμενο το σχημα και προσω ολοταχως για νεες επιτυχιες.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikos9 έγραψε:Τελοσπαντων,καλωσηρθες scorpion86 στην παρεα μας.
Καλως ήρθες; Αφού δεν έφυγα...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Τελικά ποιος ήταν αυτός που συζητούσε με τον Νότη για να ενταχθεί στο σχήμα;Και τι γίνεται με τους υπόλοιπους ποιοι θα είναι στο σχήμα ξέρουμε τίποτα;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

nikosp έγραψε:Τελικά ποιος ήταν αυτός που συζητούσε με τον Νότη για να ενταχθεί στο σχήμα;Και τι γίνεται με τους υπόλοιπους ποιοι θα είναι στο σχήμα ξέρουμε τίποτα;
Δεν έχει οριστικοποιηθεί ότι αυτό το ψηλό παλικάρι θα ενταχθεί στο σχήμα. Από κει και πέρα, στις πρόβες είναι οι 48 ώρες, ο Βεριδάκης, ο Άγγελος Δανος και η Μαρία Σχοινά. Και κάποιοι άλλοι...άγνωστοι, γιατί οι παραπάνω έχουν ξανασυνεργαστεί με Νότη.
nikos9

Αλλαξε,σε παρακαλω,το παρωνυμιο σε Σιβυλλα. Απολυτα ταιριαστο και θα λυθουν και οι αποριες.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Απ' ότι ενημερώθηκα από έναν φίλο που επικοινώνησε με την Cobalt και ήθελε να δώσει ένα τραγούδι (στίχοι και demo) στον Νότη, μου είπε ότι η εταιρεία τον παρέπεμψε στον Μανώλη Βλάχο. Τι γίνεται; Μήπως το ότι δεν δέχεται πλέον άλλα τραγούδια η εταιρεία να σημαίνει ότι σύντομα ο Νότης θα μπει σε στούντιο; Για να δούμε...
nikos9

Ελπιζω ο Νοτης να ειναι οντως σε τροχια νεου δισκου. Ο κυκλος των 15-16 μηνων ειναι επαρκης για την κυκλοφορια νεων τραγουδιων. Εξαλλου ο ιδιος τετοιο διαστημα θεωρει ευλογο και σ'αυτο πρεπει να συνυπολογισουμε την επιτυχια του ΜΑΖΙ. Η εταιρεια θα προσπαθησει να εκμεταλλευτει τα οικονομικα οφελη και λογικα θα παροτρυνει τον Νοτη για νεο δισκο μεχρι Φεβρουαριο-Μαρτιο του 2016. Βλεπω ερχεται με φορα ο Νοτης.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Απ' ότι ενημερώθηκα από έναν φίλο που επικοινώνησε με την Cobalt και ήθελε να δώσει ένα τραγούδι (στίχοι και demo) στον Νότη, μου είπε ότι η εταιρεία τον παρέπεμψε στον Μανώλη Βλάχο. Τι γίνεται; Μήπως το ότι δεν δέχεται πλέον άλλα τραγούδια η εταιρεία να σημαίνει ότι σύντομα ο Νότης θα μπει σε στούντιο; Για να δούμε...
Αυτό πάντως πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή τι πάει να πει σταματάει η εταιρία να δέχεται τραγούδια; Κι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό το αφήνουμε έτσι ας πούμε; Απλώς ίσως ο Βλάχος κάνει την πρώτη ταξινόμηση πριν φτάσουν στο Νότη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Iσως έχει μαζέψει αρκετά τραγούδια η εταιρεία, έχει υπάρξει το απόθεμα (να έχει πει ο Νότης στα 800-900 τραγούδια στοπ) από το οποίο πρέπει να γίνει η αξιολόγηση για τον επόμενο δίσκο, και έτσι ίσως πλέον μέχρι να γίνει αυτή η επιλογή να μαζεύει τραγούδια ο Βλάχος σαν τα επιπλέον. Θυμάμαι στον προηγούμενο δίσκο ότι μέχρι και τελευταία στιγμή μάζευε τραγούδια ο Βλάχος και έκοψε αρκετά στο παραπέντε και έβαλε άλλα που του ήρθαν τελευταία στιγμή. Κάποια κοινωνικά...γιατί ο Νότης αποφάσισε να βάλει 1-2 κοινωνικά παραπάνω. Κι ενώ είχε ηχογραφήσει κάποια ο Νότης το καλοκαίρι εκείνο, τον φώναξε ξανά τον Σεπτέμβριο και ηχογράφησε άλλα που του είχαν δοθεί όταν ο Νότης ήταν στην Κω.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Στην πρεμιέρα ο δίσκος θα είναι στο 13 ο μήνα αρκεί να βγει ένα δυνατό πρόμο από τον επομενο (ερωτικό κατά προτίμηση) για να γίνει η προώθηση των εμφανίσεων κλπ και στη διάρκεια των εμφανίσεων συνεχίζει τις ηχογραφήσεις . Έτσι στο 1.5 χρόνο το πολύ θα ναι έτοιμη η επόμενη δουλειά..Αλλιώς μπορεί να βγαλει και δεύτερο πρόμο αργότερα και να πάει ο δίσκος για μετά το καλοκαίρι..Όπως και να έχει στη πρεμιέρα θέλει κάτι νέο να τραβήξει την προσοχή ν επιστρέψει στα ραδιοφωνα κλπ
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Kαι σήμερα πρόβες, με παρουσία Νοτικών μάλιστα. Είχε και κοινό απόψε....Ελπίζω να μην βγει πάλι κάνα βιντεάκι όπως από τις περσινές πρόβες και τα πάρει στο κρανίο.
Απάντηση