Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Φετος δεν εχει καινουργια τραγουδια, εκτος κι αν γινει καμια εκπληξη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

SFAKattack10 έγραψε:Φετος δεν εχει καινουργια τραγουδια, εκτος κι αν γινει καμια εκπληξη.
Ετσι το βλέπω κι εγώ. Πριν το Πάσχα δεν περιμένω σπουδαίες εξελίξεις με δισκο. Εκεί στην Πύλη Αξιού ίσως ακούσουμε κάτι. Εικασία δική μου δεν έχω μάθει κάτι σχετικό.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Τα τελευταια χρονια αλλα και απο εποχες Εναστρον παντα λεει καποιο τραγουδι πριν βγει ο δισκος.
Τελικα ποιος ψηλος τραγουδιστης ηταν στις προβες? Ο Καραφωτης? (τον ειδα στο "στην υγεια μας" γιαυτο μου ηρθε να το πω :biggrin: )
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Οχι, δεν είναι ο Καραφώτης, αφού έγραψα πολύ ταλαντούχο παλικάρι... :fan:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Α αυτο δεν το ειχα διαβασει. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε:Οχι, δεν είναι ο Καραφώτης, αφού έγραψα πολύ ταλαντούχο παλικάρι... :fan:
Δήμος Αναστασιάδης;;;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ο Δήμος πρέπει να είναι. Εγώ είχα ακούσει κάτι για μια ανδρική παρεμβολή στο σχήμα αλλά δεν ξέρω όνομα. Όσον αφορά τον δίσκο, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να γίνει απονομή για τον Μαζί και να προχωρήσει στον επόμενο κατευθείαν. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να βγάλει κάτι ακόμα από αυτόν τον δίσκο. Τώρα στο live είναι εντελώς άλλο ζήτημα αν θα περάσει νέα τραγούδια που και πάλι νωρίς το βλέπω για Fantasia. Δε νομίζω ότι έχει καταλήξει καν σε κομμάτια για το νέο δίσκο, ούτε τα έχει ηχογραφήσει, πόσω μάλλον να τα περάσει στο πρόγραμμα. Έχει και τα θετικά του πάντως ότι δεν έχει δίσκο φέτος. Πάντα κάνει τα καλύτερα προγράμματα χωρίς πρόσφατο δίσκο, διότι περιορίζεται αποκλειστικά στα καλά κομμάτια του εκάστοτε τελευταίου δίσκου και γεμίζει το πρόγραμμά του με παλιότερες επιτυχίες. Εν ολίγοις θα ψαχτεί περισσότερο για το φετινό του πρόγραμμα. Πάντως ο Μαζί δε νομίζω να αφήσει και πολλά κομμάτια στο φετινό πρόγραμμα. Ευελπιστώ ότι δεν θα ξανακούσω τα Φτου Ξελευθερία, Μαυροφορούσα, Γιος της κυρά Λένης τα οποία και θεωρώ πολύ βαριά για κέντρο διασκέδασης. Λογικά τα Πως γίνεται αυτό και Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου ως κομμάτια που δεν έκαναν καμιά αίσθηση πέρυσι θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και το Εγώ και το Τέρμα το Ράδιο που ίσως τα υπενθυμίζει που και που, όπως καθιερώθηκε ως ένα βαθμό και το Πάρτα. Οπότε είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ανανεώσει πλήρως το πρόγραμμά του χωρίς την αναγκαιότητα να προσθέσει κομμάτια του νέου δίσκου. Τέλος, για έναν ακόμα λόγο που δε θέλω να βγάλει κάτι σύντομα είναι ότι και η κουτσή Μαρία έχει βγάλει τραγούδι φέτος. Όλοι δίσκο βγάζουν φέτος, τι να πρωτοακουστεί πάλι; Κάπου στο Πάσχα τοποθετώ κι εγώ τα νεότερα στο δισκογραφικό κομμάτι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μέσα στην τρεχουσα εβδομάδα λογικά θα ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση του σχήματος και από την επόμενη θα βγουν και οι αφίσες.
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Την μαυροφορουσα, το εγώ και το τερμα το ραδιο θεωρω θα συνεχισει να τα λεει, ειδικα για το πρωτο θα ειναι μεγαλη εκπληξη γενικα αν δεν το λεει. Ειναι φανερο πως ειναι απο τα αγαπημενα του απο την κατηγορια των κοινωνικών. Εγω παλι μαγκες, δεν ειμαι και πολύ αισιόδοξος πως θα έχουμε μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα, σε σχέση με αυτα που βλέπουμε τα τελευταια χρόνια. Φανταζομαι και εγω πως θα προσπαθήσει να αναδειξει κάποιο νέο τραγούδι από το ΜΑΖΙ,αλλα μέχρι εκεί. Το φαντασια για εμας που δεν ειμαστε απο Αθηνα, για πειτε, πόση ώρα είναι από το κέντρο της πόλης?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μάλλον μας τελείωσε η Αποστολία Ζώη επειδή είχε τις απαιτήσεις που προανέφερα προ ημερών. Ηθελε πρώτα να τελειώσει κάποια νέα τραγούδια που έχει και μετά να ξεκινήσει πρόβες στα τέλη Νοέμβρη...
djibril

Scorpion86 έγραψε:Μάλλον μας τελείωσε η Αποστολία Ζώη επειδή είχε τις απαιτήσεις που προανέφερα προ ημερών. Ηθελε πρώτα να τελειώσει κάποια νέα τραγούδια που έχει και μετά να ξεκινήσει πρόβες στα τέλη Νοέμβρη...
Δεν νομιζω πως θα στεναχωρηθεί κανείς εδώ μέσα για αυτήν την είδηση. Το αντίθετο μάλλον.... :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τουλάχιστον η Αποστολία είχε 2-3 τραγούδια να πει. Η Ειρήνη τι θα τραγουδάει? Mίμο? :lol:
djibril

Scorpion86 έγραψε:Τουλάχιστον η Αποστολία είχε 2-3 τραγούδια να πει. Η Ειρήνη τι θα τραγουδάει? Mίμο? :lol:
Καλά η Ειρήνη είναι μόνο για οφθαλμολουτρο. Ας ελπίσουμε στην θέση της Αποστολίας να ερθει κάποιος ή κάποια που να αξίζει.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Aν μπει αυτός που γίνονται συζητήσεις μαζί του, τότε το σχήμα όχι μόνο θα είναι καλύτερο, αλλά και πιο δυνατό. Περιμενω μεχρι το βραδυ ενημέρωση σχετικά και θα πω το όνομα του ψηλού που θα είναι το 2ο όνομα στο σχήμα και θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον Νότη σε πίστα.

Υ.Γ.: Εν τω μεταξύ συνεχίζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες τελείως άσχετες με αυτό που ζητήθηκε ως μακέτα και δεν ανεβάζουν άλλες φωτογραφίες που είναι επεξεργασμένες σε υψηλό επίπεδο και αρκετά ωραίες. Τέσπα, ένα παλικάρι που έστειλε μία φωτογραφία του είπαν ότι άνθρωποι του μαγαζιού θα επιλέξουν τις 3 καλύτερες και θα τις δείξουν στον Νότη για να επιλέξει αυτήν που θα...κοσμεί τα social media του μαγαζιού.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Από το περσινό πρόγραμμα μόνο το να εγώ είμαι Έλληνας θα έχει σίγουρα θέση φέτος . Ελπίζω κανένα άλλο κοινωνικό.Απ τα υπόλοιπα το εγώ και το τέρμα το ραδιο καμιά φορά και όχι ολόκληρα (στυλ Παρτα) και το Καλέ μου αγγελε που πέρυσι έλεγε αλλά όχι πάντα φέτος μπορεί να το ντύσει με μια χορογραφία. Δε βγαίνει όμως έτσι το πρόγραμμα δε υπάρχει δυνατό τραγούδι Ν για ξεκίνημα, για δεύτερο πρόγραμμα κλπ..Για αυτό ένα νέο τραγούδι μέχρι την πρεμιέρα θα ναι καλή κίνηση..Ακόμα και αν επειχηρησει ένα ακόμα σινγκλ από το μαζί πρέπει να δωθει σύντομα γιατί για να παίξει(αν παίξει) θέλει 2 3 βδομάδες..πότε να το συνηθίσει ο κόσμος?
nikos9

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Αφου λεει ο καθενας μας το κοντο και το μακρυ του να συνδραμω. Προσωπικα,θα ηθελα να πει το Πετα Ψηλα ως εναρκτηριο τραγουδι. Να συνεχισει με το Μα Εγω Ειμαι Ελληνας, να συμπεριλαβει το Αθανατο Νερο, το Εγω, το Του Αυγουστου το Φεγγαρι,το Λυσε Κουκλα,το Καλε μου Αγγελε, το Μια Μικρη Μαυροφορουσα...να συνεχισω; Αν καταλαβαινω καλα,τα κοινωνικα δεν σας αρεσουν γιατι ειστε πολυ ερωτευμενοι,ε; Μηπως δεν σας αφορουν οσα περιγραφει το κοινωνικο τραγουδι; Επειδη το εχω ξαναδιαβασει απο μερικους και τεινει κουραστικο, καλο θα ηταν να ξεκαθαριστει το εξης. Καθε δισκος του Νοτη εχει 16(!)τραγουδια και στοχευει να αγγιξει την προτιμηση του καθενος..οσο γινεται αυτο και παντα με γνωμονα την αισθητικη του ιδιου του τραγουδιστη. Αν απο τα 16 δεν σας αρεσουν τα 3-4 που,ΕΥΤΥΧΩΣ,ειναι κοινωνικου προβληματισμου,δεν χαθηκε κι ο κοσμος. Ακουστε τα υπολοιπα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikos9 έγραψε:Αφου λεει ο καθενας μας το κοντο και το μακρυ του να συνδραμω. Προσωπικα,θα ηθελα να πει το Πετα Ψηλα ως εναρκτηριο τραγουδι. Να συνεχισει με το Μα Εγω Ειμαι Ελληνας, να συμπεριλαβει το Αθανατο Νερο, το Εγω, το Του Αυγουστου το Φεγγαρι,το Λυσε Κουκλα,το Καλε μου Αγγελε, το Μια Μικρη Μαυροφορουσα...να συνεχισω; Αν καταλαβαινω καλα,τα κοινωνικα δεν σας αρεσουν γιατι ειστε πολυ ερωτευμενοι,ε; Μηπως δεν σας αφορουν οσα περιγραφει το κοινωνικο τραγουδι; Επειδη το εχω ξαναδιαβασει απο μερικους και τεινει κουραστικο, καλο θα ηταν να ξεκαθαριστει το εξης. Καθε δισκος του Νοτη εχει 16(!)τραγουδια και στοχευει να αγγιξει την προτιμηση του καθενος..οσο γινεται αυτο και παντα με γνωμονα την αισθητικη του ιδιου του τραγουδιστη. Αν απο τα 16 δεν σας αρεσουν τα 3-4 που,ΕΥΤΥΧΩΣ,ειναι κοινωνικου προβληματισμου,δεν χαθηκε κι ο κοσμος. Ακουστε τα υπολοιπα.
Βασικά οι περισσότεροι κρίνουν με βάση αντικειμενικά κριτήρια ενώ εσύ εστιάζεις καθαρά στο δικό σου υποκειμενικό κριτήριο. Το Πέτα Ψηλά για παράδειγμα είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι, το οποίο όμως είναι 5λεπτο και ''κουραστικό'' για live εμφάνιση. Δεν αναφερόμαστε με γνώμονα το τι μας αρέσει εμάς. Για παράδειγμα το Λύσε κούκλα που αναφέρεις δεν έκανε καμία αίσθηση στον κόσμο τουλάχιστον όταν βρέθηκα εγώ στο μαγαζί. Όσο και να μας αρέσει ένα κομμάτι εμάς, ο στόχος είναι να προσεγγίζουμε τα κομμάτια με γνώμονα το ευρύτερο κοινό και όχι τόσο κοντόφθαλμα. Αντιθέτως, το Μα εγώ είμαι Έλληνας έκανε το μεγαλύτερο γκελ από κάθε άλλο και θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του Νότη για χρόνια. Κοινή συνισταμένη είναι ότι τα περισσότερα κομμάτια που θα μπορούσε να βάλει στις εμφανίσεις του από τον Μαζί, τα έβαλε πέρυσι. Και καλώς ή κακώς μόνο στο Μα εγώ είμαι Έλληνας και στο Τέρμα το Ράδιο υπήρχε αντίδραση από τον κόσμο. Οπότε μένει χώρος για άλλα κομμάτια, τουλάχιστον για έναρξη, πρώτο και δεύτερο μέρος.
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

νικο να τα πει τα κοινωνικα δε λεω οχι αλλα με μετρο σε καθε προγραμμα... ο κοσμος που δεν ειναι νοτικος παει να διασκεδασει και να ξεφυγει απ οσα ακουει και ζει στη καθημερινοτητα του. ας επιλεξει ενα τεταρτο σε καθε προγραμμα να λεει κοινωνικα αλλα ως εκει. στην ιερα θεα μια ωρα τραγουδουσε κοινωνικα και ο κοσμος ηταν σα να ειμασταν στο μεγαρο μουσικης. που να ανεβει μετα οτι κοματαρα και να πει ο νοτης στη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Από το περσινό πρόγραμμα μόνο το να εγώ είμαι Έλληνας θα έχει σίγουρα θέση φέτος . Ελπίζω κανένα άλλο κοινωνικό.Απ τα υπόλοιπα το εγώ και το τέρμα το ραδιο καμιά φορά και όχι ολόκληρα (στυλ Παρτα) και το Καλέ μου αγγελε που πέρυσι έλεγε αλλά όχι πάντα φέτος μπορεί να το ντύσει με μια χορογραφία. Δε βγαίνει όμως έτσι το πρόγραμμα δε υπάρχει δυνατό τραγούδι Ν για ξεκίνημα, για δεύτερο πρόγραμμα κλπ..Για αυτό ένα νέο τραγούδι μέχρι την πρεμιέρα θα ναι καλή κίνηση..Ακόμα και αν επειχηρησει ένα ακόμα σινγκλ από το μαζί πρέπει να δωθει σύντομα γιατί για να παίξει(αν παίξει) θέλει 2 3 βδομάδες..πότε να το συνηθίσει ο κόσμος?
Δε νομίζω ότι ο Νότης αγχώνεται για το κομμάτι της έναρξης του και γενικά για το πως θα διαμορφώσει το πρόγραμμά του. Έχει απεριόριστες επιλογές απ' όλη τη δισκογραφία του. Για το Νότη μιλάμε έτσι; Θεωρείς ότι ο Νότης έχει ανάγκη από single ή νέο κομμάτι όποτε ξεκινάει εμφανίσεις; Αυτά είναι για άλλους μην τα κάνουμε όλα ίσα κι όμοια πια. Επίσης δεν είναι και η πρώτη φορά που ο Νότης ξεκινάει σεζόν χωρίς δίσκο. Για μένα θα ήταν πιο ωραίο να δούμε μια ενδιαφέρουσα επανεκτέλεση από αυτές που συνηθίζει να κάνει ή να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με ξεχασμένα κομμάτια, παρά να ζητάμε νέο τραγούδι σε μια περίοδο που απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται καν να μπει σε στούντιο ο Νότης.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εχετε την εντύπωση ότι τους εκπροσώπους της showbiz που θα προσπαθήσει να φέρει ο Λεμπιδάκης στο μαγαζί θα τους προβληματίσει ο Νότης με κάποιο κοινωνικό κομμάτι; Οι πολύ φανατικοί Νοτικοί μπορεί και να γουστάρουν. Η πλειονότητα όμως του κόσμου θέλει να ακούσει κομμάτια ερωτικά, χορευτικά και κυρίως τραγούδια που ο Νότης έχει χρόνια να τα πει. Και καινούργια τραγούδια να μην βγάλει για καμιά 10ετία, έχει απόθεμα για να βγάζει 10 προγράμματα. Το θέμα είναι τι επιλογή θα κάνει από το υπάρχον υλικό και δεν αναφέρομαι στον δίσκο "Μαζί".
Απάντηση