Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neereaux έγραψε:Φαίνεται συμπαθητική αλλά έχει καεί για μένα.
Αν τα τραγούδια που θα ακολουθήσουν με τον Θεοφάνους είναι αυτού του επιπέδου σίγουρα θα καεί.
Να έχεις πει Φοίβο και Θεοφάνους και να μην έχεις καταφέρει να πας ένα επίπεδο παραπάνω στην καριέρα σου κάτι λέει.
Τέλος πάντων προσωπικά η απογοήτευση μου είναι μεγαλύτερη για τον Θεοφάνους παρα για την Καλλή.
Ξεκινάει σαν μπαλάντα και φαίνεται ότι θα είναι κάτι καλό και μετά γίνεται απόλυτο trash. Αν το έκανε ως μπαλάντα θα ήταν πολύ καλύτερο. Αυτό δεν ακούγεται
Μόλις το ακουσα
Αρνούμαι να πιστέψω πως είναι του θεοφανους!
Η κοπέλα έχει πολλή καλή φωνή και ακούγεται παράφωνη με τόση επεξεργασία, ειδικά εκεί που λέει θα "χαθωωωω"
Next please
Εκεί που λέει ''Θα χαθώωωω'' είναι πραγματικά για γέλια...
Σαν b side τραγούδι που θα έγραφε ο Καρβέλας στη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου το 2003.
Προσωπικά ποτέ δεν μου είπε τίποτα η Καλλή. Εκεί με το ''Για πόσο ακόμη'' κάτι μου έκανε αλλά μετά απο τότε τραγουδάει το ίδιο τραγούδι ξανά και ξανά με την ίδια ερμηνεία ξανά και ξανά.
Βέβαια θα μου πεις και ο Αργυρός μέχρι το 2012 τραγουδάκια τραγουδούσε και μόλις του έγραψε ο Θεοφάνους τον είδαμε αλλιώς. Βέβαια δεν σημαίνει ότι κάθε φορά θα γίνεται το ίδιο. Όπως και να το κάνουμε αλλιώς είναι να έχεις μπροστά σου τον Κωνσταντίνο και άλλο την Στέλλα. Ένα χαμόγελο να σου ρίξει ο Κωνσταντίνος φορώντας τα κομποσκίνια του απο την τελευταία επίσκεψη στο Άγιο Όρος θα σου έρθει έμπνευση...θεϊκή!
All of our endings can be found in our beginnings...
billakos24 έγραψε: Ένα χαμόγελο να σου ρίξει ο Κωνσταντίνος φορώντας τα κομποσκίνια του απο την τελευταία επίσκεψη στο Άγιο Όρος θα σου έρθει έμπνευση...θεϊκή!
Giotis έγραψε:Τι γίνεται ρε παιδιά; Στο 2002 βρισκόμαστε;
εκει θελει να μας παει ο θεοφανους..μηπως το βγαλαν αυτο γιατι τα αλλα που γραψανε ειναι πιο αργα? ελπιζω σ'αυτο το σεναριο κ να της εχει δωσει καλα τα υπολοιπα..
http://www.getgreekmusic.gr/stella-kalli-ggm-vox/
10 τραγούδια θα έχει ο δίσκος.Θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο(δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο που είναι και οι γιορτές,εφόσον είναι έτοιμος).Θα ακούσουμε άλλο ένα τραγούδι που πολύ πιθανό να είναι ζειμπέκικο.Θα περιλαμβάνει τραγούδια σε διαφορετικό στύλ(χασάπικο,ζειμπέκικο,ρούμπα,τσιφτετέλι,dance και λογικά και κάποιες μπαλάντες υποθέτω).
Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχαμε και νέο δείγμα από τη νέα σου δισκογραφική δουλειά.
«Μου λείπεις» ένα πολύ ανεβαστικό τραγούδι, ένα dance κομμάτι από το Γιώργο Θεοφάνους. Ένας διαφορετικός Γιώργος Θεοφάνους θα έλεγα.
Πώς και πήρατε την απόφαση να βγάλετε ένα τέτοιο διαφορετικό τραγούδι;
Ήταν δική του ιδέα. Ο Γιώργος σ’αυτό το δίσκο που θα κυκλοφορήσει περίπου τον Ιανουάριο έχει δέκα τραγούδια από τα οποία είναι το ένα πολύ διαφορετικό από το άλλο. Έχουμε μία τεράστια γκάμα από dance, από τσιφτετέλια. Είναι προσαρμοσμένα στα δικά του ακούσματα. Κι ο Γιώργος Θεοφάνους, ό,τι και να γράψει, έχει τέτοιο class, που είναι πάρα πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτά τα τραγούδια.
Chronisgreek έγραψε:Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχαμε και νέο δείγμα από τη νέα σου δισκογραφική δουλειά.
«Μου λείπεις» ένα πολύ ανεβαστικό τραγούδι, ένα dance κομμάτι από το Γιώργο Θεοφάνους. Ένας διαφορετικός Γιώργος Θεοφάνους θα έλεγα.
Πώς και πήρατε την απόφαση να βγάλετε ένα τέτοιο διαφορετικό τραγούδι;
Ήταν δική του ιδέα. Ο Γιώργος σ’αυτό το δίσκο που θα κυκλοφορήσει περίπου τον Ιανουάριο έχει δέκα τραγούδια από τα οποία είναι το ένα πολύ διαφορετικό από το άλλο. Έχουμε μία τεράστια γκάμα από dance, από τσιφτετέλια. Είναι προσαρμοσμένα στα δικά του ακούσματα. Κι ο Γιώργος Θεοφάνους, ό,τι και να γράψει, έχει τέτοιο class, που είναι πάρα πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτά τα τραγούδια.