Scorpion86 έγραψε:Ας το πάρει το ποτάμι...Δήμος Αναστασιάδης και Πωλίνα Χριστοδούλου, θα είναι εκτός απροόπτου oι νέες προσθήκες στην Fantasia.
Υ.Γ.: Ιδιαίτερα άξιο αναφοράς ότι ο Νότης με τον Μπερτάκη έχουν συμφωνήσει για συνεργασία και στο Teatro, με τον Νότη να δίνει τον πρώτο λόγο επιλογής στον Μπερτάκη σχετικά με τις μελλοντικές συνεργασίες στα μαγαζιά του, πάντα με την σύμφωνη όμως γνώμη και του Νότη. Δηλαδή, ο Μπερτάκης θα του λεει "θες συνεργασία με Πάολα" και ο Νότης είτε θα δίνει την συγκατάθεση του είτε θα προχωράνε μαζί σε άλλη συνεργασία. Με λίγα λόγια η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και του χρόνου με τον Μπερτάκη να εξελίσσεται σε "νέο Μαροσούλη".
Πολύ καλά νέα μακάρι να ισχύουν ειδικά για το Δήμο(η πωλίνα οκ αδιάφορο αλλά αρκεί ο Δήμος)..Τώρα το δεύτερο νέο έχει δύο όψεις αυτούς που θα χαρούν όπως και εγώ γιατί ο Νότης θα ξαναπροβληθεί για τις εμφανίσεις του,τα νέα του τραγούδια τις συνεργασίες του και όχι σαν πολιτικός αναλυτής..Θα υπάρξουν βέβαια και κάπιοι που θα αρχίσουν τα κλασσικά όπως γιατί έτσι ρε Νότη φωτό με τον τάδε, γιατί συνεργασία με τη τάδε(πχ Πάολα) κλπ..
YΓ:Για τις αλλαγές στο πρόγραμμα στο μυαλό μου είστε μερικοί κοινωνικά ηταν τρελος,μπαλάντα κυρ μένιου, γενέθλεια, μα εγω είμαι ελλήνας και..στοπ τα κοινωνικά..Στα ζεμπέκικα όχι άλλο τα 2010 και μετά κυκλοφορηθέντα αλλά τα παλία(να ξαναρθείς,δε πόνεσα,εσυ με καις που τα κάνει και ποτ πουρι,σκιες,πέρνα και συ),,ύμνοι σαν το σώμα μου, θέλω να σε ξαναδώ,και δε μπορώ,δάνειο ζωής πάντα και όχι στην τελευταία εμφάνιση μόνο..Χορευτικά με πιο γρήγορες εναλλαγές..Αυτά συν κανά καινούργιο