Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
nikos9

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Την 2η οψη του νομισματος δεν την πολυκαταλαβαινω αλλα θα φταιει η μειωμενη μου αντιληπτικη ικανοτητα. Αν φετος τα πραγματα εξελιχθουν ομαλα, βλεπω εναν πεισμωμενο Νοτη που,δικαιως,διαβλεπει την ανυπαρξια των υπολοιπων,την δυνατοτητα να διαπρεψει για πολλα χρονια και να κανει να σωπασουν οι πασης λογης επικριτες του. Το λεγαμε οτι ειναι στο χερι του να γραψει ιστορια και να αφησει το αποτυπωμα του. Αποδεικνυει ακομα οτι εχουμε να κανουμε με εναν ανθωπο ευφυη που αφουγκραζεται τα μηνυματα των καιρων.
Υ.Γ. Οσο κι αν διαφωνω σε πολλα με Scorpion86,δεν μπορω παρα να παραδεχθω οτι μοιραζεται μαζι μας ο,τι νεωτερο μαθαινει. Τον ευχαριστω γι'αυτο.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

nikos9 έγραψε:Την 2η οψη του νομισματος δεν την πολυκαταλαβαινω αλλα θα φταιει η μειωμενη μου αντιληπτικη ικανοτητα. Αν φετος τα πραγματα εξελιχθουν ομαλα, βλεπω εναν πεισμωμενο Νοτη που,δικαιως,διαβλεπει την ανυπαρξια των υπολοιπων,την δυνατοτητα να διαπρεψει για πολλα χρονια και να κανει να σωπασουν οι πασης λογης επικριτες του. Το λεγαμε οτι ειναι στο χερι του να γραψει ιστορια και να αφησει το αποτυπωμα του. Αποδεικνυει ακομα οτι εχουμε να κανουμε με εναν ανθωπο ευφυη που αφουγκραζεται τα μηνυματα των καιρων.
Υ.Γ. Οσο κι αν διαφωνω σε πολλα με Scorpion86,δεν μπορω παρα να παραδεχθω οτι μοιραζεται μαζι μας ο,τι νεωτερο μαθαινει. Τον ευχαριστω γι'αυτο.
Φυσικά και εγώ αυτό βλέπω ότι ο Νότης πέρνει τα μηνύματα των καιρών και ετοιμάζετε να κλεισει στόματα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και οι ενστάσεις από μερικούς..Τέλος πάντων..για το Δήμο ρίχνοντας μια ματία στο fb είδα ότι έχει ανεβάσει ότι ετοιμάζει για εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου..Τώρα είναι για περιορισμένες ή θα έχουν διάρκεια δε διευκρινίζει.
bebest

Scorpion86 έγραψε:Επ' ευκαιρία της συζήτησης για τον δίσκο "Μαζί", οι προβολές των τραγουδιών μέσω του καναλιού της Cobalt:

(764.000): Μα Εγω Είμαι Ελληνας
(317.000): Καλέ μου Αγγελε
(306.000): Εγώ
(290.000): Τ' Αθάνατο Νερό
(275.000): Κράτησε με
(258.000): Πέτα Ψηλά
(255.000): Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου
(240.000): Πως Γίνεται αυτό
(238.000): Τέρμα το Ράδιο
(204.000): Εγώ Ποτέ δεν κρύφτηκα
(184.000): Ότι και να κάνεις
(175.000): Μια μικρή Μαυροφορούσα
(175.000): Φτου Ξελευθερία
(150.000): Ο γιος της Κύρα Λένης
(141.000): Σαν Αεράκι
(117.000): Του Αυγούστου το Φεγγάρι
Aυτά που λέμε 3 σινγκλ και είναι κάτω από τα 2 κορυφαία κομμάτια του δίσκου..Βέβαια τα δυο(εγω-τέρμα το ράδιο) έχουν και άλλα βίντεο με αρκετές προβολές αλλά και πάλι όχι πολύ μεγάλα νούμερα ενω κάτι λέει ότι στα βίτντεο της εταιρείας είναι πίσω ακόμα..Το πως γίνεται ούτε καν..Τα χορευτικά τελευταλια και τα υπόλοιπα κοινωνικά πολύ χαμηλά..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

bebest έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Επ' ευκαιρία της συζήτησης για τον δίσκο "Μαζί", οι προβολές των τραγουδιών μέσω του καναλιού της Cobalt:

(764.000): Μα Εγω Είμαι Ελληνας
(317.000): Καλέ μου Αγγελε
(306.000): Εγώ
(290.000): Τ' Αθάνατο Νερό
(275.000): Κράτησε με
(258.000): Πέτα Ψηλά
(255.000): Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου
(240.000): Πως Γίνεται αυτό
(238.000): Τέρμα το Ράδιο
(204.000): Εγώ Ποτέ δεν κρύφτηκα
(184.000): Ότι και να κάνεις
(175.000): Μια μικρή Μαυροφορούσα
(175.000): Φτου Ξελευθερία
(150.000): Ο γιος της Κύρα Λένης
(141.000): Σαν Αεράκι
(117.000): Του Αυγούστου το Φεγγάρι
Aυτά που λέμε 3 σινγκλ και είναι κάτω από τα 2 κορυφαία κομμάτια του δίσκου..Βέβαια τα δυο(εγω-τέρμα το ράδιο) έχουν και άλλα βίντεο με αρκετές προβολές αλλά και πάλι όχι πολύ μεγάλα νούμερα ενω κάτι λέει ότι στα βίτντεο της εταιρείας είναι πίσω ακόμα..Το πως γίνεται ούτε καν..Τα χορευτικά τελευταλια και τα υπόλοιπα κοινωνικά πολύ χαμηλά..
Το βίντεο-κλιπ πάντως του Εγώ έχει πάει καλύτερα από το τραγούδι μέσω του καναλιου. Γύρω στις 411.000 προβολές.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Σε μία από τις δεκάδες ανεπίσημες σελίδες του Νότη στο Facebook,έγραψαν πριν δέκα λεπτά για συνεργασία Αναστασιάδη-Νότη.Σίγουρα από εδώ θα το διάβασαν.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Θα μου άρεσε πάντως να δούμε ένα ντουέτο Νότη-Δήμου στο Ενα τσιγγανάκι είπε.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε:Σε μία από τις δεκάδες ανεπίσημες σελίδες του Νότη στο Facebook,έγραψαν πριν δέκα λεπτά για συνεργασία Αναστασιάδη-Νότη.Σίγουρα από εδώ θα το διάβασαν.
Προσωπικά, πολλές ειδήσεις έχω δει πρώτα στην συγκεκριμένη σελίδα και μετά αλλού. Βέβαια, όπως και όλες οι σελίδες έχουν πέσει κάποιες φορές εκτός, εδώ έχει πέσει η επίσημη που υποτίθεται ανεβάζει μόνο ανακοινώσεις και μόνο αφού πρώτα πάρει άδεια από τον καλλιτέχνη. Οπότε δεν νομίζω ότι ισχύει. Όπως είχα εγώ την πληροφορία για Αναστασιάδη εδώ και κάποιες ημέρες την έχουν κι άλλοι. Απλά σήμερα οριστικοποίηθηκε. Όπως επίσης, αύριο-μεθαύριο θα βγάλει ανακοίνωση και το συγκρότημα 48 ώρες ότι θα είναι στην Fantasia. Tυπικό είναι, αφού τα παιδιά κάνουν πρόβες εδώ και μία εβδομάδα.
bebest

Bγήκε η είδηση και στο fb αντε μακάρι να επισημοποιηθεί..Επίσης ντούετα μπορούν και τα άλλα εσύ η θάλασσα,σαν αεράκι,φτερά γυρέω εκτός από το τσιγκανάκι..Θα έχει ενδιαφέρον η συνυπαρξη τους..
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε:
ilias16 έγραψε:Σε μία από τις δεκάδες ανεπίσημες σελίδες του Νότη στο Facebook,έγραψαν πριν δέκα λεπτά για συνεργασία Αναστασιάδη-Νότη.Σίγουρα από εδώ θα το διάβασαν.
Προσωπικά, πολλές ειδήσεις έχω δει πρώτα στην συγκεκριμένη σελίδα και μετά αλλού. Βέβαια, όπως και όλες οι σελίδες έχουν πέσει κάποιες φορές εκτός, εδώ έχει πέσει η επίσημη που υποτίθεται ανεβάζει μόνο ανακοινώσεις και μόνο αφού πρώτα πάρει άδεια από τον καλλιτέχνη. Οπότε δεν νομίζω ότι ισχύει. Όπως είχα εγώ την πληροφορία για Αναστασιάδη εδώ και κάποιες ημέρες την έχουν κι άλλοι. Απλά σήμερα οριστικοποίηθηκε. Όπως επίσης, αύριο-μεθαύριο θα βγάλει ανακοίνωση και το συγκρότημα 48 ώρες ότι θα είναι στην Fantasia. Tυπικό είναι, αφού τα παιδιά κάνουν πρόβες εδώ και μία εβδομάδα.
Το θέμα είναι Scorpion ότι εσένα βγαίνουν ή κι αν δεν βγουν έχουν πάντα υπόσταση σαν ειδήσεις.Νομίζω ότι αρκετές ειδήσεις τους τις αντιγράφουν από δω. Τέλος πάντων,θετική εξέλιξη αν υπάρξει συνεργασία.Καλύπτει και το διαφορετικό που ζητούσαμε,δηλαδή την συνεργασία με άντρα καλλιτέχνη.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Το θέμα είναι Scorpion ότι εσένα βγαίνουν ή κι αν δεν βγουν έχουν πάντα υπόσταση σαν ειδήσεις.Νομίζω ότι αρκετές ειδήσεις τους τις αντιγράφουν από δω. Τέλος πάντων,θετική εξέλιξη αν υπάρξει συνεργασία.Καλύπτει και το διαφορετικό που ζητούσαμε,δηλαδή την συνεργασία με άντρα καλλιτέχνη.
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποιους από τους διαχειριστές της σελίδας και άλλων σελίδων ως διαχειριστής σελιδας Νότη και έχουν τις άκρες τους, εχουν βγάλει πολλά θεματάκια και έχουν μεράκι. Και πολλά που ξέρουν την Δευτέρα π.χ. περιμένουν να τα διασταυρώσουν κι ας χρειαστεί να το ποστάρουν 3-4 μέρες μετά. Υπάρχιυν και άλλοι που δεν έχουν καμία επαφή και διαφημίζουν ρούχα, παπούτσια και ταβέρνες. Απο κει και πέρα, το σημαντικότερο είναι ότι πλέον μιλάμε για ένα νεανικό σχήμα. Με Ζώη δεν θα ήταν. Και δεν αποκλειεται να δούμε και κανα ντουετάκι με Δήμο.
bebest

Aν ισχύει πάντως θα ικανοποιηθεί μεγάλος μέρος φανς του Νότη..Ίσως μετά τον Οικονομό η δεύτερη πιο επιθυμητή συνεργασία..Εμένα μου άρεσε από τα πρώτα του τραγούδια έλεγα ότι θα τον ήθελα με τον Νότη μόλις είδα ότι συνεργάστηκαν κίολας απορρούσα γιατί δε κάνουν και σχήμα..
ΥΓ:Μήπως ετοιμάζει και κανά τραγούδι από το Δήμο και έρθει να δέσει το γλυκό..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Oι αντιδράσεις είναι αρκετά θετικές. Δηλαδή, φανταστείτε ανάλογη ανάρτηση που να λέει ότι μαζι με τον Νοτη θα ειναι η Αποστολία Ζώη. Το τι κράξιμο θα είχε πέσει. Ο Δήμος έχει μουσική οντότητα, εκπροσωπεί ένα διαφορετικό μουσικό χώρο από τον λαικό και γι' αυτό είναι ένα πάντρεμα ενδιαφερον. Πιστεύω είναι περισσότερο μία επιλογή που μοιάζει με τον Χατζηγιάννη, παρά σε Θεοδωρίδου ή Πέγκυ που ήταν οι άλλοι υποψήφιοι, αν και με την Νατάσα ελάχιστα υπήρξε βάση για συνεργασία.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Θα ήταν ωραίο να ακούσουμε επί σκηνής ντουέτα με τον Δήμο και το ''Χειμώνας είναι'', ''Με σένα πλάι μου'' λέω εγώ τώρα και θα ήθελα να ακούσω και τον Νότη να ερμηνεύει και τα ''Εσύ'', ''Αν μ' αγαπάς'', ''Χτίσε μια γέφυρα'', ''Μείνε δίπλα μου'' του Δήμου.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
bebest

81argus έγραψε:Θα ήταν ωραίο να ακούσουμε επί σκηνής ντουέτα με τον Δήμο και το ''Χειμώνας είναι'', ''Με σένα πλάι μου'' λέω εγώ τώρα και θα ήθελα να ακούσω και τον Νότη να ερμηνεύει και τα ''Εσύ'', ''Αν μ' αγαπάς'', ''Χτίσε μια γέφυρα'', ''Μείνε δίπλα μου'' του Δήμου.
Θα συμπλήρωνα και το ψέματα και το μια προσευχή..Γενικά έχει μπαλάντες που θα τις ήθελα να είχε πει ο Ν'ότης..Βέβαια δε ξέρω κάτα πόσο θα δεχτεί για ντουέτα, ντάξει άλλο πέρυσι με την Πέγκυ που θεωρείται και πιο μεγάλο όνομα..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Λοιπόν η μία σελίδα που ανέβασε την συνεργασία με Δήμο Αναστασιάδη διέγραψε την ανάρτηση. Υπάρχουν βέβαια και καμιά 10αρια αλλες που έχουν ανεβάσει την συνεργασία. Μίλησα με τον ένα διαχειριστή της και μου είπε ναι μεν ότι έχει την ενημέρωση ότι ο Δήμος Αναστασιάδης θα είναι στο Fantasia όμως έσβησε την ανάρτηση γιατί του το ζήτησε η εταιρεία του Δήμου μέσω μηνύματος λέγοντας του ότι δεν ισχύει. Μπορεί και να έγινε επειδή έχει μία περιοδεία ο Δήμος αυτήν την περίοδο και κάτι εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου οπότε δεν θέλουν να τον εκθέσουν ότι συζητά με άλλα μαγαζιά.
bebest

Δεν λέει να τελείωσει το σίριαλ..Ελπίζω απλώς να είναι για τυπικούς λόγους το ότι δε αφήνουν την ανακοίνωση..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πάντως ο Δήμος Αναστασιάδης ήταν στις πρόβες στο Fantasia. Τώρα γιατί τόση μυστικότητα δεν μπορώ να την καταλάβω. Ένας συνεργάτης του Νότη το ξέρασε προ ημερών μιλώντας για συνεργασία "κοντού-ψηλού". Τι φοβούνται μήπως και δεν γεμίσει ο Σταυρός του Νότου;
Η μία μετά την άλλη οι σελίδες έσβησαν την ανάρτηση.
bebest

Scorpion86 έγραψε:Πάντως ο Δήμος Αναστασιάδης ήταν στις πρόβες στο Fantasia. Τώρα γιατί τόση μυστικότητα δεν μπορώ να την καταλάβω. Ένας συνεργάτης του Νότη το ξέρασε προ ημερών μιλώντας για συνεργασία "κοντού-ψηλού". Τι φοβούνται μήπως και δεν γεμίσει ο Σταυρός του Νότου;
Η μία μετά την άλλη οι σελίδες έσβησαν την ανάρτηση.
Βασικά το έχει ο Νότης με τα επαγγελματικά του να μας κάνει συνέχεια να λύνουμε γρίφους...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εύχομαι να αλλάξει αυτό τώρα που φαίνεται ότι η συνεργασία με Μπερτάκη δεν θα αρκεστεί στο Fantasia. Να ξέρει τουλάχιστον ότι έχει κλεισμένο ένα μαγαζί και να ψάχνει απλά καλές συνεργασίες. Αν ισχύει ότι έχει συμφωνήσει από τώρα με Μπερτάκη για το Teatro βλεπω το Νότης-Πάολα ως πολύ πιθανό για του χρόνου. Βέβαια βήμα-βήμα, ας πάει καλά στην fantasia και βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Εύχομαι να αλλάξει αυτό τώρα που φαίνεται ότι η συνεργασία με Μπερτάκη δεν θα αρκεστεί στο Fantasia. Να ξέρει τουλάχιστον ότι έχει κλεισμένο ένα μαγαζί και να ψάχνει απλά καλές συνεργασίες. Αν ισχύει ότι έχει συμφωνήσει από τώρα με Μπερτάκη για το Teatro βλεπω το Νότης-Πάολα ως πολύ πιθανό για του χρόνου. Βέβαια βήμα-βήμα, ας πάει καλά στην fantasia και βλέπουμε...
Γιατί σε πειράζει τόσο αυτό; Ίσα ίσα εξασφαλίζει παρουσία σε μαγαζιά που είναι τα πιο επιτυχημένα. Καλώς ή κακώς δεν έχει και πολλές επιλογές. Μαρασούλης τέλος, Ματσίκας τέλος, Φωταέριο τέλος, δεν έμειναν και πολλές επιλογές. Όσον αφορά το σχήμα, καλός ο Δήμος αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο για τρίτη επιλογή. Σε σχέση με Ζώη και Παπαδοπούλου προφανώς καλύτερο, αλλά και πάλι όχι κάτι σπουδαίο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Απάντηση