Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Εύχομαι να αλλάξει αυτό τώρα που φαίνεται ότι η συνεργασία με Μπερτάκη δεν θα αρκεστεί στο Fantasia. Να ξέρει τουλάχιστον ότι έχει κλεισμένο ένα μαγαζί και να ψάχνει απλά καλές συνεργασίες. Αν ισχύει ότι έχει συμφωνήσει από τώρα με Μπερτάκη για το Teatro βλεπω το Νότης-Πάολα ως πολύ πιθανό για του χρόνου. Βέβαια βήμα-βήμα, ας πάει καλά στην fantasia και βλέπουμε...
Γιατί σε πειράζει τόσο αυτό; Ίσα ίσα εξασφαλίζει παρουσία σε μαγαζιά που είναι τα πιο επιτυχημένα. Καλώς ή κακώς δεν έχει και πολλές επιλογές. Μαρασούλης τέλος, Ματσίκας τέλος, Φωταέριο τέλος, δεν έμειναν και πολλές επιλογές. Όσον αφορά το σχήμα, καλός ο Δήμος αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο για τρίτη επιλογή. Σε σχέση με Ζώη και Παπαδοπούλου προφανώς καλύτερο, αλλά και πάλι όχι κάτι σπουδαίο.
Που έγραψα ότι με πειράζει. Εγραψα "εύχομαι"....Τρίτη επιλογή ο Δήμος στο Fantasia; Δηλαδή δεύτερη θα είναι η Πωλίνα ή οι 48 ώρες; Εκτός κι αν εννοείς τρίτη επιλογή πίσω από Νότη, Δήμο. Τότε πάσο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε:Τι φοβούνται μήπως και δεν γεμίσει ο Σταυρός του Νότου;
Θα πουνε μερικοι μ@λακες "Σιγα μην παμε σε αυτον που θα ειναι με τον φασιστα".
Scorpion86 έγραψε:Κι άλλα κοινωνικά να βγάλει; Πόσα ακόμα;
Ε εσυ μαλλον εισαι ερωτευμενος γιαυτο δεν θες κοινωνικα! :cool:
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Για την Πωλινα λεει βρε! Παντως με Δημο μια χαρα αν γινει τελικα. Εχει πολυ ωραια τραγουδια και φωνη και θα περναει ευχαριστα η ωρα μεχρι να βγει ο νοτης! Μακαρι να βγαινουν και μαζι με την κιθαρα του ο δημος και να λενε το ενα ακουστικο πισω απ τ αλλο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ακουω τωρα μια συνεντευξη του Σαμπανη και τον ρωταει καποιος αν θα συνεργαστει καποτε με τον Σφακιανακη. Ο Σαμπανης ειπε οτι ηταν να ανοιγει το προγραμμα του Σφακιανακη σε μαγαζι (μαλλον το 2010 στο Ιερα θεα) αλλα τελικα ενας μανατζερ που τον ακουσε ακυρωσε την δουλεια με τον Σφακιανακη και τον εστειλε σε μαγαζι στην θεσσαλονικη ως πρωτο ονομα.
nikos9

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Απολυτη μυστικοπαθεια στις φετινες συνεργασιες του Νοτη. Θαρρεις και ολα κρεμονται σε μια κλωστη. Λες και προκειται για τον πιο περιλαλητο τραγουδιστη (ο Δ. Αναστασιαδης) που κλεινουν οι δρομοι για την αφεντια του. Ισως εξηγειται απο τις ευθραυστες συμφωνιες των εταιρειων οπως ευστοχα επισημανε καποιος φιλος απο εδω. Οπως και να εχει μας παιδεψε αρκετα φετος ο Νοτης. Σε καθε περιπτωση μεχρι τελους του μηνα θα εχουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ (επιτελους) ανακοινωση του σχηματος,θα γινει η απονομη του ΜΑΖΙ και θα μαθουμε καποιο νεο δια στοματος Νοτη μεσω συνεντευξης. Τελος,ειναι ευχαριστη η πληροφορια οτι επιθυμουν αμφοτεροι τη μακροημερευση της συνεργασιας Μπερτακη-Νοτη μιας και ο επιχειρηματιας ζημιωμενος δε θα βγει.Ας πανε ολα καλα φετος και βλεπουμε..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Εύχομαι να αλλάξει αυτό τώρα που φαίνεται ότι η συνεργασία με Μπερτάκη δεν θα αρκεστεί στο Fantasia. Να ξέρει τουλάχιστον ότι έχει κλεισμένο ένα μαγαζί και να ψάχνει απλά καλές συνεργασίες. Αν ισχύει ότι έχει συμφωνήσει από τώρα με Μπερτάκη για το Teatro βλεπω το Νότης-Πάολα ως πολύ πιθανό για του χρόνου. Βέβαια βήμα-βήμα, ας πάει καλά στην fantasia και βλέπουμε...
Γιατί σε πειράζει τόσο αυτό; Ίσα ίσα εξασφαλίζει παρουσία σε μαγαζιά που είναι τα πιο επιτυχημένα. Καλώς ή κακώς δεν έχει και πολλές επιλογές. Μαρασούλης τέλος, Ματσίκας τέλος, Φωταέριο τέλος, δεν έμειναν και πολλές επιλογές. Όσον αφορά το σχήμα, καλός ο Δήμος αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο για τρίτη επιλογή. Σε σχέση με Ζώη και Παπαδοπούλου προφανώς καλύτερο, αλλά και πάλι όχι κάτι σπουδαίο.
Που έγραψα ότι με πειράζει. Εγραψα "εύχομαι"....Τρίτη επιλογή ο Δήμος στο Fantasia; Δηλαδή δεύτερη θα είναι η Πωλίνα ή οι 48 ώρες; Εκτός κι αν εννοείς τρίτη επιλογή πίσω από Νότη, Δήμο. Τότε πάσο.
Το ''εύχομαι'' πήγαινε στο από πάνω σχόλιο οκ. Προφανώς και εννοώ πίσω από Νότη και Δήμο. Συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν είμαστε όλοι τόσο μυημένοι εγώ την Πωλίνα δεν την ξέρω καν. Όσο για 48ώρες οκ ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ξεπερασμένη πια κι αυτή η ροκ νότα στα νυχτερινά κέντρα. Θυμάμαι είχαν προσπαθήσει στην προηγούμενη συνεργασία να κάνουν μια επανεκτέλεση του ''Χειμώνας είναι'' και ήταν τραγικό το αποτέλεσμα. Το καλό είναι ότι συμπληρώνεται το σχήμα με μια εξαιρετικά συμπαθητική για όλους φυσιογνωμία όπως είναι ο Δήμος, ο οποίος έχει και το ανάλογο καλλιτεχνικό υπόβαθρο να σταθεί δίπλα στο Νότη. Και σίγουρα θα επεκταθεί και η ήδη υπάρχουσα δισκογραφική συνεργασία τους. Εν τέλει, εγώ είμαι οκ με το Νότη, ο οποίος έδειξε αντανακλαστικά και κατανόηση των απαιτήσεων της εποχής. Το μόνο που απομένει είναι να υπάρχει όρεξη και φαντασία και θα δούμε πολλά ωραία πράγματα φέτος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Ακουω τωρα μια συνεντευξη του Σαμπανη και τον ρωταει καποιος αν θα συνεργαστει καποτε με τον Σφακιανακη. Ο Σαμπανης ειπε οτι ηταν να ανοιγει το προγραμμα του Σφακιανακη σε μαγαζι (μαλλον το 2010 στο Ιερα θεα) αλλα τελικα ενας μανατζερ που τον ακουσε ακυρωσε την δουλεια με τον Σφακιανακη και τον εστειλε σε μαγαζι στην θεσσαλονικη ως πρωτο ονομα.
Στο Μπαρμπαρέλα με Ολυμπίου. Τον άκουσα κι εγώ στον sport24 103,3. "Ένα από τα τραγούδια του Νότη που θα ήθελα να έχω γράψει είναι το Θέλω να Ζήσω τώρα αλλιώς, αλλά το έγραψε ο Μουκίδης"
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Η φωτογραφία που ανέβασε η κουμπάρα του Νότη στο fb.
Εικόνα
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Ποια ειναι η κάτω αριστερά;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:Ποια ειναι η κάτω αριστερά;;;
Η Πωλίνα Χριστοδούλου, η αντι-Ειρήνη Παπαδοπούλου ουσιαστικά.
johnytzitzi

Για να το έφτιαξε έτσι η Ρένα μάλλον έκλεισε το σχήμα. Σχηματάρα!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Nαι το έγραψα χθες, ότι μάλλον η διάψευση και το ότι η εταιρεία να ζήτησε να σβηστούν οι αναρτήσεις για Νότης-Δήμος, να έγινε επειδή επίκεινται εμφανίσεις του Δήμου σε Σταυρό του Νότου και μία περιοδεία και δεν ήθελαν να τον εκθέσουν ότι παράλληλα μιλάει και με άλλα μαγαζιά. Απλά κάποια στιγμη θα πρέπει να βγει και η ανακοίνωση από το μαγαζί. Ενα μήνα πριν την πρεμιέρα και δεν έχει βγει το Δελτίο Τύπου. Πότε θα βγει? Μία εβδομάδα πριν? Επρεπε να είχε ανακοινωθεί 10 μέρες πριν όταν έκλεισε ο Νότης στο Fantasia και τώρα να βλέπαμε αφίσες του σχήματος.
johnytzitzi

Δύσκολα τα πράγματα και το σχήμα καθόλου ανταγωνιστικό σε σχέση με τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πλέον, είμαι αισιόδοξος. Θα ήθελα κάτι πιο γνωστό από την Πωλίνα Χριστοδούλου στο τρίτο όνομα, δηλαδή μία Σάγια π.χ. αλλά από το Νότης-Ζώη-Παπαδοπούλου είναι πολύ καλύτερο και πιο νεανικό το Νότης-Αναστασιάδης-Χριστοδούλου-48 ώρες.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Ποιά είναι η Πωλίνα Χριστοδούλου ρε παιδιά πρώτη φορά την ακούω που πάνε και τις βρίσκουν αυτές; Τουλάχιστον την Ειρήνη Παπαδοπούλου την μάθαμε μέσα από τον Μίμο κι από ένα dancing άσχετα αν δεν ξέρουμε κανένα τραγούδι της :lol:
Φέτος θα ήταν ωραία ευκαιρία να ακούσουμε live και το "Δεν θα πετάξουμε ποτέ" που έχει χρόνια να το πει μαζί με το "Θέλω να ζήσω" που περιέχουν την λέξη "Φαντασία" και να τα έχει σταθερά στο πρόγραμμα και με κάποιο ωραίο χορευτικό όπως έκανε στην Ιερά Οδό το "Jastar Anenge Dur" με το "Αηδόνι".
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Tώρα την έσβησε και η κουμπάρα του την ανάρτηση. Γελάει ο κόσμος... :tomato:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τρί Νοέμ 10, 2015 1:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikos9

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos9 »

Ο johnytzitzi θα μας τρελανει τελειως. Δυο σχολια που αλληλοαναιρουνται. Πλακα μας κανεις. Διαλεξε εν τελει.
Παντως,ναι..καταντα γελοιο απο καποιο σημειο και μετα. Κρυφτουλι του τυπου ο κοσμος το'χει τουμπανο κι εμεις κρυφο...Ξενερωνεις μ'αυτα. Κουραστικα παιχνιδακια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

To σχήμα αυτό θα ήταν ιδανικό αν γινόταν τότε που βγήκε το Τσιγγανάκι. Τώρα, το γεγονός ότι εμάς μας αρέσει ο Δήμος και πράγματι είναι ένας καλός καλλιτέχνης, νομίζω οφείλεται και ως ένα βαθμό, πρώτον, στο ότι υπάρχει η δυνατότητα να δούμε κάτι διαφορετικό και δεύτερον, στο ότι έχει δώσει καλά τραγούδια στο Νότη μέχρι τώρα. Δε νομίζω ότι είναι και το τεράστιο θέλγητρο για έναν ουδέτερο ακροατή ο Δήμος. Γι΄αυτό και θα ήθελα κάτι πιο δυνατό από πίσω ή κάτι αντάξιο του Δήμου(μην τον κάνουμε και ονοματάρα τώρα τον Δήμο λες κι έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πίστες). Επίσης, αυτή τη στιγμή χειρότερο σχήμα από Ζώη-Παπαδοπούλου δεν πρόκειται να βλέπαμε. Ούτε και η λύση είναι Παπαδοπούλου ή Πωλίνα ή Shaya. Σιγά τις διαφορές. Εν ολίγοις όλο το βάρος πέφτει στο Νότη. Στα θετικά ότι το σχήμα έχει ποικιλία, συνδυάζει εμπειρία και νεανικό στοιχείο και γενικά μπορεί να δομηθεί ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με λίγη έμπνευση.
Υγ. Το Θέλω να ζήσω, από τις αδικημένες κομματάρες του Νότη. Πολύ ωραίο κομμάτι. Γενικά όσο παιρνούν τα χρόνια εκείνος ο δίσκος, Πολύχρωμα κι Έντονα, μπαίνει όλο και περισσότερο στην καρδιά μου, φοβερά κομμάτια. Πάρε με, Εικόνες, Κάψε, Φινάλε, Καίγομαι, Δεν μπορώ να καταλάβω, Συγχώρεσε με, Αν, Ο θεός να σε φυλάει κ.α. Α ρε Minos. Φανταστείτε να έβγαζε τέτοιο δίσκο τώρα..Αμφιβάλλω πάντως αν το έχει πει ποτέ live αυτό το κομμάτι.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

To σχήμα αν κλείσει έτσι τελικά θα είναι πολύ καλύτερο..Δε τίθεται σύγκριση Δήμου με την εξαφανισμένη Ζωη..Από κει και πέρα το 3ο όνομα μια από τα ίδια τουλάχιστον η Πωλίνα έχει ακουστεί με 1-2 τραγούδια στα ραδιόφωνα..Αντέ να δούμε πότε θα ανακοινωθούν επίσημα σε ένα μήνα ξεκινάει και ακόμα δε ξέρουμε αν ισχύει και αυτό..
ΥΓ:'Αλλο θέλω να ζήσω πρέπει να λέει..https://www.youtube.com/watch?v=H9f3Uh_lRHQ
Κομματάρα που δε έχω ακούσει ποτέ και στο ytb μόνο αυτό το βίντεο κυκλοφορεί..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Το ''Θέλω να ζήσω'' από Πολύχρωμα κι Έντονα λέει, όχι το ''Θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς''. Για τον argus λέω, όχι για το Σαμπάνη!''Σωστό και λάθος ο κόσμος όνειρα γεμάτος, φτάνει να ξέρεις σε ποια θέση ταξιδεύεις, που `ναι το τέρμα, ο σταθμός και η αφετηρία, θέλει το όνειρο ψυχή και φαντασία''.
Απάντηση