Ελα ντε, εσυ βαζεις το χερι σου στην φωτια?Scorpion86 έγραψε: Λες να ασχοληθεί ξανά με Πέγκυ φέτος;

Ελα ντε, εσυ βαζεις το χερι σου στην φωτια?Scorpion86 έγραψε: Λες να ασχοληθεί ξανά με Πέγκυ φέτος;
Απ' ότι βλέπω ακόμα θολωμένος είσαι. Εδώ μέσα πάντως εσύ μας είπες για τον Δήμο. Στην πραγματικότητα, μας το πέταξες δόλωμα κανά δυο μέρες και μετά μας το αποκάλυψες. Στο έχω πει χίλιες φορές να αξιολογείς καλύτερα τις πηγές σου γιατί συνεχώς πέφτεις έξω. Είσαι ο ίδιος που εδώ μας έλεγες ότι η Πέγκυ τελειώνει 14 Νοέμβρη οπότε υπάρχει προοπτική συνεργασίας, μετά το άρθρο του Γουμενίδη ότι δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, και τώρα μας αποκαλύπτεις ότι έχει πει ήδη δύο όχι, οπότε τι ασχολούμαστε; Το Fantasia δεν έχει κλείσει σχήμα γι' αυτό και δεν ανακοινώνει κάτι, τι να κάνουμε τώρα; Ο Λεμπιδάκης είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων δεν έχει καμία υποχρέωση να είναι στις πρόβες έναν μήνα πριν για να σου γράφει ποιος πηγαινοέρχεται στο μαγαζί. Γκρίνια δεν υπάρχει από κανέναν. Εσύ μάλλον σπάζεσαι, είτε γιατί είσαι πολύ φανατικός, είτε γιατί ως διαχειριστής σελίδας βιάζεσαι να βγάλεις την είδηση σχετικά με το σχήμα. Δε νομίζω ότι απασχολεί κανέναν άλλον τόσο πολύ τι σχήμα θα κάνει ο Νότης ή γιατί ήταν στην Κω όλο το καλοκαίρι, λες και έχει χιλιάδες επιλογές. Εξ αρχής τα κουκιά μετρημένα ήταν και όταν το λέγαμε εδώ μέσα εσύ μας έλεγες ότι προδικάζουμε το τέλος του Νότη. Δηλαδή την μια κατηγορείς το Νότη που καθυστέρησε και κινείται γενικότερα περίεργα, μετά το Fantasia που για κάποιο λόγο θα έπρεπε να έχει ανακοινώσει ένα σχήμα που δεν ξέρουν καν πότε θα ξεκινήσει και μετά τον Λεμπιδάκη που θα έπρεπε να μας πει ποιος ήταν ο νεαρός ψηλός που εμφανίστηκε στις πρόβες, είδες τελικά που δεν υπήρχε λόγος να βγει προς τα έξω κάτι; Τζάμπα χαλιέστε για προσδοκίες που δημιουργείτε μόνοι σας. Χαλαρώστε, όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθουμε από επίσημη πηγή. Επίσης επειδή έχει γίνει μπάχαλο λίγο με το θέμα, αφού ο Νότης δεν είναι στις πρόβες σε ποιον πήγε ο Δήμος; Στην ορχήστρα; Και δεν μπορούσε να τον βρει αλλού και πήγε στο Fantasia να του δώσει τραγούδι; Περίεργα πράγματα.Scorpion86 έγραψε:Εξήγησα πως παρερμηνεύτηκε από κάποιους η πληροφορία που έβγαλε συνεργάτης του Νότη ότι ο Δήμος πήγε στις πρόβες. Δεν πιστεύω μετά από τόσες διαψεύσεις να υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με Αναστασιάδη στο Fantasia. Πηγε για να δώσει τραγούδι το οποίο μου είπαν ότι είναι ντουέτο. Βέβαια πλεον δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα αν δεν το δω...Εδώ επικρατεί μπάχαλο. Και την ίδια ώρα το μαγαζί δεν ανακοινώνει τίποτα, ανεβάζει παιδικές ζωγραφιές, τραγουδάκια και κείμενα του Λεμπιδάκη πριν 3-4-5 μέρες. Επανάληψη της επανάληψης και από ουσία μηδέν. Όταν όμως τα έγραφα προ ημερών με λέγανε γκρινιάρη. Τώρα βλέπω γκρινιάζουν κι άλλοι.bebest έγραψε:ΥΓ2:Tι εννόεις scorpion ότι ακόμα και αν δε συνεργαστούν παιζει να βγάλουν ντούετο??
Υ.Γ.: Ο δε Λεμπιδάκης είναι στην Αμερική...
σοβαρά μιλάς ; έλεος ! αγόρασε τους δίσκους του !KeepNoting έγραψε:Ξερω αδερφε...απλα η ορχηστρα ζητησε μια ημερομηνια και τους ειπαν στις 4.... Αν και ουτε εγω το πιστευω... Τελος παντων...
*Κατι ακυρο..Υπαρχει καπου ολη η δισκογραφια του να την κατεβασω;
Αυτό λέω κι εγώ. Δεν χρειάζεται να κατηγορούμε ούτε το Νότη, ούτε το Fantasia που ανεβάζει μόνο τις φωτογραφίες των παιδιών, ούτε τον Λεμπιδάκη που είναι στην Αμερική. Ούτε να αρχίζουμε το ανάθεμα κάθε φορά που κάτι στραβώνει. Έχουν πολύ καιρό ακόμα μπροστά τους για πρόβες. Είμαστε υπεραναλυτικοί νομίζω με λεπτομέρειες που μάλλον υπάρχουν κάθε χρόνο, απλά επειδή δεν υπάρχει κανένα νέο φέτος, αναλωνόμαστε σε αυτές.bebest έγραψε:Παιδία μη το πάτε πάλι στο προσωπικό δεν αξίζει..Εδω μπαίνουμε να σχολιάσουμε για το Νότη και τις κινήσεις και μόνο για αυτό...Τώρα όποιος έχει μια πληροφορία και θέλει να τη μοιράζεται πρέπει όλοι να ξέρουμε ότι αλλες φορές μπορεί να πέσει μέσα και άλλες φορές όχι..Πάντως με καινούργιο ντράμερ, το μαγαζί να φτιάχνεται και το σχήμα να μην έχει κλείσει πιο πιθανό το βλέπω να παει για 18 παρά για 4 η πρεμίερα..