Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

jdarmody έγραψε:
81argus έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:1000% Ιερά Οδό (11-12, 12-13) το "Αν" δεν το είπε εκτός αν λες για το πάλαι ποτέ.
Μήπως μπερδεύεσαι με το Έρωτας είναι έρωτας;;;
Ιερά Οδός 11-12 την χρονιά που ήταν με Ηλιάδη είπε το "Αν" σε ένα αφιέρωμα Μουκίδη που ήταν κι εκείνος παρών.
Πλάκα κάνεις ε; Και δεν υπάρχει ένα βίντεο από αυτή τη μυθική στιγμή;
Δεν ξέρω αν υπάρχει ηχητικό θα ρωτήσω έναν φίλο μήπως το έχει.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
81argus

Τα έρωτας είναι έρωτας, σήκω και φύγε, σιγανές ψιχάλες δεν τα έχω πετύχει ποτέ τα τελευταία χρόνια το τελευταίο αμφιβάλλω αν το έχει πει κιόλας τα τελευταία χρόνια.
Υ.Γ. Συμφωνώ με το πρόγραμμα στα Αστέρια λίγο το καλοκαίρι, λίγο η θάλασσα, λίγο το χασάπικο του Νότη, λίγο το κοινό που ήταν πολύ θερμό αλλά σε γενικές γραμμές οι επιλογές των τραγουδιών πάνω κάτω οι ίδιες δεν είχε πει κάτι ιδιαίτερο απλά ήταν όλα τα παραπάνω που ήταν μαγεία το πρόγραμμα.
jonesbo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jonesbo »

Καμια συνεντευξη του θα δουμε; Η cobalt συνεχιζει να αναρτα τραγουδια του Νοτη συνοδευομενα με πληροφοριες για τις πωλησεις του εκαστοτε δισκου.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

81argus έγραψε:Τα έρωτας είναι έρωτας, σήκω και φύγε, σιγανές ψιχάλες δεν τα έχω πετύχει ποτέ τα τελευταία χρόνια το τελευταίο αμφιβάλλω αν το έχει πει κιόλας τα τελευταία χρόνια.
Υ.Γ. Συμφωνώ με το πρόγραμμα στα Αστέρια λίγο το καλοκαίρι, λίγο η θάλασσα, λίγο το χασάπικο του Νότη, λίγο το κοινό που ήταν πολύ θερμό αλλά σε γενικές γραμμές οι επιλογές των τραγουδιών πάνω κάτω οι ίδιες δεν είχε πει κάτι ιδιαίτερο απλά ήταν όλα τα παραπάνω που ήταν μαγεία το πρόγραμμα.
Και τα 3 που είπες υπάρχουν βίντεο στο YouTube.
Το Σήκω και φύγε και το Σιγανές ψιχάλες από Έναστρον και το Έρωτας είναι Έρωτας υπάρχει ανεβασμένο και από Αστέρια αλλά και από αλλού.
Εγώ από Ιερά οδό το πετυχαίνω συνέχεια ειδικά αυτό.
Επιμένω για το "Αν" ήμουν στο μαγαζί όλα τα βράδια και δεν το είπε.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
81argus

johnytzitzi έγραψε:
81argus έγραψε:Τα έρωτας είναι έρωτας, σήκω και φύγε, σιγανές ψιχάλες δεν τα έχω πετύχει ποτέ τα τελευταία χρόνια το τελευταίο αμφιβάλλω αν το έχει πει κιόλας τα τελευταία χρόνια.
Και τα 3 που είπες υπάρχουν βίντεο στο YouTube.
Το Σήκω και φύγε και το Σιγανές ψιχάλες από Έναστρον και το Έρωτας είναι Έρωτας υπάρχει ανεβασμένο και από Αστέρια αλλά και από αλλού.
Εγώ από Ιερά οδό το πετυχαίνω συνέχεια ειδικά αυτό.
Επιμένω για το "Αν" ήμουν στο μαγαζί όλα τα βράδια και δεν το είπε (αν μιλάμε για 2ο χρόνο).
Ναι το ξέρω από κοντά εννοώ δεν τα έχω πετύχει. Τον 1ο χρόνο στην Ιερά Οδό το είπε με Ηλιάδη που ήτανε είπα όχι με Δρακοπούλου.
johnytzitzi

Επειδή είπες ότι αμφιβάλλεις αν το έχει πει τελευταία.
81argus

johnytzitzi έγραψε:Επειδή είπες ότι αμφεβαλες αν το έχει πει τελευταία.
Διαβάζεις τι λέω; Για το σιγανές ψιχάλες είπα αμφιβάλλω.
johnytzitzi

Ε το Έναστρον πρόπερσι που το είπε είναι τόσο παλιά;;;
jonesbo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jonesbo »

Ο Νοτης,νομιζω,τραγουδα λιγοτερο καποια τραγουδια ζωντανα διοτι πολυ απλα ειναι δυσκολοτερο να αποδοθουν live.Για παραδειγμα, το "Χανομαι,καρδια μου" δεν ειναι ευκολο να το ερμηνευσει στη σκηνη μιας και εχει πολλα φωνητικα και β' φωνες. Το "Aν" για τον ιδιο λογο αν και το συγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι λειψο τραγουδι(δεν εχει ρεφρεν ενω τα κουπλε του ειναι ιδιαιτερα,σε συγκινουν). Νομιζω,οτι επιλεγει εκεινα τα τραγουδια που του αρεσουν περισσοτερο,ετσι δειχνει τουλαχιστον.
johnytzitzi

81argus

johnytzitzi έγραψε:Ε το Έναστρον πρόπερσι που το είπε είναι τόσο παλιά;;;
Το θέμα είναι πως τα λέει μια φορά και μετά τα θάβει πάλι ενώ έπρεπε να υπήρχαν στάνταρ σε κάθε σεζόν ειδικά αυτά τα κομμάτια που όταν είχαν πρωτοβγεί είχαν αγαπηθεί από όλο τον κόσμο αυτά τα ξέρουν και οι μη νοτικοί.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Αστέρια 2013 και Ιερά Οδός 11-12' τα καλύτερα προγράμματα(αν και έχω μάθει και στην Σαλονίκη κάθε χρόνο κεντάει)...όλα τα άλλα προγράμματα μια απ'τα ίδια είναι.
Όσο για τα ''Ο θεός να σε φυλάει,Έρωτας είναι έρωτας,Δεν έχει μάθει ν'αγαπάει'' που αναφέρατε,αν και δεν είμαι τακτικός θαμώνας όσο άλλα παιδιά,έχει τύχει και τα έχω ακούσει 3-4 φορές.Όπως και τα Ναυάγια που τα λέει πιο σπάνια πια..είμαι τυχερός και τα πετυχαίνω 2-3 φορές το χρόνο.

Υ.Γ. Όποιος έχει ακούσει live το ''Αν'' και δεν κράτησε βίντεο ή έστω ηχητικό για μας.....προτείνω να τον αποβάλουμε απ'το φόρουμ προς γνώση και συμμόρφωση :lol:
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
81argus

ilias16 έγραψε:Υ.Γ. Όποιος έχει ακούσει live το ''Αν'' και δεν κράτησε βίντεο ή έστω ηχητικό για μας.....προτείνω να τον αποβάλουμε απ'το φόρουμ προς γνώση και συμμόρφωση :lol:
Φίλε εκείνη την μέρα καθόμασταν πρώτο τραπέζι πίστα... Είμασταν όρθιοι στο μπαρ έφυγε μια παρέα και ήρθε ο μετρ και μας πήρε και μας έβαλε στο τραπέζι για να μην φαίνεται άδειο... Οπότε βίντεο σε απόσταση αναπνοής δεν γινόταν θα μας έκοβε τα χέρια ο κοντός χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

jonesbo έγραψε:Ο Νοτης,νομιζω,τραγουδα λιγοτερο καποια τραγουδια ζωντανα διοτι πολυ απλα ειναι δυσκολοτερο να αποδοθουν live.Για παραδειγμα, το "Χανομαι,καρδια μου" δεν ειναι ευκολο να το ερμηνευσει στη σκηνη μιας και εχει πολλα φωνητικα και β' φωνες. Το "Aν" για τον ιδιο λογο αν και το συγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι λειψο τραγουδι(δεν εχει ρεφρεν ενω τα κουπλε του ειναι ιδιαιτερα,σε συγκινουν). Νομιζω,οτι επιλεγει εκεινα τα τραγουδια που του αρεσουν περισσοτερο,ετσι δειχνει τουλαχιστον.
Όσο έχω δει και ακούσει Νότη έχω καταλάβει ότι γουστάρει να τραγουδάει κάτι σαν αμανέ στα τραγούδια του όταν κάνει τις γέφυρες η ορχήστρα(βλ. Δεν σε χρειάζομαι,Να μην χαράξει)οπότε το ''Αν'' προσφέρεται κάλλιστα να δώσει πόνο στο ρεφρέν με τα μακρόσυρτα ''αααανν αααανν''.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

81argus έγραψε:
ilias16 έγραψε:Υ.Γ. Όποιος έχει ακούσει live το ''Αν'' και δεν κράτησε βίντεο ή έστω ηχητικό για μας.....προτείνω να τον αποβάλουμε απ'το φόρουμ προς γνώση και συμμόρφωση :lol:
Φίλε εκείνη την μέρα καθόμασταν πρώτο τραπέζι πίστα... Είμασταν όρθιοι στο μπαρ έφυγε μια παρέα και ήρθε ο μετρ και μας πήρε και μας έβαλε στο τραπέζι για να μην φαίνεται άδειο... Οπότε βίντεο σε απόσταση αναπνοής δεν γινόταν θα μας έκοβε τα χέρια ο κοντός χαχαχαχαχα
Έχεις δίκιο,μεγάλο το ρίσκο...αλλά ούτε ηχητικό;;; :cry2:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ο Νότης είχε πει ότι δεν τα θυμάται η ορχήστρα κάποια κομμάτια. Αν κρίνω από το ότι παίζουν 6 φορές το Τέρμα το Ράδιο στις πρόβες, άντε να τους πεις να παίξουν και κάτι πιο ψαγμένο. Λείπουν και σχεδόν όλοι πια από την ορχήστρα των τραγουδιών που λέμε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Κανεις δεν αναφερε τα προγραμματα που παει και κανει στην πυλη αξιου που ειναι κλασης ανωτερα απο αυτα π εκανε εναστρον/φωταεριο...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Καλά μην τα παραλέμε, μόνο πρόπερσι έκανε προγραμματάρες στην Πύλη Αξιού που δεν έλεγε κοινωνικά λόγω Έναστρον, πέρυσι μια από τα ίδια ήταν..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Bασικά παίζει και αρκετά ρόλο το πως ξεκινάει το πρόγραμμα..Τις χρονίες που έβγενε με ερωτικό κομμάτι συνέχιζε έτσι όσο πάει και ανάλογα τα κέφια κάποια στιγμή έντασε και τα κοινωνικά..Ωστόσο πολλές φορές επειδή ήταν ζεστός και ο κόσμος έλεγε ελάχιστα (για παράδειγμα στην ιερά οδο είχα πάει και στο πρώτο πρόγραμμα δε είπε κανένα και απλώς στο κλείσιμο είπε στη σειρά γενέθλεια,πιρόγα.στελά σμυρνία)..Τώρα όταν βγένει με κοινωνικό για να είναι πιο ομαλή η μετάβαση λέει μερικά ακόμα και εκεί κάποιες φορές το χάνει (βλέπε ιερά θέα, η μερικές φορές πέρυσι κλπ) κι το παρατραβάει μέχρι να το γυρίσει..Επίσης τρώει και κάτι σκαλώματα και ξαναπαίζει 2-3 κοινωνικά πάνω στο κέφι και το χαλάει..
YΓ:'Τα τραγούδια που λέτε οι περισσότεροι τα λέει υπάρχουν και βίντεο..το θέμα είναι να καθιερώσει κάποιους ύμνους στην θέση κάποιων μέτριων σουξε(;) της τελευταία 5ετίας..Δηλαδή εκεί που προβάρει το πάρτα η ορχήστρα δε μπορεί να κάνει μια πρόβα και να θυμηθούν το θέλω να ζήσω τώρα αλλίως για παράδειγμα
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Γυναικα μυστηριο στις προβες.. :lol: :lol: :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Απάντηση