Το χει πει αυτο τα τελεευταια χρονια?johnytzitzi έγραψε: Πικροθάλασσες,
Παντως το ειχαν κανει προβα στα Αστερια αλλα δεν νομιζω να το ειπε ποτε.

Το χει πει αυτο τα τελεευταια χρονια?johnytzitzi έγραψε: Πικροθάλασσες,
Δικαιώθηκε ο Μουκίδης απ' όσο ξέρω. Βασικά η υπερασπιστική γραμμή του Μίμου ήταν ότι δεν έκλεψε Μουκίδη, αλλά ότι πάτησαν και οι δυο σε μια γνωστή μελωδία του Μπετόβεν.SFAKattack10 έγραψε:Ενταξει για αυτο εφαγε μηνυση ο Καρβελας και δικαιωθηκε ο Μουκιδης. Τελικα το δικαστηριο Μουκιδη - Μιμου εγινε? Υπαρχει αποφαση?
Οχι. Αν ήταν θα το ανέφεραν. Δεν πιστεύω ότι ο Νότης ξέρει το #PrayforParis από την στιγμή που δεν ασχολείται με social media. Επίσης το λάθοι θα το έγραφε λάθη.SFAKattack10 έγραψε:Fantasia Live
2 λεπτά ·
Σε μια Ευρώπη που τα λάθοι των πολιτικών στην εξωτερική πολιτική τη πληρώνουν για άλλη μια φορά αθώοι πολίτες.. #PrayforParis
Κουράγιο σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων!!!!
https://www.facebook.com/FantasiaLive/p ... 39/?type=3
Λογια του Νοτη?
Δε νομίζω να ξέρει ο Νότης το #PrayforparisSFAKattack10 έγραψε:Fantasia Live
2 λεπτά ·
Σε μια Ευρώπη που τα λάθοι των πολιτικών στην εξωτερική πολιτική τη πληρώνουν για άλλη μια φορά αθώοι πολίτες.. #PrayforParis
Κουράγιο σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων!!!!
https://www.facebook.com/FantasiaLive/p ... 39/?type=3
Λογια του Νοτη?
Όντως, δεν είναι και σαν το "αχάριστη κι αλήτισσα, για πες μου τι σου ζήτησα"SFAKattack10 έγραψε:Το Παράλληλα το είχε δώσει ο Γιατρας στον Καρρα αλλά δεν του άρεσε γιατί θεωρούσε ότι δεν έχει δυνατό ρεφρέν.
Βασικά εκείνη την εποχή μπορεί να προτίμησε το ''σπάει η φωνή μου σίδερα, πόσο σε θέλω σήμερα''.Scorpion86 έγραψε:Όντως, δεν είναι και σαν το "αχάριστη κι αλήτισσα, για πες μου τι σου ζήτησα"SFAKattack10 έγραψε:Το Παράλληλα το είχε δώσει ο Γιατρας στον Καρρα αλλά δεν του άρεσε γιατί θεωρούσε ότι δεν έχει δυνατό ρεφρέν.
jdarmody έγραψε:Τα λάθη ΤΑ πληρώνουν κιόλας. Να ρωτήσω κάτι άσχετο, εσείς που είστε παλιοί ξέρετε μήπως γιατί δεν υπάρχει καθόλου υλικό από το Γκάζι αν θυμάμαι καλά με Μαζωνάκη;
Μα γι΄αυτό είμαστε αυστηροί με το Νότη και δεν συμβιβαζόμαστε με Τέρμα το Ράδιο και λοιπά. Ο Νότης με τέτοια δισκογραφία που έχει και στη φάση που βρίσκεται, θα έπρεπε να λέει μόνο ''διαμάντια'' κι ας βγάζει δίσκο κάθε 3 χρόνια..bebest έγραψε:Eντάξει το θέμα είναι σε ένα τρίωρο πρόγραμμα σίγουρα δε μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα και τα πιο ψαγμένα κομμάτια θα τα πει μια στο τόσο..Κάποια κομμάτια όμως πρωτο κλασσάτα δε γίνεται να τα αφήνει απέξω(σωμα μου,νταβατζη,δανειο ζωης,να ξαναρθεις,θελω να σε ξαναδω κλπ)τόσο συχνά..
YΓ:Ευτυχώς που δε κατέληξαν σε Αντύπα και Καρρα αυτά τα κομμάτια..Ούτε να το φανταστώ..Και σκέφτεσαι πόσο κριμα θα είναι όταν οι αλλοί στα 60 φεύγα πάνε να κάνουν καρίερα με Φοιβο-τράγουδα που το ένα είναι επανάληψη του άλλου και ο Νότης με μια δεκάετια ακόμα μπροστά του να μη το ψάξει λίγο να ανέβει ένα ακόμα επίπεδο σαν καλλιτέχνης αφού φωνητικά δε συγκρίνεται με τους παραπάνω..
Ναι το ξέρω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, αλλά υπάρχει κάποιος λόγος; Ούτε φωτογραφίες υπάρχουν!Gshore έγραψε:jdarmody έγραψε:Τα λάθη ΤΑ πληρώνουν κιόλας. Να ρωτήσω κάτι άσχετο, εσείς που είστε παλιοί ξέρετε μήπως γιατί δεν υπάρχει καθόλου υλικό από το Γκάζι αν θυμάμαι καλά με Μαζωνάκη;
To χω παλεψει και 'γω να βρω κατι αλλα οπως ανεφερε και το παλικαρι μονο αυτο το βιντεο δυστυχως.....