Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

jdarmody έγραψε:
81argus έγραψε:
jdarmody έγραψε:Argus φτιάξε ένα ωραίο βίντεο σαν άλλα που έχεις και στείλτο, σιγά μην τους κόψει εκεί στην Cobalt.. :fryingpan:
Κι αυτά που έχω φίλε μου τα έχουν αποκλείσει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων χαχαχαχα
Εξαιρετική η ιδέα σου πάντως. Θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάποιο τέτοιο μήνυμα το συγκεκριμένο τραγούδι. Μου θυμίζει εποχές Σώμα μου η ιδέα σου, που αρχικά έλεγαν ότι πρόκειται για ερωτικό κομμάτι, αλλά έκαναν το βίντεο-κλιπ όπως το έκαναν και πήρε άλλο νόημα το τραγούδι. Ίσως από τα καλύτερα βίντεο-κλιπ τα τελευταία 20 χρόνια.
Ακριβώς... Και μένα το σώμα μου ήρθε στο μυαλό κάπως έτσι σαν ιστοριούλα μικρού μήκους που θα έχει ως κοινωνικό μήνυμα τον καρκίνο... Η εταιρία πρέπει να τα βλέπει αυτά
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:Προφανώς, πλάκα κάνω. Το Εγώ είναι στη θέση 7 του δίσκου και λογικά είναι το αγαπημένο του Νότη. Δε θεωρώ όμως ότι έκανε γκελ πέρυσι στο Φωταέριο. Επίσης θεωρώ ότι βγήκε σε κλιπ για να αποκαταστήσουν και τη μη αναφορά του Καρρά στους συντελεστές. Εξάλλου, δεν τη λες και καταπληκτική επιλογή όπως ανέφερε ο Scorpion. Oπότε πάμε για Καλέ μου Άγγελε και ανατριχίλα με το Νότη να λέει ''το τελευταίο..το πιο ωραίο..το πιο μεγάλο..σας αγαπώ..'' :lol: :shablon_03:
Ποοο καλά με έφτιαξες :shablon_03: ...Μακαρι Scorpion ελπίζω απλά να θέλεις να θόλωσεις τα νερά. .
81argus

jdarmody έχω σκεφτεί και story άλλαξε το πλάνο άκου πως θα έχει... Νεαρό ζευγάρι τρελά ερωτευμένο καθ' όλη τη διάρκεια του τραγουδιού δείχνει ωραίες στιγμές από το ζευγάρι (διακοπές, γενέθλια κτλ.) και στα τελευταία δευτερόλεπτα δείχνει την κοπέλα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της εντατικής που αφήνει το χέρι της από το αγόρι της όπως την κρατάει και τελευταίο πλάνο δείχνει τον ουρανό και τον ήλιο φωτεινό (ο παράδεισος). Καθ' όλη τη διάρκεια του κλιπ ο θεατής θα νομίζει απλά πως βλέπει ένα ερωτευμένο ζευγάρι αλλά στη πραγματικότητα θα είναι οι μνήμες του αγοριού από την μέρα που ήταν ζευγάρι με την κοπέλα μέχρι και τη στιγμή που έκλεισε τα μάτια της.
Υ.Γ. Δεν είμαι σκηνοθέτης, αν ήμουν θα το είχα κάνει ήδη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

81argus έγραψε:jdarmody έχω σκεφτεί και story άλλαξε το πλάνο άκου πως θα έχει... Νεαρό ζευγάρι τρελά ερωτευμένο καθ' όλη τη διάρκεια του τραγουδιού δείχνει ωραίες στιγμές από το ζευγάρι (διακοπές, γενέθλια κτλ.) και στα τελευταία δευτερόλεπτα δείχνει την κοπέλα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της εντατικής που αφήνει το χέρι της από το αγόρι της όπως την κρατάει και τελευταίο πλάνο δείχνει τον ουρανό και τον ήλιο φωτεινό (ο παράδεισος). Καθ' όλη τη διάρκεια του κλιπ ο θεατής θα νομίζει απλά πως βλέπει ένα ερωτευμένο ζευγάρι αλλά στη πραγματικότητα θα είναι οι μνήμες του αγοριού από την μέρα που ήταν ζευγάρι με την κοπέλα μέχρι και τη στιγμή που έκλεισε τα μάτια της.
Από τον Ρήγο καλύτερα βίντεο-κλιπ θα κάνεις, κι ας μην είσαι σκηνοθέτης. :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Είπες Ρήγο ρε φίλε και θυμήθηκα τον Σώτα τι κάνει αυτή η ψυχή; Τι βιντεοκλιπάρες έκανε; Που είναι εκείνα τα βιντεοκλίπ; Σώμα μου, Νταβατζής...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

*****Κατι ακυρο,θα παει σημερα κανεις enzzo?
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και πάνω που το συζητάγαμε παλιόπαιδα, προ ημερών η Ρούλα Χάμου πήγε στο Fantasia και πήρε συνέντευξη από τον Νότη! :thumbup:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Και πάνω που το συζητάγαμε παλιόπαιδα, προ ημερών η Ρούλα Χάμου πήγε στο Fantasia και πήρε συνέντευξη από τον Νότη! :thumbup:
Συνεργάζεται με κάποιο κανάλι; Είναι η ιδανική για να μιλήσει ο Νότης. Όλα βαίνουν καλώς, και οι αφίσες θα βγουν στην ώρα τους και όλα θα πάνε καλά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:jdarmody έχω σκεφτεί και story άλλαξε το πλάνο άκου πως θα έχει... Νεαρό ζευγάρι τρελά ερωτευμένο καθ' όλη τη διάρκεια του τραγουδιού δείχνει ωραίες στιγμές από το ζευγάρι (διακοπές, γενέθλια κτλ.) και στα τελευταία δευτερόλεπτα δείχνει την κοπέλα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της εντατικής που αφήνει το χέρι της από το αγόρι της όπως την κρατάει και τελευταίο πλάνο δείχνει τον ουρανό και τον ήλιο φωτεινό (ο παράδεισος). Καθ' όλη τη διάρκεια του κλιπ ο θεατής θα νομίζει απλά πως βλέπει ένα ερωτευμένο ζευγάρι αλλά στη πραγματικότητα θα είναι οι μνήμες του αγοριού από την μέρα που ήταν ζευγάρι με την κοπέλα μέχρι και τη στιγμή που έκλεισε τα μάτια της.
Έχω ψηθεί εγώ. Πες στον Scorpion να το μεταβιβάσει στον αρχηγό!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Και πάνω που το συζητάγαμε παλιόπαιδα, προ ημερών η Ρούλα Χάμου πήγε στο Fantasia και πήρε συνέντευξη από τον Νότη! :thumbup:
Συνεργάζεται με κάποιο κανάλι; Είναι η ιδανική για να μιλήσει ο Νότης. Όλα βαίνουν καλώς, και οι αφίσες θα βγουν στην ώρα τους και όλα θα πάνε καλά.
Mόλις μάθω λεπτομέρειες, θα αναφέρω...Εικάζω, επειδή εχει καλές σχέσεις με την Καραβάτου, ότι ίσως είναι για το "Στα Καλά Καθούμενα" που προβάλλεται Σαββατοκύριακο στο Εpsilon. Εικάζω, δεν έχω μάθει ακόμα.
jdarmody έγραψε:
Έχω ψηθεί εγώ. Πες στον Scorpion να το μεταβιβάσει στον αρχηγό!
Ναι, και μετά θα μου απαγορεύσει για πάντα την είσοδο ξανά σε πρόβα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Eπίσης, έμαθα ότι ο Μπερτάκης είναι κάθε μέρα στις πρόβες, συχνές επισκέψεις έχει κάνει ο Γκόγκος, ενώ το κέντρο έχουν επισκεφθεί και κάποιοι επώνυμοι (άγνωστο για ποιους λόγους), όπως π.χ. ο Δάντης. Ευτυχώς αυτήν την φορά δεν βγήκαν αναρτήσεις ότι ο Νότης θα συνεργαστεί με τον Δάντη στο Fantasia. :hysterical:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά παίζει να μαζεύονται να πιουν κανα ουισκάκι. Ο Νότης τι ακριβώς κάνει;
81argus

Χαχαχαχα ναι ρε σεις μη το παρατραβάμε αν δεν ενδιαφέρεται η εταιρία του δεν θα γίνουμε όλοι εμείς μάνατζερ του να του λέμε τι κομμάτια να λέει στο μαγαζί, τι πότε και ποιό να βγάλει βιντεοκλίπ, με ποιό κομμάτι θα κάνει έναρξη, σε ποιό μαγαζί και με ποιούς κτλ. επαγγελματίες άνθρωποι είναι να τα ακεφτούνε μόνοι τους, εμείς εδώ μεταξύ μας τα λέμε...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Καλά παίζει να μαζεύονται να πιουν κανα ουισκάκι. Ο Νότης τι ακριβώς κάνει;
O Nότης προς το παρόν επιβλέπει. Χθες, πάντως η Ρούλα Χάμου τον είχε στο καμαρίνι του και του έπαιρνε συνέντευξη. Όποιος βρει που δουλεύει αυτήν την περίοδο η Ρούλα (εφημερίδα, τηλ.εκπομπή κλπ.) θα βρει και το που θα δούμε-διαβάσουμε την συνέντευξη. Συνέντευξη του είχε ζητήσει και ο Λεμπιδάκης από τις πρώτες πρόβες, όμως ο Νότης του είπε για μετά τις γιορτές, ίσως αρχές του νέου έτους, να έχει τρέξει και λίγο το μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Δε νομίζω να βρίσκεται σε κάποιο γνωστό μέσο. Δεν βρίσκω τίποτα γι αυτήν βασικά!
81argus

Να ξαναγυρίσω λίγο στο τραγούδι έναρξης; Λέτε να δούμε κανένα χορευτικό με χασάπικο πάλι όπως στα Αστέρια; Τ' αθάνατο νερό;
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Μίλησα με τον Νότη σήμερα και....

- το τραγούδι της ενάρξεως όσο και να προσπαθείτε δεν θα το βρείτε (όντως θα χορογραφηθεί)

- τραγούδια δεν θα περάσει για το Νότη η ορχήστρα άλλα (φρεσκάρει τα 180 που έχει επιλέξει από περσι δηλ τα ίδια θα πει πάνω κάτω)

- για δίσκο δεν ασχολείται ακόμα (demos δισκάκια δέχεται συνέχεια αφού του πηγαίνουν κι ο Δάντης του πήγε που είπε κι ο Scorpion)

- πρόβες ο ίδιος δεν θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα

- πρέπει να γίνουν εργασίες ακόμα για μεγάλωμα της σκηνής για να χορεύει άνετα ο κόσμος, θα αφαιρεθούν οι καναπέδες και θα φέρουν τραπέζια.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

johnytzitzi έγραψε: - το τραγούδι της ενάρξεως όσο και να προσπαθείτε δεν θα το βρείτε (όντως θα χορογραφηθεί)
Βασικα ειναι δικο του τραγουδι ?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εγώ πάντως ούτε επιβεβαίωσα, ούτε διέψευσα τις εικασίες για τραγούδι έναρξης. :wink:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:
johnytzitzi έγραψε: - το τραγούδι της ενάρξεως όσο και να προσπαθείτε δεν θα το βρείτε (όντως θα χορογραφηθεί)
Βασικα ειναι δικο του τραγουδι ?
Με αυτό...
Απάντηση