Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Aυτό γιατί πρέπει να το υφιστάμεθα; Εξυπηρετούν κάτι οι αναρτήσεις σαν τις παραπάνω;
- Scorpion86
Δεν έχεις βαρεθεί να αλλάζεις nicknames?auster έγραψε:Aυτό γιατί πρέπει να το υφιστάμεθα; Εξυπηρετούν κάτι οι αναρτήσεις σαν τις παραπάνω;

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- KeepNoting
Οχι φιλε, πηγε ενας φιλος μου και ειπε οτι δεν τραγουδησε... Γενικα πιστευω οτι κανει προβες οποτε του καπνισει... η μονος του τα βραδια ...acapellajohnytzitzi έγραψε:Πήγες τελικά χτες να μας κάνεις μίνι ρεπορτάζ;KeepNoting έγραψε:Τελικα δεν πηγα σημερα, λογω κακοκαιριας και αφραγκιας... αυριο μαλλον θα παω αν δεν βρεχει οπως σημερα....
Ποια τραγούδια είπε, πόση ώρα τραγούδησε;;;

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Ilias16, ναι οντως τωρα που το λες το θυμηθηκα οτι στο Ενθυμιον στα Και δεν μπορω και Θελω να σε ξαναδω ειναι πιο αργα απο τα στουντιακα στο tempo καθως επισης και ενα τονο πιο κατω. Θα τσεκαρω και σε αλλα να δω τι παιζει.
Scorpion, έχει δίκιο. Μονο οι συγκεκριμένοι το αναπαράγουν ας μην το συνεχίζουμε κι εμείς. Τεράστιο μελανό σημείο, αυτογκόλ όπως είπες κι εσύ. Ενδεικτικό του χαμηλού επιπέδου παιδείας του Νότη.Scorpion86 έγραψε:Δεν έχεις βαρεθεί να αλλάζεις nicknames?auster έγραψε:Aυτό γιατί πρέπει να το υφιστάμεθα; Εξυπηρετούν κάτι οι αναρτήσεις σαν τις παραπάνω;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο ''Ενθύμιον'' σε σχέση πάντα με τις στούντιο εκτελέσεις του,βρήκα τα εξής του τραγούδια τα οποία έχει κατεβάσει είτε ημιτόνιο είτε ένα τόνο:fasma88 έγραψε:Ilias16, ναι οντως τωρα που το λες το θυμηθηκα οτι στο Ενθυμιον στα Και δεν μπορω και Θελω να σε ξαναδω ειναι πιο αργα απο τα στουντιακα στο tempo καθως επισης και ενα τονο πιο κατω. Θα τσεκαρω και σε αλλα να δω τι παιζει.
Γύφτισσα μέρα,Παπαρούνα,Αηδόνι,Και δεν μπορώ,Ο στράτος,Θέλω να σε ξαναδώ,Ναυάγια,Μια ματιά σου μόνο φτάνει,Δάνειο ζωή,Τι μου κάνεις,Με τα μάτια μιλάμε εμείς.....άρα μιλάμε για αρκετά τραγούδια.Δηλαδή πάνω απο τα μισά του τραγούδια τα έχει κατεβάσει τόνο στα live.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Εγώ θα αναπαράγω οτιδήποτε βρίσκω και σε όποιον αρέσει. Εκτός κι αν υπάρχει απαγόρευση αναρτήσεων όπως αλλού...jdarmody έγραψε:Scorpion, έχει δίκιο. Μονο οι συγκεκριμένοι το αναπαράγουν ας μην το συνεχίζουμε κι εμείς. Τεράστιο μελανό σημείο, αυτογκόλ όπως είπες κι εσύ. Ενδεικτικό του χαμηλού επιπέδου παιδείας του Νότη.Scorpion86 έγραψε:Δεν έχεις βαρεθεί να αλλάζεις nicknames?auster έγραψε:Aυτό γιατί πρέπει να το υφιστάμεθα; Εξυπηρετούν κάτι οι αναρτήσεις σαν τις παραπάνω;
Στο Ενθύμιον αλλά και γενικά όπου διασκευάζει τραγούδια του ο Νότης,δε νομίζω οτι το κάνει απαραίτητα από αδυναμία να ''πιάσει'' την πρωτότυπη εκτέλεση που έχει ηχογραφηθεί στον δίσκο. Συχνά αν όχι πάντα το κάνουν αυτό οι τραγουδιστές γιατί απο τις τόσες φορές που τα έχουν τραγουδήσει,αποφεύγουν κατά κάποιο τρόπο την επανάληψη και την μονοτονία στους εαυτούς τους.
Υ.Γ Εδω μέσα γράφουν και δημοσιογράφοι που αναζητούν το κίτρινο. Ή μήπως το πολεμούν..
Υ.Γ Εδω μέσα γράφουν και δημοσιογράφοι που αναζητούν το κίτρινο. Ή μήπως το πολεμούν..
- Scorpion86
- KeepNoting
Για καποιο λογο δεν μου αρεσει η αφισα.. δεν ξερω γιατι 

- KeepNoting
Παιδια ακυρο αυτο π εχουμε πει για μπυρες στο ημιχρονο...Εγω θα καθομαι να "ακουω" το Ειρηνακι. δεν ξερω για εσας.

- Scorpion86
Δεν είναι τυχαίο που ο Λιάγκας δεν έκραξε αυτή τη φορά τον Νότη. Δεν το έκανε γιατί δουλεύει στον "Λάμψη" που είναι χορηγός επικοινωνίας στα μαγαζιά του Μπερτάκη. Επίσης, το κανάλι Ε με τον "Λάμψη" έχουν κάποια σύνδεση, επιχειρηματική.
Παντοδύναμος είναι ο Μπερτάκης.
Aυτο.Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτα που ειπε στο Θεμο για το τι ψηφισε περασαν στα ψιλα φετος...jdarmody έγραψε:Παντοδύναμος είναι ο Μπερτάκης.
Καλα, αν δεν συνεργαζοτανε φετος με Μπερτακη, θα ειχαν ξεσκιστει τα καναλια σιγουρα.
Εσείς να τα βλέπετε αυτά για το πως γίνονται πρώτα ονόματα μετριότατοι τραγουδιστές του συγκεκριμένου, που μοίραζαν ακόμα και μπρελόκ τραγουδιστή στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Πάντως, δε νομίζω ότι είχε και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον η συγκεκριμένη δήλωση. Δηλαδή να σχολιάσουν τι; Ένα τρίμηνο τότε τον ξέσκισαν, ε πόσο άλλο;Gshore έγραψε:Aυτο.Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτα που ειπε στο Θεμο για το τι ψηφισε περασαν στα ψιλα φετος...jdarmody έγραψε:Παντοδύναμος είναι ο Μπερτάκης.
Άντε να αρχίσει επιτέλους γιατί βαρεθήκαμε. Αισίως κλείνουμε ένα 6μηνο περίπου στο απόλυτο τίποτα. Με τόσους χορηγούς επικοινωνίας ας μαγνητοσκοπηθεί και μια βραδιά φέτος.
- Scorpion86
Στο 21:20 που τον ρωτάει "θα έχουμε και επικοινωνία" τι εννοεί;
- SFAKattack10
Μαλλον εννοει επικοινωνια με τον κοσμο, οτι θα μιλαει .
Καλα αν θελει μπορει να γινει ,αλλα ενα 2μηνο θα παει το σχημα δεν ξερω κατα ποσο θα σκεφτει να το κανει.jdarmody έγραψε: Με τόσους χορηγούς επικοινωνίας ας μαγνητοσκοπηθεί και μια βραδιά φέτος.