Όλα τα προγράμματα νομίζω ότι μαγνητοσκοπούνται για διάφορους λόγους. Πρέπει να δούμε ένα live του πια, θα μείνει στην ιστορία. Εδώ κάτι αποσπάσματα βλέπεις στη τηλεόραση καμιά φορά και ανατριχιάζεις.SFAKattack10 έγραψε:Μαλλον εννοει επικοινωνια με τον κοσμο, οτι θα μιλαει .Καλα αν θελει μπορει να γινει ,αλλα ενα 2μηνο θα παει το σχημα δεν ξερω κατα ποσο θα σκεφτει να το κανει.jdarmody έγραψε: Με τόσους χορηγούς επικοινωνίας ας μαγνητοσκοπηθεί και μια βραδιά φέτος.
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Πιστεύω εννοούσε εάν θα υπάρχουν πλάνα από πρεμιέρα. Γιατι τον ρωτάει να μαθω εαν είπες πάλι τίποτα. Θεωρώ σίγουρο ότι σε ενδεχόμενη συνεργασία με Teatro το πρόγραμμα θα μαγνητοσκοπηθεί και απλά θα κόψουν τις 2-3 ατάκες που λέει κάθε φορά. Εμεις οι Νοτικοί την περιμένουμε πως και πως μία τέτοια στιγμή. Πανε χρόνια από την τελευταία φορά στο Εναστρον.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Θυμήσου τα πλανα τα τηλεοπτικά που προβλήθηκαν στο περιθώριο της συνέντευξης στον Νέζο, από Φωταέριο. Ανατριχιλα...έστω κι αν τραγουδούσε το Φτου ξελευθερία.jdarmody έγραψε:Όλα τα προγράμματα νομίζω ότι μαγνητοσκοπούνται για διάφορους λόγους. Πρέπει να δούμε ένα live του πια, θα μείνει στην ιστορία. Εδώ κάτι αποσπάσματα βλέπεις στη τηλεόραση καμιά φορά και ανατριχιάζεις.SFAKattack10 έγραψε:Μαλλον εννοει επικοινωνια με τον κοσμο, οτι θα μιλαει .Καλα αν θελει μπορει να γινει ,αλλα ενα 2μηνο θα παει το σχημα δεν ξερω κατα ποσο θα σκεφτει να το κανει.jdarmody έγραψε: Με τόσους χορηγούς επικοινωνίας ας μαγνητοσκοπηθεί και μια βραδιά φέτος.
Που είναι αυτά τα πλάνα Scorpion;Μήπως εννοείς απο πύλη;Scorpion86 έγραψε:Θυμήσου τα πλανα τα τηλεοπτικά που προβλήθηκαν στο περιθώριο της συνέντευξης στον Νέζο, από Φωταέριο. Ανατριχιλα...έστω κι αν τραγουδούσε το Φτου ξελευθερία.jdarmody έγραψε:Όλα τα προγράμματα νομίζω ότι μαγνητοσκοπούνται για διάφορους λόγους. Πρέπει να δούμε ένα live του πια, θα μείνει στην ιστορία. Εδώ κάτι αποσπάσματα βλέπεις στη τηλεόραση καμιά φορά και ανατριχιάζεις.SFAKattack10 έγραψε:Μαλλον εννοει επικοινωνια με τον κοσμο, οτι θα μιλαει .Καλα αν θελει μπορει να γινει ,αλλα ενα 2μηνο θα παει το σχημα δεν ξερω κατα ποσο θα σκεφτει να το κανει.jdarmody έγραψε: Με τόσους χορηγούς επικοινωνίας ας μαγνητοσκοπηθεί και μια βραδιά φέτος.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Ξεκινάει με πλάνα και Καλλιτέχνης θα πει και γενικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δείχνεις επαγγελματικά τηλεοπτικα πλάνα...Από Φωταέριο είναι τα πλάνα. Φοράει μάλιστα τα ρούχα που φορούσε στο βιντεο κλιπ του Εγω.ilias16 έγραψε:Που είναι αυτά τα πλάνα Scorpion;Μήπως εννοείς απο πύλη;Scorpion86 έγραψε:Θυμήσου τα πλανα τα τηλεοπτικά που προβλήθηκαν στο περιθώριο της συνέντευξης στον Νέζο, από Φωταέριο. Ανατριχιλα...έστω κι αν τραγουδούσε το Φτου ξελευθερία.jdarmody έγραψε:Όλα τα προγράμματα νομίζω ότι μαγνητοσκοπούνται για διάφορους λόγους. Πρέπει να δούμε ένα live του πια, θα μείνει στην ιστορία. Εδώ κάτι αποσπάσματα βλέπεις στη τηλεόραση καμιά φορά και ανατριχιάζεις.SFAKattack10 έγραψε:Μαλλον εννοει επικοινωνια με τον κοσμο, οτι θα μιλαει .Καλα αν θελει μπορει να γινει ,αλλα ενα 2μηνο θα παει το σχημα δεν ξερω κατα ποσο θα σκεφτει να το κανει.jdarmody έγραψε: Με τόσους χορηγούς επικοινωνίας ας μαγνητοσκοπηθεί και μια βραδιά φέτος.
Δίκιο έχει ο Ηλίας, τα πλάνα είναι από Πύλη Αξιού, τη δεύτερη ημέρα εμφανίσεων. Φανταστείτε να είχε μαγνητοσκοπηθεί η εμφάνιση στα Αστέρια το 2013 που είχε κάνει και προγραμματάρα. Δείτε εδώ πλάνα
Το πρόγραμμα του Έναστρον το 2006 δεν το μετράω, διότι η ποιότητα ήχου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Θέλουμε φυσικό ήχο να γουστάρουμε.
ΥΓ. Στο επόμενο σχήμα θέλω πάλι Ηλιάδη. Τέλος.
Το πρόγραμμα του Έναστρον το 2006 δεν το μετράω, διότι η ποιότητα ήχου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Θέλουμε φυσικό ήχο να γουστάρουμε.

- KeepNoting
Πηγε κανεις αλλος στις προβες; Να μαθουμε αν τραγουδαει η οχι;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Σίγουρα από Πύλη Αξιού είναι; Γιατί εγινε μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα η συνέντευξη. Βέβαια ξαναπήγε το συνεργείο του Mega με Νέζο μία εβδομάδα μετά γιατί την όδια βραδιά είχε μπει και στην Θεοδωρίδου. Μπορεί να έχεις και δίκιο αν και αυτά τα ροθχα τα φόρεσε αρχές Φλεβάρη στο Φωταέριο.jdarmody έγραψε:Δίκιο έχει ο Ηλίας, τα πλάνα είναι από Πύλη Αξιού, τη δεύτερη ημέρα εμφανίσεων. Φανταστείτε να είχε μαγνητοσκοπηθεί η εμφάνιση στα Αστέρια το 2013 που είχε κάνει και προγραμματάρα. Δείτε εδώ πλάνα
Υ.Γ.: Γυναικάρα η Αγγελική, τι να λέμε...
Υ.Γ.2: Στο High tv είχαν προβληθεί αποσπασματα περίπου μίας ώρας από Ιερά Οδό το 2011/12.
Τον θυμάμαι και εγώ τον συγκεκριμένο μου είχε σπάσει τα νεύρα και μια μέρα είδα ένα σχόλιό του νομίζω στο jastar amenge dur που έγραφε:<<ΑΡΧΟΝΤΑΣ>> δεν ξέρω τι τρολ ήταν.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Με αφορμη το πιο πανω σχόλιο, θυμαμαι πως υπηρχε ενα ατομο ονοματι Richard που οποτε ανεβαζα βιντεο του Νοτη και γενικα σε ολα τα βιντεο που αφορουσαν το Νοτη εγραφε βρισιες και αλλα εναντιον ..Τι απογινε αυτος..Του το κλεισαν το λογαριασμο του στο youtube ? ελπιζω να μην γνωριζει την υπαρξη αυτου του forum και 'σκασει μυτη' εδω μεσα και θα τα 'ακουσει' για τα καλαΕίναι άλλωστε 10-15 άτομα σε youtube και Facebook που είναι παντού σε ότι θεμα εχει να κάνει με Νότη
Και γι΄ αυτά που λέγατε στις προηγούμενες σελίδες όχι ότι ξέρω από μουσική αλλά νομίζω τις πιο ψηλές νότες ο Νότης τις έπιασε στο Δεν θα πετάξουμε ποτέ στο τέλος του τραγουδιού.Θυμάμαι επίσης και το Φινάλε της καρδιάς στα σημεία που κάνει τα γυρίσματα:σου το λεγα πως θα σαι μόνο εσΥ ΥΥ. Τώρα στο live το λέει διαφορετικά.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
1000% είναι Πύλη φαίνεται απ'το σκηνικό πίσω.Scorpion86 έγραψε:Σίγουρα από Πύλη Αξιού είναι; Γιατί εγινε μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα η συνέντευξη. Βέβαια ξαναπήγε το συνεργείο του Mega με Νέζο μία εβδομάδα μετά γιατί την όδια βραδιά είχε μπει και στην Θεοδωρίδου. Μπορεί να έχεις και δίκιο αν και αυτά τα ροθχα τα φόρεσε αρχές Φλεβάρη στο Φωταέριο.jdarmody έγραψε:Δίκιο έχει ο Ηλίας, τα πλάνα είναι από Πύλη Αξιού, τη δεύτερη ημέρα εμφανίσεων. Φανταστείτε να είχε μαγνητοσκοπηθεί η εμφάνιση στα Αστέρια το 2013 που είχε κάνει και προγραμματάρα. Δείτε εδώ πλάνα
Υ.Γ.2: Στο High tv είχαν προβληθεί αποσπασματα περίπου μίας ώρας από Ιερά Οδό το 2011/12.
Άχ αυτά τ'Αστέρια ...απωθημένο μας έμεινε...πέταγε ο κοντός.
Στην Πύλη Αξιού είναι, μάλιστα έλεγαν ότι πήγαν στην πρεμιέρα, αλλά τα πλάνα ήταν από το Σάββατο. Τα φόρεσε και στην Πύλη αυτά τα ρούχα δυο-τρεις φορές. Και πολύ καλή χημεία με Ηλιάδη, δεν το λέω μόνο για το εμφανισιακό της, γενικά ήταν από τις καλύτερες παρουσίες δίπλα στο Νότη. Είχαν κάνει και το πολύ ωραίο ντουέτο στο Χάνομαι (οκ δεν αναφέρω το αποτυχημένο ντουέτο στο Αγάπη τι δύσκολο πράγμα). Επίσης και το Star έχει κάποια πλάνα από Odeon που τα βάζει σε διάφορα ρεπορτάζ, και ακούς τη φωνή του Νότη καμπάνα. Από τα μαγαζιά με την καλύτερη ακουστική το Odeon.Scorpion86 έγραψε:Σίγουρα από Πύλη Αξιού είναι; Γιατί εγινε μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα η συνέντευξη. Βέβαια ξαναπήγε το συνεργείο του Mega με Νέζο μία εβδομάδα μετά γιατί την όδια βραδιά είχε μπει και στην Θεοδωρίδου. Μπορεί να έχεις και δίκιο αν και αυτά τα ροθχα τα φόρεσε αρχές Φλεβάρη στο Φωταέριο.jdarmody έγραψε:Δίκιο έχει ο Ηλίας, τα πλάνα είναι από Πύλη Αξιού, τη δεύτερη ημέρα εμφανίσεων. Φανταστείτε να είχε μαγνητοσκοπηθεί η εμφάνιση στα Αστέρια το 2013 που είχε κάνει και προγραμματάρα. Δείτε εδώ πλάνα
Στο live εντάξει αυτός ξέρει καλύτερα, δεν μπορεί να κάνει και τις ερμηνείες της ζωής του σε κάθε τραγούδι. Το θέμα είναι στο studio γιατί βγαίνει η φωνή του έτσι. Εκτός αν τον κάνουν επίτηδες για να ακούγεται καλύτερα στο live. Γούσταρες παλιά να μπαίνεις στο αμάξι και να βάζεις Νότη να ακούς για ώρες, οι τελευταίοι δίσκοι δεν σε ''φτιάχνουν'' τόσο ακουστικά.nikosp έγραψε:Και γι΄ αυτά που λέγατε στις προηγούμενες σελίδες όχι ότι ξέρω από μουσική αλλά νομίζω τις πιο ψηλές νότες ο Νότης τις έπιασε στο Δεν θα πετάξουμε ποτέ στο τέλος του τραγουδιού.Θυμάμαι επίσης και το Φινάλε της καρδιάς στα σημεία που κάνει τα γυρίσματα:σου το λεγα πως θα σαι μόνο εσΥ ΥΥ. Τώρα στο live το λέει διαφορετικά.
Χμμμ εντάξει κοντά έφτασε...

Στα Δε θα πεταξουμε ποτε και στο Φιναλε της καρδιας μου οι τονοι και στο live και στο cd ειναι οι ιδιοι και ειναι normal, δεν παει πολυ ψηλα αλλα ουτε και πολυ χαμηλα, τα λεει εκει που πρεπει να τα πει. Ψηλα φτανει και στο cd και στα live στον Νταβατζη, στο Ερωτικο, στο Ερωτας ειναι ερωτας οταν το λεει. Απο τα τελευταια παει αρκετα ψηλα στο Κανει θορυβο η αγαπη στο σημειο που λεει "που δεν πι-ΣΤΕ-υει", χτυπαει μια ΦΑ4 σ' εκεινο το σημειο που πλεον την αποφευγει παντου.Επισης απο τον Μαζι καπως πιο ψηλα απο τα υπολοιπα λεει το Εγω ποτε δεν κρυφτηκα. Ωστοσο το Λυσε κουκλα π.χ. θα μπορουσε να το βγαλει ενα τονο πιο ψηλα απ' οτι ειναι τωρα, χωρις να παει πολυ ψηλα και παλι, για μενα εκει θα ηταν μια χαρα normal.
Τις ψηλες πιστευω οτι τις εχει ανετα αν θελει, απλα για καποιο λογο τις αποφευγει τα τελευταια 10 χρονια τουλαχιστον. Πιστευω πως απλα θελει να προσεχει.
Υ.Γ. : Και στις τωρινες τονικοτητες βεβαια, τα λεει αψογα ολα τα κομματια, ετσι κι αλλιως ποιος νοιαζεται γι' αυτο. Απλα λεω τι θα μπορουσε να ειχε κανει. Κατα τ' αλλα σε τετοιες περιπτωσεις γενικοτερα, πολλοι ακουνε, λιγοι καταλαβαινουν οποτε κανενα προβλημα, αυτα λεπτομερειες ειναι.
Τις ψηλες πιστευω οτι τις εχει ανετα αν θελει, απλα για καποιο λογο τις αποφευγει τα τελευταια 10 χρονια τουλαχιστον. Πιστευω πως απλα θελει να προσεχει.
Υ.Γ. : Και στις τωρινες τονικοτητες βεβαια, τα λεει αψογα ολα τα κομματια, ετσι κι αλλιως ποιος νοιαζεται γι' αυτο. Απλα λεω τι θα μπορουσε να ειχε κανει. Κατα τ' αλλα σε τετοιες περιπτωσεις γενικοτερα, πολλοι ακουνε, λιγοι καταλαβαινουν οποτε κανενα προβλημα, αυτα λεπτομερειες ειναι.
Σωστή σημείωση,ωραίος.Ο Νότης στο δίσκο ''Το φινάλε της καρδιάς'' το ερμηνεύει σε Λα μινόρε...άρα το πιάνει πιο ψιλά(ολόκληρο το τραγουδι παρακαλώ!!!) απ'το ''Νταβατζή''.Πλέον όμως το παίζει σε Σολ μινόρε στο live που σημαίνει ότι το κατέβασε κι αυτό.Όσο για το ''Δεν θα πετάξουμε'' φαντάζομαι πιο σημείο λες(δεν έχω δυστυχώς παρτιτούρα)...εκεί κάνει δεύτερες που αναγκαστικά τοποθετείς την φωνή σου σε ένα σημείο, χωρίς να έχει το φυσικό της ηχόχρωμα,οπότε πιάνεις ότι νότα θες.Άρα δεν είναι ''φυσική'' η νότα που πιάνει.nikosp έγραψε:Τον θυμάμαι και εγώ τον συγκεκριμένο μου είχε σπάσει τα νεύρα και μια μέρα είδα ένα σχόλιό του νομίζω στο jastar amenge dur που έγραφε:<<ΑΡΧΟΝΤΑΣ>> δεν ξέρω τι τρολ ήταν.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Με αφορμη το πιο πανω σχόλιο, θυμαμαι πως υπηρχε ενα ατομο ονοματι Richard που οποτε ανεβαζα βιντεο του Νοτη και γενικα σε ολα τα βιντεο που αφορουσαν το Νοτη εγραφε βρισιες και αλλα εναντιον ..Τι απογινε αυτος..Του το κλεισαν το λογαριασμο του στο youtube ? ελπιζω να μην γνωριζει την υπαρξη αυτου του forum και 'σκασει μυτη' εδω μεσα και θα τα 'ακουσει' για τα καλαΕίναι άλλωστε 10-15 άτομα σε youtube και Facebook που είναι παντού σε ότι θεμα εχει να κάνει με Νότη
Και γι΄ αυτά που λέγατε στις προηγούμενες σελίδες όχι ότι ξέρω από μουσική αλλά νομίζω τις πιο ψηλές νότες ο Νότης τις έπιασε στο Δεν θα πετάξουμε ποτέ στο τέλος του τραγουδιού.Θυμάμαι επίσης και το Φινάλε της καρδιάς στα σημεία που κάνει τα γυρίσματα:σου το λεγα πως θα σαι μόνο εσΥ ΥΥ. Τώρα στο live το λέει διαφορετικά.
Το φιναλε της καρδιας Σολ# μινορε ειναι στο δισκο παιδια. Και νομιζω οτι στο live εκει το ελεγε. Τωρα αν το κατεβασε δεν το ξερω, παντως εκει ηταν μια χαρα.
- Scorpion86
Για το μέγιστο τρολ Richard Branson λέτε? Παίζει να είχα τσακωθεί γύρω στις 50 φορές μαζί του. Ο τύπος είχε πάρει διαζύγιο με την ορθογραφία... 

Είναι Λα# μινόρε το ορθόν.Πριν λίγο το μελετούσα.fasma88 έγραψε:Το φιναλε της καρδιας Σολ# μινορε ειναι στο δισκο παιδια. Και νομιζω οτι στο live εκει το ελεγε. Τωρα αν το κατεβασε δεν το ξερω, παντως εκει ηταν μια χαρα.
Άσχετο... Κυκλοφόρησαν οι 48 Ώρες καινούριο δίσκο... Κάθε φορά που συνεργάζονται με Νότη κυκλοφορούν δίσκο χαχαχα ξέρουν τι κάνουν.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- fylakas_aggelos
Είσαι σίγουρος ότι έβγαλαν νέο δίσκο?Για νέο τραγούδι ξέρω!81argus έγραψε:Άσχετο... Κυκλοφόρησαν οι 48 Ώρες καινούριο δίσκο... Κάθε φορά που συνεργάζονται με Νότη κυκλοφορούν δίσκο χαχαχα ξέρουν τι κάνουν.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...