Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Τι εννοείς ταιριάζει και σε άλλου ύφος τραγούδια; Πάντα λέει και τέτοια κομμάτια, όπως είναι και το Φθινοπωρινή Βροχή, το Χάνομαι, το Καλέ μου Άγγελε ακόμα.
Τα έχει ξεχάσει και ο ίδιος αυτά. Το καλέ μου άγγελε είναι ιδιαίτερο τραγούδι...δεν μπορεί εύκολα να παίξει στο ραδιόφωνο.
Απλά εννοώ ότι πάντα έβαζε σε δίσκους και τέτοια κομμάτια, βλ. ακόμα Βρεγμένο Ρούχο, Ταξιδιάρικα Πουλιά, Τέλος δίχως τέλος, Πικρός καιρός. Καλά ότι τα έχει ξεχάσει ισχύει. Αφού λέει μόνο τα βαριά λαικά και ότι έχει ηλεκτρονική κιθάρα πλέον.
Επίσης, εγώ είμαι κατά της αποθέωσης του Σαπουντζάκη τόσο νωρίς. Δυο κομμάτια έδωσε, ωραία, μελωδικά, αλλά δεν έγιναν και τίποτα επιτυχίες. Να δούμε τι θα έχει το δισκάκι.
Μα γι αυτό έγραψα ότι μια χαρά ταιριάζει η φωνή του, γιατί έχει πει τέτοια κατά το παρελθόν. Του Σαπουντζάκη μια χαρά είναι τα τραγούδια, εάν όμως δεν τα προωθήσεις και λίγο θα πάνε χαμένα, όπως χαμένο πήγε το "Αν Θα σε Χάσω", το "Δεν Υπολόγισες Καλά" (αυτο το ξέσκισε ο Βλάχος) κ,α. Ειδικά το "Δεν μου Αρκεί" έπρεπε να έχει γίνει σινγκλ τότε και να υπάρχει ικανότητα της εταιρείας τουλάχιστον να τα προβάλλει. Αλλά γι' αυτό το θέμα τα έχουμε χιλιοπει. Μόνο η Heaven δουλεύει με τηλεοπτικά κανάλια και τα ξεσκίζει στην διαφήμιση τα "προιοντα" της.
Μην είμαστε υπερβολικοί,απλά ωραία τραγούδια ήταν. Δεν θα γινόταν σουξεδάρα το Δεν μου αρκεί και όλη τη μέρα να έπαιζε. Είχε και τον στίχο επανάληψη από το Άκουσε με καλά ''νοικιάζω το κορμί σου''. Επίσης το Αν θα σε χάσω σε καμιά περίπτωση δεν χάθηκε, το έμαθε ο κόσμος μέσα από το youtube και τα live. Μην κατηγορούμε συνέχεια και την Cobalt. Στον προηγούμενο δίσκο έβγαλε τα Εσύ η θάλασσα, Μη με ρωτάτε, Δηλώνω μόνος, Δώσε ένα τέλος και έγιναν όντως γνωστά και έπαιζαν γενικότερα. Δεν φταίει μόνο η προώθηση όταν στον επόμενο δίσκο ξεκίνησε με την παπάτζα του αιώνα, το Τέρμα το Ράδιο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Μερικά από τα τραγούδια που έχει γράψει ο Σαμπάνης και τα έχει δώσει σε διάφορους καλλιτέχνες κατά καιρούς κι έχω ξεχωρίσει είναι τα εξής:

Αντώνης Ρέμος: Λένε, Μην ξαναρθείς
Γιάννης Πλούταρχος: Δε με παίρνει (Λασπόνερα), Δε μου καίγεται καρφί, Ο έρωτας ακούει στ' όνομά σου
Γιώργος Μαζωνάκης: Δύσκολα φεγγάρια, Έλα πίσω στη θέση σου, Η ζωή μου βήμα, Λείπει πάλι ο Θεός, Τέρμα, Τίμημα, Τρελός
Γιώργος Νταλάρας: Βρέχει
Καίτη Γαρμπή: Ανεμοδαρμένα ύψη, Περίεργες μέρες, Το λιγάκι
Νατάσα Θεοδωρίδου: Άστα όλα κι έλα
Νίκος Οικονομόπουλος: Θα είμαι εδώ, Μελαγχολία μου, Ότι αγαπάω μ' αδικεί, Πού θα με πας
Πάνος Κιάμος: Απωθημένο, Δε θέλω επαφή, Πόσο λίγο μ' αγαπάς
Πάολα: Έχω μια ζωή, Λύκαινα (Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Καρράς)
Πασχάλης Τερζής: Δε θα μου πεις εμένα
Πέγκυ Ζήνα: Παραδίνομαι, Πάρε δρόμο, Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα, Χάνομαι

Μερικά από τα τραγούδια που έχει γράψει και τα έχει ερμηνεύσει ο ίδιος κι έχω ξεχωρίσει είναι τα εξής:

Άργησες πολύ
Μέρες που δε σου 'πα σ' αγαπώ
Μη μιλάς
Να 'ρθεις
Ότι και να είμαι
Ώρα μηδέν
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Κι όμως το Τέρμα το Ράδιο έπαιξε στο ραδιόφωνο. Δυστυχώς. Ούτε επίτηδες να το κάνανε, για να τον εκδικηθούν... :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Βασικα από Νότη πάντα παίζει το προμο του δίσκου . Εκεί πέφτει το σπρώξιμο μετά θα βγάλει 3 4 ακόμα συνήθως που αντε 1 να γίνει επιτυχία..Οπότε συνολικά 2 κομμάτια από κάθε δίσκο θα ακουστούν το πρώτο και μετά κάποια στιγμή συνήθως αποφασίζουν να παίξουν λίγο νέο Νότη..Βέβαια κάποτε θα έπαιζαν σίγουρα ντέρτι και στο οασις όλα και στα υπόλοιπα γινόταν αυτό που είπα..Οπότε με μαθηματική ακρίβεια καποια στιγμή θα παίξει κομμάτι από το μαζι.. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bebest την Κυρ Νοέμ 29, 2015 5:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Κι όμως το Τέρμα το Ράδιο έπαιξε στο ραδιόφωνο. Δυστυχώς. Ούτε επίτηδες να το κάνανε, για να τον εκδικηθούν... :lol:
Χαχαχα ναι μόνο που άρχισε να παίζει αφού έβγαλαν το Εγώ κι έγινε μπέρδεμα μετά. Δεν είμαι σίγουρος αν τα τραγούδια που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα από Σαμπάνη, θα ταίριαζαν στο Νότη.
Να τραγούδι για τις ψηλές του Νότη :lol:
https://www.facebook.com/moukidis/video ... nref=story
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Κι όμως το Τέρμα το Ράδιο έπαιξε στο ραδιόφωνο. Δυστυχώς. Ούτε επίτηδες να το κάνανε, για να τον εκδικηθούν... :lol:
Χαχαχα ναι μόνο που άρχισε να παίζει αφού έβγαλαν το Εγώ κι έγινε μπέρδεμα μετά. Δεν είμαι σίγουρος αν τα τραγούδια που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα από Σαμπάνη, θα ταίριαζαν στο Νότη.
Θα ταίριαζε στο Νότη το παραπάνω, εγώ πάντως δεν πιστεύω να προωθήσει άλλο τραγούδι από το Μαζί, ίσως μια τελευταία ευκαιρία να ακουστεί το "Πως γίνεται αυτό" μέχρι εκεί... Σίγουρα θα ακούσουμε κάτι από τον επόμενο δίσκο πάντως στα live του...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

J&B έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Θα ταίριαζε στο Νότη το παραπάνω, εγώ πάντως δεν πιστεύω να προωθήσει άλλο τραγούδι από το Μαζί, ίσως μια τελευταία ευκαιρία να ακουστεί το "Πως γίνεται αυτό" μέχρι εκεί... Σίγουρα θα ακούσουμε κάτι από τον επόμενο δίσκο πάντως στα live του...
Αυτό είναι προσωπική σου αίσθηση ή όντως σκοπεύει να προβάρει και νέα τραγούδια; Γιατί αν είναι για δυο μήνες δε νομίζω να προλαβαίνει να περάσει νέα κομμάτια.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Η αλήθεια είναι ότι από τα σποτ και τις συνεντεύξεις φαίνεται ότι το πως γίνεται υπάρχει ακόμα..Βέβαια μετά από 6 μήνες με 0 Αιρ πλευ να αρχίσει ξαφνικά να παίζει πολύ δύσκολο. .Εκτός αν είχε αποφασίσει να άρχισει τη προώθηση παράλληλα με τις εμφανίσεις..Πάντως και το 2 μηνο σχετικό είναι άκουσα σε συνέντευξη τον Μίμο να λέει ότι θα κατέβει Αθήνα γύρω στο Φλεβάρη στο Φαντασία ή στο Τεατρο..Οπότε όλα ρευστά είναι ακόμα από το να πάει τεατρο μέχρι να συνεχίσει και να κοπεί η Πάολα για να πάνε εκεί ο Μίμος με τη Βανδή. .
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν πιστευω ότι θα προβάρει νέα τραγούδια στο Fantasia. Eάν όπως λένε κάνει καλοκαιρινές εμφανίσεις, τότε θα πει εκεί 1-2 από τα καινούργια. Ακόμα δεν έχει κάνει το ξεκαθάρισμα σε αυτά που του έχουν στείλει, οπότε χλωμό για να πει εντός των επόμενων 2-3 μηνών κάποιο κομμάτι καινούργιο. Μετά το Πάσχα και βλέπουμε, ίσως και στην Θεσσαλονίκη, αναλόγως ποια περίοδο θα ανεβεί.
bebest έγραψε:Πάντως και το 2 μηνο σχετικό είναι άκουσα σε συνέντευξη τον Μίμο να λέει ότι θα κατέβει Αθήνα γύρω στο Φλεβάρη στο Φαντασία ή στο Τεατρο..Οπότε όλα ρευστά είναι ακόμα από το να πάει τεατρο μέχρι να συνεχίσει και να κοπεί η Πάολα για να πάνε εκεί ο Μίμος με τη Βανδή. .
Oύτε μία στο εκατομμύριο να κοπεί η Πάολα από Teatro...Θα κατέβει ο Μίμος θα κάτσει κι αυτός άλλους δύο μήνες στο μαγαζί και μετά βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Μην το αναλύουμε παίδες.Ο Νότης αποδεδειγμένα μπορεί να πει τα πάντα.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ και δεν το λέω σαν θαυμαστής του.Αρκεί να το γουστάρει σαν τραγούδι όμως.Επίσης νομίζω έχει ανοικτή την πόρτα για όλους τους δημιουργούς,χωρίς διάκριση,απλά να ταιριάζει στο δικό του μουσικό κριτήριο.Όσο για κάτι που ρώτησε ένα φίλος πιο πάνω,όχι ο Νότης δεν λέει κανένα τραγούδι του πιο ψηλά.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πρόβες και το μπαλέτο... https://www.facebook.com/garry.mardon/v ... =2&theater
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Σήμερα θα έχουμε νέα απο το φαντασία...θα πάω. το πήρα απόφαση :lol: :lol: :lol: :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Τι κάνεις ρε αληταρά Garry!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε:
J&B έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Αυτό είναι προσωπική σου αίσθηση ή όντως σκοπεύει να προβάρει και νέα τραγούδια; Γιατί αν είναι για δυο μήνες δε νομίζω να προλαβαίνει να περάσει νέα κομμάτια.
Προσωπική αίσθηση... Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιο τραγουδι για τον επόμενο δίσκο... Και θα τολμήσω να προβλέψω ότι αν ακούσουμε κάτι θα είναι στις τελευταίες του εμφανίσεις...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
fasma88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fasma88 »

nikosp έγραψε:Αλήθεια υπάρχει τραγούδι που να το λέει πιο ψηλά στο live απ΄ ότι στο δίσκο;Επίσης μπορείτε να βρείτε τραγούδια που ο Νότης κάνει φάλτσα;
Φαλτσα δεν κανει σε καμια περιπτωση. Παντα ολοσωστος ειναι και στα live και στο cd. Τωρα για ψηλοτερα στο live απο τον δισκο, το Κλεινω τις κουρτινες το λεει στο δισκο στη ΦΑ# Μινορε (θεοχαμηλα πραγματικα, για μενσ επρεπε να το παει στη Λα μινορε) ενω στο live το λεει στη Σολ μινορε, δηλαδη ενα ημιτονιο ψηλοτερα απ' οτι στο cd.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

πηγα σημερα και μου ειπε σε 4-5 μέρες ...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Τι ότι θα ξεκινάει να τραγουδάει;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Δε ξερω...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Άντε βγάλε άκρη..Τι λέτε ρε;; :lol:
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

jdarmody έγραψε:Άντε βγάλε άκρη..Τι λέτε ρε;; :lol:
Και εγω το διαβαζω ξανα διαβαζω :lol: :lol: :lol:
Απάντηση