Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
nikosp

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

jdarmody έγραψε:
nikosp έγραψε:
jdarmody έγραψε:
nikosp έγραψε:Μέλος από την ορχήστρα μου είπε ότι θα ξεκινάει με το Και δεν μπορώ.
Spoiler:
Και μετά ξύπνησα
Στο είπε όντως ή έτσι το λες;
χαχαχα δεν βλέπετε τι γράφει μέσα στο spoiler και μετά ξύπνησα.Λέμε και καμιά βλακεία να περάσει η ώρα.
Χαχαχα το είδα αλλά είπα να εξαντλήσω κάθε ελπίδα να είναι αλήθεια. Εντάξει, ο Scorpion είχε πει ότι είναι καταπληκτική επιλογή, νομίζω όχι ειρωνικά, οπότε βασίζομαι πάνω του. Αποκλείεται νομίζω να ξεθάψει κάτι τόσο παλιό, οπότε τον βλέπω για Μαζί και Πέτα ψηλά. Εκεί καταλήγω μάλλον. Φτου ξελευθερία δύσκολα το κόβω, βέβαια αυτός είναι ικανός να βγει με τα Πρόβατα.
Οντως οι πληροφορίες συγκλίνουν λίγο προς το Πέτα ψηλά αφού είπαν για καταπληκτική επιλογή δεν θα εννοούσαν Εγώ,Πως γίνεται αυτό ή κοινωνικό.Απλά το Πέτα ψηλά δεν ξέρω τι χορογραφία μπορεί να βγάλει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Η χορογραφία μας πήγε στο Καλέ μου Άγγελε. Αλλά ο johnnytzitzi είπε ότι όσο και να χτυπιόμαστε δεν το βρίσκουμε, οπότε δεν είναι κάποιο από τα ήδη παιγμένα από τον Μαζί. Θα δούμε, πάντως τον βλέπω για κοινωνικό πάλι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Οντως οι πληροφορίες μας μπερδεύουν από τη μία καταπληκτική επιλογή από την άλλη δε το βρίσκουμε με τίποτα..Και αν είναι κοινωνικό τι χορόγραφια να γίνει?? Παίζει βέβαια να έχουν διαφορετική πληροφορία και άλλο να εννοεί ο ένας και άλλο ο άλλος. . :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Το ένα που θα χορογραφηθεί είναι το "Καλέ μου Αγγελε" και το άλλο θα είναι μία ροκ μπαλάντα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Αρα έναρξη καλε μου αγγελε :yahoo:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Δεν θα είναι έναρξης κομμάτι το Καλέ μου Άγγελε!
Το άλλο το άκουσες Scorpion ή απλά σε πληροφόρησαν;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
bebest

Τοτε κάτι δε λέτε σωστά ρε παιδιά..Εφόσον το τραγούδι έναρξης θα γίνει χορόγραφια ποιο θα είναι η ροκ μπαλάντα :tourta:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Προφανώς και η χορογραφία θα ήταν για το Καλέ μου Άγγελε. Πείτε τα μωρέ τι τα κρύβετε!Το γεγονός ότι θα χορογραφηθεί το Καλέ μου Άγγελε είναι καλό, γιατί μάλλον θα είναι και το επόμενο σινγκλ! Η ροκ μπαλάντα είχε πει ο Scorpion ότι θα είναι ξένο κομμάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τετ Δεκ 02, 2015 5:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Αφού η έναρξη είναι με χορογραφία και δεν είναι το Καλέ μου άγγελε άρα θα βγει με ροκ μπαλάντα;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
bebest

nikosp έγραψε:Αφού η έναρξη είναι με χορογραφία και δεν είναι το Καλέ μου άγγελε άρα θα βγει με ροκ μπαλάντα;
Προφανώς και όχι για αυτό λέω έχουμε αντικρουομενες πληροφορίες..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:
nikosp έγραψε:Αφού η έναρξη είναι με χορογραφία και δεν είναι το Καλέ μου άγγελε άρα θα βγει με ροκ μπαλάντα;
Προφανώς και όχι για αυτό λέω έχουμε αντικρουομενες πληροφορίες..
Νομίζω ότι μάλλον δεν παίζει αυτό για τη ροκ μπαλάντα. Και εκεί υπάρχει η διαφορά μεταξύ τους. Φαντάζομαι ότι ο Scorpion με βάση τις δικές του πηγές έχει ως τραγούδι έναρξης το Καλέ μου Άγγελε και μια δεύτερη χορογραφία μια ροκ μπαλάντα. Ενώ ο johnyyzitzi έχει ένα κομμάτι έναρξης και χορογραφία το Καλέ μου Άγγελε.
johnytzitzi

Με το αγγλόφωνο τραγούδι θα βγει για αυτό είχα πει ότι δεν θα το βρείτε (τουλάχιστον μέχρι σήμερα αυτό ισχύει)!!!

Και το 2008-09 ήταν να έπαιζε εισαγωγικό κομμάτι πριν βγει το "Hey you" των Pink Floyd και 2 μέρες πριν ανοίξουν αποφασίζει να το αλλάξει και να βάλει τον "Πικρό καιρό"!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ε άρα μαζί είστε εντάξει. Εννοείς θα βγει όντως με αυτό; Ή θα παίζει πριν την έναρξη; Όπως το Why me παλιότερα.
bebest

johnytzitzi έγραψε:Με το αγγλόφωνο τραγούδι θα βγει για αυτό είχα πει ότι δεν θα το βρείτε (τουλάχιστον μέχρι σήμερα αυτό ισχύει)!!!

Και το 2008-09 ήταν να έπαιζε εισαγωγικό κομμάτι πριν βγει το "Hey you" των Pink Floyd και 2 μέρες πριν ανοίξουν αποφασίζει να το αλλάξει και να βάλει τον "Πικρό καιρό"!
Σε ηχογράφηση όμως αυτός ουσιαστικά εβγενε με το μια ματιά σου..Λογικά πριν βγει ελπίζω να εννοείς :fryingpan:
johnytzitzi

Θα το τραγουδάει ζωντανά δεν θα παίζει πριν βγει.
bebest

Κακο σημάδι..Συνήθως τα αγγλόφωνα τα συνδυάζει με τα κοινωνικά..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Νομίζω θα είναι πρώτη φορά στα χρονικά που θα κάνει έναρξη με αγγλόφωνο κομμάτι! Εκτός αν έβγαινε με το Why did you do it στα νιάτα του! Για να δούμε, ενδιαφέρον ακούγεται! Μη το λες bebest, έχει πει διάφορα ξένα κομμάτια.
bebest

Το θέμα είναι ότι και ερωτικό στίχο να έχει το αγγλόφωνο τραγούδι συνήθως το έβαζε μαζί με τα κοινωνικά..Και αν σου ξεκινήσει με ξενο κομμάτι και κάνα μισάωρο κοινωνικά μόνο μπουζούκια δε θα θυμίζει το σκηνικό..Νομίζω με Who did you do it έβγαινε κάποτε..
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Θα παω μετα απο μια 3ετια 4ετια και 'γω 2η βδομαδα λογικα....ελπιζω μονο να μη μας πλακωσει στα κοινωνικα... :sad:
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Τραγική πιστεύω επιλογή να βγαίνει με ξένο κομμάτι... Δεν κολλάει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάνει έναρξη με τις 48 ώρες μαζί και να ξεκινήσουν με ξένα κομμάτια και μόλις φύγουν να ξεκινήσει τα δικά του. Δεν μου κάθεται αλλιώς.

Επιβεβαίωνω ότι έχει τραπέζια για πρεμιέρα... Μόλις εκλεισα
Απάντηση