Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

ilias16 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
ilias16 έγραψε:Μόλις είδα το σκηνικό που θα έχει πίσω του ο Νότης.Όμορφο και κάτι διαφορετικό μετά από χρόνια...
Πες τίποτα παραπάνω!! :lol:
Ένα videowall που σχηματίζει κάτι σαν σταυρό και η ορχήστρα τοποθετημένη στις εγκοπές του.
Δεν ξέρω πως να βάλω την φωτογραφία αλλιώς θα το έδειχνα. Άσε που κάποιοι μπορεί να παρεξηγηθούν αν την βάλω.
Ευχαριστώ φίλε! Δεν πειράζει δυο ημέρες έμειναν, θα τα μάθουμε όλα. :thumbup:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Όχι Scorpion, έχει δίκιο. Θα σε δικαιώσω ακόμα και για τον Λεμπιδάκη. Τι αβαντάρει σιγά; Κάτι ανορθόγραφες δημοσιεύσεις κάνει που δεν έχουν κανένα ουσιαστικό νόημα. Τον είδα και σήμερα, πέταξε την κλασικά βλακεία ότι ο Νότης ξεκίνησε την κόντρα με τον Αντωνάκη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:Όχι Scorpion, έχει δίκιο. Θα σε δικαιώσω ακόμα και για τον Λεμπιδάκη. Τι αβαντάρει σιγά; Κάτι ανορθόγραφες δημοσιεύσεις κάνει που δεν έχουν κανένα ουσιαστικό νόημα. Τον είδα και σήμερα, πέταξε την κλασικά βλακεία ότι ο Νότης ξεκίνησε την κόντρα με τον Αντωνάκη.
Τελευταία φορά ασχολούμαι με κάποιον που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος και κοπιάρει όλο το κείμενο του enter tv για την συνέντευξη Νότη στην Κουτσελίνη, το ανεβάζει στο σαιτ του και το στέλνει στις σελίδες, έχοντας την απαίτηση να το αναπαράγουν για να πάρει κλικ. Ααα και πέρσι 10 μέρες πριν την πρεμιέρα στο Φωταέριο βλέπαμε κάθε μέρα φωτογραφίες, πότε από πρόβες Νότη, πότε από πρόβες Νότη και Πέγκυ (μαζί στην πίστα), πότε το μαγαζί και πως είναι διαμορφωμένο. Τώρα τι έχουμε δει. Μία φωτό του Χαρούλη με τον Νότη την πρώτη ημέρα και μετά δύο φωτογραφίες, η μία αναρτημένη από τις 48 ωρες με την σελφι που την κοπιαρε κι αυτήν, κι άλλη μία με τον Αγγελο Δάνο και τα κορίτσια του μπαλέτου (την Τζένη και την Χρύσα νομίζω), η οποία επίσης αναρτήθηκε από το προφίλ της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Και δεν βλέπω να μπήκε και το tralala.gr φέτος, που κάθε φορά έκανε εκτενές φωτορεπορτάζ. Το μόνο που έχουμε δει είναι από δέκα μεριές το πως είναι εξωτερικά το Φαντασια. Δικαιώθηκα κι εκεί.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

ilias16 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
ilias16 έγραψε:Μόλις είδα το σκηνικό που θα έχει πίσω του ο Νότης.Όμορφο και κάτι διαφορετικό μετά από χρόνια...
Ένα videowall που σχηματίζει κάτι σαν σταυρό και η ορχήστρα τοποθετημένη στις εγκοπές του.
Δεν ξέρω πως να βάλω την φωτογραφία αλλιώς θα το έδειχνα. Άσε που κάποιοι μπορεί να παρεξηγηθούν αν την βάλω.
Εμένα πάντως με ενοχλεί στα μάτια μου βλέποντας το πολλή ώρα!
Καλύτερα να ήταν πιο ψηλά δηλαδή πιο πάνω από το κεφάλι του Νότη.

Ο Ρήγος το κατασκεύασε, την Παρασκευή μάλιστα ήταν συνέχεια πάνω στη σκηνή με τον Νότη και κοίταγαν τις ατέλειες της γενικότερα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Τηλεφώνησα χτές στο Fantasia κι έμαθα οτι οι τιμές είναι 160Ε/4 άτομα ή 180Ε/4 άτομα για special(;)!!
Οι τιμές είναι ψηλές και για τον πολύ κόσμο απλησίαστες. Εφόσον,λοιπόν, δεν απευθύνονται στην οικονομική ελίτ της ελληνικής κοινωνίας, κάτι πρέπει να κάνουν μ'αυτό. Η Ακτή Πειραιώς ,για παράδειγμα, έχει 130Ε τη φιάλη, αν δεν κάνω λάθος. Αν κλείνουν τα μαγαζιά πριν την ώρα τους, ο λόγος είναι ΚΑΙ εκεί! Το έχω ξαναγράψει,μπας και φιλοτιμηθούν και ανακρούσουν πρύμνη. Νότη κι αυτό αξίζει προσοχή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στο συγκεκριμένο σχήμα της Fantasia έπρεπε να είναι 140 ευρώ η φιάλη, και πάλι πολύ είναι. Τι 160 ρε? Τρελοί είναι? Για να δω την Πωλίνα και την Πηλαδάκη? Αν βέβαια το πάει διήμερο τις πρώτες δύο εβδομάδες, τριήμερο την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και μετά μονοήμερο, τότε αλλάζει το θέμα.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

johnytzitzi έγραψε:
ilias16 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Εμένα πάντως με ενοχλεί στα μάτια μου βλέποντας το πολλή ώρα!
Καλύτερα να ήταν πιο ψηλά δηλαδή πιο πάνω από το κεφάλι του Νότη.

Ο Ρήγος το κατασκεύασε, την Παρασκευή μάλιστα ήταν συνέχεια πάνω στη σκηνή με τον Νότη και κοίταγαν τις ατέλειες της γενικότερα.
Αυτό να πω την αλήθεια δεν το έχω στα υπόψιν. Αλλά είμαι σίγουρος ότι σε πολλούς θα συμβαίνει.Αν είναι και έντονα τα χρώματα του θα κουράζει. Απλά απ'το κλασσικό videowall -τηλεόραση και η ορχήστρα κάτω είναι κατιτίς διαφορετικό και όμορφο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Στο συγκεκριμένο σχήμα της Fantasia έπρεπε να είναι 140 ευρώ η φιάλη, και πάλι πολύ είναι. Τι 160 ρε? Τρελοί είναι? Για να δω την Πωλίνα και την Πηλαδάκη? Αν βέβαια το πάει διήμερο τις πρώτες δύο εβδομάδες, τριήμερο την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και μετά μονοήμερο, τότε αλλάζει το θέμα.
Σωστότατο. Ειδικά όταν έχεις κάνει σημαία ότι δεν απευθύνεσαι στην ελίτ..
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Βασικα οι τιμές αυτές αντέ μέχρι τις γιορτές που θα έχει ζήτηση το σχήμα..Μετά θα αρχίσουν τα γνωστά που υποτίθεται λέγονται φοιτητικά..Τώρα το ότι 2 πρόβες πριν την έναρξη δε έχει απφασίσει με ποίο κομμάτι θα βγει ξεπερνά τα όρια του αυθορμητισμού, είναι παω χύμα στο κύμα..Οκ δίσκο πάντα πάει 1.5 χρόνο άλλα ούτε σίνγκλ??Αφου΄υποτίθεται ότι θέλει να κάνει και απονομή για το δίσκο πως τον αφήνεις τόσο ανεκμετάλλευτο :fryingpan:..Διάλεξε ένα κομμάτι προωθησετο βγες με αυτό, δε χρειάζεται να προσπαθεί να είναι σε όλα διαφορετικός..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εντάξει πιστεύεις κι εσύ ότι λέει ο καθένας εδώ μέσα. Λες να μην ξέρει με ποιο κομμάτι θα βγει; Ή υπάρχει κομμάτι στον δίσκο που θα έβγαινε ως single και θα έκανε τόσο χαμό για να κάνει και έναρξη κατευθείαν με αυτό;
Υ.Γ. Άλλα δύο κομμάτια του Μουκίδη θα έχει ο δίσκος του Οικονομόπουλου. Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Το θέμα είναι ότι όπως πήγαν τα πράγματα 3 μέρες πριν την έναρξη θα πρέπει να αποφασίσει ποιο τραγούδι θα έχει για έναρξη, ενώ αυτό θα μπορούσε να γίνει πχ μια βδομάδα πριν.
Όσο για τον Αντωνακη... απλά ξύδι!
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Παιδιά υπήρξε εμπλοκή με το "Να σταθώ στα πόδια μου" αλλιώς θα ήταν αυτό τραγούδι έναρξης!
Δεν έδωσε άδεια ο Μπαλάφας για να το πει ο Νότης αρνήθηκε!
Μάλιστα ήταν κι ο ένας δημιουργός χτες (που ο Νότης πέρσι του είχε δώσει και μικρόφωνο που δεν το κάνει ποτέ) και του είπε ότι κι ο σκηνοθέτης του κλιπ ήταν σύμφωνος όπως κι εκείνος.
Ο κύριος λοιπόν αυτός (αν δεν κάνω λάθος ήταν νικητής του τελευταίου Fame Story) θεώρησε φαίνεται "λίγο" τον Νότη για να πει το κομμάτι του.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Επιβεβαιώνω το ρεπορτάζ του johnytzitzi. Ο Νότης ήταν αρκετά εκνευρισμένος. Παρότι με τον Ζερβάκη έχει καλές σχέσεις και πέρσι του είχε δώσει και το μικρόφωνο να τραγουδήσει το " αστρα μην με μαλώνετε" νομίζω (υπήρχε το στιγμιότυπο στο youtube), ο Μπαλάφας είπε όχι γιατί το κομμάτι είναι νέο...Επί της ουσίας ο τύπος είναι ένας ακόμα εκπρόσωπος της θολοκουλτούρας και του ψευτοέντεχνου, κομπλεξικός.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Από αποψινές πρόβες...
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Y.Γ.: H Πωλίνα τραγουδά και στο videowall παίζει ο "Ελληνας". Να φανταστώ ότι αυτό θα είναι το ντουέτο μαζί της?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά βρε παιδιά τόση προχειρότητα υπάρχει πια; Δηλαδή ξεκίνησε να προβάρει ένα τραγούδι χωρίς να έχει πάρει την άδεια των δημιουργών; Κι ο Ζερβάκης τι ρόλο παίζει πια; Λες και το ήξερε όλη η Ελλάδα το τραγούδι σου ρε Μπαλάφα. Επειδή έχει ωραίο κλιπ κι έκανε views έγινες και καλλιτεχνάρα; Κρίμα, ήταν δυνατό κομμάτι και ειδικά το σόλο της λύρας ήταν πολύ ωραίο. Δηλαδή, όλοι αυτοί που λένε τραγούδια άλλων στα live τους παίρνουν άδεια; Πλάκα μας κάνετε;; Είμαι σίγουρος ότι ο Νότης έριξε τρελά καντήλια!!
Τον ''Έλληνα'' που τον ξέθαψε; Πλάκα μας κάνετε πάλι;; Έλεος.
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Πρώτη φορά ακούω ότι πρέπει να πάρει άδεια κάποιος για να πει live κάποιο τραγούδι.... Το μόνο που μπορεί να χρειάζεται άδεια είναι αν μπει σε live cd... Μόνο τότε χρειάζεται άδεια... Μήπως θα ηχογραφηθεί το πρόγραμμα;
giorgosvas06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Και φόντο το μνημείο..Πιο γραφικός πεθαίνεις..Καλή κονσέρβα και φέτος. Scorpion δώσε ρεπορτάζ!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Μαρεσει που σου κανει εκπληξη οτι θα λεει το Με φοντο το μνημειο .
johnytzitzi έγραψε: Δεν έδωσε άδεια ο Μπαλάφας για να το πει ο Νότης αρνήθηκε!
Εγω γιαυτο εγραψα οτι επρεπε να γινουν αυτα μια βδομαδα πριν. Παραξενευτηκα που θα ελεγε πρωτη φορα τοσο νεο τραγουδι και δεν περιμενα να πει ευκολα το Ναι ο Μπαλαφας
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Από πότε απαγορεύεται να πεις τραγούδι άλλου τραγουδιστή σε live χωρίς την έγκρισή του;Τέλος πάντων καλύτερα γιατί εμένα δεν μου άρεσε και πολύ προτιμώ να ξεκινήσει με κάτι δικό του.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Απάντηση