Όσο ζω ελπίζω! To ξέρατε το κομμάτι δηλαδή;;SFAKattack10 έγραψε:Μαρεσει που σου κανει εκπληξη οτι θα λεει το Με φοντο το μνημειο .Εγω γιαυτο εγραψα οτι επρεπε να γινουν αυτα μια βδομαδα πριν. Παραξενευτηκα που θα ελεγε πρωτη φορα τοσο νεο τραγουδι και δεν περιμενα να πει ευκολα το Ναι ο Μπαλαφαςjohnytzitzi έγραψε: Δεν έδωσε άδεια ο Μπαλάφας για να το πει ο Νότης αρνήθηκε!
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Για μενα δεν ειναι θεμα οτι ηταν νεο το τραγουδι αλλα οτι του εχουν βαλει "ταμπελα" οι αριστεροι καλλιτεχνες αρα σιγα μην ελεγε το ναι ο Μπαλαφας.
Επαναλαμβάνω ότι ο μόνος λόγος να ζητήσει άδεια για να πει ζωντανά ένα τραγούδι είναι εφόσον κυκλοφορήσει σε δίσκο το πρόγραμμα... Αν γι αυτό δεν έδωσε άδεια μακάρι να ισχύει αυτό και ας μη το ακούσουμε και ποτέ το συγκεκριμένο απ το νοτη
Και μένα περίεργο μου φάνηκε σιγά μην έδινε άδεια ο Μπαλάφας αφού όλοι οι "δήθεν έντεχνοι" είναι απέναντι του τώρα θα το μάθουμε; Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης όμως είναι με τον Νότη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Σωστά. Αυτό που λέει ο sfakattack είναι. Δε νομίζω να έχει να κάνει όντως με τα δικαιώματα. Είναι άλλα τα θέματα. Απλά λογικά για να άρχισε να το προβάρει με κάποιον μίλησε, δεν μπορεί να μην πήρε το οκ. Εκτός αν το έμαθε αργότερα ο Μπαλάφας κι έθεσε βέτο. Εντάξει δεν χάσαμε και τίποτα.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Ο Μπαλάφας φοβηθηκε μηπως 'δοξαστει' το τραγουδι του απο τον Νοτη και να αρχισουν ολοι να παραμιλανε οπως εγινε και με τα γενεθλια το 2004...γιατι κακά τα ψεματα ο Νοτης θα το απογειωνε και αυτο..
Σε κάθε περίπτωση και αυτό να ισχύει, προς το παρόν δεν θα το έβαζε σε κάποιο δίσκο του, όπως έγινε με τα Γενέθλια. Απλά θα το έλεγε στις ζωντανές εμφανίσεις του. Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που απαγορεύει κάποιος να ακουστεί τραγούδι του σε live από άλλον καλλιτέχνη.
- Scorpion86
Αλήθεια ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες...;;;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Εντάξει μην το πάμε και στο άλλο άκρο. Έγραψε ένα τραγούδι ο άνθρωπος και δεν ήθελε να το δώσει στο Νότη. Ως εκεί. Το θέμα είναι γιατί ο Νότης δεν ήταν εξασφαλισμένος από την αρχή και έγινε όλο αυτό τελευταία στιγμή. Είναι οριστικό Scorpion;
Σχετικά με το θέμα του τραγουδιού του Λεωνίδα Μπαλάφα...
Το τραγούδι αυτό καθαυτό ,για τα δικά μου μέτρα,είναι αδιάφορο.
Η οπτικοποίηση του του χαρίζει πόντους!
Η επιλογή του Λ. Μπαλάφα, ως δημιουργού του τραγουδιού, να μην επιτρέψει(;;;;) στον Νότη να το τραγουδήσει είναι περίεργη αλλά σεβαστή.
Ο Λ. Μπαλάφας γενικά είναι καλή περίπτωση και αξίζει προσοχής.
Η απορία μου, αν αληθεύουν όλα αυτά, είναι αν ο Λ. Μπαλάφας έχει τεντωμένες κεραίες και πως δύναται να ξέρει ανα πάσα στιγμή πότε και απο ποιον τραγουδιστή ακούγεται το δημιούργημά του. Σε κάθε νυχτερινό κέντρο έχει αμολημένους ανθρώπους να ψάχνουν που τραγουδιέται κομμάτι του Μπαλάφα και αναλόγως πράττει;; Εκτός και αν αυτό συμβαίνει επειδή το προόριζε ο Νότης για εναρκτήριο τραγούδι που θα το προέβαλαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και συνεπώς θα έπαιρνε άλλη διάσταση το θέμα....Ποιος ξέρει; Και πάλι, όμως υπάρχουν ερωτήματα...
Το τραγούδι αυτό καθαυτό ,για τα δικά μου μέτρα,είναι αδιάφορο.
Η οπτικοποίηση του του χαρίζει πόντους!
Η επιλογή του Λ. Μπαλάφα, ως δημιουργού του τραγουδιού, να μην επιτρέψει(;;;;) στον Νότη να το τραγουδήσει είναι περίεργη αλλά σεβαστή.
Ο Λ. Μπαλάφας γενικά είναι καλή περίπτωση και αξίζει προσοχής.
Η απορία μου, αν αληθεύουν όλα αυτά, είναι αν ο Λ. Μπαλάφας έχει τεντωμένες κεραίες και πως δύναται να ξέρει ανα πάσα στιγμή πότε και απο ποιον τραγουδιστή ακούγεται το δημιούργημά του. Σε κάθε νυχτερινό κέντρο έχει αμολημένους ανθρώπους να ψάχνουν που τραγουδιέται κομμάτι του Μπαλάφα και αναλόγως πράττει;; Εκτός και αν αυτό συμβαίνει επειδή το προόριζε ο Νότης για εναρκτήριο τραγούδι που θα το προέβαλαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και συνεπώς θα έπαιρνε άλλη διάσταση το θέμα....Ποιος ξέρει; Και πάλι, όμως υπάρχουν ερωτήματα...
- Scorpion86
Δεν ξέρω. Σήμερα θα υπάρχουν νέα. Προς auster, δεν είναι δύσκολο να το μάθει ο Μπαλάφας αφού ο Ζερβάκης μιλάει με τον Νότη, είχε πάει στις πρόβες και του έχει δώσει και τραγούδια...jdarmody έγραψε:Εντάξει μην το πάμε και στο άλλο άκρο. Έγραψε ένα τραγούδι ο άνθρωπος και δεν ήθελε να το δώσει στο Νότη. Ως εκεί. Το θέμα είναι γιατί ο Νότης δεν ήταν εξασφαλισμένος από την αρχή και έγινε όλο αυτό τελευταία στιγμή. Είναι οριστικό Scorpion;
Είδα όλη την σύνεντευξη πριν από λίγο, καθυστερήμενα λόγω υποχρεώσεων... Μακράν η καλύτερη του συνέντευξη τα τελευταία 10 χρόνια...
Για το τραγούδι έναρξης που λέτε έμενα προσωπικά δεν μου αρέσει και νομίζω είναι καλύτερα να ξεκινήσει με κάτι δικό του πχ Ξυπνάτε ρε ή κάτι τέτοιο δυνατό...
Για το τραγούδι έναρξης που λέτε έμενα προσωπικά δεν μου αρέσει και νομίζω είναι καλύτερα να ξεκινήσει με κάτι δικό του πχ Ξυπνάτε ρε ή κάτι τέτοιο δυνατό...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
Να πω και την άχρηστη πληροφορία της ημέρας;
Χτες είχε πλάκα που όπου πήγαινε ο Γκόγκος με τον Μπερτάκη ακολουθούσε κι ο Λεμπιδάκης.
Σε κάποια φάση ήταν πάνω στη σκηνή και οι 3 τους κι είχαν κυκλώσει τον Νότη και δεν φαινόταν ο κοντούλης.
Ευτυχώς μέτα ανέβηκαν και μπήκαν στη συζήτηση ο Κασσάμπαλης κι ο μαέστρος μας κι έτσι είμασταν ισόποσοι.
Χτες είχε πλάκα που όπου πήγαινε ο Γκόγκος με τον Μπερτάκη ακολουθούσε κι ο Λεμπιδάκης.
Σε κάποια φάση ήταν πάνω στη σκηνή και οι 3 τους κι είχαν κυκλώσει τον Νότη και δεν φαινόταν ο κοντούλης.
Ευτυχώς μέτα ανέβηκαν και μπήκαν στη συζήτηση ο Κασσάμπαλης κι ο μαέστρος μας κι έτσι είμασταν ισόποσοι.

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Johnytzitzi, ξέρεις τίποτα για το τραγούδι έναρξης;;
Πάντως ο Ζερβάκης έχει συνεργαστεί και με τον Σαπουντζάκη. Ίσως βγει κάτι από εκεί. Επίσης πρόσφατα ανακάλυψα ότι ο Σαπουντζάκης είχε πάει στο Greek Idol 2.Scorpion86 έγραψε:Δεν ξέρω. Σήμερα θα υπάρχουν νέα. Προς auster, δεν είναι δύσκολο να το μάθει ο Μπαλάφας αφού ο Ζερβάκης μιλάει με τον Νότη, είχε πάει στις πρόβες και του έχει δώσει και τραγούδια...jdarmody έγραψε:Εντάξει μην το πάμε και στο άλλο άκρο. Έγραψε ένα τραγούδι ο άνθρωπος και δεν ήθελε να το δώσει στο Νότη. Ως εκεί. Το θέμα είναι γιατί ο Νότης δεν ήταν εξασφαλισμένος από την αρχή και έγινε όλο αυτό τελευταία στιγμή. Είναι οριστικό Scorpion;
Όσον αφορά στο τραγούδι έναρξης, αξιόλογη επιλογή θα ήταν και το "λαός προστάτης" του Θωμά Μπακαλάκου που το έχει ερμηνεύσει πάλι ο Νότης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και πολύ όμορφα ενορχηστρωμένο...
Ερώτηση: Οι μουσικοί του Νότη παραμένουν ίδιοι με πέρυσι; Στα τύμπανα εκτός του Παναγιωτάκη είναι κ φέτος ο Κώστας Περόγλου; "Δεύτερο" μπουζούκι δεν έχει πλέον τον Μανώλη Κονταράτο ε;
Ερώτηση: Οι μουσικοί του Νότη παραμένουν ίδιοι με πέρυσι; Στα τύμπανα εκτός του Παναγιωτάκη είναι κ φέτος ο Κώστας Περόγλου; "Δεύτερο" μπουζούκι δεν έχει πλέον τον Μανώλη Κονταράτο ε;
- Scorpion86
O Περογλου ειναι, ο Κονταράτος όχι, τελευταία φορά που συνεργάστηκαν μαζί πρέπει να ήταν το 2011/12 στην Ιερά Οδό. Στην ορχήστρα είναι οι Χατζηιωάννου, Τσεμπερούλης, Γιαννούλης, Φράγκος, Χατζηγαλινης, Αλεξάκης, Moσχοβουδης, ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον.Chris_ έγραψε:Όσον αφορά στο τραγούδι έναρξης, αξιόλογη επιλογή θα ήταν και το "λαός προστάτης" του Θωμά Μπακαλάκου που το έχει ερμηνεύσει πάλι ο Νότης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και πολύ όμορφα ενορχηστρωμένο...
-
ο κονταρατος ηταν κ περυσι στο φωταεριο, μετα δεν πηγε πυλη κ πηρε στη θεση του τον χατζηγαληνη!Scorpion86 έγραψε:O Περογλου ειναι, ο Κονταράτος όχι, τελευταία φορά που συνεργάστηκαν μαζί πρέπει να ήταν το 2011/12 στην Ιερά Οδό. Στην ορχήστρα είναι οι Χατζηιωάννου, Τσεμπερούλης, Γιαννούλης, Φράγκος, Χατζηγαλινης, Αλεξάκης, Moσχοβουδης, ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον.Chris_ έγραψε:Όσον αφορά στο τραγούδι έναρξης, αξιόλογη επιλογή θα ήταν και το "λαός προστάτης" του Θωμά Μπακαλάκου που το έχει ερμηνεύσει πάλι ο Νότης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και πολύ όμορφα ενορχηστρωμένο...
Bασικά δε χάσαμε και τίποτα με το κομμάτι ρε παιδιά απλά όντως τραγικό αν δε έδωσε το οκ λες και πέρνεις άδεια για το τι πρόγραμμα θα κάνει ο καθένας
..Το άσχημο είναι άλλο ότι βλέπω να ζούμε μέρες ιερά θέα με πολύ κοινωνικό πρόγραμμα κατι που φαινόταν και από τις δηλώσεις..Ρε Νότη πάλι με φόντο το μνημείο??Αυτός ο Ελληνας πάλι που το ξέθαψε??Συμβολικό αλλά στο ιερά θεα τα έλεγε αυτά τα 2..Και επίσης ήταν και με 48 ώρες νομίζω τότε..Πολλές συμπτώσεις ας βάλει κάποιος καμία φωνή γιατί βλέπω να μας σερβίρειι ότι μετριατζα κοινωνικό υπάρχει..
ΥΓ:Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα δώσει ο Μουκίδης στον Οικονομό πάντως το πόσο σα αγαπώ το ξαναανέβασε..Λέτε?Πάντως το πρώτο κομμάτι που έδωσε ήταν σαφώς καλύτερα από τα 3 του Μαζί..

ΥΓ:Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα δώσει ο Μουκίδης στον Οικονομό πάντως το πόσο σα αγαπώ το ξαναανέβασε..Λέτε?Πάντως το πρώτο κομμάτι που έδωσε ήταν σαφώς καλύτερα από τα 3 του Μαζί..
-
Ο Περόγλου πήγε Μυτιλήνη μόνιμα στη θέση του πήρε έναν παλιό ντραμίστα τον Τάκη Μητσόπουλο.Scorpion86 έγραψε:O Περογλου ειναι, ο Κονταράτος όχι, τελευταία φορά που συνεργάστηκαν μαζί πρέπει να ήταν το 2011/12 στην Ιερά Οδό. Στην ορχήστρα είναι οι Χατζηιωάννου, Τσεμπερούλης, Γιαννούλης, Φράγκος, Χατζηγαλινης, Αλεξάκης, Moσχοβουδης, ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον.Chris_ έγραψε:Όσον αφορά στο τραγούδι έναρξης, αξιόλογη επιλογή θα ήταν και το "λαός προστάτης" του Θωμά Μπακαλάκου που το έχει ερμηνεύσει πάλι ο Νότης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και πολύ όμορφα ενορχηστρωμένο...
Ξέχασες τον Καλούδη (ηλεκτρική κιθάρα στον Νότη από το '93) και τον Κοτσιανό στο βιολί.
Ο Κονταράτος ήταν μέχρι και τα Αστέρια το 2013, απόχωρησε, πήρε τον Χατζηγαλίνη ο οποίος πέρσι έφυγε πριν το Φωταέριο, όπου ξαναπήρε τον Μανώλη ο οποίος πριν την Πύλη Αξιού ξαναποχώρησε. Χαχαχα μπερδεύτηκα με τα τόσα πήγαινε-έλα.
Μέχρι χτες δεν είχε αποφασιστεί!jdarmody έγραψε:Johnytzitzi, ξέρεις τίποτα για το τραγούδι έναρξης;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα