Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Πήγε ένας φίλος χθες στις πρόβες και του έδειξε του Νότη κάτι αφίσες που είχε φτιάξει και μόλις είπε στον Νότη ότι τελικά δεν ήταν η δική του μέσα στις 3 που κέρδισαν τον διαγωνισμό, ο Νότης του είπε "Δεν έχω ιδέα. Είναι η πρώτη αφίσα που βλέπω". Οπότε δικαιώνομαι και για το ότι δεν επέλεξε τις φωτογραφίες ο Νότης. Φάνηκε από το ότι η μία από τις 3 είχε γινει cover πριν αρχίσει ο διαγωνισμός. Πολύ δούλεμα από τους διαχειριστες του Fantasia. Το μόνο θετικό ότι κέρδισε ο Sfakattack. 

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Υπερεκτημημένο κομμάτι το "Να σταθώ στα πόδια μου" λόγω του βίντεο κλιπ, εξ αρχής δεν μ' άρεσε καθόλου σαν κομμάτι, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν βίντεο κλιπ για το "Μα εγώ είμαι Έλληνας" και να συνδύαζε όλο το πακέτο.
Ο Μπαλάφας είναι όντως μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη και ειδικά οι 2 τελευταίοι δίσκοι του που έχουν αναφορές στο ρεμπέτικο τραγούδι και στην αγάπη του για αυτό.
Υ.Γ. Από την αρχή φάνηκε πως ο Νότης δεν γνώριζε για τις μακέτες, αν ο Λεμπιδάκης γνώριζε έστω και λίγο το γούστο του Νότη θα είχε επιλέξει πιο πρωτότυπες ώστε να μην αποφανεί τόσο η γκάφα του.
Ο Μπαλάφας είναι όντως μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη και ειδικά οι 2 τελευταίοι δίσκοι του που έχουν αναφορές στο ρεμπέτικο τραγούδι και στην αγάπη του για αυτό.
Υ.Γ. Από την αρχή φάνηκε πως ο Νότης δεν γνώριζε για τις μακέτες, αν ο Λεμπιδάκης γνώριζε έστω και λίγο το γούστο του Νότη θα είχε επιλέξει πιο πρωτότυπες ώστε να μην αποφανεί τόσο η γκάφα του.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- SFAKattack10
Να ευχαριστησω τοτε τoν κυριο Λεμπιδακη.Scorpion86 έγραψε:Πήγε ένας φίλος χθες στις πρόβες και του έδειξε του Νότη κάτι αφίσες που είχε φτιάξει και μόλις είπε στον Νότη ότι τελικά δεν ήταν η δική του μέσα στις 3 που κέρδισαν τον διαγωνισμό, ο Νότης του είπε "Δεν έχω ιδέα. Είναι η πρώτη αφίσα που βλέπω". Οπότε δικαιώνομαι και για το ότι δεν επέλεξε τις φωτογραφίες ο Νότης. Φάνηκε από το ότι η μία από τις 3 είχε γινει cover πριν αρχίσει ο διαγωνισμός. Πολύ δούλεμα από τους διαχειριστες του Fantasia. Το μόνο θετικό ότι κέρδισε ο Sfakattack.

Παντως μη με ψαξετε στην πρεμιερα λογικα θα την χασω.
- Scorpion86
Γιατί ρε φίλε; Μένεις εκτός Αθηνών;SFAKattack10 έγραψε:Να ευχαριστησω τοτε τoν κυριο Λεμπιδακη.Scorpion86 έγραψε:Πήγε ένας φίλος χθες στις πρόβες και του έδειξε του Νότη κάτι αφίσες που είχε φτιάξει και μόλις είπε στον Νότη ότι τελικά δεν ήταν η δική του μέσα στις 3 που κέρδισαν τον διαγωνισμό, ο Νότης του είπε "Δεν έχω ιδέα. Είναι η πρώτη αφίσα που βλέπω". Οπότε δικαιώνομαι και για το ότι δεν επέλεξε τις φωτογραφίες ο Νότης. Φάνηκε από το ότι η μία από τις 3 είχε γινει cover πριν αρχίσει ο διαγωνισμός. Πολύ δούλεμα από τους διαχειριστες του Fantasia. Το μόνο θετικό ότι κέρδισε ο Sfakattack.![]()
Παντως μη με ψαξετε στην πρεμιερα λογικα θα την χασω.
- SFAKattack10
Ναι δεν μενω Αθηνα, παντως οντως μεχρι τελος Γεναρη ειναι κανονισμενο το σχημα μου το ειπε και ο Κασαμπαλης αρα εχουμε καιρο. 

- Scorpion86
Το είχα γράψει ότι αρχικός σχεδιασμός είναι για τέλη Γενάρη με προοπτική να πάρει παράταση ένα ακόμα μήνα. Που μένεις;SFAKattack10 έγραψε:Ναι δεν μενω Αθηνα, παντως οντως μεχρι τελος Γεναρη ειναι κανονισμενο το σχημα μου το ειπε και ο Κασαμπαλης αρα εχουμε καιρο.
- SFAKattack10
Δεν θα ηθελα να γραφω δημοσια για μενα γιατι τις τελευταιες μερες εχω ξεφυγει στα σχολια του youtube και αν με βρουν θα φαω ξυλο. 

- Scorpion86
Τα λες σε εμένα που τις τελευταίες μέρες έχω μπινελικώσει ένα σωρό θαυμάστριες του Πασχαλίδη; Δεν σου είπα να γράψεις και οδό. Πες Πάτρα, Λάρισα, Κρήτη...SFAKattack10 έγραψε:Δεν θα ηθελα να γραφω δημοσια για μενα γιατι τις τελευταιες μερες εχω ξεφυγει στα σχολια του youtube και αν με βρουν θα φαω ξυλο.
- SFAKattack10
Θα το κανω οπως εσυ με το τραγουδι της πρεμιερας. Μενω σε καλη περιοχη και ειναι καλη επιλογη! 

- Scorpion86
Ερχεται σε αυτην την περιοχή για εμφανίσεις ο Νότης;SFAKattack10 έγραψε:Θα το κανω οπως εσυ με το τραγουδι της πρεμιερας. Μενω σε καλη περιοχη και ειναι καλη επιλογη!

- SFAKattack10
Το 2005 ειχε ερθει σε 2 αλλες πολεις αλλα οχι στην δικια μου που ηταν αναμεσα.
Στο Αγρινιο μενω.

- Scorpion86
Παναιτωλικάρα δηλαδή. Εγώ Πειραιά. Γράψτε και οι υπόλοιποι περιοχές, αν θέλετε.SFAKattack10 έγραψε:Το 2005 ειχε ερθει σε 2 αλλες πολεις αλλα οχι στην δικια μου που ηταν αναμεσα.Στο Αγρινιο μενω.
- SFAKattack10
Και μονο! Και θα ξεσπασετε πανω μας μετα το αποψινο. Αλλα μην το γεμισουμε off topic, εχουμε ματσαρα την Παρασκευη! 

Το σχήμα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει μετά τις γιορτές. Το πιο πιθανό είναι να πάει μονοήμερα για ένα μήνα ακόμη μέχρι αρχές Φλεβάρη δηλαδή. Και το πρόγραμμα της ζωής του να κάνει ο Νότης δεν πρόκειται για ένα ελκυστικό σχήμα. Ακόμα και τις γιορτές έχω αμφιβολίες πως θα πάει. Όσο επιμένει στα κοινωνικά ο Νότης, τόσο ταυτίζεται και το πρόγραμμά του με αυτά. Δεν θα πάει ο κόσμος να διασκεδάσει στο Μαζώ-Καρράς, στο Πάολα-Αργυρός, στον Βέρτη ή στο Ρέμο ή στον Οικονομόπουλο και θα τρέχει στη Φαντασία να δει την Πηλαδάκη και τα δυο μερόνυκτα; Όσο για το θέμα με τον Λεμπιδάκη και τις φωτογραφίες, πραγματικά πίστευε κανείς ότι θα αΣχοληθεί ο Νότης; Αυτά είναι διαφημιστικά τρικ του μαγαζιού. Αντί να του πει δηλαδή ο άλλος κάτι σοβαρό, πήγε και του είπε για την μακέτα που έφτιαξε; Τέλος πάντων. Ρισκάρει πολύ ο Νότης φέτος. Εκεί που είχε μια επιτυχημένη χρονιά, πάει τώρα με ένα σχηματάκι της πλάκας να βγάλει κουτσά στραβά 1.5 μήνα για να λέμε τι; Ότι έβγαλε και φέτος το χειμώνα; Sfakattack θα ασελγήσουμε πάνω σας μετά τη χθεσινή πίκρα!!Scorpion86 έγραψε:Το είχα γράψει ότι αρχικός σχεδιασμός είναι για τέλη Γενάρη με προοπτική να πάρει παράταση ένα ακόμα μήνα. Που μένεις;SFAKattack10 έγραψε:Ναι δεν μενω Αθηνα, παντως οντως μεχρι τελος Γεναρη ειναι κανονισμενο το σχημα μου το ειπε και ο Κασαμπαλης αρα εχουμε καιρο.

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Δε νομίζω να του έδωσε το Πόσο Σ' αγαπώ. Πάντως, δικαιώνεσαι γιατί όντως το Αν Πονάς το έκανε επιτυχία ο Οικονομό, ο οποίος βέβαια έχει φοβερό airplay οπότε ότι και να έβγαζε..Χωρίς να μιλάμε και για καμιά τραγουδάρα έτσι! Ένα απλό τραγουδάκι, πάνω στη φωνή του Οικονομό, με εύκολο στίχο που σου μένει, απλό ωραίο καψουροτραγουδάκι. Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι δεν τα στέλνει πρώτα στο Νότη. Τώρα γιατί δεν τα επιλέγει ο Νότης είναι άλλο θέμα. Φαντάσου ας πούμε να έβγαινε ο Μαζί με το Αν Πονάς, αντί για το Τέρμα το Ράδιο. Ε θα ήταν καλύτερα. Βέβαια για Νότη πάλι θα μας φαινόταν μέτριο και μη αντάξιο του παρελθόντος.bebest έγραψε:ΥΓ:Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα δώσει ο Μουκίδης στον Οικονομό πάντως το πόσο σα αγαπώ το ξαναανέβασε..Λέτε?Πάντως το πρώτο κομμάτι που έδωσε ήταν σαφώς καλύτερα από τα 3 του Μαζί..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Έλα ρε πατρίδαααααα!!!98' ήρθε σε μας,είχαν πάει οι δικοί μου και δεν με πήραν λόγω ηλικίαςSFAKattack10 έγραψε:Το 2005 ειχε ερθει σε 2 αλλες πολεις αλλα οχι στην δικια μου που ηταν αναμεσα.Στο Αγρινιο μενω.

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Σήμερα δεν είναι η πρόβα τζενεράλε;
- makis celica
Μυτιληνη εγωScorpion86 έγραψε:Παναιτωλικάρα δηλαδή. Εγώ Πειραιά. Γράψτε και οι υπόλοιποι περιοχές, αν θέλετε.SFAKattack10 έγραψε:Το 2005 ειχε ερθει σε 2 αλλες πολεις αλλα οχι στην δικια μου που ηταν αναμεσα.Στο Αγρινιο μενω.
- Scorpion86
Αγρίνιο, Μυτιλήνη, πείτε και οι υπόλοιποι κι ας φτιάξουμε μία ελληνική περιοδεια του Νότη με αυτές τις περιοχές, κι ας του τη δώσουμε.makis celica έγραψε:Μυτιληνη εγωScorpion86 έγραψε:Παναιτωλικάρα δηλαδή. Εγώ Πειραιά. Γράψτε και οι υπόλοιποι περιοχές, αν θέλετε.SFAKattack10 έγραψε:Το 2005 ειχε ερθει σε 2 αλλες πολεις αλλα οχι στην δικια μου που ηταν αναμεσα.Στο Αγρινιο μενω.