Νότης Σφακιανάκης
-
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Ο παλμός μοναδικός και ένα μαγαζί γεμάτο μέχρι την αποφώνηση!!!
Ίσως και η διαμόρφωση του χώρου έκανε τον κόσμο που τραγούδαγε να φαίνεται σαν μεγάλη χορωδία!!!
Ο Νότης κατά διαστήματα σταμάταγε και ρώταγε τον κόσμο να πει τραγούδι που θέλει να ακούσει και το έλεγε. Εκτός από το Φωτιά κι αλμύρα που ζήτησε ένας και του λέει που το θυμήθηκες αυτό χαχαχα!!!
Τραγούδια που είπε στο 1ο μέρος επειδή του τα ζήταγαν αν και συνήθως τα λέει 2ο ήταν: Ένα με τη νύχτα, Δευτερα χέρια, Ένα γράμμα, Αν θα σε χάσω (ήταν ο Βαγγέλης Κωνσταντινιδης που το έγραψε εκεί).
Άλλα που είπε: Και δεν μπορώ, Αγάπη τι δύσκολο πράγμα, Ταξίδεψε με, Για σένανε φοβάμαι, Σώμα μου, Νταβατζής...
Κυριάρχησαν τα ακουστικά κομμάτια χτες!!!
Με το "Να σταθώ στα πόδια μου" τελικά βγαίνει στο 2ο πρόγραμμα...
Διώξανε πολύ κόσμο πάντως που άργησε...
Ίσως και η διαμόρφωση του χώρου έκανε τον κόσμο που τραγούδαγε να φαίνεται σαν μεγάλη χορωδία!!!
Ο Νότης κατά διαστήματα σταμάταγε και ρώταγε τον κόσμο να πει τραγούδι που θέλει να ακούσει και το έλεγε. Εκτός από το Φωτιά κι αλμύρα που ζήτησε ένας και του λέει που το θυμήθηκες αυτό χαχαχα!!!
Τραγούδια που είπε στο 1ο μέρος επειδή του τα ζήταγαν αν και συνήθως τα λέει 2ο ήταν: Ένα με τη νύχτα, Δευτερα χέρια, Ένα γράμμα, Αν θα σε χάσω (ήταν ο Βαγγέλης Κωνσταντινιδης που το έγραψε εκεί).
Άλλα που είπε: Και δεν μπορώ, Αγάπη τι δύσκολο πράγμα, Ταξίδεψε με, Για σένανε φοβάμαι, Σώμα μου, Νταβατζής...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Παράλληλα, Δίνει τα φιλιά, Εγώ, Ένα τσιγγανάκι από αυτά που βρήκα. Πρέπει να έκανε φοβερό πρόγραμμα!johnytzitzi έγραψε:Ο παλμός μοναδικός και ένα μαγαζί γεμάτο μέχρι την αποφώνηση!!!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Μαγεία ο άρχοντας χθες εκρηκτική ατμόσφαιρα ο κόσμος δε σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει.Πολύ καλό πρόγραμμα (χωρίς να πει κανένα ξεχασμένο βέβαια) αν και τα έμπλεκε μεταξύ τους συνεχώς ζεμπέκικα,τσιφτετέλια και μπαλάντες.Πρώτη φορά,παπαρούνα,χάρε να ήσουν άνθρωπος,αετός,σώμα μου και μερικά ακουστικά τα είπε στο πρώτο αν και συνήθως τα λέει στο δεύτερο.Από κοινωνικά να σταθώ στα πόδια μου,μα εγώ είμαι έλληνας,με φόντο το μνημείο,ήταν τρελός όλα στο δεύτερο πρόγραμμα.Αν πρέπει να πω και κάτι αρνητικό ήταν ότι ο ήχος πίσω στο μπαρ ήταν πολύ χαμηλός ρε παιδιά και σε συνδυασμό με τις φωνές όλων και το γεγονός ότι ο Νότης έδινε πολύ μικρόφωνο στον κόσμο ουσιαστικά δεν τον άκουσα και πολύ χτες.Σε κάποια στιγμή μπαίνει το παράλληλα που έχει ίσως την χαρακτηριστικότερη εισαγωγή από τα τραγούδια του Νότη και ακούω όλους να φωνάζουν και ρωτάω τι έγινε ποιο είναι μόνο όταν ξεκίνησε να τραγουδάει το κατάλαβα.
Και η άχριστη πληροφορία της ημέρας στο δειάλειμα ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο πρόγραμμα ήρθε ο Σωτήρης Κυργιάκος και έφυγε ο Πηλαδάκης μόλις τελείωσε η Παπαδοπούλου.
Υ.Γ.Φωτιά και λάβρα η Πωλίνα δεν τρελάθηκα με την Ειρήνη.
Και η άχριστη πληροφορία της ημέρας στο δειάλειμα ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο πρόγραμμα ήρθε ο Σωτήρης Κυργιάκος και έφυγε ο Πηλαδάκης μόλις τελείωσε η Παπαδοπούλου.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Όπως τα λες φίλε,πίσω στο μπαρ με το ζόρι έφτανε ήχος και όταν τραγουδούσε και το κοινό μαζί,δεν ακουγόταν τίποτα.Κατα τ'άλλα πολύ καλύτερο σαν πρόγραμμα με τις έντονες εναλλαγές που έκανε και ο κοντός κλασσικά πέταγε...Αυτή η ανατριχίλα όταν τον βλέπω μετά απο μήνες,δεν συγκρίνεται.nikosp έγραψε:Μαγεία ο άρχοντας χθες εκρηκτική ατμόσφαιρα ο κόσμος δε σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει.Πολύ καλό πρόγραμμα (χωρίς να πει κανένα ξεχασμένο βέβαια) αν και τα έμπλεκε μεταξύ τους συνεχώς ζεμπέκικα,τσιφτετέλια και μπαλάντες.Πρώτη φορά,παπαρούνα,χάρε να ήσουν άνθρωπος,αετός,σώμα μου και μερικά ακουστικά τα είπε στο πρώτο αν και συνήθως τα λέει στο δεύτερο.Από κοινωνικά να σταθώ στα πόδια μου,μα εγώ είμαι έλληνας,με φόντο το μνημείο,ήταν τρελός όλα στο δεύτερο πρόγραμμα.Αν πρέπει να πω και κάτι αρνητικό ήταν ότι ο ήχος πίσω στο μπαρ ήταν πολύ χαμηλός ρε παιδιά και σε συνδυασμό με τις φωνές όλων και το γεγονός ότι ο Νότης έδινε πολύ μικρόφωνο στον κόσμο ουσιαστικά δεν τον άκουσα και πολύ χτες.Σε κάποια στιγμή μπαίνει το παράλληλα που έχει ίσως την χαρακτηριστικότερη εισαγωγή από τα τραγούδια του Νότη και ακούω όλους να φωνάζουν και ρωτάω τι έγινε ποιο είναι μόνο όταν ξεκίνησε να τραγουδάει το κατάλαβα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Δεν τρελάθηκες με το Ειρηνάκι? Να το κοιτάξεις αυτό...nikosp έγραψε:Υ.Γ.Φωτιά και λάβρα η Πωλίνα δεν τρελάθηκα με την Ειρήνη.

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Νίκο άσε τον να λέει!! Στηρίζω κι εγώ Πωλινάκι!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Σάβ Δεκ 12, 2015 3:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Scorpion86
Με λευκά στο πρώτο πρόγραμμα και στο δεύτερο βγήκε ως...κόκκινος πάουερ ρειντζερ? Ρε τον τρελό! 

Κόκκινο είναι! Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε ο Άρχοντας!! Christmas spirit!!Scorpion86 έγραψε:Με λευκά στο πρώτο πρόγραμμα και στο δεύτερο βγήκε ως...ροζ πάνθηρας? Ρε τον τρελό!

- Scorpion86
Ναι το διόρθωσα γιατί πριν το βίντεο είχα δει αυτή την φωτό από χθες...που με τον φωτισμό φαίνεται ροζάκι.jdarmody έγραψε:Κόκκινο είναι! Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε ο Άρχοντας!! Christmas spirit!!Scorpion86 έγραψε:Με λευκά στο πρώτο πρόγραμμα και στο δεύτερο βγήκε ως...ροζ πάνθηρας? Ρε τον τρελό!Εντάξει power ranger να το δεχτώ!!

Y.Γ.: Kαι η Σάγια παρούσα χθες, απ' ότι είδα...

- Scorpion86
Tελικά η φιάλη η απλή για 4 άτομα πόσο έχει? 160 ευρώ?
Αμα δεις τι φορούσε η Πωλίνα πρώτο πρόγραμμα θα πάθεις πλάκα.Scorpion86 έγραψε:Δεν τρελάθηκες με το Ειρηνάκι? Να το κοιτάξεις αυτό...nikosp έγραψε:Υ.Γ.Φωτιά και λάβρα η Πωλίνα δεν τρελάθηκα με την Ειρήνη.![]()
Είχε celebrities κλπ που λέγαμε; Δε νομίζω.
- Scorpion86
E για δώσε φωτογραφικό υλικό, να τσεκάρω τις φωνητικές της ικανότητες...nikosp έγραψε:Αμα δεις τι φορούσε η Πωλίνα πρώτο πρόγραμμα θα πάθεις πλάκα.Scorpion86 έγραψε:Δεν τρελάθηκες με το Ειρηνάκι? Να το κοιτάξεις αυτό...nikosp έγραψε:Υ.Γ.Φωτιά και λάβρα η Πωλίνα δεν τρελάθηκα με την Ειρήνη.![]()

- Scorpion86
Οι celebrities και καλά μπορεί να πάνε σήμερα.jdarmody έγραψε:Είχε celebrities κλπ που λέγαμε; Δε νομίζω.
Παιδιά χωρίς υπερβολές νομίζω είμαστε τυχεροί όσοι ζήσαμε το χτεσινό..Ο Άρχοντας σε μεγάλα κέφια με τις κλασσικές ατάκες και πρώτο πρόγραμμα να γίνετε δεύτερο αφού πήρε το μηχάνημα και ξεκίνησε να πετάει ύμνους..(Θα προσπαθήσω να τα θυμηθώ όλα μόλις συνέλθω!)Κανένα κοινωνικό και ο κόσμος γηπεδικό πέταλο..Στο δεύτερο τελικά έκανε τη κοινωνική έναρξη αλλά αφού δήλωσε πολύ ικανοποιημένος που ο κόσμος αγαπάει και τραγουδάει τέτοια κομμάτια(πανικό στο μα εγώ είμαι έλληνας) ξεκίνησε ζεμπέκικα,λίγα χορευτικά και μετά πάλι ακουστικά, και προς το κλείσιμο 2 κοιωνικά(θύμισε παλίες εποχές που έκανε προγραμματάρες και έλεγε προς το τέλος τα πρόβατα και 1-2 ακόμα)..Το μαγαζί μικρό για τέτοιες περιστάσεις για αργότερα μετά τις γιορτές όμως ίσως είναι ικανοποιητικό για τέτοιο σχήμα..Επίσης το ότι είναι σχετικά μαζεμένο βόηθησε να γίνει η ατμόσφαιρα σε κάποια σημεία ο κόσμος δε άφηνε τον Νότη να ακουστεί.Μετά από κάποιες παρατηρήσεις στον ηχολήπτη κατέβασαν την ένταση (είπε μια τρελή ατάκα όπως το πάτε θα κοπούν οι χορδές μου, έχω παιδια θα πεινάσουν
)αλλά βέβαια εμένα με χάλασε λίγο ακούσαμε το σώμα μου, το καλέ μου άγγελε και μερικά ακόμα πολύ χαμηλά και πάγωσε λίγο και ο κόσμος..Τα κορίτσια αδιάφορα καλύτερη φωνητικά η Πωλίνα ,η Ειρήνη σε άλλα
..Οι 48 ώρες δικαίωσαν τον Νότη για τα καλά λόγια και τη θέση μες το πρόγραμμα(πριν βγει)που τους έδωσε..Βέβαια ίσως για άλλους χώρους όχι για μπουζούκια..Γενικά μεγάλη βραδιά για τον Νότη που σαν να μας άκουσε και έδειξε με τόσες κομματάρες που έχει πως μπορεί να γκρεμίσει ένα μαγαζί και απλώς να βάζει κάθε χρόνο τις πινελίες του(οι σκηνές με τις 48 ώρες,το ξένο κομμάτι,το μπαλέτο στο καλέ μου άγγελε,και το να σταθώ στα πόδια μου με το μα εγω είμαι έλληνας) είναι ουσιαστικά οι διαφορές του με άλλες χρόνιες..Το πήγε όπως θέλαμε φουλ ερωτικά,λίγα χορευτικά χωρίς μεγάλες γέφυρες γρήγορες εναλλαγές, ελάχιστα κοινωνικά και όχι μαζεμένα στην αρχή..Το μόνο που έλειπε ήταν να κάνει και ένα ποτ πουρι με ζεμπέκικα..

Με διαφορά κιόλας Scorpion...

Έχεις δίκιο bebest είναι καλύτερα να τα βάζει τα κοινωνικά (λίγα και καλά πάντα) σε άλλο σημείο του προγράμματος παρά στην αρχή ή στο τέλος όπως έκανε παλιά. Όταν έχεις φτιάξει το κοινό θα στο συγχωρέσει (αναφέρομαι σε αυτούς που ξενερώνουν αρκετά) και το κοινωνικό κομμάτι κάποια στιγμή. Αν τον παγώσεις όμως στο ξεκίνημα τον άλλον, τον έχεις χάσει σχεδόν οριστικά και για το υπόλοιπο της βραδιάς. Και γιατί να το κάνεις αυτό, όταν έχεις τραγούδια που μπορείς να έχεις ένα μαγαζί μονίμως στον αέρα.
Και που να δείτε και την πίσω όψη της Πωλίνας.
- Scorpion86
Τι είναι...καμπριολέ από πίσω...;;;nikosp έγραψε:Και που να δείτε και την πίσω όψη της Πωλίνας.

Ο Νότης εξαιρετικός φωνητικά,με όρεξη και διάθεση να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον επισκέφτηκε.
Ελπίζω στις επόμενες εμφανίσεις του να τραγουδήσει τα ωραία κοινωνικά του τραγούδια και να δώσει ρέστα!
Το ΄Να σταθώ στα πόδια μου'' το είπε κανονικότατα και αρχίζω σοβαρά να αμφιβάλλω για πολλά απ'όσα ακούγονται (και αυτολιβανίζονται κιόλας με δήθεν δικαιώσεις)...
Το μαγαζί γεμάτο φυσικά!!
Καλή συνέχεια στον Νότη!!
Θα ξαναπάμε,εννοείται!!!
Ελπίζω στις επόμενες εμφανίσεις του να τραγουδήσει τα ωραία κοινωνικά του τραγούδια και να δώσει ρέστα!
Το ΄Να σταθώ στα πόδια μου'' το είπε κανονικότατα και αρχίζω σοβαρά να αμφιβάλλω για πολλά απ'όσα ακούγονται (και αυτολιβανίζονται κιόλας με δήθεν δικαιώσεις)...
Το μαγαζί γεμάτο φυσικά!!
Καλή συνέχεια στον Νότη!!
Θα ξαναπάμε,εννοείται!!!