Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε:
nikosp έγραψε:Και που να δείτε και την πίσω όψη της Πωλίνας.
Τι είναι...καμπριολέ από πίσω...;;; :shock:
Τετρακίνητη με εναλλαγή σε πισωκούνα η Πωλίνα.

Λοιπόν κάποιο θα ξέχασα αλλά είπε τα:Γύφτισσα μέρα,Μετανιώνω,Ένα με την νύχτα,Σώμα μου,Δεύτερα χέρια,Παράλληλα,Δίνει τα φιλιά,Εγώ,Καλέ μου άγγελε.Πως γίνεται αυτό,Εγώ κι η μοναξιά,Ένα τσιγγανάκι είπε,Δώσε ένα τέλος,Παπαρούνα,Ταξιδεψέ με,Και δεν μπορώ,Δεν σε χρειάζομαι,Ένα γραμμα,Νταβατζή,Για σένανε φοβάμαι,Ήταν τρελός,Να μην χαράξει,Μια ματιά σου μόνο φτάνει,Όλος ο κόσμος είσαι,Με τελείωσες,Ο στράτος,Μαύρα μάτια,Γενέθλια,Χάρε να ήσουν άνθρωπος,Ο αετός,Αγάπη τι δύσκολο πράγμα,Ξεφτίσανε οι άνθρωποι,Άκου βρε φίλε,Με φόντο το μνημείο(χωρίς Άκου φίλε παρακαλώ!!!),Πρώτη φορά,Μήπως είμαι τρελός,Ήλιος θεός,Τέρμα το ράδιο,Μα εγώ είμαι Έλληνας,Να σταθώ στα πόδια μου και την ξένη μπαλάντα του γιού του Μουκίδη.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Ακούστηκαν με αλφαβητική σειρά:why,αγάπη τι δύσκολο πράγμα,άκου βρε φίλε,αν θα σε χάσω,γενέθλια,για σένανε φοβάμαι,γύφτισσα μέρα,δε σε χρειάζομαι,δεύτερα χέρια,δίνει τα φιλιά,δώσε ένα τέλος,εγώ,εγώ και η μοναξιά,ένα γράμμα,ένα με τη νύχτα,ένα τσιγγανάκι είπε,ήλιος θεός,ήταν τρελός,θαλασσογραφία,και δεν μπορώ,καλέ μου άγγελε,μα εγώ είμαι έλληνας,μαύρα μάτια,μετανιώνω,με φόντο το μνημείο,μήπως είμαι τρελός,μια ματιά σου μόνο φτάνει,να μη χαράξει,να σταθώ στα πόδια μου,νταβατζής,ξεφτίσανε οι άνθρωποι,ο αετός,ο Στράτος,όλος ο κόσμος είσαι,παπαρούνα,παράλληλα,πρώτη φορά,πως γίνεται αυτό,σώμα μου,ταξίδεψε με,τέρμα το ράδιο,χάρε να ήσουν άνθρωπος
Περίμενα πως και πως το αγαπημένο μου τραγούδι την Στέλλα αλλά δυστυχώς δεν το είπε.Αν ξεχνάω κανένα συμπληρώστε το.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
nikosp

Με πρόλαβες για λίγο ξέχασες το αν θα σε χάσω ξέχασα το με τελείωσες.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Μια απ' τα ίδια δηλαδή ότι λέει τα τελευταία 5 χρόνια... Καλά γενικά οι πρεμιέρες δεν λένε, ούτε οι γιορτές... Μόνο τα φινάλε και όλες οι άλλες μέρες :smile:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ευχαριστούμε παιδιά! Αν μπορείτε κάντε και μια κριτική στα καινούρια κομμάτια του προγράμματος, το ''Να σταθώ στα πόδια μου'', το ''Why'', τις χορογραφίες του. Επίσης, τα κομμάτια του Μαζί είχαν καλύτερη ανταπόκριση; Είδα ένα βίντεο με το ''Εγώ'' όπου έγινε ψιλοχαμός!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

nikosp έγραψε:Με πρόλαβες για λίγο ξέχασες το αν θα σε χάσω ξέχασα το με τελείωσες.
Τα είπαμε όλα πάντως.Αχ αυτή την Στέλλα πως την περίμενα και'γω....την επόμενη εβδομάδα δεν πειράζει.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

jdarmody έγραψε:Ευχαριστούμε παιδιά! Αν μπορείτε κάντε και μια κριτική στα καινούρια κομμάτια του προγράμματος, το ''Να σταθώ στα πόδια μου'', το ''Why'', τις χορογραφίες του. Επίσης, τα κομμάτια του Μαζί είχαν καλύτερη ανταπόκριση; Είδα ένα βίντεο με το ''Εγώ'' όπου έγινε ψιλοχαμός!
Να σταθώ στα πόδια μου ,το πάτησε καλύτερα απο τους δημιουργούς...κλασσική δυναμική ερμηνεία Νότη σε κοινωνικό.Στο ''Why'' κορυφαία ερμηνεία του κοντού το ζούσε το τραγούδι με εξαιρετική μουσική να συμπληρώσω...Όσο για το μπαλέτo,ψαγμένη χορογραφία στο ''Why'' κούμπωνε τέλεια με το τραγούδι και στο Καλέ μου άγγελε...προσωπικά είναι απ'τις πιο όμορφες που έχω δει.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Δε είπε την μεγάλη έκπληξη που δε έχουμε ακούσει αλλά είπε σχεδόν όλα όσα θέλουμε να λέει πιο συχνά και φωνάζαμε ότι δε γίνετε να μη τα βάζει στο πρόγραμμα του(σωμα μου,και δε μπορω,ταξιδεψε με,δευτερα χέρια,αγάπη τι δύσκολο πράγμα,νταβατζή κλπ)..Πολύ καλό αυτό γιατί πας Νότη και ακούς τα κομμάτια που περιμένει ένας που δεν είναι θαμώνας..Χαρακτηρηστικά ενώ το φοβόμουν ότι με τα κοινωνικά θα ξενερώσουν,η παρέα μου κάνει ούτε στο Καραισκάκη δε γίνετε έτσι :lol: ..Πανικός έγινε σε όλα τα κομμάτια ακόμα και στο Πως γίνετε αυτό :lol: ..Μεγάλη η δυναμική του Νότη να λέει κομμάτια που δε έχουν ακουστεί πουθενά και να τα τραγουδάει όλο το μαγαζί(ακόμα στο χάρε να ήσουν άνθρωπος,εγώ και η μοναξία,ήταν τρελός,μα εγώ είμαι έλληνας,εγώ,αν θα σε χάσω,ένα με τη νύχτα)..Μεγάλος πανικός βέβαια στην έναρξη,μετανιώνω,παράληλα,δίνει τα φιλια,για σένανε φοβάμαι,δευέτρα χέρια,ένα γράμμα,δε σε χρείαζομαι,γενέθλεια..Γενικά ήταν φουλ Νοτικός ο κόσμος φάνηκε..Το θέμα είναι να κρατήσει το πρόγραμμα σε τέτοια επίπεδα και αργότερα που θα πάει και άλλος κόσμος..Η έναρξη δυνατή αν και χιλιο τραγουδησμένο το γύφτισα μέρα, το σκηνικό με τις 48 ώρες ωραίο του έδωσε μια πινέλια διαφορετική...Το μπαλέτο στο Καλε μου άγγελε πολύ καλό αλλά ο Νότης πολύ απλή ερμηνεία έιχε πάντως και θέμα με τον ήχο εκείνη τη στιγμή..Το να σταθώ στα πόδια μου λίγο άκυρο για έναρξη δευτερου προγράμματος νομίζω δε το παίξαν και πολύ σωστά και τους τα χώσε λίγο..Η μπαλάντα του μικρού πολύ καλή από το πρώτο άκουσμα... :thumbup:
nikosp

Για το why κάτι με χαλάει λίγο στην προφορά του πρέπει να το δουλέψει το αγγλικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosp την Σάβ Δεκ 12, 2015 5:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Aσχοληθείτε εσείς με το πρόγραμμα... :lol:
Εικόνα
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Άντε γεια! Πωλινάκι έρωτα!! :007: :007:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Eγώ ψηφίζω Ειρήνη πάντως... :007:
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πάρτε και δύο ακόμα από Πωλίνα...
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και η Ναγια...
Εικόνα

Η Μαρία Σχοινά...
Εικόνα

Και ο Αγγελος Δανος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και το μαγαζί...
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και οι 48 ώρες...
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Εγω ψηφιζω Ναγια! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:Tελικά η φιάλη η απλή για 4 άτομα πόσο έχει? 160 ευρώ?
Ναι αλλά άμα κάτσεις πρώτη σειρά και καναπέδες σε αναγκάζουν να πάρεις special δηλαδή νταηλίκι 180€.
Απορώ πως το ενέκρινε αυτό ο Νότης.
Βέβαια έμαθα ότι Teatro καιΈναστρον εφαρμόζουν αυτή την πολιτική.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Απάντηση