Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Σωστό αυτό με τη προφορά πρέπει να το δουλέψει γιατί είναι ωραίο το κομμάτι που έγραψε ο μικρός...Με το πρώτο άκουσμα θεωρώ ότι πρέπει να έχει θέση στον επόμενο δίσκο του Νότη παρότι δε έχει Ελληνικό στίχο μπορεί να το έχει στο τέλος μαζί με κάνενα κοινωνικό-προσωπικό κομμάτι..Δε το έχει ανεβάσει και κανείς ολόκληρο να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα..Για παράδειγμα μετά τα 2-3 άκουσμα μου αρέσει το Κρητικό από τον Νότη βέβαια..Αν πάει κανείς σημέρα και μπορέσει να το τραβήξει και γενικά να μας πει τι αλλαγές έκανε σε σχέση με τη πρεμίεραα..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Μαρεσει που τελικα τραγουδησε το Να σταθω στο ποδια μου το, εκανε και τραγουδι εναρξης και τελικα το διαβαζε. 2 τραγουδια ηταν νεα και αυτα τα διαβαζε απο μεσα. Τι προβες εκανε τελικα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ο Νότης Σφακιανάκης ολοκλήρωσε το πρώτο του διήμερο στο Famtasia και είδε ένα κατάμεστο μαγαζί από φανατικούς θαυμαστές του κάθε ηλικίας να τον αποθεώνουν. ...
Του πήγε το μαγαζι. Γούσταρε. " Καλησπέρα Παλιόπαιδα" είναι η έκφραση που χρησιμοποιεί με το καλησπέρα λίγο μετά τη 01.15 που ανεβαίνει στο stage. Αυτή τη φορά φόρεσε σκούρο κουσστούμι σε σχέση με την πρεμιέρα και δείχνει πόσο απρόβλεπτος είναι στά πάντα. Ούτε πολιτικούς λόγους έβγαλε, ούτε προκάλεσε ούτε τίποτα απο όλα αυτά που κάποιοι ήταν καχύποπτοι. Ακόμη και εμείς οι ίδιοι. Η παραλιακή υποδέχτηκε τους Σφακιανάκη - Παπαδοπούλου - Χριστοδούλου και 48 Ώρες σε ένα πρόγραμμα άκρως διασκεδαστικό και ποιοτικό. Το μαγαζί ήταν κατάμεστο και προκάλεσε "ζημιά" στην πιάτσα. Η εμπειρία του Νότη και η διαχρονικότητα που έχει δε δέχεται εύκολα χτυπήματα.

Ως πότε θα αυτοξεφτιλίζεται αυτός...
Από χθες:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Κυρ Δεκ 13, 2015 1:42 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

Είναι λίγο τραγικός ανεβάζει ένα βίντεο και γράφει ακούστε το χίλιες φόρες..Λέω και εγώ θυμήθηκε το χίλιες φορές??Και μπαίνω ήταν το πως γίνεται έλεος ρε άνθρωπε ψάξε λίγο αφού δε γνωρίζεις..Εν το μεταξύ ακούγοντας το και προχθές live μου άρεσε περισσότερο δεν είναι και πολύ κατώτερο από το δώσε ένα τέλος πχ που έπαιζε παντού..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

bebest έγραψε:Είναι λίγο τραγικός ανεβάζει ένα βίντεο και γράφει ακούστε το χίλιες φόρες..Λέω και εγώ θυμήθηκε το χίλιες φορές??Και μπαίνω ήταν το πως γίνεται έλεος ρε άνθρωπε ψάξε λίγο αφού δε γνωρίζεις..Εν το μεταξύ ακούγοντας το και προχθές live μου άρεσε περισσότερο δεν είναι και πολύ κατώτερο από το δώσε ένα τέλος πχ που έπαιζε παντού..
Χαχαχα ακριβώς το ίδιο κι εγώ! Βρε πες είσαι άσχετος τελείως, το ακούς πρώτη φορά το τραγούδι θα υποθέσεις ότι το λένε Χίλιες Φορές;; Ότι λέει συνέχεια Πως γίνεται αυτό δεν το ακούς; Ο τύπος είναι επικίνδυνα χαζός τι να λέμε..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Πήγα λοιπόν και εγώ χθες.. Φοβερός Νότης αν και φωνητικά κουρασμένος (όπως είπε και ο ίδιος) αλλά με πολύ κέφι και ένα μαγαζί στο πόδι... Ακουσαμε τη Στέλλα ακουσα με έρωτας είναι έρωτας,νταβατζη, με τα μάτια μιλάμε εμείς, και Χριστός και αλητης, για μενα, ερωτικό και τα περισσότερα απ αυτά που γραψατε χθες. Πολύ καλή ή Πωλίνα αδιάφορη ή ειρήνη. Αλλά 48 ώρες πραγματικά φοβεροί ξεσήκωσαν τον κόσμο πριν βγει ο Νότης. Από κοινωνικά είχανε το κρητικό της εναρξης, μπαλάντα κυρ μέντιου, ήταν τρελος και φυσικά με φόντο το μνημείο... Με μπόνους δυστυχώς χθες το Άκου φιλέ...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Μία απ τα ίδια και γω ψάρωσα όταν το είδα.Άσχετος ο άνθρωπος αν και του αναγνωρίζω τις βιντεάρες που μας δίνει. Όποιος πήγε χθες ας μας τι είπε.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Το "Ολα τα Είδα" δεν θα το συμπεριλάβει ποτέ στα κοινωνικά; Ελεος με το Φοντο το μνημείο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

manosb77 έγραψε:Πήγα λοιπόν και εγώ χθες.. Φοβερός Νότης αν και φωνητικά κουρασμένος (όπως είπε και ο ίδιος) αλλά με πολύ κέφι και ένα μαγαζί στο πόδι... Ακουσαμε τη Στέλλα ακουσα με έρωτας είναι έρωτας,νταβατζη, με τα μάτια μιλάμε εμείς, και Χριστός και αλητης, για μενα, ερωτικό και τα περισσότερα απ αυτά που γραψατε χθες. Πολύ καλή ή Πωλίνα αδιάφορη ή ειρήνη. Αλλά 48 ώρες πραγματικά φοβεροί ξεσήκωσαν τον κόσμο πριν βγει ο Νότης. Από κοινωνικά είχανε το κρητικό της εναρξης, μπαλάντα κυρ μέντιου, ήταν τρελος και φυσικά με φόντο το μνημείο... Με μπόνους δυστυχώς χθες το Άκου φιλέ...
To άκου φίλε και την μπάλαντα δε τα χε πει στη πρεμίερα..Οπώτε 2 συν αν και δε έχεις πει τον Έλληνα που δε νομίζω να μη το πε απλά το ξέχασες :lol: ..Ντάξει μια χαρά είμαστε ακόμα με 4 άντε πήγε στα 6 κοινωνικά αλλά δε χαλάει την διάθεση του ο άλλος με τόσα αρκει να μη αυξηθούν στη πορεία..Επίσης παρότι δεν έκανε μεγάλες εκπλήξεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια(πέρα από τις 2-3 πινελίες που έχουμε αναφέρει) νομίζω κάνει καλύτερη επιλογή κομματίων και έχουμε γλυτώσει από κάτι πάρτα,αριστερά,δε υπάρχεις κλπ και ακούσαμε τους αγαπημένους ύμνους (σώμα μου,δευτέρα χέρια,και δε μπορώ κλπ)..Πολύ σημαντικό σε συνδυασμό με τα λίγα κοινωνικά απολμβάνεις τον Νότη που θες..Νομίζω από τα βίντεο δε έχει γίνει αντιλιπτός ο πανικός που γινόταν δε έχουν καλό ήχο..
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

bebest έγραψε:
manosb77 έγραψε:Πήγα λοιπόν και εγώ χθες.. Φοβερός Νότης αν και φωνητικά κουρασμένος (όπως είπε και ο ίδιος) αλλά με πολύ κέφι και ένα μαγαζί στο πόδι... Ακουσαμε τη Στέλλα ακουσα με έρωτας είναι έρωτας,νταβατζη, με τα μάτια μιλάμε εμείς, και Χριστός και αλητης, για μενα, ερωτικό και τα περισσότερα απ αυτά που γραψατε χθες. Πολύ καλή ή Πωλίνα αδιάφορη ή ειρήνη. Αλλά 48 ώρες πραγματικά φοβεροί ξεσήκωσαν τον κόσμο πριν βγει ο Νότης. Από κοινωνικά είχανε το κρητικό της εναρξης, μπαλάντα κυρ μέντιου, ήταν τρελος και φυσικά με φόντο το μνημείο... Με μπόνους δυστυχώς χθες το Άκου φιλέ...
To άκου φίλε και την μπάλαντα δε τα χε πει στη πρεμίερα..Οπώτε 2 συν αν και δε έχεις πει τον Έλληνα που δε νομίζω να μη το πε απλά το ξέχασες :lol: ..Ντάξει μια χαρά είμαστε ακόμα με 4 άντε πήγε στα 6 κοινωνικά αλλά δε χαλάει την διάθεση του ο άλλος με τόσα αρκει να μη αυξηθούν στη πορεία..Επίσης παρότι δεν έκανε μεγάλες εκπλήξεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια(πέρα από τις 2-3 πινελίες που έχουμε αναφέρει) νομίζω κάνει καλύτερη επιλογή κομματίων και έχουμε γλυτώσει από κάτι πάρτα,αριστερά,δε υπάρχεις κλπ και ακούσαμε τους αγαπημένους ύμνους (σώμα μου,δευτέρα χέρια,και δε μπορώ κλπ)..Πολύ σημαντικό σε συνδυασμό με τα λίγα κοινωνικά απολμβάνεις τον Νότη που θες..Νομίζω από τα βίντεο δε έχει γίνει αντιλιπτός ο πανικός που γινόταν δε έχουν καλό ήχο..
Δεν ειπε το Μα εγω ειμαι Ελληνας ..Εχω γραψει βιντεακια θα τα ανεβασω σιγα σιγα..
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Εχω γραψει βιντεακια θα τα ανεβασω σιγα σιγα.
Ελπιζω φιλε Maki να τραβηξες το 'Να σταθω στα ποδια μου' ολοκληρο... και χωρις σφυριγματα απο τον κοσμο :lol:
bebest

Bλέπω πάντως και μαυροφορύσα και κλεμέννα μήπως σας τάραξε όσους πήγατε δεύτερη μέρα?? :lol:
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:
Εχω γραψει βιντεακια θα τα ανεβασω σιγα σιγα.
Ελπιζω φιλε Maki να τραβηξες το 'Να σταθω στα ποδια μου' ολοκληρο... και χωρις σφυριγματα απο τον κοσμο :lol:
Ναι το τραβηξα,σφυριγματα εχει στο τελος :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Θετικό, ότι θα υπάρχει φωτογραφικό ρεπορτάζ από feelfamous.gr από κάθε ημέρα λειτουργίας του Fantasia. Oσο να ναι, διαφημίζεται παράλληλα το σχήμα.
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Ναι το τραβηξα,σφυριγματα εχει στο τελος
Αντε,περιμενουμε το αποτελεσμα :thumbup:
manosb77

ισχυει για μαυροφορουσα και κλεμμενα τα ξεχασα... αλλα τα κλεμμενα τα ειπε καπακι με τη στελλα και κολλησανε καλα. την μαυροφορουσα δεν θυμαμαι αν την ειπε στην πρωτη δοση που ειχε το να σταθω στα ποδια μου την μπαλαντα το μνημειο κ το ακου φιλε η στη δευτερη προς το τελος που ειχε το ηταν τρελος την Στελλα τα κλεμενα και το ερωτικο. Παντως δεν κουρασαν ουτε φανηκε οτι ειπε πολλα. τον ελληνα δεν τον ειπε οπως δεν ειπε και γεννεθλια σωμα μου και για σενανε φοβαμαι που ειπε στην πρεμιερα
bitcoin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bitcoin »

Το "να σταθώ στα πόδια μου" που λέτε, είναι αυτό του Μπαλαφα ή απλή σύμπτωση?
Και αν ναι, μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι εμφανίζεται με αυτό, γιατί δεν είναι δικό του. Είναι Κομματαρα βεβαια
(ειμαι από data και δεν μπορώ να δω τα βιντεακια :039: )
manosb77

Ναι αυτο ειναι και το λεει και εξαιρετικα ο Νοτης
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bitcoin έγραψε:Το "να σταθώ στα πόδια μου" που λέτε, είναι αυτό του Μπαλαφα ή απλή σύμπτωση?
Και αν ναι, μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι εμφανίζεται με αυτό, γιατί δεν είναι δικό του. Είναι Κομματαρα βεβαια
(ειμαι από data και δεν μπορώ να δω τα βιντεακια :039: )
Γιατί πρέπει να είναι δικό του για να το λέει ή μήπως υπάρχει καλλιτέχνης στο ελληνικό στερέωμα που κάνει πρόγραμμα αποκλειστικά με δικά του κομμάτια?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Κλαίω με αυτόν/αυτην που του έδωσε παραγγελιά σε χαρτάκι.
-Το τελευταίο σ' αγαπώ
-Αν
-Συνταγή
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :fool: :fool: :fool: :fool: :fool:
Εικόνα
Απάντηση