Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bitcoin

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bitcoin »

Scorpion86 έγραψε:
bitcoin έγραψε:Το "να σταθώ στα πόδια μου" που λέτε, είναι αυτό του Μπαλαφα ή απλή σύμπτωση?
Και αν ναι, μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι εμφανίζεται με αυτό, γιατί δεν είναι δικό του. Είναι Κομματαρα βεβαια
(ειμαι από data και δεν μπορώ να δω τα βιντεακια :039: )
Γιατί πρέπει να είναι δικό του για να το λέει ή μήπως υπάρχει καλλιτέχνης στο ελληνικό στερέωμα που κάνει πρόγραμμα αποκλειστικά με δικά του κομμάτια?
Καλά εννοείται αυτό. Απλώς κατάλαβα ότι βγαινει με αυτούς πρώτο τραγούδι και μου έκανε εντύπωση
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

bitcoin έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
bitcoin έγραψε:Το "να σταθώ στα πόδια μου" που λέτε, είναι αυτό του Μπαλαφα ή απλή σύμπτωση?
Και αν ναι, μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι εμφανίζεται με αυτό, γιατί δεν είναι δικό του. Είναι Κομματαρα βεβαια
(ειμαι από data και δεν μπορώ να δω τα βιντεακια :039: )
Γιατί πρέπει να είναι δικό του για να το λέει ή μήπως υπάρχει καλλιτέχνης στο ελληνικό στερέωμα που κάνει πρόγραμμα αποκλειστικά με δικά του κομμάτια?
Καλά εννοείται αυτό. Απλώς κατάλαβα ότι βγαινει με αυτούς πρώτο τραγούδι και μου έκανε εντύπωση
Ο Ζερβάκης που έχει γράψει τους στίχους είναι φαν του Νότη, έχουν άριστες σχέσεις, πέρσι είχε βρεθεί στο Φωταέριο και του είχε δώσει το μικρόφωνο, κάτι που κάνει από σπάνια μέχρι ποτέ ο Νότης. Επίσης, ήταν στις πρόβες. Δεν βγαίνει με αυτό στο Fantasia. To 2o πρόγραμμα ξεκινά, λέγοντας και 2-3 ακόμα κοινωνικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion, μην το γελάς καθόλου!! Κάπως έτσι άρχισε να λέει και τα ''Χαράματα'' και άλλα που είχε ξεχάσει αρκετά χρόνια! Δώστε χαρτάκια!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Scorpion, μην το γελάς καθόλου!! Κάπως έτσι άρχισε να λέει και τα ''Χαράματα'' και άλλα που είχε ξεχάσει αρκετά χρόνια! Δώστε χαρτάκια!
Εγώ θέλω δύο κόλλες Α4 για να χωρέσουν οι παραγγελίες μου...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Scorpion, μην το γελάς καθόλου!! Κάπως έτσι άρχισε να λέει και τα ''Χαράματα'' και άλλα που είχε ξεχάσει αρκετά χρόνια! Δώστε χαρτάκια!
:lol: :lol: Πάντως, κάποιοι μην είστε και τόσο ''αφοριστικοί'' με τα κοινωνικά τραγούδια του Νότη. Υπάρχει κόσμος που τα γουστάρει πολύ αυτά τα τραγούδια και είναι και ένας λόγος που ξεχωρίζει το Νότη από τον σωρό. Επίσης, πολύ συχνά γίνεται τρελός πανικός με ορισμένα από αυτά στις ζωντανές εμφανίσεις του. Η Στέλλα, το Ερωτικό, Η μπαλάντα του κυρ-Μέντιου για κάποιους είναι αναπόσπαστα κομμάτια του προγράμματος, όπως το Σώμα μου, ο Αετός, το Θέλω να σε ξαναδώ κλπ. Εσείς που τον κατηγορείτε ότι βαριέται μάλλον έχετε δίκιο πάντως, ακόμα και στο ντύσιμο πήγε και πήρε το ίδιο κουστούμι σε τρία χρώματα (μέχρι τώρα) :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Κυρ Δεκ 13, 2015 11:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
:lol: :lol: Πάντως, κάποιοι μην είστε και τόσο ''αφοριστικοί'' με τα κοινωνικά τραγούδια του Νότη. Υπάρχει κόσμος που τα γουστάρει πολύ αυτά τα τραγούδια και είναι και ένας λόγος που ξεχωρίζει το Νότη από τον σωρό. Επίσης, πολύ συχνά γίνεται τρελός πανικός με ορισμένα από αυτά στις ζωντανές εμφανίσεις του. Η Στέλλα, το Ερωτικό, Η μπαλάντα του κυρ-Μέντιου για κάποιους είναι αναπόσπαστα κομμάτια του προγράμματος, όπως το Σώμα μου, ο Αετός, το Θέλω να σε ξαναδώ κλπ.
Εδώ υπήρξε άνθρωπος προχθές που του ζήτησε το "Φωτιά κι Αλμύρα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ούτε ο Νότης δεν θυμόταν ότι έχει πει τέτοιο κομμάτι. :hysterical:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Κι εγώ έχω τύχει σε περιπτώσεις που εκεί που λέει φουλ μπαλάντες και ερωτικά και ρωτάει τι άλλο να πει, πετάγονται κάποιοι και λένε τα Πρόβατα και διάφορα τέτοια. Αυτό που λες ισχύει πάντως κάτι τέτοια κομμάτια τα αγνοεί και ο ίδιος! Καλά το πάει μέχρι τώρα πάντως καλύπτει όλα τα γούστα!
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
:lol: :lol: Πάντως, κάποιοι μην είστε και τόσο ''αφοριστικοί'' με τα κοινωνικά τραγούδια του Νότη. Υπάρχει κόσμος που τα γουστάρει πολύ αυτά τα τραγούδια και είναι και ένας λόγος που ξεχωρίζει το Νότη από τον σωρό. Επίσης, πολύ συχνά γίνεται τρελός πανικός με ορισμένα από αυτά στις ζωντανές εμφανίσεις του. Η Στέλλα, το Ερωτικό, Η μπαλάντα του κυρ-Μέντιου για κάποιους είναι αναπόσπαστα κομμάτια του προγράμματος, όπως το Σώμα μου, ο Αετός, το Θέλω να σε ξαναδώ κλπ.
Εδώ υπήρξε άνθρωπος προχθές που του ζήτησε το "Φωτιά κι Αλμύρα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ούτε ο Νότης δεν θυμόταν ότι έχει πει τέτοιο κομμάτι. :hysterical:
Εγώ από τα πολύ παλιά θα του ζητούσα να πει το "πρόβλημα δικό μου" :clap:
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Πολύ καλή ιδέα αυτή με το χαρτί θα πάω προετοιμασμένος την επόμενη φορά.Ας του πει κάποιος να πει και το Κι αν με βρεις καημό το χω δεν το πετυχαίνω ποτέ αλήθεια μετά το Εναστρον το εχει ξαναπει ή εγώ δεν το χω πετύχει;Για τα κοινωνικά που λέτε και εγώ γουστάρω πολύ να τα ακούω απλά δεν μου ταιριάζουν πολύ για μπουζούκια σε μια συναυλία θα τα άκουγα πιο ευχάριστα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Nαι υπάρχουν και κοινωνικά που σηκώνουν το μαγαζί αν εννόουμε Γεννέθλεια,Στέλλα Σμυρνία κλπ σίγουρα όμως όχι το μνημείο και το φτου ξελευθερία..Επίσης όταν δε τα λέει μαζεμένα και λέει σε 2 φάσεις 3-4 κομμάτια είναι σαφώς καλύτερα διότι αν του πεις 7-8 κοινωνικά με τη μια λογικά να τον παγώσεις το κόσμο..Ειδικά αν σε αυτά τα 3-4 είναι μέσα και μερικά πολύ γνωστά γίνεται σαφώς καλύτερο το πράγμα..
ΥΓ:Καλά με τις παραγγελίες μερικοί το παρακάνουν τώρα συνταγή ή φωτία και αλμύρα είπαμε ρε παιδιά :lol:.Eνα θέλω να ζήσω τώρα αλλίως,καλοσύνη σου,τοπίο γκρίζο,δε θα πας πουθενά,αγάπη αλκολική,κι αν με βρεις κάτι τέτοιο εγώ θα ζήταγα που να θυμάται και ο ίδιος ότι υπάρχουν..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Αυτό θα είναι πρώτο πρώτο στην λίστα μου...Πότε θα το πει γαμώ την τρέλα μου?!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Για μένα αυτά που έχει ξεχωρίσει πάντως και τα λέει έστω και πιο σπάνια, αυτά τα 100 πόσα είναι που ξέρει η ορχήστρα είναι όντως καλές επιλογές. Είναι όντως ''στιγμές'' της δισκογραφίας του. Και εγω θα ήθελα να ακούσω π.χ. το Εικόνες, αλλά δεν είναι και κάποιος σταθμός στη δισκογραφία του Νότη.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Scorpion86 έγραψε:Κλαίω με αυτόν/αυτην που του έδωσε παραγγελιά σε χαρτάκι.
-Το τελευταίο σ' αγαπώ
-Αν
-Συνταγή
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :fool: :fool: :fool: :fool: :fool:
Εικόνα

ΕΓΩ ΤΟ ΕΔΩΣΑ....ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Και απο κατω ειχε αλλο ενα..."Ποσο σαγαπησα"
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Σε πολλούς Νοτικούς αρέσει το Πόσο σ' αγάπησα! Μόνο σε μένα δεν αρέσει;; :shock:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

KeepNoting έγραψε:Και απο κατω ειχε αλλο ενα..."Ποσο σαγαπησα"
Στο επόμενο χαρτάκι θα έχεις:
1. Πιο ξένη
2. Ανθρωπάκι
3. Όπως
4. Το σωμα μου αετού φωλιά
5. Ο Θεός να σε φυλάει :lol:
jdarmody έγραψε:Σε πολλούς Νοτικούς αρέσει το Πόσο σ' αγάπησα! Μόνο σε μένα δεν αρέσει;; :shock:
Ούτε εμένα με τρελαίνει. Στο "Ερωτικόν" είχε κομματάρες "Αλλος μου εαυτός", "Ετσι είναι ο Ερωτας", "Ξεχασε με", "Ακουσε με καλα", "Κλείνω τις Κουρτίνες", το "Ποσο σ' αγάπησα" ήταν το πιο αδύναμο μαζι με το "Χιλιες φορές", για εμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Δεκ 13, 2015 11:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Όχι και Ανθρωπάκι ρε συ είπαμε!! :lol: Ο Θεός να σε φυλάει μεγάλο must!
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

ρε στο τελος θα με περναει για μεθυσμενο και οτι θα χω μπει καταλαθος στο μαγαζι....δεν θα θυμαται οτι τα χει πει αυτα...ας ηρεμισουμε λιγο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

KeepNoting έγραψε:ρε στο τελος θα με περναει για μεθυσμενο και οτι θα χω μπει καταλαθος στο μαγαζι....δεν θα θυμαται οτι τα χει πει αυτα...ας ηρεμισουμε λιγο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ζήτα του και το ''δελτίο καρδιάς'', και θα νομίζει σίγουρα πως τον κοροιδευεις... :lol:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

djibril έγραψε:
KeepNoting έγραψε:ρε στο τελος θα με περναει για μεθυσμενο και οτι θα χω μπει καταλαθος στο μαγαζι....δεν θα θυμαται οτι τα χει πει αυτα...ας ηρεμισουμε λιγο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ζήτα του και το ''δελτίο καρδιάς'', και θα νομίζει σίγουρα πως τον κοροιδευεις... :lol:

Φιλε θα του παω κανα τετοιο ξεχασμενο, και θα του εχω ενδιαμεσα

Γυφτισσα μερα-δωσε ενα τελος- παπαρουνα- .... μην με περασει για ανωμαλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση