Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Είναι ευλογία να είναι η χροιά σου κοπιά του Νότη αλλά είναι πολύ άσχημο να προσπαθείς να το μιμηθείς σε όλα τα άλλα..Επίσης το τραγούδια του έχουν πάνω κάτω ένα ταβάνι δε λέει και κανάν ύμνο τώρα που είναι στα πολύ πάνω του..Πότε θα πεί??
YΓ:Auster προσπάθησε να μην είσαι αφοριστικός σε κάθε σου δημοσίευση..
ΥΓ2: Τι τιμές είναι αυτές ρε Νότη για τη περίοδο των εορτών?Νομίζουν ότι ζούμε μια δεκαέτια πίσω??
Τη γνώμη μου καταθέτω όπως όλοι μας. Δεν αφορίζω τίποτα και κανέναν.
Καλό είναι να μιλάμε για Νότη,αυτό είπα...
Οσοι γοητεύονται από Παντελάκη, Οικονομόπουλο και άλλους,δεν έχω καμία αντίρρηση.
Εδω, θέλω να διαβάζω απόψεις για Νότη και όχι για τις σταδιοδρομίες των άλλων,σεβαστών κατα τ'άλλα, τραγουδιστών...
Τιμές στο "Fantasia" κατά τις ημέρες των γιορτών για 4 άτομα:
24/12, 25/12, 26/12, 1/1 και 2/1 τιμή απλής φιάλης 170 και σπέσιαλ 190.
Μόνο για τις 31/12 υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση +50 ευρώ στα 4 άτομα για το κρύο πιάτο που θα σερβίρεται υποχρεωτικά.
KeepNoting έγραψε:Τιμές στο "Fantasia" κατά τις ημέρες των γιορτών για 4 άτομα:
Μόνο για τις 31/12 υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση +50 ευρώ στα 4 άτομα για το κρύο πιάτο που θα σερβίρεται υποχρεωτικά.
KeepNoting έγραψε:Τιμές στο "Fantasia" κατά τις ημέρες των γιορτών για 4 άτομα:
Εγώ ή και όποιος δηλαδή πάει 31/12 και κάτσει στις 3 πρώτες σειρές θα δώσουμε νταηλίκι 240€...
Ωραίοι...
Αν δώσουμε δηλαδή και χαρτζιλικάκι στο Γιωργάκη ή στο Μιχαλάκη (οι 2 μαίτρ) σκέψου που θα φτάσουμε!!!
Υ.Γ. Σε όλα τα νυχτερινά κέντρα ισχύει, αλλά μην ξανακούσω το Νότη να δηλώσει ότι "επιβάλλω τις τιμές" ή "είμαστε οι πιο οικονομικοί στη νύχτα".
johnytzitzi έγραψε:Υ.Γ. Σε όλα τα νυχτερινά κέντρα ισχύει, αλλά μην ξανακούσω το Νότη να δηλώσει ότι "επιβάλλω τις τιμές" ή "είμαστε οι πιο οικονομικοί στη νύχτα".
Ας σταματήσει γενικά τις μπαρούφες, δεν απευθύνομαι στην ελίτ κλπ. Γι' αυτό και δεν παίρνει κανείς σοβαρά υπόψη και τις πολιτικές του αναλύσεις. Μόνο λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις. Από πράξεις μηδέν. Προκλητικές οι τιμές.
ilias16 έγραψε:Το λέω και θα το ξαναπώ.Εδώ πληρώνουν(!!!)να ακούσουν Μίμο κάποιοι.Και στο κάτω κάτω δεν μας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό.Αν θέλουμε πάμε.
Υ.Γ. Δεν μου τρέχουν απ΄τα μπατζάκια...αλλά είναι η τελευταία απόλαυση που μου έμεινε.
Προφανώς υπάρχει μια άτυπη συμφωνία στην πιάτσα και δεν κατεβάζει κανείς τις τιμές. Απλά δεν υπάρχει και άλλος που να διατυμπανίζει τον προσανατολισμό του στο κοινωνικό τραγούδι και γενικά να κάνει δηλώσεις για ελιτίστικα κοινά. Προφανώς και οι τιμές αυτές δεν απευθύνονται σε κανέναν μέσο Έλληνα αυτή τη στιγμή.
ilias16 έγραψε:Το λέω και θα το ξαναπώ.Εδώ πληρώνουν(!!!)να ακούσουν Μίμο κάποιοι.Και στο κάτω κάτω δεν μας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό.Αν θέλουμε πάμε.
Υ.Γ. Δεν μου τρέχουν απ΄τα μπατζάκια...αλλά είναι η τελευταία απόλαυση που μου έμεινε.
Προφανώς υπάρχει μια άτυπη συμφωνία στην πιάτσα και δεν κατεβάζει κανείς τις τιμές. Απλά δεν υπάρχει και άλλος που να διατυμπανίζει τον προσανατολισμό του στο κοινωνικό τραγούδι και γενικά να κάνει δηλώσεις για ελιτίστικα κοινά. Προφανώς και οι τιμές αυτές δεν απευθύνονται σε κανέναν μέσο Έλληνα αυτή τη στιγμή.
Εγω σκέφτομαι το άλλο όμως. Όντως υφίστανται η άτυπη συμφωνία στην πιάτσα για πλαφόν στις τιμές, αλλά μήπως αυτές τις ανατιμήσεις και τις όποιες διαφορές δεν τις καρπώνεται ο Νότης αλλά το εκάστοτε κατάστημα;;;Δεν νομίζω να έχει λόγο να πει ψέμματα, όταν έχει αναφέρει πολλές φορές ότι ο μισθός του είναι τόσα χρόνια στα ίδια επίπεδα.Στο μόνο που θα συμφωνήσω και είναι λάθος του είναι ότι αφήνει τα καταστήματα που δουλεύει να επιβάλουν ότι τιμή θέλουν.
Tρία κομμάτια έδωσε ο Μουκίδης στον Οικονομόπουλο. Ενα μέτριο (Αν Πονάς) και δύο θανατηφόρα αδιάφορα (Αντίο και Περιττά). Μακάρι να έχει κάτι καλό για Νότη...
Scorpion86 έγραψε:Tρία κομμάτια έδωσε ο Μουκίδης στον Οικονομόπουλο. Ενα μέτριο (Αν Πονάς) και δύο θανατηφόρα αδιάφορα (Αντίο και Περιττά). Μακάρι να έχει κάτι καλό για Νότη...
Tα έχουμε πει για Μουκίδη έχασε την έμπνευση που είχε..Το πιο άσχημο στο όλο θέμα είναι ότι πέρνει και κανά ωραίο καψούρικο στίχο από τον Καρρά και το μετά δε μπορεί να το συνδυάσει με μια κατάλληλη μουσική να φτιάξει ένα δυνατό κομμάτι..Μιλάω για το περιττά που αν θυμάστε μόλις είδαμε τους στίχους είπαμε σε σχέση με τα άλλα ποίηση και μέσα σε ένα βράδυ το είχε ντύσει με μουσική και το ανέβασε..Αποτέλεσμα πλήρως αδιάφορο,κάπως καλύτερο τώρα από την φωνή του Οικονομό μέχρι εκεί..Το ίδιο και το εγώ που είπαμε κάπως καλύτερο και τελικά οι στίχοι ήταν από Καρρά..Εγώ θα πρότεινα να στραφεί στον γιο ο Νότης ο μεγάλος έχει να δίνει τις μετριότητες στον Οικονομό και σε πολλούς άλλους ..Πέρα από τη πλάκα και ο Οικονομό καλύτερα να μη παρασύρεται επειδή είναι Μουκίδης τα 2 από τα 3 ειναι τα πιο μέτρια του δίσκου του..
Εντάξει ας χαλαρώσουμε και λίγο με τον Οικονομό. Δεν μπορεί να βγάζει 10 (πόσα βγάζει) τραγούδια κάθε χρόνο και να είναι όλα κομματάρες. Το Αν πονάς μια χαρά του πήγε πάντως. Τα άλλα για συμπλήρωμα τα πήρε/έδωσε ο Μουκίδης. Και αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι θα γράψει καμιά κομματάρα ο Μουκίδης και θα την δώσει στον Οικονομόπουλο; Ότι απορρίπτει ο Νότης πάει στους άλλους.
81argus έγραψε:Το "Περιττά" του Οικονομόπουλου σε μουσική Μουκίδη και στίχους Καρρά είναι επίπεδα πάνω για τα δεδομένα του Μουκίδη τι να λέμε τώρα; Υπερκόμματος!
Για ποια δεδομένα μιλάς ακριβώς; Τουλάχιστον υπερβολικός. Βαρετό κομμάτι.