Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Tρένο πάει το μαγαζί ο κοντός και προσωπικά εμένα με τάπωσε. Δεν περίμενα ότι με τόσο ανταγωνισμό θα καταφέρνει να έχει γεμάτο μαγαζί μόνος του ουσιαστικά και τριήμερα. Μαθαίνω ότι μετά τις γιορτές θα συνεχίσει διήμερα, απλά την Παρασκευή θα μπουν και φοιτητικές-οικονομικές κρατήσεις (πρέπει να γίνει), για να μπορέσει να επιβιώσει και όλον τον Γενάρη και από Φλεβάρη βλέπουμε...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Σαφώς και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε αυτό. Το πηγαίνει μόνος του με τεράστιο ανταγωνισμό και μηδενική ουσιαστική προβολή. Για μένα ακόμα και αν η διάρκεια του σχήματος δεν είναι τελικά μεγάλη, θα πρέπει να του πιστωθεί η τεράστια δυναμική που έχει ως καλλιτέχνης μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Φανταστείτε να έβγαινε και σε κανα πρόγραμμα στην τηλεόραση όπως άλλοι, τους οποίους ουσιαστικά μας τους έχουν επιβάλλει, καθώς παίζουν συνέχεια οι ίδιοι και παντού.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Kαι 2,5 μήνες να κάτσει στο Fantasia δεν είναι μικρό διάστημα, εάν υπολογίσουμε ότι θα ανέβει μετά Θεσσαλονίκη και υπάρχει η διάθεση και για καλοκαιρινές εμφανίσεις. Μην αποκλείσουμε να επιστρέψει στην Fantasia το καλοκαίρι με καλή συνεργασία (ήδη ορισμένοι/ες μόλις έμαθαν ότι πλέον συνεργάζεται με τον Μπερτάκη έκαναν στροφή 360ο). Οπότε θα είναι αρκετά δραστήριος φέτος, και δεν βάζω σε αυτά και προετοιμασία νέου δίσκου (να δούμε πότε θα προλάβει).jdarmody έγραψε:Σαφώς και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε αυτό. Το πηγαίνει μόνος του με τεράστιο ανταγωνισμό και μηδενική ουσιαστική προβολή. Για μένα ακόμα και αν η διάρκεια του σχήματος δεν είναι τελικά μεγάλη, θα πρέπει να του πιστωθεί η τεράστια δυναμική που έχει ως καλλιτέχνης μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Φανταστείτε να έβγαινε και σε κανα πρόγραμμα στην τηλεόραση όπως άλλοι, τους οποίους ουσιαστικά μας τους έχουν επιβάλλει, καθώς παίζουν συνέχεια οι ίδιοι και παντού.
Scorpion86 έγραψε:Tρένο πάει το μαγαζί ο κοντός και προσωπικά εμένα με τάπωσε. Δεν περίμενα ότι με τόσο ανταγωνισμό θα καταφέρνει να έχει γεμάτο μαγαζί μόνος του ουσιαστικά και τριήμερα. Μαθαίνω ότι μετά τις γιορτές θα συνεχίσει διήμερα, απλά την Παρασκευή θα μπουν και φοιτητικές-οικονομικές κρατήσεις (πρέπει να γίνει), για να μπορέσει να επιβιώσει και όλον τον Γενάρη και από Φλεβάρη βλέπουμε...
Σκορπιον Παρασκευη εχει φοιτητικα 120/6.
- Scorpion86
Eίναι πολύ μικρός ο αριθμός. Θα έχει πολύ περισσότερα από τον Γενάρτη και με 110 ευρώ...Γιατί και το Σαββάτο έχουν αμα το ψάξεις 140 για 4 ατομα αλλά δεν το λες φοιτητικό.Gshore έγραψε:Scorpion86 έγραψε:Tρένο πάει το μαγαζί ο κοντός και προσωπικά εμένα με τάπωσε. Δεν περίμενα ότι με τόσο ανταγωνισμό θα καταφέρνει να έχει γεμάτο μαγαζί μόνος του ουσιαστικά και τριήμερα. Μαθαίνω ότι μετά τις γιορτές θα συνεχίσει διήμερα, απλά την Παρασκευή θα μπουν και φοιτητικές-οικονομικές κρατήσεις (πρέπει να γίνει), για να μπορέσει να επιβιώσει και όλον τον Γενάρη και από Φλεβάρη βλέπουμε...
Σκορπιον Παρασκευη εχει φοιτητικα 120/6.
Και ο Απόλλωνας στη Fantasia, ενώ χθες ήταν και ο Τζαβέλλας που φωτογραφήθηκε με το Νότη.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
https://www.instagram.com/p/_vM8HQtUfz/ ... tzavellasg
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
https://www.instagram.com/p/_vM8HQtUfz/ ... tzavellasg
Εντάξει ρε παιδιά σχήμα δυο εβδομάδων είναι και μάλιστα τώρα είναι και Χριστούγεννα που όλος ο κόσμος βγαίνει έξω λογικό να είναι γεμάτος.Μετά τις γιορτές θα φανεί η δουλειά.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Εντάξει αυτός μάλλον έχει θέμα γενικά με τους τίτλους των τραγουδιών. Μπορεί και να ξέρει μόνο του μίμου.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Φίλε ο κόσμος πέραν από τις παραμονές είναι μαζεμένος αρα δεν πολυισχύει ότι όλοι βγαίνουν και δίνουν 40αρια για φιάλη. Όλοι βγαίνουν παραμονή χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς, πριν και μετά είναι μαζεμένοι. Οι υποχρεώσεις πολλές.nikosp έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά σχήμα δυο εβδομάδων είναι και μάλιστα τώρα είναι και Χριστούγεννα που όλος ο κόσμος βγαίνει έξω λογικό να είναι γεμάτος.Μετά τις γιορτές θα φανεί η δουλειά.
Χρονια πολλα και απο εμενα παιδια!!!Ηθελα να ρωτησω εαν καποιος απο εσας εχει δει ποτε ενα βιντεο με το τραγουδι ΑΓΑΛΜΑΤΑ του Νοτη,αλλα να το τραγουδαει καποιος αλλος!Στο βιντεο δειχνει τον δισκο του οποιου τραγουδαει το τραγουδι,αλλα δε μπορω με τπτ να το ξαναβρω.
- Scorpion86
Ναι το τραγούδι είχε πρωτοτραγουδηθεί από άλλον το 1988 ή 1989 αν θυμάμαι καλά. .notisfan έγραψε:Χρονια πολλα και απο εμενα παιδια!!!Ηθελα να ρωτησω εαν καποιος απο εσας εχει δει ποτε ενα βιντεο με το τραγουδι ΑΓΑΛΜΑΤΑ του Νοτη,αλλα να το τραγουδαει καποιος αλλος!Στο βιντεο δειχνει τον δισκο του οποιου τραγουδαει το τραγουδι,αλλα δε μπορω με τπτ να το ξαναβρω.
- SFAKattack10
Το ειχα δει και γω αυτο το βιντεο αλλα δεν ειχε το ονομα του τραγουδιστη.
Θυμαμαι...οταν το πρωτοειδα,προσπαθησα να δω το ονομα του τεαγουδιστη απο το εξωφυλλο του δισκου...αλλα δεν το καταφερα!αν και η εκτελεση του αρχοντα ειναι κατι παραπανω απο τελεια...ομολογω πως και εκεινη ηταν αρκετα καλη.
- Scorpion86
Αρκετά διαφορετική εκτέλεση η αρχική...notisfan έγραψε:Θυμαμαι...οταν το πρωτοειδα,προσπαθησα να δω το ονομα του τεαγουδιστη απο το εξωφυλλο του δισκου...αλλα δεν το καταφερα!αν και η εκτελεση του αρχοντα ειναι κατι παραπανω απο τελεια...ομολογω πως και εκεινη ηταν αρκετα καλη.
ισχυειScorpion86 έγραψε:Αρκετά διαφορετική εκτέλεση η αρχική...notisfan έγραψε:Θυμαμαι...οταν το πρωτοειδα,προσπαθησα να δω το ονομα του τεαγουδιστη απο το εξωφυλλο του δισκου...αλλα δεν το καταφερα!αν και η εκτελεση του αρχοντα ειναι κατι παραπανω απο τελεια...ομολογω πως και εκεινη ηταν αρκετα καλη.
Μας τάραξε στα κοινωνικά χθες παιδιά. Μου θύμισε τα περσινά και εποχές Ιεράς Θέας...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- KeepNoting
ilias16 έγραψε:Μας τάραξε στα κοινωνικά χθες παιδιά. Μου θύμισε τα περσινά και εποχές Ιεράς Θέας...
Ισχυει..40 λεπτα στο 1ο προγραμμα κοινωνικα....
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
-
Είπε τουλάχιστον κανένα καλό ακουστικό στο τέλος;;;
Χρίστουγεννα πήγε κανείς;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- KeepNoting
johnytzitzi έγραψε:Είπε τουλάχιστον κανένα καλό ακουστικό στο τέλος;;;
Κλασσικα προγραμματα ολο το 3ημερο....