Αυτα τα 2 βιντεο μετα απο χρονια μου τα διεγραψε η cobalt για τα τραγουδια που παιζουν και τα ξανα ανεβασα χωρις αυτα τα τραγουδια.Scorpion86 έγραψε:Kι ένα ρετρο του sfakattack..
Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
- KeepNoting
Οντως; και εγω !nikosp έγραψε:χαχαχα είμαι και εγώ σε αυτούςilias16 έγραψε: με ζεϊμπεκιά του άρχοντα
επιτέλους το είπεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!ευχαριστούμε όσους τον έπρηξαν!!!
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Δεν ήμουν στο fantasia όταν το είπε απλά τον έχω πρήξει εδώ και πολύ καιρό.KeepNoting έγραψε:Οντως; και εγω !nikosp έγραψε:χαχαχα είμαι και εγώ σε αυτούςilias16 έγραψε: με ζεϊμπεκιά του άρχοντα
επιτέλους το είπεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!ευχαριστούμε όσους τον έπρηξαν!!!
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Μιας που κάνει τόσο ωραία προγράμματα φέτος δεν θα ταν ωραία ιδέα ένας live δίσκος;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Αυτό θα έπρεπε να μπει σίγουρα σε live δίσκο!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Πέρσι, είχε γίνει κουβέντα μεταξύ Νότη-Μουκίδη και Πέγκυς για live δίσκο από Φωταέριο. Δεν προχώρησε. Βέβαια, το υλικό υπάρχει...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Kαλή χρονιά και από μένα παιδιά..Βλέπω με ευχαρίστηση μόνο καλά λόγια για το πρόγραμμα και φυσικά όπως αναμενόταν ο πρώτος μήνας βγήκε με συνεχόμενα sold out..Bέβαια δε ξέρω αν δικαιολογείται ο ενθουσιασμός ότι κάνει προγραμματάρες,συνεχίζω να θεωρώ από όσα διαβάζω ότι μάλλον είμαστε τυχεροί όσοι πήγαμε πρεμιέρα..Στη συνέχεια επανήλθε στα γνωστή αναλογία ερωτικών-χορευτικών-κοινωνικών απλώς ίσως ότι τα λέει σκόρπια δεν κουράζουν τόσο...Ευχαριστο ότι βλέπω ύμνους όπως δεύτερα χέρια,για σένανε φοβάμαι να ψιλοκαθιερώνονται και άλλα όπως και δε μπορώ,ταξιδέ με κλπ ακούγονται πιο συχνά,ή οι ερμηνείες του σε κάποια δύσκολα κομμάτια(πχ πάλι,να μη χαράξει,νταβατζής) αλλά δε νομίζω ότι αυτό αρκούν για να αποτελέσουν λόγο για ζωντανό δίσκο και θριαμβευτικά σχόλια..ακόμα τουλάχιστον..Καλύτερα να αφοσοιωθεί σε ένα νέο δίσκο με προσεγμένες επιλογές αφού το Μαζι δεν βλέπω να υπάρχει πλέον διάθεση να το προωθήσουν..
- Scorpion86
Υπάρχει η σκέψη να κυκλοφορήσει σύντομα με κυριακάτικη εφημερίδα ο δίσκος "ΜΑΖΙ". Σαν σκέψη, δεν έχει αποφασιστεί...
-
παιδιά μήπως ξέρετε ποτε κλείνει ο άρχοντας ??
γιατί σκέπτομαι να παο τέλη ιανουάριο για να προλάβω
ευχαριστώ
ευχαριστώ
- Scorpion86
Δεν υπάρχει οριστική απόφαση. Γύρω στα τέλη Γενάρη θα μιλήσουν ο Νότης με τον Μπερτάκη για το εάν θα πάρει παράταση κανα μήνα ακόμα (δηλαδή και Φλεβάρη), γιατί πιο μετά είναι κλεισμένες οι εμφανισεις στην Πύλη Αξιού, πιθανότατα με το ίδιο σχήμα.giorgosvas06 έγραψε:παιδιά μήπως ξέρετε ποτε κλείνει ο άρχοντας ??
ευχαριστώ
-
σ'ευχαριστώ για την απάντηση 

Συμφωνώ με bebest. Δεν υπάρχει λόγος να βγει ζωντανός δίσκος, σε μορφή προγράμματος τουλάχιστον, ούτε φέτος στη Φαντασία, αλλά ούτε και πέρυσι υπήρχε στο Φωταέριο. Συνήθως, όταν βγαίνει ζωντανός δίσκος σχετίζεται και με την παρουσία ενός καλλιτέχνη σε ορισμένο μαγαζί που τάραξε τα νερά ας πούμε. Το Ενθύμιον βγήκε μετά από μία τριετία στο Rex που ήταν η καρδιά της νυχτερινής ζωής τότε και γινόταν πανικός. Ο Νύκτες Μαγικές είχε να κάνει με την παρουσία του Νότη στο Έναστρον που πάλι είχε κάνει δυνατές χρονιές. Τώρα δε νομίζω ότι θα μείνουν στην ιστορία οι εμφανίσεις σε Φαντασία και Φωταέριο. Θα μπορούσε να βγάλει κάτι σε στυλ Εμπειριών Συλλέκτης με ζωντανές εκτελέσεις, να βάλει και το Why π.χ. Επίσης, θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν και με τον Μαζί. Πλέον ξέρει αρκετός κόσμος 4-5 τραγούδια από αυτόν οπότε δε θα ήταν άσχημη ιδέα να κυκλοφορήσει και με μια εφημερίδα. Για μένα πάντως, η επόμενη δισκογραφική κίνηση του Νότη είναι πολύ κρίσιμη και σημαντική. Όσο για το σχήμα, πιστεύω ότι Φλεβάρη θα ξεκινήσει ο Μίμος με Μαλέα εκεί. Δεν υπάρχει λόγος για τον Μπερτάκη να τραβήξει το σχήμα του Νότη όσο καλά και να πηγαίνει. Έχει έτοιμο ''δυνατό'' σχήμα να φέρει, άρα βλέπω το Νότη να κλείνει προς τέλη Γενάρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τετ Ιαν 06, 2016 8:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Scorpion86
Το βίντεο δείχνει αυτό που λέμε ακόμα και με μερικά πιο μέτρια ερωτικά-ζεμπέκικα γκρεμίζει ένα μαγαζί..Επειδη μες το μήνα θα παώ 1-2 φορές σίγουρα με ντεμι Νοτική παρέα ελπίζω να το πετύχω σε κέφια...Ας αφήσει 2-3 κοινωνικά για το κλείσιμο..Και αλλό 1-2 μαζί με την δύτερη έναρξη με το να σταθώ στα πόδια μου..Βασικά ακόμα έτσι βγένει;;;Exω δει σε πολλές αναφορές φίλων να λείπει από τα τραγούδια που είπε..
Για μένα είναι απαράδεκτο αυτό που κάνει. Απορώ δηλαδή κάποιος συνεργάτης δεν υπάρχει να του πει κάτι; Δεν μπορείς να έχεις ζειμπέκικα-σταθμούς κι εσύ να έχεις τρελάνει το κοινό στα Χάρε, Δεν υπάρχεις, Μη με Ρωτάτε κλπ. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι του έχει επιβάλλει η εταιρία να λέει περισσότερα κομμάτια της Universal-Cobalt εποχής. Δυστυχώς όμως και για το Νότη και για τη Cobalt, ο κόσμος αγάπησε το Νότη με τα κομμάτια της Minos και γενικότερα τα παλιότερα του. Προσωπικά, εκτός του γεγονότος της έναρξης με μη κοινωνικό τραγούδι, δεν κατανοώ τον τόσο μεγάλο ενθουσιασμό για το πρόγραμμά. Πάλι λέει αρκετά κοινωνικά (κάπου είδα ότι βγήκε με το Μα εγώ είμαι Έλληνας στο δεύτερο πρόγραμμα), και επιπλέον τα μισά κομμάτια είναι Μαζί-Αυτοτελείς-Ματωμένο δάκρυ.
- SFAKattack10
Τις αποφασεις τις περνει ο ιδιος ο Νοτης αρα δεν μπορει να του πει κανενας συνεργατης τιποτα.jdarmody έγραψε: Απορώ δηλαδή κάποιος συνεργάτης δεν υπάρχει να του πει κάτι;
Έλα ρε συ δεν είναι και ο θεός ο Νότης. Έχει μαέστρο, έχει την ορχήστρα, δε μπορεί να μη μιλάνε για τα τραγούδια, κάποιος να του θυμίσει κάποιο κλπ. Αφού και ο ίδιος ξέρει με ποια κομμάτια πέφτει το μαγαζί, δεν είναι χαζός. Αλλά εδώ αγγίζει και την υπερβολή να λες το Δεν υπάρχεις και να αφήνεις και μικρόφωνο στο κόσμο..SFAKattack10 έγραψε:Τις αποφασεις τις περνει ο ιδιος ο Νοτης αρα δεν μπορει να του πει κανενας συνεργατης τιποτα.jdarmody έγραψε: Απορώ δηλαδή κάποιος συνεργάτης δεν υπάρχει να του πει κάτι;
-
Επειδή έχω μιλήσει με τον μαέστρο του για το θέμα μου είπε ότι συζητάνε πολύ το θέμα αλλά συμβαίνουν 2 τινά.
Ο Νότης θέλει να προωθήσει τα πιο πρόσφατα κομμάτια του και το άλλο είναι ότι επειδή αυθόρμητα όποιο του έρθει την εκάστοτε στιγμή το κάνει νόημα στο μαέστρο και το παίζουν. Έχει πιο εύκαιρα στο μυαλό του τα τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας.
Ο Νότης θέλει να προωθήσει τα πιο πρόσφατα κομμάτια του και το άλλο είναι ότι επειδή αυθόρμητα όποιο του έρθει την εκάστοτε στιγμή το κάνει νόημα στο μαέστρο και το παίζουν. Έχει πιο εύκαιρα στο μυαλό του τα τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Ρε παίδες άσχετο,κάποιος είχε αναφέρει τον όγκο των τραγουδιών που προβάρει και ερμηνεύει live ο Νότης τα τελευταία χρόνια.Μήπως θυμόσαστε για πόσα μιλάμε;;;Αμυδρά θυμάμαι ένα εξωφρενικό νούμερο.Για πείτε όποιος ξέρει.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......