Το σχήμα Μίμου-Μαλέα θα ξεκινήσει μόλις τελειώσει το σχήμα του Teatro. Μπορεί να αράξουν κανά μήνα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα σταματήσει νωρίτερα το υπάρχον σχήμα στο Teatro. Δεν είμαι σίγουρος και αν σχετίζεται και με το Νότη και το Fantasia το όλο θέμα. Απλά μπορεί ο Μπερτάκης να επέλεξε το Teatro για τον Μίμο για να τον έχει καλοκαίρι στη Fantasia. Ποτέ δεν ξέρεις. Νομίζω στο Νότη αναφέρεται η Θεοδωρίδου. Βέβαια έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και είμαι σίγουρος ότι έχει κάνει χειρότερες γι' αυτήν, ή την καριέρα της τουλάχιστον, συνεργασίες. Γενικά ας πάψει να μιλάει τόσο καλαμίσια και ψωνισμένα πια για τον εαυτό της, είναι γελοίο όταν μιλάς και νομίζεις ότι είσαι τόσο σπουδαίος, αλλά αυτό το νομίζεις μόνο εσύ και κανείς άλλος.Scorpion86 έγραψε:Δεν νομίζω αν και δεν έχει σε εκτίμηση πλέον τον Νότη. Είχαν κάνει καλή συνεργασία τότε μαζί και με την Πέττα και γι' αυτό είχαν αποφασίσει να πάνε και δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Αλλο εάν η Νατάσα την είδε φίρμα και χάλασε τότε το σχήμα, επειδή ζητούσε ίδιο χρόνο με τον Νότη πάνω στην πίστα.nikosp έγραψε:Αρα λογικά ο Νότης θα συνεχίσει στο fantasia για μεγαλύτερο διάστημα.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Λέτε να εννοεί τον Νότη;
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Να και κάποια κομμάτια λίγο πιο σπάνια. Καλά βρε Λεμπιδάκη το Τέρμα το Ράδιο και το Κερασμένα βρήκες να τραβήξεις; Κάντε του παραγγελίες!Βέβαια πάλι καλά που υπάρχει κι αυτός κι έχουμε βιντεάρες κάθε σκ.
- Scorpion86
Χωρίς να ξέρω κάτι βλέπω εκεί κοντά στο Πάσχα, τον Νότη στην Πύλη Αξιού, τους Μίμο-Μαλέα στο Teatro και την Πάολα με άλλο σχήμα στο Fantasia. Iκανοποιημένοι όλοι...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Φλεβάρη πιστεύω θα γίνουν οι τράμπες. Έξυπνος ο Μπερτάκης και οι λοιποί χορηγοί του Μίμου. Viral έκαναν το ''χτίσιμό'' του στην προσπάθεια να μας πείσουν πλασματικά ότι κάνει τεράστια επιτυχία το φαινόμενο Μίμος. 

Βιάστηκα! Τέλος: Ανακοίνωση http://www.notissfakianakis.eu: "Σας ανακοινώνουμε ότι αυτό το Σάββατο 23/1 θα είναι η τελευταία εμφάνιση του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στo Fantasia.
Σας ευχαριστούμε όλους όσους στηρίξατε το σχήμα. Είμαστε σε αναμονή για να σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις του καλλιτέχνη!". Τώρα τι ακριβώς έγινε; Ήταν έτσι συμφωνημένο εξ αρχής; Άρχισε η κοιλιά και είπαν να το προλάβουν; Εσείς που πήγατε αρκετές φορές τι εικόνα είχατε;
Σας ευχαριστούμε όλους όσους στηρίξατε το σχήμα. Είμαστε σε αναμονή για να σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις του καλλιτέχνη!". Τώρα τι ακριβώς έγινε; Ήταν έτσι συμφωνημένο εξ αρχής; Άρχισε η κοιλιά και είπαν να το προλάβουν; Εσείς που πήγατε αρκετές φορές τι εικόνα είχατε;
Καλά ότι να'ναι μιλάμε...ελπίζω να επανακάμψει για καλοκαίρι...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Τι εννοείς;ilias16 έγραψε:Καλά ότι να'ναι μιλάμε...ελπίζω να επανακάμψει για καλοκαίρι...
Να τραγουδήσει όπως το 13' στα Αστέρια...jdarmody έγραψε:Τι εννοείς;ilias16 έγραψε:Καλά ότι να'ναι μιλάμε...ελπίζω να επανακάμψει για καλοκαίρι...
Bασικά θα το έγραφα στο σημερινό μου ρεπορτάζ με τις εντυπώσεις από χθες ότι δε βγάζει πάνω από 2 3 σκ ακόμα αυτό το σχήμα κι καλύτερα έτσι γιατί θα άρχιζε η κοιλία..Το μαγαζί έδειχνε γεμάτο ωστόσο εγώ που ήμουν πάνω είχα 4-5 τραπέζια πίσω άδεια και επίσης βλέποντας όλο το μαγαζί έβλεπα και άλλα τραπεζια κενά..Σε κάποια φάση παίζει να τα κάλυψαν με το κόσμο από το μπαρ..Επίσης ήδη οι τιμές γίνονται φοιτητικές και Σάββατα..Πάντως έτσι είχε πει από την αρχή δε μπορεί κανείς να το κατηγορίσει ότι κλείνει πρόωρα..Αν κάτι πρέπει να κρατήσει από αυτή τη σεζόν για μένα είναι το ερωτικό ξεκίνημα..Αν δε υπάρχει εν ενέργεια σινγκλ καλύτερα κάτι από τα κλασσικ(γύφτισα μέρα,μια ματία σου κλπ) γιατί έτσι ζεστένεις το κόσμο από την αρχή..Επίσης επειδή το πρόγραμμα βγένει αυθόρμητα μετά βλέποντας τη διάθεση του κόσμου στα ύψη δύσκολα θα πει πολλά κοινωνικά..Επίσης θετικό της χρονιάς η προώθηση από τα μέσα των εμφανίσεων με εικόνες,βίντεο(επιτέλους) κλπ παρά το γνωστό θέμα με το Λεμπιδάκη..Για χθες τώρα είχε πολύ όρεξη για εκπλήξεις ο Νότης και φάνηκε από νωρις.. δυστυχως όμως μας τάραξε σε τραγούδια άλλων(στέφανα,πόση μοναξία,πέντε έλληνες,παλιατζής,δε θα ξαναγαπησω,της γυναίκας η καρδία,αγάπη μου επικνδυνη,ταχεια,να μη χαράξει) και μερικα ακόμα που σίγουρα ξεχνάω συν τα κλασικά άκου βρε φίλε,κυρ μένιου,μαύρα μάτια κλπ...Από δικά του ευχάριστη έκπληξη οι σκίες,κι αν με βρεις, δάνειο ζωής,μεσόγειο,στέλλα,ταξιδεψε με και μετά τα πολύ κλασσικά..Κοινωνικα μόνο τα απαραίτητα γενικά πολύ καλή διάθεση μόνο που θα θέλα ειδικά στο κλείσιμο να πει 4-5 μπαλάντες δικίες του και όχι επανεκτελέσεις..
Γιατί ρε παιδιά τα υπόλοιπα σχήματα έχουν απόλυτη πληρότητα Παρασκευή-Σάββατο; Ή δεν έχουν φοιτητικές προσφορές; Ήταν αναμενόμενο ότι το σχήμα δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει μετά τις γιορτές και λόγω περιοχής και λόγω δυναμικής. Στο επικοινωνιακό κομμάτι σίγουρα σημειώνεται πλήγμα, ακόμα και αν τονιζόταν ότι οι εμφανίσεις θα είναι περιορισμένες. Πέρα από μια παγιωμένη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ως προς την αδυναμία του Νότη να βγάλει σεζόν, εγώ λυπάμαι τα παιδιά που δουλεύουν μαζί του γιατί αυτά έχουν πράγματι την οικονομική ανάγκη να δουλέψουν φουλ σεζόν. Bebest κλασικός Νότης, αν ανοίξει το Ενθύμιον δε το αφήνει μετά.
Σκιές ολόκληρο το είπε ή σε ποτ πουρί;;;bebest έγραψε:Bασικά θα το έγραφα στο σημερινό μου ρεπορτάζ με τις εντυπώσεις από χθες ότι δε βγάζει πάνω από 2 3 σκ ακόμα αυτό το σχήμα κι καλύτερα έτσι γιατί θα άρχιζε η κοιλία..Το μαγαζί έδειχνε γεμάτο ωστόσο εγώ που ήμουν πάνω είχα 4-5 τραπέζια πίσω άδεια και επίσης βλέποντας όλο το μαγαζί έβλεπα και άλλα τραπεζια κενά..Σε κάποια φάση παίζει να τα κάλυψαν με το κόσμο από το μπαρ..Επίσης ήδη οι τιμές γίνονται φοιτητικές και Σάββατα..Πάντως έτσι είχε πει από την αρχή δε μπορεί κανείς να το κατηγορίσει ότι κλείνει πρόωρα..Αν κάτι πρέπει να κρατήσει από αυτή τη σεζόν για μένα είναι το ερωτικό ξεκίνημα..Αν δε υπάρχει εν ενέργεια σινγκλ καλύτερα κάτι από τα κλασσικ(γύφτισα μέρα,μια ματία σου κλπ) γιατί έτσι ζεστένεις το κόσμο από την αρχή..Επίσης επειδή το πρόγραμμα βγένει αυθόρμητα μετά βλέποντας τη διάθεση του κόσμου στα ύψη δύσκολα θα πει πολλά κοινωνικά..Επίσης θετικό της χρονιάς η προώθηση από τα μέσα των εμφανίσεων με εικόνες,βίντεο(επιτέλους) κλπ παρά το γνωστό θέμα με το Λεμπιδάκη..Για χθες τώρα είχε πολύ όρεξη για εκπλήξεις ο Νότης και φάνηκε από νωρις.. δυστυχως όμως μας τάραξε σε τραγούδια άλλων(στέφανα,πόση μοναξία,πέντε έλληνες,παλιατζής,δε θα ξαναγαπησω,της γυναίκας η καρδία,αγάπη μου επικνδυνη,ταχεια,να μη χαράξει) και μερικα ακόμα που σίγουρα ξεχνάω συν τα κλασικά άκου βρε φίλε,κυρ μένιου,μαύρα μάτια κλπ...Από δικά του ευχάριστη έκπληξη οι σκίες,κι αν με βρεις, δάνειο ζωής,μεσόγειο,στέλλα,ταξιδεψε με και μετά τα πολύ κλασσικά..Κοινωνικα μόνο τα απαραίτητα γενικά πολύ καλή διάθεση μόνο που θα θέλα ειδικά στο κλείσιμο να πει 4-5 μπαλάντες δικίες του και όχι επανεκτελέσεις..
Δεν είναι μόνο θέμα η πληρότητα χθες είδα κ΄παοια τραπέζια άδεια αλλά μπορει να ήταν πάνω από 90% το θέμα είναι ότι πρέπει να βγένουν και τα έξοδα..Και οταν βάζει με 20 το άτομο μην νομίζετε ότι θα βγένουν εύκολα τα έξοδα..Ειδικά οταν πληρώνεις ένα όνομα σαν το Νότη..Η να βάζεις το κόσμο από το μπαρ να κάτσει..Οκ για την είκονα του μαγαζιού το θέμα είναι το οικονομικό και αμα αφήνουν μονο τα μπροστινα τραπέζια κλάφτα...
YΓ:Τις Σκίες τις είπε μισες δυστυχώς όμως δε έκανε μετά το ποτ πουρι αν και το περιμένα πως και πως...
..Επίσης ναι καλό το ενθύμιο ρε Νότη αλλά όχι όταν μου έχεις κάνει ήδη μισό πρόγραμμα Στρ'ατο..
YΓ:Τις Σκίες τις είπε μισες δυστυχώς όμως δε έκανε μετά το ποτ πουρι αν και το περιμένα πως και πως...

Ας κάτσει να κάνει τον δίσκο του λοιπόν κι ας αφήσεις τις μαγκιές...
Σωστό για μένα καλύτερα ο δίσκος..Ας παει και ένα μήνα Θεσσαλονική με το ίδιο σχήμα-πρόγραμμα και μετά να επικεντρωθεί σε αυτό..Αν προλάβει μέχρι το καλοκαίρι να το έχει βγάλει μπορεί να το συνδυάσει και με μερικές εμφανίσεις πάλι αλλίως δε έχει νοήμα να τραγουδήσει πάλι καλοκαίρι..
Καλό θα είναι να κάνει ένα καλύτερο σχήμα. 15 εμφανίσεις έκανε Αθήνα με αυτούς τόσο άνετα βγάζει τη Θεσσαλονίκη; Δε νομίζω. Πρέπει να ήταν ξαφνική η απόφαση πάντως. Πως και δεν έβγαλε τίποτα ο Λεμπιδάκης ακόμα;bebest έγραψε:Σωστό για μένα καλύτερα ο δίσκος..Ας παει και ένα μήνα Θεσσαλονική με το ίδιο σχήμα-πρόγραμμα και μετά να επικεντρωθεί σε αυτό..Αν προλάβει μέχρι το καλοκαίρι να το έχει βγάλει μπορεί να το συνδυάσει και με μερικές εμφανίσεις πάλι αλλίως δε έχει νοήμα να τραγουδήσει πάλι καλοκαίρι..
-
Παιδιά είναι σίγουρο ότι ίσχυει αυτό που γράψανε οι "eu" ότι πέφτει αυλαία το Σάββατο;
Το μαγαζί ή ο Λεμπιδάκης δεν έγραψαν κάτι...
Το μαγαζί ή ο Λεμπιδάκης δεν έγραψαν κάτι...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Ούτε ο Λεμπιδάκης έγραψε τίποτα ούτε και η σελίδα στο fb notis.gr που θεωρειται ότι ανεβάζει κάτι μόνο όταν είναι 100% σίγουρο.Λέτε να μην ισχύει;
Για τις τιμές που λέτε οπωσδήποτε δεν σημαίνει κάτι κακό ότι έχει φοιτητικά μετά τις γιορτές.Απολύτως λογικό είναι.Μάλιστα ο Νότης μαζί με το σχήμα Καρράς-Μαζωνάκης ήταν οι μοναδικοί νομίζω που δεν είχαν φοιτητικά πριν τα Χριστούγεννα(ίσως και ο Ρέμος).Ο Πλούταρχος που είναι και αυτός στην παραλιακή έχει 100 ευρώ τα 6 άτομα.Αν κλείσει το μαγαζί όντως αυτό το Σάββατο θεωρώ ότι θα είναι επειδή έτσι είχε συμφωνηθεί από την αρχή,μην ξεχνάτε ότι ο Νότης δεν ήθελε καν να κάνει εμφανίσεις φέτος.Αν πάει και Θεσσαλονίκη και ξανά Αθήνα το καλοκαίρι βλέπω του χρόνου να ξεκουράζεται.
Ρε Νικόλα μέχρι και τις ίδιες ατάκες λες;Αφού είσαι καλός τραγουδιστής γιατί δεν διαφοροποιείσαι λίγο από τον Νότη;
Για τις τιμές που λέτε οπωσδήποτε δεν σημαίνει κάτι κακό ότι έχει φοιτητικά μετά τις γιορτές.Απολύτως λογικό είναι.Μάλιστα ο Νότης μαζί με το σχήμα Καρράς-Μαζωνάκης ήταν οι μοναδικοί νομίζω που δεν είχαν φοιτητικά πριν τα Χριστούγεννα(ίσως και ο Ρέμος).Ο Πλούταρχος που είναι και αυτός στην παραλιακή έχει 100 ευρώ τα 6 άτομα.Αν κλείσει το μαγαζί όντως αυτό το Σάββατο θεωρώ ότι θα είναι επειδή έτσι είχε συμφωνηθεί από την αρχή,μην ξεχνάτε ότι ο Νότης δεν ήθελε καν να κάνει εμφανίσεις φέτος.Αν πάει και Θεσσαλονίκη και ξανά Αθήνα το καλοκαίρι βλέπω του χρόνου να ξεκουράζεται.
Ρε Νικόλα μέχρι και τις ίδιες ατάκες λες;Αφού είσαι καλός τραγουδιστής γιατί δεν διαφοροποιείσαι λίγο από τον Νότη;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Καλά ο Λεμπιδάκης μέχρι και κείμενο ανέβασε για το τι του είπε ο Νότης στο καμαρίνι του, μπαίνεις μέσα να διαβάσεις τι του είπε και διαβάζεις σάλτσες. Για να δείτε τι παπάρες γράφει ο άνθρωπος, αυτά που έγραψε χθες έρχονται κόντρα με τις εξελίξεις, δηλαδή, το φινάλε στο Fantasia. Σήμερα λογικά θα ανακοινώσει και το μαγαζί το φινάλε. Ποιο notis.gr ρε παιδιά? Ολοι θα έχουν βγάλει την ανακοίνωση πρώτα για να το σιγουρέψει και να μην την πατήσει όπως πολλάκις παλαιότερα, που έγραφε για πρόωρο φινάλε στην ΙΕρά Οδό ή για τότε που έγραφε για επιστροφή στο Εναστρον ή για τότε που έγραφε (το 2013) ότι το σχήμα στα Αστέρια θα διακοπεί προσωρινά και θα επαναρχίσει τον Αύγουστο.
Εδώ δεν σας τα έγραφα τον Δεκέμβριο, ότι ο αρχικός προγραμματισμός είναι να πάει μέχρι τέλη Γενάρη και τότε ο Μπερτάκης με τον Νότη να συζητήσουν εάν θα πάρει παράταση κάνα μήνα παραπάνω? Ψάξτε τα, τα είχα γράψει. Απλά χθες μετά την είδηση ότι ο Μίμος θα πάει στο Teatro υπέθεσα όπως οι περισσότεροι ότι ίσως τελικά πάει παραπάνω ο Νότης στην Fantasia. Τέσπα, ίσως θελει να ανεβεί νωρίτερα από το Πάσχα στην Θεσσαλονίκη, να κάνει ένα break το Πάσχα και από Ιούνιο να κάνει καλοκαιρινές εμφανίσεις.
Εδώ δεν σας τα έγραφα τον Δεκέμβριο, ότι ο αρχικός προγραμματισμός είναι να πάει μέχρι τέλη Γενάρη και τότε ο Μπερτάκης με τον Νότη να συζητήσουν εάν θα πάρει παράταση κάνα μήνα παραπάνω? Ψάξτε τα, τα είχα γράψει. Απλά χθες μετά την είδηση ότι ο Μίμος θα πάει στο Teatro υπέθεσα όπως οι περισσότεροι ότι ίσως τελικά πάει παραπάνω ο Νότης στην Fantasia. Τέσπα, ίσως θελει να ανεβεί νωρίτερα από το Πάσχα στην Θεσσαλονίκη, να κάνει ένα break το Πάσχα και από Ιούνιο να κάνει καλοκαιρινές εμφανίσεις.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Εδω εχει βγει βιντεο που κανει ''ποδαρακια'' με τα λουλουδια οπως ακριβως ο Σφακιανακης...Πιστη αντιγραφη ο Οικονομοπουλος τι να λεμεnikosp έγραψε:Ούτε ο Λεμπιδάκης έγραψε τίποτα ούτε και η σελίδα στο fb notis.gr που θεωρειται ότι ανεβάζει κάτι μόνο όταν είναι 100% σίγουρο.Λέτε να μην ισχύει;

Δεν μπορεί ο Λεμπιδάκης ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων να μην γνωρίζει πως πάει το μαγαζί και πότε πρόκειται να κλείσει. Προφανώς και πήραν την απόφαση μετά τη χθεσινή του δημοσίευση. Σε κάθε περίπτωση το ''eu'' τι βιάζεται τόσο; Θα μπορούσαν επικοινωνιακά να το χειριστούν καλύτερα το θέμα. Ο Μίμος πάντως το έλεγε ότι ξεκινάνε αρχές Φλεβάρη Αθήνα. Οπότε όντως κάποιο από τα σχήματα του Teatro και της Fantasia θα τελείωνε.