Στέλλα Καλλή
Re: ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ THREAD
Χαλάλι θα μπει το μου λείπεις
-
Γτ δν μπορει να μπει μπονους;
- billakos24
Stavros έγραψε:Ναι πολύ class το τραγούδι σουChronisgreek έγραψε:Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχαμε και νέο δείγμα από τη νέα σου δισκογραφική δουλειά.
«Μου λείπεις» ένα πολύ ανεβαστικό τραγούδι, ένα dance κομμάτι από το Γιώργο Θεοφάνους. Ένας διαφορετικός Γιώργος Θεοφάνους θα έλεγα.
Πώς και πήρατε την απόφαση να βγάλετε ένα τέτοιο διαφορετικό τραγούδι;
Ήταν δική του ιδέα. Ο Γιώργος σ’αυτό το δίσκο που θα κυκλοφορήσει περίπου τον Ιανουάριο έχει δέκα τραγούδια από τα οποία είναι το ένα πολύ διαφορετικό από το άλλο. Έχουμε μία τεράστια γκάμα από dance, από τσιφτετέλια. Είναι προσαρμοσμένα στα δικά του ακούσματα. Κι ο Γιώργος Θεοφάνους, ό,τι και να γράψει, έχει τέτοιο class, που είναι πάρα πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτά τα τραγούδια.

Εγώ συμφωνώ με την Στέλλα. Το class μυρίζει από χιλιόμετρα μακριά.

Spoiler:
All of our endings can be found in our beginnings...
- billakos24
Χαίρομαι που αναγνωρίζεις το καλαίσθητο χιούμορ μου.ADAM2 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Spoiler:

Spoiler:
All of our endings can be found in our beginnings...
Συγγνώμη αλλά το πρώτο που της έρχεται για να διαφημίσει την συνεργασία με τον Θεοφάνους είναι να πει για τα dance και τα τσιφτετέλια που έρχονται;Chronisgreek έγραψε:Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχαμε και νέο δείγμα από τη νέα σου δισκογραφική δουλειά.
«Μου λείπεις» ένα πολύ ανεβαστικό τραγούδι, ένα dance κομμάτι από το Γιώργο Θεοφάνους. Ένας διαφορετικός Γιώργος Θεοφάνους θα έλεγα.
Πώς και πήρατε την απόφαση να βγάλετε ένα τέτοιο διαφορετικό τραγούδι;
Ήταν δική του ιδέα. Ο Γιώργος σ’αυτό το δίσκο που θα κυκλοφορήσει περίπου τον Ιανουάριο έχει δέκα τραγούδια από τα οποία είναι το ένα πολύ διαφορετικό από το άλλο. Έχουμε μία τεράστια γκάμα από dance, από τσιφτετέλια. Είναι προσαρμοσμένα στα δικά του ακούσματα. Κι ο Γιώργος Θεοφάνους, ό,τι και να γράψει, έχει τέτοιο class, που είναι πάρα πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτά τα τραγούδια.

Πάλι καλά που ακολούθησε και άλλη ερώτηση από τον δημοσιογράφο.Θα απόρησε και αυτός.

I like people too much or not at all.
Στο Vox χθες είπε τα ρεφραίν από δύο καινούρια τραγούδια.
Το ένα είναι χασάπικο και λέγεται μάλλον Αγάπα με αν τολμάς και το δεύτερο είναι ζειμπέκικο και κατά 99% είναι η Πλάτη.
Από το λίγο μου φάνηκαν και τα δύο ωραία.
Το ένα είναι χασάπικο και λέγεται μάλλον Αγάπα με αν τολμάς και το δεύτερο είναι ζειμπέκικο και κατά 99% είναι η Πλάτη.
Από το λίγο μου φάνηκαν και τα δύο ωραία.

-
ε γτ δεν τα βγαλε τοτε?
μαλλον θα βγουν συντομα για να τα λεει..
μαλλον θα βγουν συντομα για να τα λεει..
https://www.instagram.com/p/-XXkWdmYvS/ ... rothodorou
Αποσπασμα απο νεο τραγουδι σε στιχους γεροθοδωρου απο το λογαριασμο της στο instagram.. Τι λετε?
Αποσπασμα απο νεο τραγουδι σε στιχους γεροθοδωρου απο το λογαριασμο της στο instagram.. Τι λετε?
Καλούτσικο ακούγεται, αλλά και πάλι δεν μου κάνει κάτι ιδιαίτερο...κυρίως η μουσικήhumanoid έγραψε:https://www.instagram.com/p/-XXkWdmYvS/ ... rothodorou
-
Eleos gt den ebgale ayto.. Mia xara akougetai. Ante na doume pote tha katalaboun oti dn trabaei to allo k na bgaloun ayto..
-
Τη ρωτησα στο φβ κ μου απαντησε οτι ερχεται αρχες Φεβρουαριου το επομενο τραγουδι κ Μαρτιο ο δισκος!
Re: Στέλλα Καλλή
Καταρχας ειναι πολυ γλυκουλα που απαντα στα προσωπικα μηνυματα.. αλλα ειναι ολο αναβολες. Υποτιθεται ο δισκος θα εβγαινε χριστουγεννα- αρχες 2016 και τωρα πηγε μαρτιο.. και αν!
Εμεινε κουσουρι απο την εποχη του φοιβου

Εμεινε κουσουρι απο την εποχη του φοιβου

-
Κ ο θεοφανους ειναι της αναβολης αλλα οχι οσο ο φοιβος...
νομιζω η κομπαλτ ειναι πρωτη στις αναβολες 

-
kala san th heaven den yparxei k h panik teinei pros ta kei teleytaia...
Θα βγει η πλατη στις 25/1
Ολοκληρώσαμε τη φωτογράφηση. Ενα βήμα πιο κοντά στο άλμπουμ!!! Best team

George Theofanous
ΣΤΙΣ 25/1 ΒΑΖΟΥΜΕ "ΠΛΑΤΗ" στην StellaKalli καινούργιο single σε στιχους του ΘΑΝΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ προπομπός του ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ album της

George Theofanous
ΣΤΙΣ 25/1 ΒΑΖΟΥΜΕ "ΠΛΑΤΗ" στην StellaKalli καινούργιο single σε στιχους του ΘΑΝΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ προπομπός του ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ album της
I like people too much or not at all.
- fylakas_aggelos
Θα λέει δηλαδή "Βάλε πλάτη"?Ελπίζω σε κάτι καλό,έχω την εντύπωση ότι θα είναι ζεϊμπέκικο ή χασάπικο.Κάτι τέτοιο έχουν πει άτομα που το έχουν ακούσει να το λέει live στο VOX (όχι ολόκληρο φυσικά).
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...