Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Βεβαια το θεμα που προεκυψε με τις συγκεκριμενες εμφανισεις ξεκινησε απο μια σελιδα που ...υποστηριζει το νοτη...μεγα αΤοπημα και φοβερη δυσφημιση...οποτε μην κανουμε παραπονα οταν δε προωθειται απο τους υπολοιπους δημοσιογραφους...η ειδηση οτι κλεινει το μαγαζι ηταν φοβερο αυτογκολ...γτ ετσι και αλλιως ο νοτης δε θα εκανε τεραστια σεζον στο φαντασια...ηταν γνωστο απο την αρχη αυτο!!!!το λαθος ειναι οτι τοσα χρονια δεν υπαρχει καποιος που να ειναι σε επικοινωνια με τον ιδιο τον καλλιτεχνη οποτε να μην βγαινουν ανακριβεις ειδησεις που μονο προβλημα δημιουργουν....γτ και η πληροφορια αυτη να υπηρχε εφοσον το ιδιο το μαγαζι δεν ανακοινωσε κατι συγκεκριμενο δεν υπηρχε να λογος να προκυψει θεμα....
Και δε φοβαμαι αυτο το αδειο μου το σωμα....
Και δε φοβαμαι αυτο το αδειο μου το σωμα....
- Scorpion86
-
Δεν υποχωρω,ηταν τρελλος,ετσι ειναι ο ερωτας καρδια μου,τσιγγανακι,το τελευταιο σαγαπω,δεν υπαρχεις,κλεινω τις κουρτινες,ακουσε με καλα,αν θα σε χασω,εσυ η θαλασσα, Ελληνας,μη με ρωτατε,δεν υπολογισες καλα,πετα ψηλα,δε μου αρκει,δεν εισαι ενταξει,φτερα γυρευω,κανει θορυβο η αγαπη,του γερου κοσμου η καρδια....και αναφερω ενδεικτικα καποια τραγουδια....νομιζω οτι το λιγοτερο αδικουμε τους συγκεκριμενους δισκους οταν μιλαμε για μετριοτητα....jdarmody έγραψε:Καλά προς θεού δεν κατηγορεί κανείς το Νότη, ίσα ίσα αυτό τονίζω κι εγώ το πλήρωμα του χρόνου και ότι ίσως κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν χωρίς αυτά να υποκρύπτουν κάμψη ή αποτυχία, π.χ. αν αποφασίσει να το πάει μονοήμερα του χρόνου, θα είναι μια συνετή επιλογή βάσει ηλικίας και αντοχών, ενώ άλλοι μπορεί να το ερμηνεύσουν ως αποτυχία. Ο Νότης δεν έχει ως αντίπαλο κανέναν από όσους υπάρχουν στο χώρο, ο μόνος αντίπαλος και ο πιο δύσκολος είναι ο Νότης του παρελθόντος. Προσωπικά πάντως για το δισκογραφικό κομμάτι εγώ είμαι απαιτητικός. Αν μαζέψετε Ματωμένο Δάκρυ-Αυτοτελείς-Μαζί (6-7 χρόνια περίπου που ήταν και στα καλύτερα του ερμηνευτικά χρόνια), θα πάθετε πλάκα με την μετριότητα που έχει τραγουδηθεί.
Υποκειμενικά είναι όλα αυτά..Και πάλι το 50% είναι μέτρια κομμάτια. Και μιλάω και από άποψη επιπέδου της όλης παραγωγής. Οι Αυτοτελείς ήταν πολύ καλός δίσκος αλλά χαντακώθηκε με τις ενορχηστρώσεις.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Να ακους τον Σταν να "ερμηνεύει" Νότη. Μην σου τύχει...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
έμαθα απο φίλο κάτι παρόμοιο....ισχύει ότι βίασε το Να ξαναρθείς?Scorpion86 έγραψε:Να ακους τον Σταν να "ερμηνεύει" Νότη. Μην σου τύχει...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Ισχύει...ilias16 έγραψε:έμαθα απο φίλο κάτι παρόμοιο....ισχύει ότι βίασε το Να ξαναρθείς?Scorpion86 έγραψε:Να ακους τον Σταν να "ερμηνεύει" Νότη. Μην σου τύχει...
Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί να ερμηνεύουν άλλοι κομμάτια του Νότη. Καλό είναι να ακούγονται και σε άλλο ακροατήριο. Και ο Αργυρός είδα είπε το Παράλληλα, και ο Μίμος λέει αρκετά και ''ψαγμένα'' που σημαίνει ότι είναι θαυμαστής κι ας μην το παραδέχεται, όπως το Πάλι και το Νυχτώνει στη Μεσόγειο. Ο Οικονομόπουλος το ίδιο. Μη γινόμαστε σαν ορισμένους που έκραζαν το Νότη όταν έλεγε τα κομμάτια τους. Χθες είπε και το Αηδόνι!
Και ο Χρήστος Δάντης χθες.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61

http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Αν μπορεί να βγει πάντως συμπέρασμα από τα λεγόμενα του Λεμπιδάκη μάλλον συνεχίζουμε κανονικά.Εμείς απο την πρώτη μέρα που ΄ξεκίνησε ο Νότης και για πρώτη φορά στην καριέρα του , σας μεταφέρουμε κλίμα, αντιδράσεις και όλο το ρεπορτάζ για όλα όσα γίνονται μέσα στο Fantasia με καλές και κακές στιγμές. Αλλά οι κακές αυτή τη σεζόν δεν υπήρχαν. Ο Νότης γουστάρει το νέο του σπιτικό και έκλεισε σχεδόν 1,5 μήνα παρά τις περιορισμένες εμφανίσεις που είχαν ανακοινωθεί αρχικά. Και Οι βραδιές στη Fantasia συνεχίζονται και σήμερα Σαββατο και ο Νότης ένα έχω να σας πω! Γουστάρει πολύ!!
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
http://showtime-cy.blogspot.com.cy/2016 ... t_920.html
Να και η επιβεβαιωση του scorpion..
Τωρα να δουμε αν ειναι το καλοκαιρι, η μολις τελειωσει απο το φαντασια
- Scorpion86
Για Ιούλιο λένε...MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:http://showtime-cy.blogspot.com.cy/2016 ... t_920.html
- Scorpion86
Ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει να χαρίζει όμορφες βραδιές στη Fantasia και να υποδέχεται φιλαράκια του και καλούς συναδέλφους του από την μουσική βιομηχανία. Μετά την Χριστίνα Μαραγκόζη και τον Παντελή Παντελίδη ήρθε η σειρά του Χρήστου Δάντη.
Τώρα σοβαρά?
Τώρα σοβαρά?
Δεν μας αφορά τι έχει στο μυαλό του ο καθένας.
Δεν νομίζω να τον παίρνει κανείς σοβαρά. Απ'ο,τι καταλαβαίνω, είναι ο καλλιτεχνικός manager του τραγουδιστή Παντελίδη και συνεργάτης του κου Μπερτάκη. Μέχρι εκεί, λοιπόν. Τώρα που συνεργαζεται ο Νότης με το ΦΑΝΤΑΣΙΑ και τον επιχειρηματία του, εισπράττουμε και μία <<<<σχετική πληροφόρηση και διαφήμιση>>>>. Ας είναι...κακό δεν κάνει....προς το παρόν.
Υ.Γ 1: Φαντάζομαι πως μετα τις χειμερινές εμφανίσεις, θα ξεκινήσει τις εργασίες του στο studio.
Y.Γ 2: Mια συγγνώμη απο το notissfakianakis.eu δεν θα πείραζε. Έτσι, για την αναστάτωση και τις κακές υπηρεσίες που προσφέρει στον τραγουδιστή που φέρει και το όνομά του....Στα ψιλά πέρασε κι αυτό!
Υ.Γ 3: O Νότης αναγνωρίζει και σέβεται τις αξίες. Και τέτοιες είναι και η Χρ. Μαραγκόζη, ο Αντ. Βαρδής και ο Χρ. Δάντης.
Δεν νομίζω να τον παίρνει κανείς σοβαρά. Απ'ο,τι καταλαβαίνω, είναι ο καλλιτεχνικός manager του τραγουδιστή Παντελίδη και συνεργάτης του κου Μπερτάκη. Μέχρι εκεί, λοιπόν. Τώρα που συνεργαζεται ο Νότης με το ΦΑΝΤΑΣΙΑ και τον επιχειρηματία του, εισπράττουμε και μία <<<<σχετική πληροφόρηση και διαφήμιση>>>>. Ας είναι...κακό δεν κάνει....προς το παρόν.
Υ.Γ 1: Φαντάζομαι πως μετα τις χειμερινές εμφανίσεις, θα ξεκινήσει τις εργασίες του στο studio.
Y.Γ 2: Mια συγγνώμη απο το notissfakianakis.eu δεν θα πείραζε. Έτσι, για την αναστάτωση και τις κακές υπηρεσίες που προσφέρει στον τραγουδιστή που φέρει και το όνομά του....Στα ψιλά πέρασε κι αυτό!
Υ.Γ 3: O Νότης αναγνωρίζει και σέβεται τις αξίες. Και τέτοιες είναι και η Χρ. Μαραγκόζη, ο Αντ. Βαρδής και ο Χρ. Δάντης.
Μάλλον τον εντάσσει στους καλούς συναδέλφους τουScorpion86 έγραψε:Ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει να χαρίζει όμορφες βραδιές στη Fantasia και να υποδέχεται φιλαράκια του και καλούς συναδέλφους του από την μουσική βιομηχανία. Μετά την Χριστίνα Μαραγκόζη και τον Παντελή Παντελίδη ήρθε η σειρά του Χρήστου Δάντη.
Τώρα σοβαρά?

8 Ιουλίου η συναυλία στην Κύπρο. Βέβαια δεν παίρνω όρκο, ενώ γράφει την ημερομηνία, μετά γράφει ότι σύντομα θα γίνει γνωστή η ημερομηνία της συναυλίας!
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=70

- Scorpion86
axaxaxaxaxaxaxaxaxa. Ioύλιο θα είναι, όπως το έγραψα και πιο πάνω, στην Λάρνακα. Μου αρέσει που γράφει ημερομηνία, χορηγούς αλλά όχι το που θα γίνει. Ρε που μπλέξαμε με τα μισά αποκλειστικά.jdarmody έγραψε:8 Ιουλίου η συναυλία στην Κύπρο. Βέβαια δεν παίρνω όρκο, ενώ γράφει την ημερομηνία, μετά γράφει ότι σύντομα θα γίνει γνωστή η ημερομηνία της συναυλίας!![]()
- Scorpion86
Τώρα το ότι εμφάνιση του Ιουλίου είναι χορηγός το newspistol να δείχνει ότι το κλίμα με Μπερτάκη έχει αλλάξει. Καλό αυτό. Να δούμε 3-4 εμφανίσεις το καλοκαίρι, αν όχι σεζόν καλοκαιρινή (για εναμιση-2 μήνες σε μαγαζί).
Ίσως γίνουν γενικότερα συναυλίες φέτος, ίσως βρεθεί παραγωγός επιτέλους μέσω Μπερτάκη...Θα έχουμε και υλικό από Λεμπιδάκη μια χαρά!Scorpion86 έγραψε:Τώρα το ότι εμφάνιση του Ιουλίου είναι χορηγός το newspistol να δείχνει ότι το κλίμα με Μπερτάκη έχει αλλάξει. Καλό αυτό. Να δούμε 3-4 εμφανίσεις το καλοκαίρι, αν όχι σεζόν καλοκαιρινή (για εναμιση-2 μήνες σε μαγαζί).
- Scorpion86
Kαι η συναυλία στο Δάλι είχε μαγνητοσκοπηθεί. Κάπου την είχα δει πριν καιρό...jdarmody έγραψε:Ίσως γίνουν γενικότερα συναυλίες φέτος, ίσως βρεθεί παραγωγός επιτέλους μέσω Μπερτάκη...Θα έχουμε και υλικό από Λεμπιδάκη μια χαρά!Scorpion86 έγραψε:Τώρα το ότι εμφάνιση του Ιουλίου είναι χορηγός το newspistol να δείχνει ότι το κλίμα με Μπερτάκη έχει αλλάξει. Καλό αυτό. Να δούμε 3-4 εμφανίσεις το καλοκαίρι, αν όχι σεζόν καλοκαιρινή (για εναμιση-2 μήνες σε μαγαζί).