Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
πλανα από τι συναυλία του 2011
Aυτή τη φορά θα συμφωνήσω..Πολύ το ψειρίζουμε το θέμα ο άνθρωπος κάνει δημόσιες σχέσεις σε συγκεκριμένο επιχηρηματία και σε όσους συνεργάζεται αυτός..Τώρα έτυχε να είναι ο Νότης ανάμεσα σε αυτούς αλλά δε νομίζω να του χει κάνει κακό..Ισα ισα προσπαθεί να τον διαφημίσει, δίνει υλικό στο κόσμο(άσχετα που δε ξέρει τα κομμάτια) και ακόμα τη γκάφα του και καλά επίσημου σαιτ του Νότη δεν τη διέδωσε πολύ σωστά περιμένοντας την τελική απόφαση προστατεύοντας τον ουσιαστικά..Δε λέτε που βρέθηκε και χορηγος να κάνει καμια συναυλία και άμα βρει όρεξη κανά νέο τραγούδι που θα το προβάλλουν..Μακάρι να τη κρατήσει τη συνεργασία..auster έγραψε:Δεν μας αφορά τι έχει στο μυαλό του ο καθένας.
Δεν νομίζω να τον παίρνει κανείς σοβαρά. Απ'ο,τι καταλαβαίνω, είναι ο καλλιτεχνικός manager του τραγουδιστή Παντελίδη και συνεργάτης του κου Μπερτάκη. Μέχρι εκεί, λοιπόν. Τώρα που συνεργαζεται ο Νότης με το ΦΑΝΤΑΣΙΑ και τον επιχειρηματία του, εισπράττουμε και μία <<<<σχετική πληροφόρηση και διαφήμιση>>>>. Ας είναι...κακό δεν κάνει....προς το παρόν.
Υ.Γ 1: Φαντάζομαι πως μετα τις χειμερινές εμφανίσεις, θα ξεκινήσει τις εργασίες του στο studio.
Y.Γ 2: Mια συγγνώμη απο το notissfakianakis.eu δεν θα πείραζε. Έτσι, για την αναστάτωση και τις κακές υπηρεσίες που προσφέρει στον τραγουδιστή που φέρει και το όνομά του....Στα ψιλά πέρασε κι αυτό!
Υ.Γ 3: O Νότης αναγνωρίζει και σέβεται τις αξίες. Και τέτοιες είναι και η Χρ. Μαραγκόζη, ο Αντ. Βαρδής και ο Χρ. Δάντης.
- Scorpion86
Που 'σαι ρε Βασίλη Δήμα, σε χάσαμε.giorgosvas06 έγραψε:
πλανα από τι συναυλία του 2011
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
- Scorpion86
Ο Νότης στα καλύτερα του. Που είναι αυτές οι εποχες; Πως περνάνε τα άτιμα... Με έπιασε μελαγχολία, γαμώ τα νιάτα μου.
Δυστυχως...αυτα ειναι παρελθον!δεν ξερω καν αν μπορει πλεον ο Νοτης να γεμισει μια τετοια εξεδρα!Βλεπω η εμφανιση στην Κυπρο να ειναι σε καποιο νυχτερινο κεντρο.
- Scorpion86
Μπα, σε ένα καλοκαιρινό κλαμπ τον βλέπω να είναι όπως το Ρίμπας, που παίρνει 3-4.000 κόσμο. Μην ξεχνάμε θα είναι μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Πάντως η εταιρεία που θα τον προωθήσει έχει κάνει συνεργασία με όλα τα ονόματα της δισκογραφίας. Μόνο με Νότη και Ρέμο δεν είχε κάνει συνεργασίες. Πάολα, Πέγκυ με Γιώρκα, Μαζωνάκη, Οικονομόπουλο, Μακρόπουλο, Ρόκκο, Γονίδη, Θεοδωρίδου, Νταλάρα με Βιτάλη και Γλυκερία, Πάριο, Γονίδη, Μίμο με Πωλίνα Χριστοδούλου και Παπαδοπούλου (κοίτα συμπτώσεις), Βανδή, Κιάμο κ.α.notisfan έγραψε:Δυστυχως...αυτα ειναι παρελθον!δεν ξερω καν αν μπορει πλεον ο Νοτης να γεμισει μια τετοια εξεδρα!Βλεπω η εμφανιση στην Κυπρο να ειναι σε καποιο νυχτερινο κεντρο.
Συμπτώσεις...Scorpion86 έγραψε:Μπα, σε ένα καλοκαιρινό κλαμπ τον βλέπω να είναι όπως το Ρίμπας, που παίρνει 3-4.000 κόσμο. Μην ξεχνάμε θα είναι μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Πάντως η εταιρεία που θα τον προωθήσει έχει κάνει συνεργασία με όλα τα ονόματα της δισκογραφίας. Μόνο με Νότη και Ρέμο δεν είχε κάνει συνεργασίες. Πάολα, Πέγκυ με Γιώρκα, Μαζωνάκη, Οικονομόπουλο, Μακρόπουλο, Ρόκκο, Γονίδη, Θεοδωρίδου, Νταλάρα με Βιτάλη και Γλυκερία, Πάριο, Γονίδη, Μίμο με Πωλίνα Χριστοδούλου και Παπαδοπούλου (κοίτα συμπτώσεις), Βανδή, Κιάμο κ.α.notisfan έγραψε:Δυστυχως...αυτα ειναι παρελθον!δεν ξερω καν αν μπορει πλεον ο Νοτης να γεμισει μια τετοια εξεδρα!Βλεπω η εμφανιση στην Κυπρο να ειναι σε καποιο νυχτερινο κεντρο.
Λίγο άκυρη ερώτηση,αλλα γνωρίζει κάποιος πόσο κόσμο χωράει το θέατρο βράχων;
- KeepNoting
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Δεν νομιζω να ειναι σε νυχτερινο κεντρο.Ο λογος που δεν ανακοινωνει η παραγωγη τον τοπο διεξαγωγης ακομη ειναι επειδη σκεφτονται για συναυλια σε γηπεδο.Απο οτι ειδα στη σελιδα τους στο facebook οι ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ εχουν ενα συγκεκριμενο χωρο που φερνουν τους καλλιτεχνες, το lush Beach bar oπου ειναι αδυνατο να χωρεσει τους Νοτικους απο ολη την Κυπρο.Παντως και το Cyprus official fun club Noti εχει και την σχετικη ανακοινωση ΄΄ Το πού θα διεξαχθεί δεν είναι εντελώς σίγουρο αλλά κατά μεγάλο ποσοστό πιθανότητας, η Λάρνακα θα έχει την τιμή φέτος! Ας ελπίσουμε οτι το γήπεδο θα χωρέσει τους οπαδούς του…¨¨Βλεπω η εμφανιση στην Κυπρο να ειναι σε καποιο νυχτερινο κεντρο.
Εντάξει μη συγκρίνουμε και λάθος εποχές. Τότε ήταν στο πικ του ο Νότης έχοντας και εφόδιο εξαιρετικούς δίσκους που μόλις είχαν κυκλοφορήσει και όλη η Ελλάδα άκουγε Νότη. Μια χαρά συναυλίες έχει κάνει και μεταγενέστερα πάντως. Έχει και 4 χρόνια να πάει στην Κύπρο, οπότε δεν είναι και ακατόρθωτο να γεμίσει μια εξέδρα. Το καλοκαίρι όλος ο κόσμος πηγαίνει σε συναυλίες. Ειδικά στην επαρχία πιστεύω θα γινόταν χαμός αν έκανε συναυλίες ο Νότης. Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν τον έχει δει ποτέ και κυρίως μικρότερης ηλικίας.notisfan έγραψε:Δυστυχως...αυτα ειναι παρελθον!δεν ξερω καν αν μπορει πλεον ο Νοτης να γεμισει μια τετοια εξεδρα!Βλεπω η εμφανιση στην Κυπρο να ειναι σε καποιο νυχτερινο κεντρο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Που σαι ρε keepNoting? Δώσε λίγο κλίμα από Φαντασία! Το ρεκόρ σου θα συνεχιστεί κι άλλο δηλαδή!!KeepNoting έγραψε:Το φιναλε θα αργησει κι αλλο...![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να ανεβάσει και το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα, φοβερή ερμηνεία του Νότη!
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
- Scorpion86
Ετσι γατάκια, ο Νότης σε γήπεδο της Λάρνακας μόνος του και ο Πασχαλίδης μαζι με άλλα ονόματα στην Λευκωσία.
- KeepNoting
jdarmody έγραψε:Που σαι ρε keepNoting? Δώσε λίγο κλίμα από Φαντασία! Το ρεκόρ σου θα συνεχιστεί κι άλλο δηλαδή!!KeepNoting έγραψε:Το φιναλε θα αργησει κι αλλο...![]()
![]()
![]()
Φετος εχω 14 στα 15 ....την μια την εχασα λογο μαλακιας

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86

Εχει πλάκα που από κάτω τους κράζουν και λένε ποιο μεγάλο γεγόνος, εμείς θα πάμε Νότη.

- Scorpion86
http://showtime-cy.blogspot.nl/2016/01/ ... t_686.html
Εχουν σπάσει τα τηλέφωνα, κι αν ισχύει ότι θα γίνει η συναυλία σε ανοικτό γήπεδο, έχει να γίνει πανικός!
Εχουν σπάσει τα τηλέφωνα, κι αν ισχύει ότι θα γίνει η συναυλία σε ανοικτό γήπεδο, έχει να γίνει πανικός!
-
Καλά αυτές οι 4 συναυλίες ήταν ανεπανάληπτες και τα στάδια γεμάτα απ' άκρη σ' άκρη !!!Scorpion86 έγραψε:Ο Νότης στα καλύτερα του. Που είναι αυτές οι εποχες; Πως περνάνε τα άτιμα... Με έπιασε μελαγχολία, γαμώ τα νιάτα μου.
Ίδιο σκηνικό πανικού αποκλείεται να υπάρξει με απόδειξη ότι ούτε το 2011 είχε γίνει.
Εδώ άμα ακούσετε με προσοχή τσιρίζουν και κορίτσια λες και είναι ο Σάκης όπως θα έλεγε κι ο ίδιος!!!

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα