Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ITUNES GR TOP 5
1
LOST ON YOU
LP
2
CHEAP THRILLS (FEAT. SEAN PAUL)
SIA
3
THES
DIMITRIS MITROPANOS
4
LOGARIASMOS
CHRISTOS CHOLIDIS
5
HYMN FOR THE WEEKEND
COLDPLAY
Γιατί ανέβηκε από spicy αφού ανήκει στη Minos? Τεσπα είναι καλό το τραγούδι, καλό εξάρι αν και θυμίζει αρκετά "Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου" του Πετρέλη. Θα προτιμούσα άλλο είδος για ξεκίνημα της συνεργασίας τους, αλλά it's ok..!
MusicLover έγραψε:Γιατί ανέβηκε από spicy αφού ανήκει στη Minos? Τεσπα είναι καλό το τραγούδι, καλό εξάρι αν και θυμίζει αρκετά "Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου" του Πετρέλη. Θα προτιμούσα άλλο είδος για ξεκίνημα της συνεργασίας τους, αλλά it's ok..!
nai koimatai h minos akoma
apo spicy anebainoun ayta pou einai paragwgh foibou.. eixe anebei k to mia kalhspera k to 8ema xronou
MusicLover έγραψε:Γιατί ανέβηκε από spicy αφού ανήκει στη Minos? Τεσπα είναι καλό το τραγούδι, καλό εξάρι αν και θυμίζει αρκετά "Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου" του Πετρέλη. Θα προτιμούσα άλλο είδος για ξεκίνημα της συνεργασίας τους, αλλά it's ok..!
nai koimatai h minos akoma
apo spicy anebainoun ayta pou einai paragwgh foibou.. eixe anebei k to mia kalhspera k to 8ema xronou
Μόνο το Καλησπέρα ανέβηκε, το θέμα χρόνου όχι. Και όλος ο δίσκος παραγωγή Φοίβου είναι αλλά ανέβηκε από heaven.