Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Μεγάλε Garry δώσε υλικό στο λαό..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

johnytzitzi έγραψε:Sfakattack ή "ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΤΗΣ" εσείς που κατέχετε πιο πολύ από επεξεργασία video δεν μπορείτε να το κάνετε πιο δομημένο;
Θεωρω οτι ο ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΤΗΣ θα το φτιαξει οπως και σε αλλα βιντεο, κανει καλυτερη δουλεια. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

johnytzitzi, SFAKattack10-Το επεξαργαστηκα το βιντεακι, ομως δεν υπαρχουν ολα τα 'κομματια του παζλ' :biggrin: :lol:
Σε λιγο θα το ανεβασω!!!
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

christos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από christos »

Καλησπέρα μάγκες μόλις με πήρε τηλέφωνο ο μετρ και με ενημέρωσε οτι ο Νότης είναι ακόμα βραγχιασμένος και δεν θα τραγουδήσει ούτε σήμερα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christos την Παρ Φεβ 05, 2016 8:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Όντως; Ας βγούμε να κράξουμε όλοι μαζί τον bebest τώρα...
christos

Εγώ απορώ πραγματικά με αυτόν τον Λεμπιδάκη που πριν 2 ημέρες έβγαζε άρθρα οτι ο Νότης είναι μια χαρά και θα είναι ανοιχτός και τέτοια περίεργα..
Ιδού: http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=70
Υ.Γ Το μαγαζί πάντως δεν έχει πάρει θέση..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Προφανώς είναι αυτό που λέει ο bebest. Το παλεύουν μήπως και φέρουν κόσμο μέχρι τελευταία στιγμή και αφού δε γίνεται το κλείνουν.
christos

Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό ρε φίλε αλλά δεν μπορεί να μην έχει κρατήσεις το μαγαζί 2 εβδομάδες γιατί φαντάζομαι πως θα μεταφέρονται..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

christos έγραψε:Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό ρε φίλε αλλά δεν μπορεί να μην έχει κρατήσεις το μαγαζί 2 εβδομάδες γιατί φαντάζομαι πως θα μεταφέρονται..
Μπα δε νομίζω. Οι μισές κρατήσεις θα είναι από χορούς και εκδηλώσεις που πιθανώς αναβάλλονται. Μπορεί και γενικά να είχαν θέμα με απεργίες κλπ. Να δείτε που θα βγει ανακοίνωση ότι θα εμφανίζεται μόνο Σάββατα λόγω του προβλήματος και καλά υγείας.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

jdarmody έγραψε:
christos έγραψε:Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό ρε φίλε αλλά δεν μπορεί να μην έχει κρατήσεις το μαγαζί 2 εβδομάδες γιατί φαντάζομαι πως θα μεταφέρονται..
Μπα δε νομίζω. Οι μισές κρατήσεις θα είναι από χορούς και εκδηλώσεις που πιθανώς αναβάλλονται. Μπορεί και γενικά να είχαν θέμα με απεργίες κλπ. Να δείτε που θα βγει ανακοίνωση ότι θα εμφανίζεται μόνο Σάββατα λόγω του προβλήματος και καλά υγείας.
Εγώ προβλέπω να ανακοινώνεται το τέλος του σχήματος το επόμενο Σάββατο.Εντάξει λογικό ρε παιδιά ποιος να πάει τώρα χειμωνιάτικα εκεί κάτω και σε σχήμα που έχει μόνο το Νότη όταν υπάρχουν τόσες άλλες επιλογές στο κέντρο.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

nikosp έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Εγώ προβλέπω να ανακοινώνεται το τέλος του σχήματος το επόμενο Σάββατο.Εντάξει λογικό ρε παιδιά ποιος να πάει τώρα χειμωνιάτικα εκεί κάτω και σε σχήμα που έχει μόνο το Νότη όταν υπάρχουν τόσες άλλες επιλογές στο κέντρο.
Συμφωνώ. Και για να μην παρεξηγηθούμε για εμένα μια χαρά το πήγε φέτος. Το πήγε όσο πήγαινε δηλαδή. Τώρα το να το τραβάνε από τα μαλλιά είναι και κάπως ανέντιμο προς το κοινό. Δηλαδή συγγνώμη αν κάποιος θέλει να πάει σήμερα πότε θα τον ενημερώσουν ότι δεν θα εμφανιστεί ο Νότης; Όταν φτάσει εκεί; Επίσης, πολλά μαγαζιά τελειώνουν αυτό το διάστημα, οπότε θα θεωρηθεί νορμάλ ένα τέλος για το ευρύ κοινό.
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

αν δεν ειχαν κρατησεις γιατι επρεπε να περιμενουν να βραδιασει πρωτα για να το αναβαλλουν??
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ε ναι τελευταια στιγμη επρεπε να περιμενουν για να το κλεισουν?
christos

Καλημέρα μάγκες, κλασσικές αερολογίες από αυτό το site.

Όλα κυλούσαν ομαλά όσο αφορούσε την λειτουργεία του μαγαζιού την Παρασκευή το βράδυ και ο Νότης Σφακιανάκης αν και άρρωστος ακόμη με έντονα τα συμπτώματα του βήχα είχε πει από την Πέμπτη ότι θα προσπαθήσει να δουλέψει. ...
Τελικά στις 21.00 το βράδυ ενημερώθηκε το μαγαζί και ο προσωπικός του μέτρ Γιώργος Κασάμπαλης οτι δε του επιτρέπει ο βήχας και τα ακροαστικά που έχει να βρεθεί στη Fantasia. Αυτό προκάλεσε έναν αναβρασμό μιας και κόσμος ήδη κατευθυνόταν στο μαγαζί και η ενημέρωση έγινε μόνο τηλεφωνικά απο τον υπεύθυνο του μαγαζιού. Η κατάσταση της υγείας του Νότη Σφακιανάκη για 9η μέρα δεν είναι πλήρως αποκατεστημένη και η αντιβίωση που πίνει να φανταστείτε ολοκληρώθηκε χθες. Για σήμερα ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει πει οτι θέλει να εργαστεί κανονικά μιας και νοιώθει στεναχωρημένος για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στους θαυμαστές του και στις μεταφορές των κρατήσεων που και χθες ήταν πάνω απο 800 άτομα. Αναμένουμε την εξέλιξη της ημέρας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα αν ο Νότης θα είναι κανονικά στο πόστο με τους συνεργάτες του σήμερα βράδυ.

http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
christos

Οριστικό: Κανονικά σήμερα στη Fantasia ο Νότης Σφακιανάκης.

Τέλος στα σενάρια και στους κακοθελητές. Ο Νότης Σφακιανάκης το πρωί του Σαββάτου ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι θα δώσει κανονικά το παρών σήμερα στη Fantasia παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και υπάρχουν σαφώς σημάδια βελτίωσης. ...
Σε επικοινωνία που είχε το πρωί με τον μαέστρο του και την επιχείρηση ο Νότης έδωσε το πράσινο φως να είναι όλοι κανονικά σήμαρα το βράδυ στο πόστο τους και οτι θα επιστρέψει κανονικά στην δουλειά του μετά απο περίπου δέκα μέρες απουσίας. Οι φίλοι - θαυμαστές του Νότη είχαν θορυβηθεί όλες αυτές τις ημέρες και εστελναν εκατοντάδες μηνύματα στήριξης και ευχών για ταχεία ανάρρωση. Το βράδυ του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ο Νότης επέστρεψε στα Νότια και μετά από απουσία τριών ημερών μιας και δε δούλεψε το προηγούμενο 2ημερο και την Παρασκευή που μας πέρασε τα έδωσε όλα και στην ουσία ένοιωσε σα να έκανε πρεμιέρα. ...

" Καλησπέρα παλιόπαιδα. Θέλω βοήθεια σήμερα " είπε με το που βγήκε πάνω στο stage και αποθεώθηκε απο 1000 άτομα που έίχαν δημιουργήσει συνθήκες γηπέδου με συνθήματα και εκδηλώσεις λατρείας στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Ο Νότης δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση μιας και είχε πολύ βήχα και στο τετ α τετ που είχα μαζί του γύρω στις 00.45 ( 45 λεπτά πριν ανέβει στο stage ) ήπιε το χαμομήλι του και προσπαθούσε να είναι όσο πιο ήρεμος γινόταν. Με το που είδε τι γινόταν στο κέντρο τα έδωσε όλα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έδωσε πλέον ραντεβού το επόμενο ΠαρασκευοΣαββατο.

Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

makis celica έγραψε:ισχυει αυτο ?? :lol: :lol: http://www.aporito.gr/2016/02/eita-o.ht ... rfLjfmLTIU
Δεν ξέρω εάν ισχύει, πάντως είναι πολύ παλιό. Τουλάχιστον διετία.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Απάντηση