Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Mπορεί να μην έγραψε τραγούδια για τον Νότη, όμως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος θα γράψει για Βασίλη Δήμα...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Πλάκα κάνεις;;Scorpion86 έγραψε:Mπορεί να μην έγραψε τραγούδια για τον Νότη, όμως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος θα γράψει για Βασίλη Δήμα...

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Ο Ππαδόπουλος θα γράψει για τον Δήμα από που και ως που ρε παιδιά??Αν είναι δυνατόν ..Τέλος πάντων αν είναι αξιόλογο το αποτέλεσμα ίσως γίνει καμία επαναπροσέγγιση και από τον Νότη..Και γιατί όχι ίσως να του κάνει το δίσκο με μουσική από τον Δήμα αφού τότε είχε ακουστεί πως εκεί είχε κολλήσει το θέμα..
ΥΓ:Kαλά για το θέμα της ασθένειας και καλά δε γράφω κάτι άλλο..Απλά νομίζω ότι και μετά από αυτό που έγινε τη Παρασκεύη είναι πολύ άσχημο να διασύρεται το όνομα του Νότη έτσι, να ταιαλαιπωρούν το κοσμό και μετά να ανεβάζουν αστειότητες έπινε τσάι και χαμομήλι..Δε θα πω δικαιώθηκα γιατί δεν με ενδιέφερε αυτό απλά να ξέρουμε και τι μας γίνετε μη τρώμε ότι παπάτζα μας σερβίρουν..Τα τελευταία χρόνια μέσα με τέλη Γενάρη ο Νότης θα έχει πρόβλημα με το μαγαζί, θα αρρωστένει, θα...θα..Μόνο πέρυσι με τη Ζήνα δε έγινε αυτό το γιατί αυτονόητο..Οπότε ας το καταλάβει και ο ίδιος αν πηγαίνει μόνος του το δίμηνο είναι μαξ, αν θέλει κανονική σεζόν χρειάζεται δυνατή συνεργασία, επιστροφή δισκογραφική κλπ..
ΥΓ:Kαλά για το θέμα της ασθένειας και καλά δε γράφω κάτι άλλο..Απλά νομίζω ότι και μετά από αυτό που έγινε τη Παρασκεύη είναι πολύ άσχημο να διασύρεται το όνομα του Νότη έτσι, να ταιαλαιπωρούν το κοσμό και μετά να ανεβάζουν αστειότητες έπινε τσάι και χαμομήλι..Δε θα πω δικαιώθηκα γιατί δεν με ενδιέφερε αυτό απλά να ξέρουμε και τι μας γίνετε μη τρώμε ότι παπάτζα μας σερβίρουν..Τα τελευταία χρόνια μέσα με τέλη Γενάρη ο Νότης θα έχει πρόβλημα με το μαγαζί, θα αρρωστένει, θα...θα..Μόνο πέρυσι με τη Ζήνα δε έγινε αυτό το γιατί αυτονόητο..Οπότε ας το καταλάβει και ο ίδιος αν πηγαίνει μόνος του το δίμηνο είναι μαξ, αν θέλει κανονική σεζόν χρειάζεται δυνατή συνεργασία, επιστροφή δισκογραφική κλπ..
Λέει ότι θα του δώσει στίχους του για να τους μελοποιήσει, όχι απαραίτητα ότι θα τους τραγουδήσει ο ίδιος ο Δήμας. Να διαβάζουμε και λίγο δε βλάπτει. Bebest, έλα ρε συ, πάνω που θέλω να σε δικαιώσω, το πας στο άλλο άκρο κι εσύ. Ποιο όνομα του Νότη διασύρεται; Μην είμαστε υπερβολικοί. Το έχεις πλασάρει σαν αποτυχία το να βάζει 2000 άτομα ο Νότης τη βδομάδα στη Φαντασία. Και στη τελική, θέτεις λανθασμένη αφετηρία σε ότι λες, σου είπε ο Νότης ότι πάει να βγάλει όλη τη σεζόν; Για δυο μήνες συμφωνήσανε και το συνεχίζουν όσο πάει. Ή μήπως δεν επεδίωξε καλύτερη συνεργασία; Είδες κάποιον διαθέσιμο να συνεργαστεί μαζί του; Είναι άλλο το θέμα αν εξ αρχής θα πρέπει να επιλέγει να μην εμφανίζεται όταν δεν υπάρχει δυνατή συνεργασία και δίσκος. Αλλά απ' ότι βλέπεις μια χαρά το πάει κι έτσι.
A δηλαδή με τις αστειότητες αρρωσταίνει είναι καλά την Τετάρτη και την Παρασκεύη ξαναρρωσταίνει νομίζεται δε καταλαβένει ο κόσμος τι παίζει??Βλέπω και τα σχόλια στα social το γράφουν πολλοί ότι δε θα έχει κρατήσεις και μετά τους σβήνουν τα σχόλια τους..Για το θέμα με το δίμηνο δε διαφωνώ από ότι φαίνεται για τόσο το πήγαινε αφού δε του έκατσε η συνεργασία αλλά τι τη θέλαν τη παράταση για να γίνεται τώρα αυτό το σκηνικό;Το υπερκτίμησαν το πράγμα άνοιξε 11 Δεκέμβρη πρώτες βδομάδες με τη δίψα του κόσμου, μετά γιορτές βγάλαν ένα μήνα φουλ αλλά μέχρι εκεί...Μετά αγκομαχεί για να κλείσει το δίμηνο με χορούς και τιμές Καλλίδη το πάνε μήπως κρατηθεί..Εδώ το Σάββατο έγραψε για 1000 άτομα ο Λεμπιδάκης που καταλαβένεις ότι λογικά θα είναι κάτι λιγότερο ,μετά από τόσες μέρες κλειστός, με κρατήσεις που θα μεταφέρθηκαν κλπ..Άρα το 1200αρι Φαντασια δε το γεμίζει ούτε μονοήμερο πλέον δε το λες και μια χαρά..jdarmody έγραψε:Λέει ότι θα του δώσει στίχους του για να τους μελοποιήσει, όχι απαραίτητα ότι θα τους τραγουδήσει ο ίδιος ο Δήμας. Να διαβάζουμε και λίγο δε βλάπτει. Bebest, έλα ρε συ, πάνω που θέλω να σε δικαιώσω, το πας στο άλλο άκρο κι εσύ. Ποιο όνομα του Νότη διασύρεται; Μην είμαστε υπερβολικοί. Το έχεις πλασάρει σαν αποτυχία το να βάζει 2000 άτομα ο Νότης τη βδομάδα στη Φαντασία. Και στη τελική, θέτεις λανθασμένη αφετηρία σε ότι λες, σου είπε ο Νότης ότι πάει να βγάλει όλη τη σεζόν; Για δυο μήνες συμφωνήσανε και το συνεχίζουν όσο πάει. Ή μήπως δεν επεδίωξε καλύτερη συνεργασία; Είδες κάποιον διαθέσιμο να συνεργαστεί μαζί του; Είναι άλλο το θέμα αν εξ αρχής θα πρέπει να επιλέγει να μην εμφανίζεται όταν δεν υπάρχει δυνατή συνεργασία και δίσκος. Αλλά απ' ότι βλέπεις μια χαρά το πάει κι έτσι.
Μια χαρά εννοώ τηρουμένων των αναλογιών. Φέτος έγινε και μεγάλη μάχη, ήταν πάρα πολλά τα μαγαζιά πόσοι να κατέβουν στη Φαντασία; Πρέπει να είναι πολύ φανατικός κάποιος για να κάτσει να μετράει πόσα άτομα έχει το κάθε σχήμα. Για τον πολύ τον κόσμο που δεν πολυασχολείται την έβγαλε τη σεζόν και ο Νότης. Το αν λαμβάνει τα μηνύματα θα το δούμε στο άμεσο μέλλον. Για το προηγούμενο σκ που όντως ήταν άρρωστος δεν έχεις δίκιο. Για την τελευταία Παρασκευή συμφωνώ ότι δεν είχαν κρατήσεις και αποφάσισαν να το κλείσουν τελευταία στιγμή. Πιστεύω ότι επικοινωνιακά διάλεξαν να το πάνε και Φεβρουάριο γιατί θα ήταν όντως κάπως να κλείσουν αμέσως μετά τις γιορτές. Όλα τα μαγαζιά με χορούς κι εκδηλώσεις γεμίζουν τις ''δύσκολες'' Παρασκευές εκτός αν πια παρακολουθείς όλα τα σχήματα και ξέρεις τι παίζει παντού. Πάντως εν τέλει δεν είδαμε και καμιά τρελή διαφήμιση για να το σπρώξουν το σχήμα. Θα μου πείτε είναι και αδιάφοροι εντελώς οι υπόλοιποι του σχήματος.
Eνας μήνας είναι δεν είναι μια χαρά πάντως..Είναι οι πρώτες εβδομάδες και οι γιορτές..Μετά με πολύ ζόρι βγήκε ο υπόλοιπος Γενάρης, το τελευταίο διήμερο ''αρρώστησε'' ..και πάνε να διαφημίσουν συνεχίζουν και το Φλεβάρη..Λογικά αυτό το Σάββατο ή το επόμενο περιμένω να πουν θα εμφανιστεί μόνο Σάββατο για το φινάλε..Τέλος πάντων το θέμα είναι να πέρνει τα μηνύματα ο ίδιος και να ασχοληθεί να κάνει κανά δίσκο αντάξιο του ονομάτος του και να μην αφήνει τις εμφανίσεις τελευταία στιγμή με ότι τριτό τέταρτο έχει περισσέψει να παει να κάνει σχήμα..
Μιας που είπατε για Λευτέρη Παπαδόπουλο ισχύουν αυτά που γραφόντουσαν τότε για ένσταση από τον Νταλάρα;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Δεν νομίζω να ξέρει κανείς τι έγινε. Πάντως ο ίδιος ο Παπαδόπουλος είχε αναρτήσει αυτό: http://www.ogdoo.gr/apopseis/lefteris-p ... kis-ki-ego
Μακάρι τα τραγούδια που θα αναλάβει ο Δήμας να προορίζονται για τον κοντό... θα γίνει χαμός λέμε...
Μακάρι τα τραγούδια που θα αναλάβει ο Δήμας να προορίζονται για τον κοντό... θα γίνει χαμός λέμε...
Aν ισχύει ότι τότε είχε χαλάσει η δουλεία επειδή δεν άρεσε η μουσική στον Νότη και ήθελε να εμπιστευτεί τους δικους του(Δήμα,Γερμενη κλπ) τότε πολύ πιθανό να πηγαίνουν για τον Νότη τα κομμάτια..Να τα πει ο Δήμας νομίζω είναι ανέκδοτο..Ίσως βέβαια πάνε σε διάφορους τραγουδιστές καθώς και ο Νότης δεν αρέσκεται να κάνει δίσκο με ενα συνθέτη αποκλειστικά...
Οι σχέσεις Νότη-Δήμα πως είναι; Γιατί δεν πήρε τραγούδι του στον τελευταίο δίσκο..
Λυπάμαι που θα αναφερθώ προσωπικά για κάποιον ''φίλο'' του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη..
Θα σε στενοχωρήσω, bebest, αλλά δεν δικαιώθηκες καθόλου. Βέβαια,στο μυαλό σου είσαι ανίκητος αλλά καλό θα ήταν κι εφόσον όλοι εδώ μέσα παριστάνουμε του κριτές και τους κατήγορους μέσω πληκτρολογίου, να μπορούμε να στοιχειοθετούμε τα λεγόμενα μας και να μη βιαζόμαστε να αυτοδικαιωνόμαστε....
Πως επιτρέπετε στους εαυτούς σας το αυτολιβάνισμα; Νισάφι πια.
Εκτός κι αν έχεις γνωμάτευση γιατρού, οπότε πάω πάσο. Εχει μια ευαισθησία ο άνθρωπος και το να διαβάζεις (το αμίμητο ,αλήθεια) οτι <<αρρωσταίνει>> όποτε τον βολεύει, είναι λίγο άρρωστο ως σκέψη. Δηλητηριασμένα μυαλά που τάχα μου είναι υποψιασμένα...Χαίρομαι που ο Νότης σ'αυτό το θέμα είναι επαγγελματίας. Θα μπορούσε, κάλλιστα, να τραγουδήσει το περασμένο Σ/Κ και να τσεπώσει τα φραγκάκια του αλλά δεν το έκανε. Φίλε μου, εγώ ακούω Νότη και τον επισκέπτομαι στους χώρους που κατά καιρούς εμφανίζεται, όχι για τον άλλον τραγουδιστή που θα έχει στο πλάι του, αλλά για τον ίδιο. Τι να κάνουμε; Διαβάζοντας κάποιους απο εσάς μου έρχεται στον νου το τραγούδι <<Τι πάθος ατελείωτο....>>. Ακουσε το...Γενικά, αν χαλιέστε με τις επιλογές που κάνει τα 25-26 χρόνια του στο τραγούδι, επιτρέψτε μας και μη μας το χαλάτε κι εμάς...Θερμή παράκλησις...
Υ.Γ. Νομίζω οτι ο κος Λευτ. Παπαδόπουλος εμπιστεύτηκε τραγούδια του στον Β. Δήμα όχι για να τα τραγουδήσει ΟΛΑ εκείνος. Αυτό το νόημα νομίζω βγαίνει απ'την συνέντευξή του Δήμα. Ίσως κάποιο καλό τραγούδι που θα προκύψει να το ακούσουμε από τον Νότη μας!
Θα σε στενοχωρήσω, bebest, αλλά δεν δικαιώθηκες καθόλου. Βέβαια,στο μυαλό σου είσαι ανίκητος αλλά καλό θα ήταν κι εφόσον όλοι εδώ μέσα παριστάνουμε του κριτές και τους κατήγορους μέσω πληκτρολογίου, να μπορούμε να στοιχειοθετούμε τα λεγόμενα μας και να μη βιαζόμαστε να αυτοδικαιωνόμαστε....
Πως επιτρέπετε στους εαυτούς σας το αυτολιβάνισμα; Νισάφι πια.
Εκτός κι αν έχεις γνωμάτευση γιατρού, οπότε πάω πάσο. Εχει μια ευαισθησία ο άνθρωπος και το να διαβάζεις (το αμίμητο ,αλήθεια) οτι <<αρρωσταίνει>> όποτε τον βολεύει, είναι λίγο άρρωστο ως σκέψη. Δηλητηριασμένα μυαλά που τάχα μου είναι υποψιασμένα...Χαίρομαι που ο Νότης σ'αυτό το θέμα είναι επαγγελματίας. Θα μπορούσε, κάλλιστα, να τραγουδήσει το περασμένο Σ/Κ και να τσεπώσει τα φραγκάκια του αλλά δεν το έκανε. Φίλε μου, εγώ ακούω Νότη και τον επισκέπτομαι στους χώρους που κατά καιρούς εμφανίζεται, όχι για τον άλλον τραγουδιστή που θα έχει στο πλάι του, αλλά για τον ίδιο. Τι να κάνουμε; Διαβάζοντας κάποιους απο εσάς μου έρχεται στον νου το τραγούδι <<Τι πάθος ατελείωτο....>>. Ακουσε το...Γενικά, αν χαλιέστε με τις επιλογές που κάνει τα 25-26 χρόνια του στο τραγούδι, επιτρέψτε μας και μη μας το χαλάτε κι εμάς...Θερμή παράκλησις...
Υ.Γ. Νομίζω οτι ο κος Λευτ. Παπαδόπουλος εμπιστεύτηκε τραγούδια του στον Β. Δήμα όχι για να τα τραγουδήσει ΟΛΑ εκείνος. Αυτό το νόημα νομίζω βγαίνει απ'την συνέντευξή του Δήμα. Ίσως κάποιο καλό τραγούδι που θα προκύψει να το ακούσουμε από τον Νότη μας!
-
καλησπέρα σε όλους...δυστυχώς πλεόν η επισκεψη στο συγκεκριμένο site έχει καταλήξει 1 μονόλογος απο συγκεκριμένα άτομα τα οποία προσπαθούν πάρα πολύ φιλότιμα να μας πείσουν για συγκεκριμένες απόψεις επί συγκεκριμένων θεμάτων...έχουμε και λέμε ο νότης πλέον δεν έχει κόσμο, αρρωσταίνει πάντα μούφα,ανακοινώνει παράταση σχήματος χωρίς να κάνει σωστή εκτίμηση,έχει χαμηλές τιμές και χορούς(λες και αυτό είναι έγκλημα),χωρίς να είμαστε μέσα στο μαγαζί γνωρίζουμε τις κρατήσεις ή εάν έχει 1000 ή λιγότερα άτομα μέσα και ταυτόχρονα δυσανασχετούμε που υπαρχουν site που τον υποστηρίζουν κλπ κλπ...δλδ για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι θα πρέπει ο νότης να εμφανίζεται 5 μήνες με 250 ευρω το μπουκάλι να έχει γεμάτα όλα τα τραπέζια μέχρι τις τουαλέτες να έχουμε φώτο που το αποδεικνύουν γιατί είμαστε δυσπιστοι και όποτε τύχει να αρρωστήσει ψεύτικα ή μη να μας φέρνει και μια βεβαιώση γιατρού για απόδειξη...βέβαια και αυτό αμφισβητείται γιατί ποιος στην Ελλαδα δεν έχει κάποιον γνωστό να του γράψει 1 ψευτικη διάγνωση?????και κατα τα άλλα αυτή η σελίδα εδω υποστηρίζει τον νότη και θέλει το καλό του...προτείνω στους αυτοπροσκλητους σωτήρες/προφήτες άμεσα να ζητήσουν να προσληφθούν στην ομάδα του νότη για μετρ,συνθέτες,δημιουργοί σχημάτων, επιχειρηματίες διαφημιστές και οτιδήποτε άλλο...λυπάμαι αλλα σε 1 φταίει όντως ο νότης που δεν έχει φτιάξει 1 site επίσημο που δια μέσου αυτού και μόνο να μπορούμε και εμείς που απλα θέλουμε όποτε μπορούμε να τον βλέπουμε να μαθαίνουμε τα νέα με εγκυρότητα και ακρίβεια και αναγκαζόμαστε και στηριζόμαστε στις πληροφορίες και τις απόψεις ατόμων στην καλύτερη αναξιόπιστων...συνεχίστε καλά το πάτε....
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Μπορεί να μην είχε κάτι καλό για να δώσει, δεν θυμάμαι να έδωσε και κάτι πέρσι ή φέτος σε άλλους, βεβαία δεν τον παρακολουθώ... Πιστεύω ότι οι σχέσεις τους είναι οκ...jdarmody έγραψε:Οι σχέσεις Νότη-Δήμα πως είναι; Γιατί δεν πήρε τραγούδι του στον τελευταίο δίσκο..
Συμφωνώ και υπερθεματίζω με τον Dimitris13.
Ειδικά σ'εκεινο το κομμάτι του περί μονολόγου μερικών,ταυτίζομαι μαζί του!!
Και γι'αυτό, απέχω. Επαναλαμβανόμαστε. Γράφουμε τα ίδια κατ'επανάληψη. Ιδιες απόψεις, χιλιοειπωμένες.
Ειδικά σ'εκεινο το κομμάτι του περί μονολόγου μερικών,ταυτίζομαι μαζί του!!
Και γι'αυτό, απέχω. Επαναλαμβανόμαστε. Γράφουμε τα ίδια κατ'επανάληψη. Ιδιες απόψεις, χιλιοειπωμένες.
Προς υπενθύμιση όλων εδώ είναι ένα φόρουμ που ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και η σελίδα δεν έχει κανέναν ειδησεογραφικό χαρακτήρα. Ακόμα και αν διαφωνείτε με κάποιον ως προς αυτά που γράφει, δε νομίζω να έχετε κανένα δικαίωμα να του υποδεικνύετε τι και αν θα γράψει. Μπορείτε απλά να διαφωνήσετε ή να μην του δώσετε σημασία. Οτιδήποτε διαφορετικό δεν σας κάνει περισσότερο ''φίλους'' του Νότη.
+1jdarmody έγραψε:Προς υπενθύμιση όλων εδώ είναι ένα φόρουμ που ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και η σελίδα δεν έχει κανέναν ειδησεογραφικό χαρακτήρα. Ακόμα και αν διαφωνείτε με κάποιον ως προς αυτά που γράφει, δε νομίζω να έχετε κανένα δικαίωμα να του υποδεικνύετε τι και αν θα γράψει. Μπορείτε απλά να διαφωνήσετε ή να μην του δώσετε σημασία. Οτιδήποτε διαφορετικό δεν σας κάνει περισσότερο ''φίλους'' του Νότη.
Νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό που λέει. Του εμπιστεύθηκε στίχους του για να τους μελοποιήσει. Δεν προορίζονται για τη φωνή του Δήμα προφανώς. Και είμαι σίγουρος ότι κάποιος έχει μεσολαβήσει στην όλη ιστορία και είναι πιθανό να υπάρχει ''νοτικός'' δάκτυλος.auster έγραψε:Υ.Γ. Νομίζω οτι ο κος Λευτ. Παπαδόπουλος εμπιστεύτηκε τραγούδια του στον Β. Δήμα όχι για να τα τραγουδήσει ΟΛΑ εκείνος. Αυτό το νόημα νομίζω βγαίνει απ'την συνέντευξή του Δήμα. Ίσως κάποιο καλό τραγούδι που θα προκύψει να το ακούσουμε από τον Νότη μας!